Yok yok Semra Hoca ve Yücel Bey ile görüşmüştük. Tabii ilk tedavimizde acemiydik dedim. İkisi de tedavinin de pgt nin de baştan sona yanlışlık olduğunu söylediler. Üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Ama boşverdim yeni tedavime kanalize oldum. Geçmişe takılmama lazım.Semra hocada yapıldığını düşünüp karalar bağlamıştım ama başka merkezmiş. Allah hepimizim yardımcısı olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım Bu tedavinde güzel sonuçlar almanı diliyorum .Yok yok Semra Hoca ve Yücel Bey ile görüşmüştük. Tabii ilk tedavimizde acemiydik dedim. İkisi de tedavinin de pgt nin de baştan sona yanlışlık olduğunu söylediler. Üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Ama boşverdim yeni tedavime kanalize oldum. Geçmişe takılmama lazım.
Cnm bazı şeyler yaşanması gerekiyor ben böyle bakıyorum inş burda sağ salim kucağına alacağın evlatların olurYok yok Semra Hoca ve Yücel Bey ile görüşmüştük. Tabii ilk tedavimizde acemiydik dedim. İkisi de tedavinin de pgt nin de baştan sona yanlışlık olduğunu söylediler. Üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Ama boşverdim yeni tedavime kanalize oldum. Geçmişe takılmama lazım.
Çok geçmiş olsun canım Bu tedavinde güzel sonuçlar almanı diliyorum .
Çok doğru arkadaşım. Benim hikayem uzun. 4 kere doğal gebelik yaşadım. İkisi çok erken düştü. 1 deda tedavide 2 kez negatif sonıç aldım. Ama dediğin gibi of bile demeyeceğim Allah'ın izniyle. Çok ağladım tabii ama isyan etmedim. Allah isyandan korusun. Bu tedavide de Allah'ın nasip ettiğini yaşayacağım yine.Cnm bazı şeyler yaşanması gerekiyor ben böyle bakıyorum inş burda sağ salim kucağına alacağın evlatların olur
Evet canım Trabzonluyum. Yalayabilir miyim bilmiyorum ama sürekli burnumda tütüyor. Orada doğdum, ama 6 yaşından beri İstanbul'dayım maalesef. Sen şanslısın. Güzelce tedavine bak, yaylalara çık. Uçakla gidip gelmek zor değil artık nasılsa. Sen Trabzonlu musun anlamadım tam.Evett merkezde çalışıyorım. Beşirli’de oturuyorum :) Trabzon güzel o kadar alıştım ki bir daha asla İstanbul’da yaşamazmışım gibi geliyor:) bir gün misafirim ol beklerim başım üstüne. Sen Trabzon’un neresindensin aslen oralısın anladığım kadarıyla
Bende 2 defa doğal gebelik yaşadım 1 tanesi düştü 1 tanesi 27 haftalık erken doğum oldu tüp bebekte 1 düşük 1 negatif aldım inş bu defa yüzümüz gülerÇok doğru arkadaşım. Benim hikayem uzun. 4 kere doğal gebelik yaşadım. İkisi çok erken düştü. 1 deda tedavide 2 kez negatif sonıç aldım. Ama dediğin gibi of bile demeyeceğim Allah'ın izniyle. Çok ağladım tabii ama isyan etmedim. Allah isyandan korusun. Bu tedavide de Allah'ın nasip ettiğini yaşayacağım yine.
Allah emeklerimizi sevinçle sona kabuştursun hepimizin inşallah
Arkadaş Şişlide tedavi ile hamile kaldı. Takip için doktor önerisi istiyor. Demekki o da Anadolu yakasından gidip gelmiş. Biz de Anadolu yakasındayız ataşehir memorial çok yakınımızda Üsküdarda da çok kolay ulaşabileceğimiz merkezler bahçeci umut mesela. Ama biz o sabah trafik cilelerine rağmen şişliyi tercih ettik ve devam ediyoruz.Bence cem demirel ile ön görüsme yap. Ben de ön görüsme yapcam memorial atasehir. Hala kararsızım şişli ve ataşehir arası. Ama sanki şişli. Sen and yakası demişsin ozaman cem demirel ve atasehir memorial
Yaş kaç canım? Genetik sıkıntı var mı? Sorun nedir?Bende 2 defa doğal gebelik yaşadım 1 tanesi düştü 1 tanesi 27 haftalık erken doğum oldu tüp bebekte 1 düşük 1 negatif aldım inş bu defa yüzümüz güler
Hangi merkezdi canımYok yok Semra Hoca ve Yücel Bey ile görüşmüştük. Tabii ilk tedavimizde acemiydik dedim. İkisi de tedavinin de pgt nin de baştan sona yanlışlık olduğunu söylediler. Üzülsem mi kızsam mı bilemedim. Ama boşverdim yeni tedavime kanalize oldum. Geçmişe takılmama lazım.
Rahim kalınlığına bağlı oluyor aslında net bir zaman yok. Ama anladığım genelde 15-20. Günler arası oluyor gibi.Kızlar ben 25 günde bir adet oluyorum kaçıncı gün dondurulmuş transfer olur acaba
Dondurulmus transfer nedir? Ben sanki gidicem hemen hop o ay olup biticek gibi geliyorduArkadaş Şişlide tedavi ile hamile kaldı. Takip için doktor önerisi istiyor. Demekki o da Anadolu yakasından gidip gelmiş. Biz de Anadolu yakasındayız ataşehir memorial çok yakınımızda Üsküdarda da çok kolay ulaşabileceğimiz merkezler bahçeci umut mesela. Ama biz o sabah trafik cilelerine rağmen şişliyi tercih ettik ve devam ediyoruz.
Senin için de önerim ön görüşmelerini bir an önce yapman. Zaten dondurulmuş transfer olacağı için transfer yaz dönemine kalır tedaviye başlamış olsan da.
Hangi merkezdi canım
Burda ilaçlı transfer genelde 20.gün civarı oluyor.19-20-21gibi. Ama naturel olacaksa transfer yumurtlamana bağlı. Siklus kısa olduğuna göre erken yumurtluyorsun demektir yani daha erken olur transferinKızlar ben 25 günde bir adet oluyorum kaçıncı gün dondurulmuş transfer olur acaba
Ben de 24 günde bir oluyorum. Aşılamada benim yumurtalar sanırım 11.gün gibi büyümüştü kalınlık da tamdı. 12sinde olmuştu aşılama. Ama tabi eşimden dolayı tutması zaten imkansızmış. Devlet hast sağolsun sperm var diyip eşime sağlımlı dedi. Oysa hepsi bozuk spermmişKızlar ben 25 günde bir adet oluyorum kaçıncı gün dondurulmuş transfer olur acaba
Ne yazık ki sadece transfer ücretiBu sadece tek bir transfer fiyatı mı? Çok fazla değil mi ya??
Memorial Şişli'de her gün doktor var. Ama pazar doktorlar öğlen 11.30a kadar çalışıyormuş.Adetin 2.günü pazara denk gelirse ve istanbul dışında isek nasıl bir yol izleniyor bilen var mı? Doktorum izinli o gün. 3.güne mi bırakılır muayene yoksa kadın doğum acile mi gidilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?