Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir de mesela bayrama denk geldi diyelim 2. Adet. Muhattap bulabilir miyim? Yani işlemlerime aynen devam edilir mi
Merhaba benimde transferim nasipse bayrama denk gelme ihtimali yüksek. Ama içiniz rahat olsun her gün merkezde doktor oluyor bayramda olsa . İşlem kesintisiz devam ediyor.

Benim adet tarihlerim, 26 nisan, 20 mayıs,13 haziran tahmini. Ve hazirandaki ramazan bayramından 2 gün önceye denk geliyor. Buna göre sence en uygunu nasıl?

OPUdan sonraki 2. Adet derken? Opudan 3-5 gün sonra olan adet gibi şey 1. Adet mi sayılıyor? Ondan sonraki de 2. Oluyor ve transfer bunda mı yapılıyor?

Şöyle ki çemgelköy evet benim yuvam ama maalesef çalışma hayatı çok zor istanbulda işe gidip gelmek ölüm resmen trafik e haftasonu bir yere gitmek istesek keza öyle trabzonda her yer her yere yakın :) bunu sevdim sanırım . Ama çengelimi çok özlüyorum o ayrı bir durum. Kıyaslayamam bile Trabzon’la :)
Çok çok teşekkür ederim çok incesin. Belki bir gün merkezde de karşılaşırız :) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende sık sık yaz buraya olur mu haberdar olalım birbirimizde. Mutlu haberler paylaşmayı Allah hepimize yaşatsın şenlensin buralar :)

Merhaba benimde transferim nasipse bayrama denk gelme ihtimali yüksek. Ama içiniz rahat olsun her gün merkezde doktor oluyor bayramda olsa . İşlem kesintisiz devam ediyor.
Merhaba hayırlı olur inşallah. Bana tarihlerle nasıl ilerliyecek anlatırmısın? Kafam karıstı ilk adet tedavi baslaması ve opu. Opudan sonraki ilk adet erken geliyor ve o kullanılmıyor.onun da sonrasındaki adet beklenip 2. Gününde transfer gününe karar veriliyor. Muhtemelen 10 gün sonra filan da transfer oluyor??

Ben de keşke bayrama denk gelse diyorum hem tatil ,sonrası da izin alsam rahat rahat geçer günler diye.. Nasio, seninle benzer zamanlarda gün sayarız gibi hissediyorum:)

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Memur olmak daha rahat
Benim adet tarihlerim, 26 nisan, 20 mayıs,13 haziran tahmini. Ve hazirandaki ramazan bayramından 2 gün önceye denk geliyor. Buna göre sence en uygunu nasıl?
bayram tatilinde sanki merkezdaha sakin olur gibi, Bayram dolayısıyla transferini erteleyen veya tedavi başlangıcını bayramdan sonraya bırakanları düşünerek söylüyorum,benim de transferim Bayram civarına gelecek sanırım;dua ediyorum bayrama gelsin diye açıkçası:) ..o bahaneyle eşimin 3850 akrabasına el öpmeye gitmekten yırtabilirim:)

OPUdan sonraki 2. Adet derken? Opudan 3-5 gün sonra olan adet gibi şey 1. Adet mi sayılıyor? Ondan sonraki de 2. Oluyor ve transfer bunda mı yapılıyor?
Evet. Dün de sormuştunuz yazmıştım size. İlk kanama ilk adet oluyor. 2. adette transfer hazırlığı başlıyor.

Adetimi bekliyorum canım 2.gün allah nasip ederse başlayacağım.bu hafta içi olurum büyük ihtimal. Fazla yazmasam da sizleri takip ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

oh rahatladım. Öğretmenim ben. Ozaman en iyisi mayıs adetiyle tedavi. Yani nisan sonunda olcagım adeti kullanmayalım tedavi planlarken

Evet güzel haberlerle şenlensin buralar inşallah. Gerçekten samimi söylüyorum burada olumlu sonuçlar okudukça çok seviniyorum, umut doluyorum.

Ben de keşke bayrama denk gelse diyorum hem tatil ,sonrası da izin alsam rahat rahat geçer günler diye.. Nasio, seninle benzer zamanlarda gün sayarız gibi hissediyorum:)
Bende önce düşündüm ertelesem mi bayramda zor olur mu diye ama sonra düşündüm izin ayarlamak daha kolay hiç ertelemeyeyim :) ayyy hadi inşallah beraber gün sayalım güzel güzel sonuçlar verelim :) bayram şekerlerimizi alıp dönelim evlerimize ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…