Bu sadece tek bir transfer fiyatı mı? Çok fazla değil mi ya??Ben varım canım. Menekşe hanımla görüştüm buradan duyup, eski fiyattan yaptı ücreti iki tedavi arasındaki süre çok az diye. 3850 yerine 3600 tl oldu yani.
Çok teşekkür ediyorum. Haklısın izin rapor konuları bu stresli süreçte ekstra stres ekstra dert bizlere. Rapor alsan da izin de alsan mobbingin en alasına maruz kalıyoruz. Ben şimdi laparoskopi oldığum için 20 gün raporluydum haftaya cuma işe başlayacağım bakalım başıma neler gelecek :) aleykümselam trabzonlu musunuz :) bende eş durumundan trabzon’da yaşıyorum selamınızı ilettim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte.Allah yardımcnız olsun. Çalışırken çok zor gerçekten. Ben de tedavi olduğumu da paylaşmak istemediğim için bin takla atıyorum izin ayarlarken. O da ayrı stres bize. Biz çalışanlar için ayrıca zorlayıcı bir süreç. Aile hekimleri 2 gün rapor yazabiliyor bu gibi istirahat durumlarında falan. Kısa zamanlar için onu düşünenilirsiniz.
Allah yardımcımız olsun.
Bu arada Tranzon'uma selamlar :)
Hayırlı olsun canım benim bu ay güzel haberler almak nasip olsun şu mübarek üç aylar hürmetineKızlar regli oldum inş bu ay transfere gidip sağ salim kucağımıza alacağımiz bir evlada hamile kalmak nasip olur
Amin amin inşAllah hepimize versin YaradanHayırlı olsun canım benim bu ay güzel haberler almak nasip olsun şu mübarek üç aylar hürmetine
Kızlar regli oldum inş bu ay transfere gidip sağ salim kucağımıza alacağımiz bir evlada hamile kalmak nasip olur
Kızlar ikiniz içinde Rabbim en guzelini en hayırlısını göstersin A anka23 bence guzel sayi daha iyisi olur diye beklerken elindekilerden olmakta var doktor ne dedi ?Merhaba kızlar bugün ilk kontrolumu oldum dr. 3 sagda 3 solda 8mm ve 7 mm arasi dedi ve 4 tanede antral folikul var dedi bana az gibi geldi sizce nasil tedaviye baslamalimiyim
Canım hayırlı olsun sanada Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Doktor ne dedi durum için bence sayı iyi .Merhaba kızlar bugün ilk kontrolumu oldum dr. 3 sagda 3 solda 8mm ve 7 mm arasi dedi ve 4 tanede antral folikul var dedi bana az gibi geldi sizce nasil tedaviye baslamalimiyim
Merhaba,
Ben de çok araştırdım. Bütün oklar nana Memorial'i gösterdi bana. Bahçeciye daha önce ön görüşmeye gitmiştim. İçime sinmemişti. Çok ticari kaygı hissetmiştim. Ama tabii kimisi de orayı beğeniyor. Bunlar sadece aracı, nasip neyse bizi buluyor. Skandala gelince sanki basında bi bastırıldı bu konu ama gerçekten çok üzücü.Allah her ili ailenin de yardımcısı olsun. Allah bizi bu tedavilerde iyi vicdanlı insanların eline bıraksın.
Amin Rabbim hayırlı kimselerle karşılarştırsın, çok zorlu bir dönem. Bir de üzerine neresi daha iyidir acaba kaygısı da eklenince iyice stres oluyorum.Merhaba,
Ben de çok araştırdım. Bütün oklar nana Memorial'i gösterdi bana. Bahçeciye daha önce ön görüşmeye gitmiştim. İçime sinmemişti. Çok ticari kaygı hissetmiştim. Ama tabii kimisi de orayı beğeniyor. Bunlar sadece aracı, nasip neyse bizi buluyor. Skandala gelince sanki basında bi bastırıldı bu konu ama gerçekten çok üzücü.Allah her ili ailenin de yardımcısı olsun. Allah bizi bu tedavilerde iyi vicdanlı insanların eline bıraksın.
İnşlallah hakkında hayırlısı olsn cnmBen
benimde agrim hep var.korkuyorum acikcasi.cok sevindim adina insallah pozitiftir benimde..
İnşallah cnm bnde başladm natral olark film istemediler hormonlarma baktlar sadce prolaktn yksekti oda dşükten snra normalmş makroprolaktn normal çktı semra hanm salı gnü muayene etçek sanrm ayn 21i gbi tranafer olrm değerlerm normal giderseKızlar regli oldum inş bu ay transfere gidip sağ salim kucağımıza alacağımiz bir evlada hamile kalmak nasip olur
Banada makroprolaktin bakıldı çok şükür normaldi benim ilk randevu yarın ama pazartesi semra hoca ile de görüşeceğizİnşallah cnm bnde başladm natral olark film istemediler hormonlarma baktlar sadce prolaktn yksekti oda dşükten snra normalmş makroprolaktn normal çktı semra hanm salı gnü muayene etçek sanrm ayn 21i gbi tranafer olrm değerlerm normal giderse
Benim biri 19.günde biri 17.günde olduDondurulmuş embriyo transferi adetten kaç gün sonra oluyor?
Adetmn son gnü bnm bgn salı ikinci randevm olcak inşallah ard arda güzel haberler alrz cnmBanada makroprolaktin bakıldı çok şükür normaldi benim ilk randevu yarın ama pazartesi semra hoca ile de görüşeceğiz
İnş arkadaşımAdetmn son gnü bnm bgn salı ikinci randevm olcak inşallah ard arda güzel haberler alrz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?