Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kizlar mesajim geldi. 225 ganolf + femara daha once sormustum ama tedavi asamasinda femara kullanan arkadaslar oldumu merak ettim...

Merhaba kızlar bebeğimin ense kalınlığı 2,4 çıktı doktor sınırın biraz altı dedi. Kan testine göre yorumlayacagım dedi. Sizce değer yüksek mi ? Bu arada ilk kız dedi, sonra erkek dedi neyse cinsiyet en son düşüneceğim şey sağlıklı doğsun yeter

benimde 2.40 ense kalınlığı çıktı. Aynı zamanda kandada bakıldı zaren pgt yapılmıştı. herşey çok iyi dediler. bence herhangi birsıkıntı olacağını düşünmüyorum. için rahat olsun.

Cnm benim embriyom pgt değil. İnş bende de sıkıntı çıkmaz

değer çok değil sakın moralini bozup bebişini de üzme lütfen.

ayrıca doktorlar doğru ölçmeyebiliyor. bir arkadaşıma en iyi hastanelerden birinde ense kalınlığı fazla bebeğinin dediler. yurtdışı testi istediler. başka doktora gitti, hiç de fazla değilmiş. ilk doktor hatalı ölçmüş ya da sırf yurtdışı testi yapılsın diye söylemiş.
benim doktorlara hiç ama hiç güvenim kalmadı. dürüst merhametli doktor bulmak gerçekten çok zor. yok değil var ama çok az.
allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın hepimizi.

Haklısın cnm benim değerimi 2 doktor ölçtü birisi 2.3 dedi diğeri 2,4 dedi. Ama bu değerler benim için önemli değil. Herseyin en iyisini Rabbim bilir

Yani demek istediğim pgt olmuş embriyo 2.4 se bu normsl sayılıyorsa sendede sorun çıkmaz. bizim yapmamıza bile gerek yoktu burdaki hastane yapalım dedi dosyamızda olsun. iyi dedim. rahat ol.

Merhaba kizlar mesajim geldi. 225 ganolf + femara daha once sormustum ama tedavi asamasinda femara kullanan arkadaslar oldumu merak ettim...
İlk tedavimde kullanmıştım menagon ve gonal f hepsini birden ohss oldum ikinci ve üçüncü tedavimde daha dikkatli oldu doktorlar sadece gonal f kullandım bende pko varmış burada yücel beyden öğrendim o yüzden ohss olmuşsun dedi yine riskim vardı o yüzden donduruldu nasipse bu ay transferim olacak İnşâAllah güzel haberler alırız hepimiz

Kızlar istanbul da yaşıyorum. Anadolu yakasında önereceğiniz doktor var mı? Haftasonu gitmek tercihim çalışıyorum. Şuan araştırıyorum karar veremiyorum.
Bence cem demirel ile ön görüsme yap. Ben de ön görüsme yapcam memorial atasehir. Hala kararsızım şişli ve ataşehir arası. Ama sanki şişli. Sen and yakası demişsin ozaman cem demirel ve atasehir memorial

Kızlar sizce yaz tatilini bekleyeyim mi tedavi icin. And yakasında oturuyorum . Avr yakasında calısıyorum. Her gün 30 dk yürüme 20 dk toplu tasıma sabah aksam kullanıyorum. Sıkıntı yasar mıyım tüp bebek dönemi?

Canım ben trabzon’da yaşıyorım normalde. İstanbul’da ailem yaşıyor ve üsküdar tarafındalar.onlardan gidip geliyordum. @Defrent arkadaşımızda baya uzaktan gidip geliyordu. bir arkadaşım beylikdüzünden geliyor. Bence sıkıntı olmaz ben bir sıkıntı yaşamadım mesafe konusunda.

Nasipte varsa yürüme koşma dalsan fark etmiyor. Bi tanıdığımız vardı, arkadaşı artık iyice salmış, dalış yapmış onca tedavide tıtmayan gebelik o zaman tutmuş. Tabii bu konuda psikoloji de çok önemli. Doktorlara da danış istersen. Onların yorumları da çok önemli tabii.

12.günü nasıl transfer yaparlar ya erken mi yumurtluyorsunuz
Valla yaptılar. Hem de 2 embriyo. O tedavinin zaten biraz sallamasyon yapıldığını düşünmeye başladım zaten memorial e başlayınca. Semra Hoca da şok oldu zaten tedavinin ayrıntılarını öğrenince. Bayağı kızdı oraya. Giden benim umutların ve 30.000liracığım oldu

Semra hocada yapıldığını düşünüp karalar bağlamıştım ama başka merkezmiş. Allah hepimizim yardımcısı olsun cnm

Ölçümler doktoruna göre maalesef çok değişebiliyor. Canını sıkma. Başka doktora da gidebilirsin. İyi bir perinatoloğa gidebilirsin. Çok ebdile duyarsan belki cvs veya amniyosentez yaptırırsın. Canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…