Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok geçmiş olsun canım . Bir dahakine sağlıklı sonuçlar almanı diliyorum. Ben bankada çalışıyorum maalesef izin almak da çok sıkıntı nasıl yapcam bilmiyorum git gel mi yapsam napsam

Çok geçmiş olsun. Sen de etkilendin tabii bu hassas süreçte. Neyse ailenizde birşey yok, canını sıkma.
Ölenlere çok üzüldüm tabii, Allah ailelerine sabır versin, çok üzücü çok zor birşey

Allah razı olsun canım. Senin tedavin ne asama da. Daha önce denediniz mi
Ben 3.tedavimde genetik sonucu bekliyorum. Daha önce 3 kere transferim oldu 1 negatıf 1 düşük 1 dış gebelik ile sonuçlandı. Sonuncusu pgtli idi. Pek iyi bir örnek değilim anlayacağın. Ama hepsi burda oldu trdavilerimin ve bunlara rağmen başka bir yere gitmeyi düşünmedik.

İnşallah iyi gelir sonuçlar. Sabır ve dua.
Genetik yaptırma nedeniniz neydi?
Benim opum oldu bugün daha. Benimkiler de pgt ye gidecek en az 15-20 gün bekleyeceğim ben de. Sonu hayırlı olsun inşallah hepimizin.

Gecmis olsun canim
Çok saol cnm
Çok geçmiş olsun. Sen de etkilendin tabii bu hassas süreçte. Neyse ailenizde birşey yok, canını sıkma.
Ölenlere çok üzüldüm tabii, Allah ailelerine sabır versin, çok üzücü çok zor birşey
Etkilenmezmiyim canım fakülteden çekim yapıyorlar o adam çıktı 4 kişi vurulmuş diyor isim Yok ulaşamıyoruz çok caresiz kaldık 24 kurşuna bakar diyordu 24 kurşunu olsaydı

İnşallah iyi gelir sonuçlar. Sabır ve dua.
Genetik yaptırma nedeniniz neydi?
Benim opum oldu bugün daha. Benimkiler de pgt ye gidecek en az 15-20 gün bekleyeceğim ben de. Sonu hayırlı olsun inşallah hepimizin.
Aslinda genetik bir sorunumuz yok. İlk tedavimizde genetik yapılmadı 2 transferin 1i negatif 1 i 6 haftalık düşük olunca 2.tedavide genetik önerdiler yaş da 38 olunca. 2.tedavimde 4 embriyomuzdan sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. O da dış gebelik oldu. Şimdi de toplanan 13 yumurtadan sadece 1 embriyo genetiğe gidebildi. Hayırlısı artık. Nasipte varsa olacak. Olmazsa da maddi manevi gücümüz yettiğince yolumuza devam edeceğiz.

Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah. Allah yardımcınız olsun canım

Çok geçmiş olsun canım . Bir dahakine sağlıklı sonuçlar almanı diliyorum. Ben bankada çalışıyorum maalesef izin almak da çok sıkıntı nasıl yapcam bilmiyorum git gel mi yapsam napsam
Çiğdemcim ne yaptın ameliyat sonrası toparlanabildin mi? Burda mısın evine döndün mü? Ne zaman iş başı yapıyorsun. Bayram tatiline falan denk gelir bakarsın transfer süreci.

Hayırlısı gerçekten. Allah ol derse olacak hepimiz için. Genetikten 4 de 1 sağlıklı demişsiniz ya diğerleri nasıldı? Trizomi monozomi gibi anomaliler mi?

Benim de ilk tedavim burada değildi,9da 3 geldi ama hiç tutmadı, tani kimyasal gebelik oldu 2 transfer de. Normal gebelik oluyor ama genetik sıkıntı olduğu için sıkıntılı bebekler oluyor maalesef. Bakalım hayırlısı.
Bugün opu oldum. Allah hayırlısını versin ama bi canım sıkkın nedense. Niyeyse bi umutsuzluk ya da bir sürü olumsuz tecrübe yaşadığım için bir korku var bilemiyorum. Üzerimde bir sıkıntı bar bu akşam.

