- 15 Aralık 2017
- 510
- 583
- 53
Kızlar merhaba,
27 şubatta opu gerçekleşti, 4martta adet oldum. 2. Adetlimle birlikte dondurulmuş embriyodan transferim için tedaviye başlayacaktım ama 2. Adetim 7 gün gecikti. Böyle bir gecikme yaşayan var mı? Bende pcos var, kist fln mı oldu acaba? Fikri olan var mı?
Merhabalar,opu sonrası 2. adet gecikir. benim de öyle oldu bu sayfada başkalarının da olduğunu okudum. endişe etmeyin. hayırlı olsun tedaviniz.
Benim ilk opudan sonraki 2.adet tam zamanında olmuştu kist olduğu halde ve transferim ertelenmişti. 2.opudan sonraki 2.adet 3-4gün gecikmişti ama öncesinde düşük yapmıştım ve o ara hep 3er gün gecikmeli olmuştu adetlerim. Ama burda bi çok arkadaş bu gecikme sorununu yaşadı ve yazdı. Sakin ol stres yapma. Bu arada test yaptın mı acaba? Bu da gelmişti bi arkadaşımın başına. Transfer için adet beklerken hamile kaldı. Bu sayfada da 2. Transfer için adet bekleyen birinin başına gelmişti bu durum.Kızlar merhaba,
27 şubatta opu gerçekleşti, 4martta adet oldum. 2. Adetlimle birlikte dondurulmuş embriyodan transferim için tedaviye başlayacaktım ama 2. Adetim 7 gün gecikti. Böyle bir gecikme yaşayan var mı? Bende pcos var, kist fln mı oldu acaba? Fikri olan var mı?
Canım çok teşekkürler cevabın için, evwt yaptım bu sabah benim de aklıma acaba geldi, ama test negatif. Göğüslerim de şişti birkaç güne olur diye bekliyorum umararım yani.. bişi daha sorsam sana da, dondurulmuştan embriyo transferi naturel yada ilaçlı olursa adetin kaçıncı günene denk geliyor ortalama olarak?Benim ilk opudan sonraki 2.adet tam zamanında olmuştu kist olduğu halde ve transferim ertelenmişti. 2.opudan sonraki 2.adet 3-4gün gecikmişti ama öncesinde düşük yapmıştım ve o ara hep 3er gün gecikmeli olmuştu adetlerim. Ama burda bi çok arkadaş bu gecikme sorununu yaşadı ve yazdı. Sakin ol stres yapma. Bu arada test yaptın mı acaba? Bu da gelmişti bi arkadaşımın başına. Transfer için adet beklerken hamile kaldı. Bu sayfada da 2. Transfer için adet bekleyen birinin başına gelmişti bu durum.
Benim 3 transferim de ilaçlı oldu 20-21.günlerde. Naturelde senin yumurtlamana bağlı. Yumurtlamandan sonraki 5.gün. Daha net saati tespit etmek için de yumurta boyutu ve lh takibi yapıyorlar ona göre çatlatma iğnesi veriyorlar. İğneden 6 gün sonra da transfer oluyor. Yani 28 günde adet oluyorsan 14.gün yumurtan çatlıyorsa 19.gün civarında transfer oluyor ona göre hesabet.Canım çok teşekkürler cevabın için, evwt yaptım bu sabah benim de aklıma acaba geldi, ama test negatif. Göğüslerim de şişti birkaç güne olur diye bekliyorum umararım yani.. bişi daha sorsam sana da, dondurulmuştan embriyo transferi naturel yada ilaçlı olursa adetin kaçıncı günene denk geliyor ortalama olarak?
Doktoruna danis canım o haftalarda bel ağrıları oluyor ama böbrek le ilgili bi fikrim yokArkadaşlar 8 haftalık hamileyim düzenli suda içiyorum ama böbreklerim agrı sanki ya bisey olurmu
Cevapladigin için tesekkur ederim.benim totalde 7.tedavim ve eşim le biz pes etmek uzereyiz o yuzden acikcasi arastirip birşey bulamamistim. Içim biraz rahatladi.Ben kullandım cnm çok iyi bir ilaç Rahmi toparlıyor hem
Femara klomen gibi hapla yumurta geliştiriliyor ama ondan çok daha iyi normalde meme kanseri için kullanıyor ama aynı zamanda yumurta da geliştiriyor diye söylemişti dr um yanlış hatırlamıyorsam için rahat etsin inş bu tedavinde bebişi kucağına alırsın cnm.Cevapladigin için tesekkur ederim.benim totalde 7.tedavim ve eşim le biz pes etmek uzereyiz o yuzden acikcasi arastirip birşey bulamamistim. Içim biraz rahatladi.
