Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

opu sonrası 2. adet gecikir. benim de öyle oldu bu sayfada başkalarının da olduğunu okudum. endişe etmeyin. hayırlı olsun tedaviniz.

opu sonrası 2. adet gecikir. benim de öyle oldu bu sayfada başkalarının da olduğunu okudum. endişe etmeyin. hayırlı olsun tedaviniz.
Merhabalar,
Cevabınız için çok teşekkürler, sizin kaç gün gecikmişti? Dondurulmuş embriyo Transferiniz adetin kaçıncı günü olmuştu?

Benim ilk opudan sonraki 2.adet tam zamanında olmuştu kist olduğu halde ve transferim ertelenmişti. 2.opudan sonraki 2.adet 3-4gün gecikmişti ama öncesinde düşük yapmıştım ve o ara hep 3er gün gecikmeli olmuştu adetlerim. Ama burda bi çok arkadaş bu gecikme sorununu yaşadı ve yazdı. Sakin ol stres yapma. Bu arada test yaptın mı acaba? Bu da gelmişti bi arkadaşımın başına. Transfer için adet beklerken hamile kaldı. Bu sayfada da 2. Transfer için adet bekleyen birinin başına gelmişti bu durum.

Canım çok teşekkürler cevabın için, evwt yaptım bu sabah benim de aklıma acaba geldi, ama test negatif. Göğüslerim de şişti birkaç güne olur diye bekliyorum umararım yani.. bişi daha sorsam sana da, dondurulmuştan embriyo transferi naturel yada ilaçlı olursa adetin kaçıncı günene denk geliyor ortalama olarak?

Benim 3 transferim de ilaçlı oldu 20-21.günlerde. Naturelde senin yumurtlamana bağlı. Yumurtlamandan sonraki 5.gün. Daha net saati tespit etmek için de yumurta boyutu ve lh takibi yapıyorlar ona göre çatlatma iğnesi veriyorlar. İğneden 6 gün sonra da transfer oluyor. Yani 28 günde adet oluyorsan 14.gün yumurtan çatlıyorsa 19.gün civarında transfer oluyor ona göre hesabet.

Cevapladigin için tesekkur ederim.benim totalde 7.tedavim ve eşim le biz pes etmek uzereyiz o yuzden acikcasi arastirip birşey bulamamistim. Içim biraz rahatladi.
Femara klomen gibi hapla yumurta geliştiriliyor ama ondan çok daha iyi normalde meme kanseri için kullanıyor ama aynı zamanda yumurta da geliştiriyor diye söylemişti dr um yanlış hatırlamıyorsam için rahat etsin inş bu tedavinde bebişi kucağına alırsın cnm.

20 mayısta tedavi baslamayı düsünüyorum.bilmem gec mi olur. Okullar 9 haziranda kapanıyor... sanki temmuz başı transfer olur ozaman

Ben temmuzda gittim transferim ekim de oldu ona göre hesap yap hemen transfer yapmıyorlar
Okullar kapanınca rahat olur diye düsündüğümden. Nisan adetinde asla izin ayarlayamam okuldan. Özelde çalışsam 2 saat yoklugumda biri idare eder de. Öğretmen olunca sen bir 40 dk gelme 40 öğrenci dışarda sonra müdür kemçirsin sana

Ben de öğretmenim biliyorum :/ ama ben mecbur rapor almıştım yapacak bir şey yok

Canımm hiç stres yapma benimde gecikmişti küçük bir kist olmuştu ama çok şükür adet ile geçti.

20 mayısta tedavi baslamayı düsünüyorum.bilmem gec mi olur. Okullar 9 haziranda kapanıyor... sanki temmuz başı transfer olur ozaman
Bu ay başlama imkanın varsa,transferin zaten en erken Haziran’ın ortası oluyor sanırım;regl tarihlerin önemli ama zaten 2 hafta yumurta tedavisi alacaksın,opudan ort. 1 hafta sonra ilk reglini olacaksın; sonra kendi döngünde ortalama 28 gün sonra tekrar regl olacaksın;diyelim ki o reglin 2. Gününde de transfer için tedaviye başlasan zaten yine en az 15 gün sonra transferin olacak;o da haziran sanırım :) ay ne hesapladım böyle bu kadar:) Kusura bakma

ARkadaşlar iyi akşamlar. 16:00-19:00 arası iğne saati yazılmış ya bu herkes için mi geçerli acaba?

Ben 33 yaşında memur oldum 9 yıla yakın da bankada çalıştım. Eğer kafaniza koyar bur de kurs ile disiplinli sıkı bir çalışma yaparsanız emeğinizin karşılığını alırsınız. Ve sonunda da dünyalara değdi dersiniz inşallah. Benim öyle oldu şimdi çok çok memnunum. Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah

Çok teşekkür ederim. Aslında evde bir çalışma ortamı var eşim uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor sürekli ders çalışıyor e zaten çocuk yok ailemde yaşadığım ilde değil. Aslında bazen yapabilirim diye düşünüyorum sadece cesaretsizim. Ama sanırım bunu yapmam lazım tüm hayatımı feraha kabuşturabilmek için .. çok teşekkür ederim desteğiniz için .

Kafaniza koyarsanız kesinlike yaparsınız. Ama şunu söyleyeyim hayatınızdaki tüm aktivitelerden bu süreçte vazgeçmeniz ve sadece ve sadece bu sürece odaklanmaniz gerekiyor. Ama emin olun emeğinizin karşılığında mutlaka alırsınız yeterki kararlı olun ve de gerçekten disiplinli ve sıkı çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…