Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bankacilik zor sanırım yaa kimden duysam cok zorlayici oldugunu söylüyor. Allah kolaylik versik canim.
Aminnn canım çok zor gerçekten izin almak rapor almak hastan olamaz cenazen olamaz düğünün olamaz doğumun olamaz daima çalışmalısın çünkü sen bir makinasın :) Allah kurtarsın benim gibi meslekzedeleri :)

Eski bankacı şimdinin kamu personeli olarak sizi en çok ben anlarim. Ben cehennemden çıkıp cennete düşmüş gibi oldum. Bankacılık ömür törpüsü. Allah kurtarsın sizi de

Eski bankacı şimdinin kamu personeli olarak sizi en çok ben anlarim. Ben cehennemden çıkıp cennete düşmüş gibi oldum. Bankacılık ömür törpüsü. Allah kurtarsın sizi de
Aminnn çok teşekkür ederim Rabbim benide kurtarsın bu cehennemden bir yanım çık işten otur ders çalış diyor bir yanım yapamazsın kolay mı memur olmak diyor kaldım öyle bankada 5 yıldır. 27 yaşındayım

Arkadaslar 6aa pgt li embriyo transferimin altinci gunu ama 4 gundur bel ve kasik agrilarim var orta siddette endiselenmelimiyim.benim gibi agrisi olan varmi ve sonuc ne cikti acaba..

Arkadaslar 6aa pgt li embriyo transferimin altinci gunu ama 4 gundur bel ve kasik agrilarim var orta siddette endiselenmelimiyim.benim gibi agrisi olan varmi ve sonuc ne cikti acaba..
Cnm bnm 3günü 4.güne bağlayan akşam ve gece inanılmaz sancm vardı belmde ve tutmştu inşallah olr ama hergn az az ağrmda vardı inşallah tutmştr

Kızlar iyi akşamlar yakın zamanlarda ilk transferden negatif alıp dondurulmuslarla deneyenlere sorun var transfer ücreti ne kadar ? Yeni yil fiyatindan mi söylüyorlar nasil oluyor ?
Ben varım canım. Menekşe hanımla görüştüm buradan duyup, eski fiyattan yaptı ücreti iki tedavi arasındaki süre çok az diye. 3850 yerine 3600 tl oldu yani.

Atasehir memorial de aynı lab dediler bana oyüzden atasehir dedim. Eğer farkediyorsa şişliye gideyim
Mer
aaaa kizlar bende deniz eczanesi ucuz diye biliyordum .... boyle siz söyleyince açıkçası üzüldüm cunku ben ordan ganolf 240 a alinca buraya yazmıştım ... yarin ilac alirken o zaman hepsine sorup ona göre hareket edeyim. Okmeydani eczanesi nerde orda fiyatlar nasıl

Okmeydanı deniz eczanesi. Gonalf ı uygun veriyor evet. Dediğin gibi hepsini sorup öyle hareket etmek en mantıklısı. Bu arada hayırlı olsun yeni tedavin. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider gönlünce olur.

Kızlar istanbul da yaşıyorum. Anadolu yakasında önereceğiniz doktor var mı? Haftasonu gitmek tercihim çalışıyorum. Şuan araştırıyorum karar veremiyorum.

Allah yardımcnız olsun. Çalışırken çok zor gerçekten. Ben de tedavi olduğumu da paylaşmak istemediğim için bin takla atıyorum izin ayarlarken. O da ayrı stres bize. Biz çalışanlar için ayrıca zorlayıcı bir süreç. Aile hekimleri 2 gün rapor yazabiliyor bu gibi istirahat durumlarında falan. Kısa zamanlar için onu düşünenilirsiniz.
Allah yardımcımız olsun.
Bu arada Tranzon'uma selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…