- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Aminnn canım çok zor gerçekten izin almak rapor almak hastan olamaz cenazen olamaz düğünün olamaz doğumun olamaz daima çalışmalısın çünkü sen bir makinasın :) Allah kurtarsın benim gibi meslekzedeleri :)Bankacilik zor sanırım yaa kimden duysam cok zorlayici oldugunu söylüyor. Allah kolaylik versik canim.
Aminnn canım çok zor gerçekten izin almak rapor almak hastan olamaz cenazen olamaz düğünün olamaz doğumun olamaz daima çalışmalısın çünkü sen bir makinasın :) Allah kurtarsın benim gibi meslekzedeleri :)
Aminnn çok teşekkür ederim Rabbim benide kurtarsın bu cehennemdenEski bankacı şimdinin kamu personeli olarak sizi en çok ben anlarim. Ben cehennemden çıkıp cennete düşmüş gibi oldum. Bankacılık ömür törpüsü. Allah kurtarsın sizi de
Kürtaj sonrası hsg de yapışıklık görüldü o sebeple oluyorumNeden cnm
Cnm bnm 3günü 4.güne bağlayan akşam ve gece inanılmaz sancm vardı belmde ve tutmştu inşallah olr ama hergn az az ağrmda vardı inşallah tutmştrArkadaslar 6aa pgt li embriyo transferimin altinci gunu ama 4 gundur bel ve kasik agrilarim var orta siddette endiselenmelimiyim.benim gibi agrisi olan varmi ve sonuc ne cikti acaba..
benimde agrim hep var.korkuyorum acikcasi.cok sevindim adina insallah pozitiftir benimde..Cnm bnm 3günü 4.güne bağlayan akşam ve gece inanılmaz sancm vardı belmde ve tutmştu inşallah olr ama hergn az az ağrmda vardı inşallah tutmştr
Insallah canim insallah allahim dusmanimin kucagini bile bos birakmasin cok yipraniyoruz ama sonu guzel olunca hersey unutuluyorInsallah canim. Bakalim cuma baslicam hayirlisiyla inşallah bu sefer sonucu güzel olur
Dualarim hepinize benimde 3 denememde kucagima aldim cok sukur sakin pes etme olucak insallahİnşallah Rabbim bana da nasip etsin dualarinizdan eksik etmeyin her şeye sil bastan başlamak çok zor
Ben varım canım. Menekşe hanımla görüştüm buradan duyup, eski fiyattan yaptı ücreti iki tedavi arasındaki süre çok az diye. 3850 yerine 3600 tl oldu yani.Kızlar iyi akşamlar yakın zamanlarda ilk transferden negatif alıp dondurulmuslarla deneyenlere sorun var transfer ücreti ne kadar ? Yeni yil fiyatindan mi söylüyorlar nasil oluyor ?
Teşekkür ederim canım benimkide yakin olmus sayılır :)Ben varım canım. Menekşe hanımla görüştüm buradan duyup, eski fiyattan yaptı ücreti iki tedavi arasındaki süre çok az diye. 3850 yerine 3600 tl oldu yani.
Dondurulmuş ile başlayacağım ben bir kaç güne hayırlısıyla inşallah.Arkadaşlar transfer sürecine farklı şehirde hazırlanan var mı ?
MerAtasehir memorial de aynı lab dediler bana oyüzden atasehir dedim. Eğer farkediyorsa şişliye gideyim
aaaa kizlar bende deniz eczanesi ucuz diye biliyordum .... boyle siz söyleyince açıkçası üzüldüm cunku ben ordan ganolf 240 a alinca buraya yazmıştım ... yarin ilac alirken o zaman hepsine sorup ona göre hareket edeyim. Okmeydani eczanesi nerde orda fiyatlar nasılÇatlatma iğnesini almaya gittik denize o zaman dedim cetrotide ı sizden uygun veren yerler var diye. Adam öyle bi çakal ki onlar hile yapıyor diyo onu uygun veriyor ama yanında öbürünü pahalı veriyor. Zor ttutum kendimi asıl sen yapıyorsun onu diye. İnsanlar gonal f fiyatını soruyor öncelikle.
Sizin için de üzüldüm. Biz öncekilerde idilden almıştık burdan okuyup. Denizin ismini de çok görünce bu sefer de oradan alalım dedik. Totalde pek fark olmamış oldu. Zaten çok masraflı süreç o yüzden fazla verdiğim her kuruşa canım sıkılıyor benim.
Okmeydanı deniz eczanesi. Gonalf ı uygun veriyor evet. Dediğin gibi hepsini sorup öyle hareket etmek en mantıklısı. Bu arada hayırlı olsun yeni tedavin. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider gönlünce olur.Mer
aaaa kizlar bende deniz eczanesi ucuz diye biliyordum .... boyle siz söyleyince açıkçası üzüldüm cunku ben ordan ganolf 240 a alinca buraya yazmıştım ... yarin ilac alirken o zaman hepsine sorup ona göre hareket edeyim. Okmeydani eczanesi nerde orda fiyatlar nasıl
Anladım cnm son uğraşlar olsun inş bizde kavuşalım sağ salimKürtaj sonrası hsg de yapışıklık görüldü o sebeple oluyorum
Allah razi olsun .... insallah olumlu sonuçlanır. .Okmeydanı deniz eczanesi. Gonalf ı uygun veriyor evet. Dediğin gibi hepsini sorup öyle hareket etmek en mantıklısı. Bu arada hayırlı olsun yeni tedavin. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider gönlünce olur.
memorial illa echomae da mı istiyor yani?Echomar da istiyolar biz aralik ayinda cekildik 550 liraydi anestezisiz sadece 5-10 dk süren agrisiz bir islem.
Çok teşekkürlerMemorial echomar görüntüleme merkezine yönlendiriyor film için. Ben geçen hafta salı günü film çektirmiştim anestezisiz normal muayene gibi ağrı sızı kesinlikle yok fiyatta 570 tl
Allah yardımcnız olsun. Çalışırken çok zor gerçekten. Ben de tedavi olduğumu da paylaşmak istemediğim için bin takla atıyorum izin ayarlarken. O da ayrı stres bize. Biz çalışanlar için ayrıca zorlayıcı bir süreç. Aile hekimleri 2 gün rapor yazabiliyor bu gibi istirahat durumlarında falan. Kısa zamanlar için onu düşünenilirsiniz.İlk muayene için gerek yok mu dedi doktor o zaman izin ayarlamam daha kolay olur canım bende bir yücel beyle telefonda konuşucam nasıl yaparız diye. Ben trabzonda yaşıyorum burada medicalpark hastanesi var orada tüp bebek yapıyorlar. Tüp bebek yapan doktorlardan biride yıllar yıllar önce şişli memorialde semra hanımla çalışmış. Takibi buradan yaptırmasamda ilk muayene için kendisine giderim o halde sonrasında yıllık izin alıp şişliye giderim. Her süreci stres oluyo çalışırken. Opu zamanıda rapor ayarlamıştım çok uğraşmıştım. E ameliyat oldum yine rapor şimdi de transfer süreci. Çalışmasam hiç problem değilde hele bide bankacıysanız ortada olmadığınız 1 saatte bile sizi her yerde arıyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?