- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Ahahahaha yorumuna gerçekten bayıldım ve katılıyorum 27373737 adet el öpmeden yırtmış oluruz :))))Memur olmak daha rahat
bayram tatilinde sanki merkezdaha sakin olur gibi, Bayram dolayısıyla transferini erteleyen veya tedavi başlangıcını bayramdan sonraya bırakanları düşünerek söylüyorum,benim de transferim Bayram civarına gelecek sanırım;dua ediyorum bayrama gelsin diye açıkçası:) ..o bahaneyle eşimin 3850 akrabasına el öpmeye gitmekten yırtabilirim:)
Gerçekten bu sistem çalışanlar için zor muhtemelen ama bizler için inanılmaz rahatlatıcı, güven verici .Memorial ın en güzel taraflarından biri de bu. Pazar bayram yılbaşı vs. Bütün işlemler aynen devam ediyor. Bu süreçte her gün çok önemli.
Kızlar beni de sayın,ben de Bayram civarı transfer olabilirim:))Bende önce düşündüm ertelesem mi bayramda zor olur mu diye ama sonra düşündüm izin ayarlamak daha kolay hiç ertelemeyeyim :) ayyy hadi inşallah beraber gün sayalım güzel güzel sonuçlar verelim :) bayram şekerlerimizi alıp dönelim evlerimize ..
Kusura bakma canım. Anestezi almaktan unutkanlık had safhaya ulaştıEvet. Dün de sormuştunuz yazmıştım size. İlk kanama ilk adet oluyor. 2. adette transfer hazırlığı başlıyor.
Opu’dan 5-10 gün sonra regli oluyoruz bu birinci adet sayılır. Sonra normal zamanında regli oluyorsun normal siklusun kaç günde birse örnek veriyorum 28 gün sonra tekrar regli oluyorsun buda 2. Adetin oluyor. İkinci adetinin ikinci gününde başlıyoruz transfer sürecine. İlaçlı mı olacak ilaçsız mı olacak merkez karar veriyor. Sonra belli aralıklarla kontrole gidiyoruz ilk kontrol 5-6 gün sonra diğerleri biraz daha yakın tarih yaklaşık adetinin başından sayarak 17-19-20-21 . Günlerinden bir gün transfer oluyor. Bu kişiden kişiye değişiyor. Tam gün o yüzden veremiyorum ama yaklaşık bu değerler. Ben henüz hiç transfer olamadım ama burada olan arkadaşlarımdan okuduum kdarıyla böyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler.Merhaba hayırlı olur inşallah. Bana tarihlerle nasıl ilerliyecek anlatırmısın? Kafam karıstıilk adet tedavi baslaması ve opu. Opudan sonraki ilk adet erken geliyor ve o kullanılmıyor.onun da sonrasındaki adet beklenip 2. Gününde transfer gününe karar veriliyor. Muhtemelen 10 gün sonra filan da transfer oluyor??
Sende pgt yapılacak mı;yapılacaksa ona göre düşünmek lazım tarihlerini
Evet muhtemelen yapılıcak eşimde dna sıkıntısı vardı. Yeni düştü. Ben özellikle isticemSende pgt yapılacak mı;yapılacaksa ona göre düşünmek lazım tarihlerini
Ooo buralar feneralayı gibi şenlenicek desenizee bayram bayram :))) çok heyecanlı :)Kızlar beni de sayın,ben de Bayram civarı transfer olabilirim:))
Bu konuda ben bişey diyemem. Ramazanda tedavi veya transferi ben kendi adıma tercih etmiyorum. Bayramlar da aynı şekilde eşimin ailesinde yoğun geçtiği için ve tedavimizden pek kimsenin haberi olmadığı için bize uymuyor.Benim adet tarihlerim, 26 nisan, 20 mayıs,13 haziran tahmini. Ve hazirandaki ramazan bayramından 2 gün önceye denk geliyor. Buna göre sence en uygunu nasıl?
Benim çağrılmalarım şöyle oldu örnek olarak yazayım.ARkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı. Adetin 2. Günü başlanıyor sonra kaç gün sonra çağırılıyoruz herkesin farklı mı
Peki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?Opu’dan 5-10 gün sonra regli oluyoruz bu birinci adet sayılır. Sonra normal zamanında regli oluyorsun normal siklusun kaç günde birse örnek veriyorum 28 gün sonra tekrar regli oluyorsun buda 2. Adetin oluyor. İkinci adetinin ikinci gününde başlıyoruz transfer sürecine. İlaçlı mı olacak ilaçsız mı olacak merkez karar veriyor. Sonra belli aralıklarla kontrole gidiyoruz ilk kontrol 5-6 gün sonra diğerleri biraz daha yakın tarih yaklaşık adetinin başından sayarak 17-19-20-21 . Günlerinden bir gün transfer oluyor. Bu kişiden kişiye değişiyor. Tam gün o yüzden veremiyorum ama yaklaşık bu değerler. Ben henüz hiç transfer olamadım ama burada olan arkadaşlarımdan okuduum kdarıyla böyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler.
