- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Çok teşekkür ederim Çok haklısınız umarım bende başarabilirim ..Kafaniza koyarsanız kesinlike yaparsınız. Ama şunu söyleyeyim hayatınızdaki tüm aktivitelerden bu süreçte vazgeçmeniz ve sadece ve sadece bu sürece odaklanmaniz gerekiyor. Ama emin olun emeğinizin karşılığında mutlaka alırsınız yeterki kararlı olun ve de gerçekten disiplinli ve sıkı çalışın. Allah yardımcınız olsun.
Bende bir öğretmen olarak direk bunu merak ettimPeki opuya kadar olan sürecte yani tedavinin ilk ayı hep sabahtan mı cagırıyolar? Öğleden sonra 14.30 gibi gidilebiliyor mu mesela?
Bir de transferin direk olmadığı durumlar ohss gelişmesi değil mi yani hersey normaş giderse rahimde müsait olursa direk o ay transfer yapılmıyor muBende bir öğretmen olarak direk bunu merak ettimStresimiz yetmiyormuş gibi bir sde bu dert var nasıl izin alcam Bende haziran gibi düşünüyorum memorialda ön görüşme yaptım bahceci de de yaptım sanki memorial daha içime sindi ama tam karar veremiyorum aslında bahceci umut için sgk raporum var daha uygun olcak ama memorialda daha iyi gibi geldi siz nasıl karar verdiniz
Bir de transferin direk olmadığı durumlar ohss gelişmesi değil mi yani hersey normaş giderse rahimde müsait olursa direk o ay transfer yapılmıyor mu
Bende bir öğretmen olarak direk bunu merak ettimStresimiz yetmiyormuş gibi bir sde bu dert var nasıl izin alcam Bende haziran gibi düşünüyorum memorialda ön görüşme yaptım bahceci de de yaptım sanki memorial daha içime sindi ama tam karar veremiyorum aslında bahceci umut için sgk raporum var daha uygun olcak ama memorialda daha iyi gibi geldi siz nasıl karar verdiniz
Anladım canım eğer öyle bi seçeneğim olursa 7 çok iyi bende işten gelmiş oluyorum.kaç gündür onu düşünüyordum İğneyi işte nasıl yaparım diye oh içim rahatladı :)Evet canım sanırım herkese o şekilde veriyorlar,ben akşam 7 yi belirlemiştim;her gün o saatte vuruyordum
Aynen bende okumaktan uyuyamıyorum:) ben semra hanımı göremedim bugün randevu isteyince illa yücel bey de müsaitlik var dediler bizi sanırım ipek hanım muayne etti önce sonra yücel beyde geldi bende burda ilgiyi daha fazla buldum bikere 1 saat sürmüş bir öngörüşme başka bir yerde olmadı hiç ne sorcağımı hızla düşünmek zorunda bırakıldım hep..taz transfer işini de malum meslekten ötürü sordum bir de bana bahçecide sen de ohss gelişmez muhtemelen direk transfer olur demişlerdi de ondan sordum başka sebepler var mı diye..bugünde memorialda bahsetmediler transfer ertlemeden hiçVuu bu gece tek uykusuz ben değilim galiba :) Şaşırdım :)
Aynen bende okumaktan uyuyamıyorum:) ben semra hanımı göremedim bugün randevu isteyince illa yücel bey de müsaitlik var dediler bizi sanırım ipek hanım muayne etti önce sonra yücel beyde geldi bende burda ilgiyi daha fazla buldum bikere 1 saat sürmüş bir öngörüşme başka bir yerde olmadı hiç ne sorcağımı hızla düşünmek zorunda bırakıldım hep..taz transfer işini de malum meslekten ötürü sordum bir de bana bahçecide sen de ohss gelişmez muhtemelen direk transfer olur demişlerdi de ondan sordum başka sebepler var mı diye..bugünde memorialda bahsetmediler transfer ertlemeden hiç
Eğer embriyolar blastosist dediğimiz aşamaya ulaşabiliyorsa dondurulup daha sonra rahmin daha doğala yakın, hatta naturel siklus ile en doğal olduğu zamanda transfer edilmesi başarı oranını bir miktar artırıyor. Hem rahim hem beyin biraz dinleniyor. Hormonlar bi kendine geliyor. Hem tedavi stresi hem transfer ve sonuç bekleme stresi üstüste yaşanmamış oluyor. Aslında biran önce olup bitse istiyor insan ama işin içine girince bu da bir avantaj. Burda zaten kolay kolay kimse ohss olmuyor. Taze transferi de daha çok embriyo gelişimi iyi olmayan durumlarda yapıyorlar benim gördüğüm. Tabi istisnalar da vardır.Aynen bende okumaktan uyuyamıyorum:) ben semra hanımı göremedim bugün randevu isteyince illa yücel bey de müsaitlik var dediler bizi sanırım ipek hanım muayne etti önce sonra yücel beyde geldi bende burda ilgiyi daha fazla buldum bikere 1 saat sürmüş bir öngörüşme başka bir yerde olmadı hiç ne sorcağımı hızla düşünmek zorunda bırakıldım hep..taz transfer işini de malum meslekten ötürü sordum bir de bana bahçecide sen de ohss gelişmez muhtemelen direk transfer olur demişlerdi de ondan sordum başka sebepler var mı diye..bugünde memorialda bahsetmediler transfer ertlemeden hiç
Bunu hesaba katmak gerek yani iyi oldu öğrendiğim teşekkürler:) ben fiyat bilgisi alamadım bugün yoktu ilgili kişi sgk raporu olanlara biraz indirim oluyormus diye duymustum bilginiz var mı? Bu arada transfer beklerken dondurma olması gerekir ya onun için ayrı ücret var mı yoksa pakete dahil miHakkınızda hayırlısı olsun tekrar sizin için en doğru kararı alırsınız inşallah .