20 mayısta tedavi baslamayı düsünüyorum.bilmem gec mi olur. Okullar 9 haziranda kapanıyor... sanki temmuz başı transfer olur ozamanCanım normal şartlarda yumurta takibi sabah yapılıyor,çalışan her bayan bu konuda biraz sıkıntı yaşıyor,işten izin alma konusunda, ama senin durumuna göre 2 ya da 3 günde bir çağırıyorlar ve çoğunlukla 1-2 kontrolün hafta sonuna geliyor,ama sen özel olarak anlatırsan durumunu belki öğleden sonra yardımcı olabilirler bilemiyorum; ben de biraz zorlandım sabah saatleri konusunda ama çok şükür yalnızca iki hafta sürüyor
Ben temmuzda gittim transferim ekim de oldu ona göre hesap yap hemen transfer yapmıyorlar20 mayısta tedavi baslamayı düsünüyorum.bilmem gec mi olur. Okullar 9 haziranda kapanıyor... sanki temmuz başı transfer olur ozaman
Okullar kapanınca rahat olur diye düsündüğümden. Nisan adetinde asla izin ayarlayamam okuldan. Özelde çalışsam 2 saat yoklugumda biri idare eder de. Öğretmen olunca sen bir 40 dk gelme 40 öğrenci dışarda sonra müdür kemçirsin sanaBen temmuzda gittim transferim ekim de oldu ona göre hesap yap hemen transfer yapmıyorlar
Ben de öğretmenim biliyorum :/ ama ben mecbur rapor almıştım yapacak bir şey yokOkullar kapanınca rahat olur diye düsündüğümden. Nisan adetinde asla izin ayarlayamam okuldan. Özelde çalışsam 2 saat yoklugumda biri idare eder de. Öğretmen olunca sen bir 40 dk gelme 40 öğrenci dışarda sonra müdür kemçirsin sana
Merhabalar,
Cevabınız için çok teşekkürler, sizin kaç gün gecikmişti? Dondurulmuş embriyo Transferiniz adetin kaçıncı günü olmuştu?
Canımm hiç stres yapma benimde gecikmişti küçük bir kist olmuştu ama çok şükür adet ile geçti.Kızlar merhaba,
Bu ay başlama imkanın varsa,transferin zaten en erken Haziran’ın ortası oluyor sanırım;regl tarihlerin önemli ama zaten 2 hafta yumurta tedavisi alacaksın,opudan ort. 1 hafta sonra ilk reglini olacaksın; sonra kendi döngünde ortalama 28 gün sonra tekrar regl olacaksın;diyelim ki o reglin 2. Gününde de transfer için tedaviye başlasan zaten yine en az 15 gün sonra transferin olacak;o da haziran sanırım :) ay ne hesapladım böyle bu kadar:) Kusura bakma20 mayısta tedavi baslamayı düsünüyorum.bilmem gec mi olur. Okullar 9 haziranda kapanıyor... sanki temmuz başı transfer olur ozaman
Evet canım sanırım herkese o şekilde veriyorlar,ben akşam 7 yi belirlemiştim;her gün o saatte vuruyordumARkadaşlar iyi akşamlar. 16:00-19:00 arası iğne saati yazılmış ya bu herkes için mi geçerli acaba?
Aminnn çok teşekkür ederim Rabbim benide kurtarsın bu cehennemdenbir yanım çık işten otur ders çalış diyor bir yanım yapamazsın kolay mı memur olmak diyor kaldım öyle bankada 5 yıldır. 27 yaşındayım
Çok teşekkür ederim. Aslında evde bir çalışma ortamı var eşim uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor sürekli ders çalışıyor e zaten çocuk yok ailemde yaşadığım ilde değil. Aslında bazen yapabilirim diye düşünüyorum sadece cesaretsizim. Ama sanırım bunu yapmam lazım tüm hayatımı feraha kabuşturabilmek için .. çok teşekkür ederim desteğiniz için .Ben 33 yaşında memur oldum 9 yıla yakın da bankada çalıştım. Eğer kafaniza koyar bur de kurs ile disiplinli sıkı bir çalışma yaparsanız emeğinizin karşılığını alırsınız. Ve sonunda da dünyalara değdi dersiniz inşallah. Benim öyle oldu şimdi çok çok memnunum. Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah
Çok teşekkür ederim. Aslında evde bir çalışma ortamı var eşim uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor sürekli ders çalışıyor e zaten çocuk yok ailemde yaşadığım ilde değil. Aslında bazen yapabilirim diye düşünüyorum sadece cesaretsizim. Ama sanırım bunu yapmam lazım tüm hayatımı feraha kabuşturabilmek için .. çok teşekkür ederim desteğiniz için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?