Estagfirullah. İnşallah bugün güzel haberler almışsındır ve almaya devam edersin.Kusura bakma canım. Anestezi almaktan unutkanlık had safhaya ulaştı
Tekrar teşekkür ederim
Hep sabahtan mı gitmeli illa? Derslerim 1 bucukta bitiyor öğleden sonra gidilebiliyorsa mükemmel olurBenim çağrılmalarım şöyle oldu örnek olarak yazayım.
Adetin 2. Günü Pazar günü başladım.
3 gün sonra çrş, 3 gün sonra cmt, 2 gün sonra pzt,ertesi gün salı olmak üzere kontroller ve prş opu oldu.
Genelde sabah oluyor sanırım. Bana hep öğleden önce denk gelmişti. Yanlış htırlamıyorsam öğleden sonrası için yeni başlayan hasta geuplarına randevu verdiklerini duymuştum. Yani öngörüşmeye gelenler tedavisinin ilk günü olanlar vs. Tabi çok yoğun olduğu için böyle günü bölmeleri çok normal. Birde öğlen semra hanım toplntı yaptığı için iğne dozlarını belirliyor o yüzden öğleden önce bizleri muayene etmiş olmaları gerekiyor. Ama saat konusunda mutlaka anlaşırsınız diye düşünüyorum. Okuldan dolyı düşünüyorsan ilk randevuyu alabilirsin mesela yetişirsin derse böylece diye düşünüyorum.Peki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?
Tedavinin iğne aşamasında 8.30-10 arası oluyor randevular. Transfer süreci kontrolleri 10-12 arası. Öğleden sonra ön görüşme ve tedavi dışındaki diğer görüşme ve muayeneler. 4den sonra da gebe muayeneleri oluyor.Peki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?
Anladım tesekkur ederim... oof off iste orayı okulla nasıl hallederim bilmem... dersler 8.30da baslıyorTedavinin iğne aşamasında 8.30-10 arası oluyor randevular. Transfer süreci kontrolleri 10-12 arası. Öğleden sonra ön görüşme ve tedavi dışındaki diğer görüşme ve muayeneler. 4den sonra da gebe muayeneleri oluyor.
Teşekkür ederim cevabın için canım.Benim çağrılmalarım şöyle oldu örnek olarak yazayım.
Adetin 2. Günü Pazar günü başladım.
3 gün sonra çrş, 3 gün sonra cmt, 2 gün sonra pzt,ertesi gün salı olmak üzere kontroller ve prş opu oldu.
Yani izin sıkıntısı olacaksa yaz dönemine erteleyin o zaman.Anladım tesekkur ederim... oof off iste orayı okulla nasıl hallederim bilmem... dersler 8.30da baslıyor
Bende öğretmenim canım bi şekilde izin almaya çalışacağım rapor falan alabilirsin inşallah. Kesinlikle erteleme bazen süreç uzatabiliyor ekstra şeyler çıkabiliyor mesela ben tam karar verdim doktor ameliyat dedi ilk önce dondurulacak sonra ameliyat sonra transfer derken uzuyor. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama yine de erteleme benceAnladım tesekkur ederim... oof off iste orayı okulla nasıl hallederim bilmem... dersler 8.30da baslıyor
Haklısın bunların hepsini konusmam gerek. Kimse bilmesin istiyordum bir tercih yapmam lazım. Allah yardımcımız olsun cok zor herseyYani izin sıkıntısı olacaksa yaz dönemine erteleyin o zaman.
Benim de korkum o ama nerden nasıl ayarlarım izni raporu bilmemBende öğretmenim canım bi şekilde izin almaya çalışacağım rapor falan alabilirsin inşallah. Kesinlikle erteleme bazen süreç uzatabiliyor ekstra şeyler çıkabiliyor mesela ben tam karar verdim doktor ameliyat dedi ilk önce dondurulacak sonra ameliyat sonra transfer derken uzuyor. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama yine de erteleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?