Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ahahahaha yorumuna gerçekten bayıldım ve katılıyorum 27373737 adet el öpmeden yırtmış oluruz :))))

Kızlar beni de sayın,ben de Bayram civarı transfer olabilirim:))

Opu’dan 5-10 gün sonra regli oluyoruz bu birinci adet sayılır. Sonra normal zamanında regli oluyorsun normal siklusun kaç günde birse örnek veriyorum 28 gün sonra tekrar regli oluyorsun buda 2. Adetin oluyor. İkinci adetinin ikinci gününde başlıyoruz transfer sürecine. İlaçlı mı olacak ilaçsız mı olacak merkez karar veriyor. Sonra belli aralıklarla kontrole gidiyoruz ilk kontrol 5-6 gün sonra diğerleri biraz daha yakın tarih yaklaşık adetinin başından sayarak 17-19-20-21 . Günlerinden bir gün transfer oluyor. Bu kişiden kişiye değişiyor. Tam gün o yüzden veremiyorum ama yaklaşık bu değerler. Ben henüz hiç transfer olamadım ama burada olan arkadaşlarımdan okuduum kdarıyla böyle yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler.

Benim adet tarihlerim, 26 nisan, 20 mayıs,13 haziran tahmini. Ve hazirandaki ramazan bayramından 2 gün önceye denk geliyor. Buna göre sence en uygunu nasıl?
Bu konuda ben bişey diyemem. Ramazanda tedavi veya transferi ben kendi adıma tercih etmiyorum. Bayramlar da aynı şekilde eşimin ailesinde yoğun geçtiği için ve tedavimizden pek kimsenin haberi olmadığı için bize uymuyor.
Ön görüşmeyi yaptıktan sonra nisan sonu adetinizle tedaviye başlayıp sonra uygun olan zamanda transfer yaptırabilirsiniz. Çok hesap yapmaya da gelmiyor bu süreç farklı sebeplerle de erteleme durumu olabiliyor.

ARkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı. Adetin 2. Günü başlanıyor sonra kaç gün sonra çağırılıyoruz herkesin farklı mı
Benim çağrılmalarım şöyle oldu örnek olarak yazayım.
Adetin 2. Günü Pazar günü başladım.
3 gün sonra çrş, 3 gün sonra cmt, 2 gün sonra pzt,ertesi gün salı olmak üzere kontroller ve prş opu oldu.

Peki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?

Hep sabahtan mı gitmeli illa? Derslerim 1 bucukta bitiyor öğleden sonra gidilebiliyorsa mükemmel olur

Peki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?
Genelde sabah oluyor sanırım. Bana hep öğleden önce denk gelmişti. Yanlış htırlamıyorsam öğleden sonrası için yeni başlayan hasta geuplarına randevu verdiklerini duymuştum. Yani öngörüşmeye gelenler tedavisinin ilk günü olanlar vs. Tabi çok yoğun olduğu için böyle günü bölmeleri çok normal. Birde öğlen semra hanım toplntı yaptığı için iğne dozlarını belirliyor o yüzden öğleden önce bizleri muayene etmiş olmaları gerekiyor. Ama saat konusunda mutlaka anlaşırsınız diye düşünüyorum. Okuldan dolyı düşünüyorsan ilk randevuyu alabilirsin mesela yetişirsin derse böylece diye düşünüyorum.

Tedavinin iğne aşamasında 8.30-10 arası oluyor randevular. Transfer süreci kontrolleri 10-12 arası. Öğleden sonra ön görüşme ve tedavi dışındaki diğer görüşme ve muayeneler. 4den sonra da gebe muayeneleri oluyor.

Anladım tesekkur ederim... oof off iste orayı okulla nasıl hallederim bilmem... dersler 8.30da baslıyor

Teşekkür ederim cevabın için canım.

Anladım tesekkur ederim... oof off iste orayı okulla nasıl hallederim bilmem... dersler 8.30da baslıyor
Bende öğretmenim canım bi şekilde izin almaya çalışacağım rapor falan alabilirsin inşallah. Kesinlikle erteleme bazen süreç uzatabiliyor ekstra şeyler çıkabiliyor mesela ben tam karar verdim doktor ameliyat dedi ilk önce dondurulacak sonra ameliyat sonra transfer derken uzuyor. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama yine de erteleme bence

Benim de korkum o ama nerden nasıl ayarlarım izni raporu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…