Bir de merkezi hiç değiştirmeden devam etmeniz ilginç geldi, bu kadar güven duymanız güzel birşey aslında. Takip doktorunuz kim?

Evet izin sıkıntı olur canim senin icin boyle yapan epey arkadaş var ama ben kendimi bu sefer gidersem daha rahat hissedecegim. Ayrica zaten ilk muayene icin gitmene gerek yoktur benim konustugum doktor bana ilk muayene icin gelmene gerek yok dedi ben ısrarla gelirim dedim. Buradaki doktoruma cok ricada bulundum artik istemiyorum rahat olsun kafam istiyorum. Daha sonrasinda da maksimum 2 kez cagirirlar yada gidersin sorun olmazsa 3. De transfer olur.

Arkadaşlar bir de ben rahim filmi çektireceğim. Opudan sonra demişlerdi. Nerede çektiriliypr? Çektşreniniz var mı?
Nerede? Fiyat? Anestezi ile mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar bir de ben rahim filmi çektireceğim. Opudan sonra demişlerdi. Nerede çektiriliypr? Çektşreniniz var mı?
Echomar da istiyolar biz aralik ayinda cekildik 550 liraydi anestezisiz sadece 5-10 dk süren agrisiz bir islem.

Evet 6aa olanda trizomi 16 çıktı mesela.diğerlerinde bikaç kromozomda trizomi monozomi durumu vardı.
Evet merkeze güveniyorum. Daha doğrusu daha fazla güvenebileceğim bi yere henüz rastlamadım. Okuyorum sürekli bi çok doktorun merkezin hem kendi sitelerinden hem burdaki yorumlardan. Son doktorum Gönül hanımdı.
Sizin genetik bir sıkıntı var sanırım. İnşallah bu sefer güzel olur her şey.

Memorial echomar görüntüleme merkezine yönlendiriyor film için. Ben geçen hafta salı günü film çektirmiştim anestezisiz normal muayene gibi ağrı sızı kesinlikle yok fiyatta 570 tl

Çiğdemcim ne yaptın ameliyat sonrası toparlanabildin mi? Burda mısın evine döndün mü? Ne zaman iş başı yapıyorsun. Bayram tatiline falan denk gelir bakarsın transfer süreci.
Çok şükür toparladım canım. İlk reglimi oldum biraz sancılı geçti ama ilaç içmeden atlatabildim hamdolsun. Henüz dönmedim trabzona. Ablamın eşi asker afrinde görevli o yalnızdı çocuklarla onun yanındayım pazartesi döneceğim trabzona. Cuma işbaşı. Evet transfer bayrama denk gelicek bende öncesinde yıllık iznimi kullanayım dedim en mümkün şuan o görünüyor. En azından şöyle yaparım reglinin ikinci günü (mayısın 27-30 arası) giderim hastaneye bir dahaki kontrol haftaya derse o haftadan itibaren yıllık izne çıkarım sonrasında Allah kerim.

İlk muayene için gerek yok mu dedi doktor o zaman izin ayarlamam daha kolay olur canım bende bir yücel beyle telefonda konuşucam nasıl yaparız diye. Ben trabzonda yaşıyorum burada medicalpark hastanesi var orada tüp bebek yapıyorlar. Tüp bebek yapan doktorlardan biride yıllar yıllar önce şişli memorialde semra hanımla çalışmış. Takibi buradan yaptırmasamda ilk muayene için kendisine giderim o halde sonrasında yıllık izin alıp şişliye giderim. Her süreci stres oluyo çalışırken. Opu zamanıda rapor ayarlamıştım çok uğraşmıştım. E ameliyat oldum yine rapor şimdi de transfer süreci. Çalışmasam hiç problem değilde hele bide bankacıysanız ortada olmadığınız 1 saatte bile sizi her yerde arıyorlar maalesef

Bankacilik zor sanırım yaa kimden duysam cok zorlayici oldugunu söylüyor. Allah kolaylik versik canim.

Arkadaşların dediği gibi bende echomarda çekildim 550₺ idi en son anestezi gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…