İlk görüşmeleri Semra hanımla yapmanin herzaman avantajli olduğunu düşünüyorum .
Transfer de anlattığım gibi oluyor bi sorun olmazsa bile dinlendirmeyi tercih ediyorlar . Yumurta toplamadan sonra ki 2. Regl ile yapılıyor .
Bunu hesaba katmak gerek yani iyi oldu öğrendiğim teşekkürler:) ben fiyat bilgisi alamadım bugün yoktu ilgili kişi sgk raporu olanlara biraz indirim oluyormus diye duymustum bilginiz var mı? Bu arada transfer beklerken dondurma olması gerekir ya onun için ayrı ücret var mı yoksa pakete dahil mi
Bazı merkezler bu şekilde transfer yaptığında rahim dinlendirme adı altında ücret alıyor. Hatta dondurmaya ayrı çözmeye ayrı ücret alanı bile okudum. Memorialda tedavi gereği yapılan bu işlemlerin hepsi pakete dahil. Rapor için de anlaşmalı olmadığı halde %20 indirim yapıyorlar ama rapor hakkını kullanmış olmuyorsunuz.Bunu hesaba katmak gerek yani iyi oldu öğrendiğim teşekkürler:) ben fiyat bilgisi alamadım bugün yoktu ilgili kişi sgk raporu olanlara biraz indirim oluyormus diye duymustum bilginiz var mı? Bu arada transfer beklerken dondurma olması gerekir ya onun için ayrı ücret var mı yoksa pakete dahil mi
Defrent ne güzel araya giriyorum değil mi :)
Bazı merkezler bu şekilde transfer yaptığında rahim dinlendirme adı altında ücret alıyor. Hatta dondurmaya ayrı çözmeye ayrı ücret alanı bile okudum. Memorialda tedavi gereği yapılan bu işlemlerin hepsi pakete dahil. Rapor için de anlaşmalı olmadığı halde %20 indirim yapıyorlar ama rapor hakkını kullanmış olmuyorsunuz.
Evet bir an önce olsun istiyoruz tabi ama en hayırlısı ne şekildeydr öyle olsun tabi cok teşekkürler yorum için:)Eğer embriyolar blastosist dediğimiz aşamaya ulaşabiliyorsa dondurulup daha sonra rahmin daha doğala yakın, hatta naturel siklus ile en doğal olduğu zamanda transfer edilmesi başarı oranını bir miktar artırıyor. Hem rahim hem beyin biraz dinleniyor. Hormonlar bi kendine geliyor. Hem tedavi stresi hem transfer ve sonuç bekleme stresi üstüste yaşanmamış oluyor. Aslında biran önce olup bitse istiyor insan ama işin içine girince bu da bir avantaj. Burda zaten kolay kolay kimse ohss olmuyor. Taze transferi de daha çok embriyo gelişimi iyi olmayan durumlarda yapıyorlar benim gördüğüm. Tabi istisnalar da vardır.
Valla ben de şasırmıstım ama var gercektenRahim dinlendirme parasını duyunca çok şaşırdım gerçekten . Geçenlerde başka bir topikte okudum çok ilginç gerçekten .
Eğer embriyolar blastosist dediğimiz aşamaya ulaşabiliyorsa dondurulup daha sonra rahmin daha doğala yakın, hatta naturel siklus ile en doğal olduğu zamanda transfer edilmesi başarı oranını bir miktar artırıyor. Hem rahim hem beyin biraz dinleniyor. Hormonlar bi kendine geliyor. Hem tedavi stresi hem transfer ve sonuç bekleme stresi üstüste yaşanmamış oluyor. Aslında biran önce olup bitse istiyor insan ama işin içine girince bu da bir avantaj. Burda zaten kolay kolay kimse ohss olmuyor. Taze transferi de daha çok embriyo gelişimi iyi olmayan durumlarda yapıyorlar benim gördüğüm. Tabi istisnalar da vardır.
Bazı yerler gercekten bu işin suyunu cıkarmış durumda allah iyilere düşürsün:) rapor varsa eğer ilaçları her türlü karşılar diye düşünyodum bendeBazı merkezler bu şekilde transfer yaptığında rahim dinlendirme adı altında ücret alıyor. Hatta dondurmaya ayrı çözmeye ayrı ücret alanı bile okudum. Memorialda tedavi gereği yapılan bu işlemlerin hepsi pakete dahil. Rapor için de anlaşmalı olmadığı halde %20 indirim yapıyorlar ama rapor hakkını kullanmış olmuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?