- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
BendeHaklısın bunların hepsini konusmam gerek. Kimse bilmesin istiyordum bir tercih yapmam lazım. Allah yardımcımız olsun cok zor hersey
Anladım. Peki neden bukadar uzadı? Ne sıkıntı cıktı?Bendesevgii20 gibiydim . Ağustosta ön görüşme yaptım ekimde opu oldum martta ameliyat oldum transfer nasipse hazirana. Yani neredeyse 1 yılı bulucak. Sonu güzel olsunda beklemeye değer. Yani demek istediğim insan neyle karşılaşacağını bilemiyor sadece bu süreçte.
Kahkaha attım resmen :) neden olmasın. Dur bakalım :)Bunu daha önce de soran arkadaşlar olmuştu ve sanırım 3.gün de gidebilirsin demişlerdi. Yine de siz hastaneyi arayıp sorun. Çünkü bizi ilaçlı transferde 2.gün estrofem e başlatıyorlar ve sabah dozunu da öğlen iki tane olarak içiriyorlar. Neyse böyle yazdık belki yine ararlar sizi :)
Benim iki tüpümde de hidrosalpenks vardı . Yani tüplerimin için enfeksiyonlu sıvı ile doluymuş. Buda embriyonun rahime tutunmasına engel oluyormuş. Transfer için alınması şart dedi semra hanım. Ekimde opu oldum en erken ocakta ameliyat olabilirsin dediler. Bende ocakta izin alamadım işten marta ayarlayabildim . 22 martta hem tüpler alındı hem histeroskopi yapıldı rahime bakıldı. Şimdide transfer için ikinci regliyi bekliyorum.Anladım. Peki neden bukadar uzadı? Ne sıkıntı cıktı?
Cook gecmis olsun sabrına hayran kaldım kimbilir ne sıkıntılar cektin Allah yüzünü güldürsünBenim iki tüpümde de hidrosalpenks vardı . Yani tüplerimin için enfeksiyonlu sıvı ile doluymuş. Buda embriyonun rahime tutunmasına engel oluyormuş. Transfer için alınması şart dedi semra hanım. Ekimde opu oldum en erken ocakta ameliyat olabilirsin dediler. Bende ocakta izin alamadım işten marta ayarlayabildim . 22 martta hem tüpler alındı hem histeroskopi yapıldı rahime bakıldı. Şimdide transfer için ikinci regliyi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim . Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Hepimiz farklı farklı süreçlerden geçiyoruz çok daha uzun sürelerdir bekleyen çabalayan üzüntüler yaşayan arkadaşlarım var . Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. 2018 yılında tüm gözler mutluluktan parlasın inşallah. Umarım sen çok daha kısa sürelerle sonuca ulaşırsın arkadaşımCook gecmis olsun sabrına hayran kaldım kimbilir ne sıkıntılar cektin Allah yüzünü güldürsün
Ay inşallahhh:) Arka arkaya güzel haberler versek ay ne güzel olur,ne moral olur sayfayaOoo buralar feneralayı gibi şenlenicek desenizee bayram bayram :))) çok heyecanlı :)
Canım normal şartlarda yumurta takibi sabah yapılıyor,çalışan her bayan bu konuda biraz sıkıntı yaşıyor,işten izin alma konusunda, ama senin durumuna göre 2 ya da 3 günde bir çağırıyorlar ve çoğunlukla 1-2 kontrolün hafta sonuna geliyor,ama sen özel olarak anlatırsan durumunu belki öğleden sonra yardımcı olabilirler bilemiyorum; ben de biraz zorlandım sabah saatleri konusunda ama çok şükür yalnızca iki hafta sürüyorHep sabahtan mı gitmeli illa? Derslerim 1 bucukta bitiyor öğleden sonra gidilebiliyorsa mükemmel olur
Kızlar bişey sorcam dondurulmuş transfer için bana ikinci gün gel dediler ama 3. Gün gidicem bi sorun olmaz demi doktor bişey olmaz dedi ama içime kurt düştü
Kızlar bişey sorcam dondurulmuş transfer için bana ikinci gün gel dediler ama 3. Gün gidicem bi sorun olmaz demi doktor bişey olmaz dedi ama içime kurt düştü
iç bilmiyorum canım gidince öğrencem doktor bişe olmaz dedi İnşâAllah bi sorun çıkmazNaturel olacaksa bişey olmaz ilaç kullanmayacagin için . Ilacliyi bilmiyorum hemen baslatiyorlar mi ılaca sanırım öyle yazmıştı arkadaşlardan biri .
Aynen benimde öyle nerdeyseBendesevgii20 gibiydim . Ağustosta ön görüşme yaptım ekimde opu oldum martta ameliyat oldum transfer nasipse hazirana. Yani neredeyse 1 yılı bulucak. Sonu güzel olsunda beklemeye değer. Yani demek istediğim insan neyle karşılaşacağını bilemiyor sadece bu süreçte.
16.00-19.00 arası canım bir saat belirleyip her gün aynı saatte vurması gerekiyor.Kızlar bi arkadaşım Yen'i başladı tedaviye gonal f saat kaçta yapılıyordu cetrotide saat 8 deydi sanki gonal f 5-7 saatleri arasımı
Ben kullandım cnm çok iyi bir ilaç Rahmi toparlıyor hemMerhaba kizlar mesajim geldi. 225 ganolf + femara daha once sormustum ama tedavi asamasinda femara kullanan arkadaslar oldumu merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?