Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar bugün ilk kontrolumu oldum dr. 3 sagda 3 solda 8mm ve 7 mm arasi dedi ve 4 tanede antral folikul var dedi bana az gibi geldi sizce nasil tedaviye baslamalimiyim

Çok teşekkür ediyorum. Haklısın izin rapor konuları bu stresli süreçte ekstra stres ekstra dert bizlere. Rapor alsan da izin de alsan mobbingin en alasına maruz kalıyoruz. Ben şimdi laparoskopi oldığum için 20 gün raporluydum haftaya cuma işe başlayacağım bakalım başıma neler gelecek :) aleykümselam trabzonlu musunuz :) bende eş durumundan trabzon’da yaşıyorum selamınızı ilettim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte.

Kızlar regli oldum inş bu ay transfere gidip sağ salim kucağımıza alacağımiz bir evlada hamile kalmak nasip olur

Merhaba kızlar bugün ilk kontrolumu oldum dr. 3 sagda 3 solda 8mm ve 7 mm arasi dedi ve 4 tanede antral folikul var dedi bana az gibi geldi sizce nasil tedaviye baslamalimiyim
Kızlar ikiniz içinde Rabbim en guzelini en hayırlısını göstersin A anka23 bence guzel sayi daha iyisi olur diye beklerken elindekilerden olmakta var doktor ne dedi ?

Canım hayırlı olsun sanada Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Doktor ne dedi durum için bence sayı iyi .

Yasina göre iyi dedi ama daha onceleri daha fazlaydi gibi. Yucel beyde ilk defa muayene oldum. Simdi 6 normal 4 yani küçük yum. Var anlamina mi geliyor... yani 10 tane olabilirler dimi offff okadar bilgili saniyordum kendimi.. is basa dusunce gene cuvalladim....

Amin
Amin Rabbim hayırlı kimselerle karşılarştırsın, çok zorlu bir dönem. Bir de üzerine neresi daha iyidir acaba kaygısı da eklenince iyice stres oluyorum.

Kızlar regli oldum inş bu ay transfere gidip sağ salim kucağımıza alacağımiz bir evlada hamile kalmak nasip olur
İnşallah cnm bnde başladm natral olark film istemediler hormonlarma baktlar sadce prolaktn yksekti oda dşükten snra normalmş makroprolaktn normal çktı semra hanm salı gnü muayene etçek sanrm ayn 21i gbi tranafer olrm değerlerm normal giderse

Banada makroprolaktin bakıldı çok şükür normaldi benim ilk randevu yarın ama pazartesi semra hoca ile de görüşeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…