- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Canım kafanı dağıtacak gündüz oyalanacak şeyler yapsanUyku sorunu yaşıyorum genel olarak ama bu ara iyice stres yaptı daha kötü durumdayım. Bı kaç gündür de burda böyle her şeye atlayıp yazıp duruyorum işte ne yaptığımı bilmediğimden.
Canım hangi şehirdesin ben İstanbul'da o istek kağıdıyla ilk çapaya gittim biz yapmıyoruz dedi genetik bölümü olan başka hastaneye git dedi bezmialem haseki... bezmialemde yaptırdım trombofili panelini ancak trombofili biyokimyayı yapmamış onu sonra dahiliye doktoruma yaptırdım yine bezmialemde çokta yardımcı oldular sağolsunlarOzel hastanenin istem kağıdını kabul etmiyorlar ki orada tedavi olmak zorundaymisiz falan filan ay sinirim geçmemiş hala . Arkadaşıma normal hormon testlerini bile yapmamışlar daha yeni . Malesef böyle sorunlar yaşıyoruz .
Rabbim ellerine düşürmesin ne diyeyim .
Bizim burada ki ozellerde memorial ile aynı fiyattaydi merkezde yaptırayım bari dedim. Sırf onun içinde İstanbula gittim bi daha .
Düzenli adet olanlara yapılıyormuş canım bende ilk defa naturel deneyeceğim ilk ikisi naturel değildiCanım natürel mi ilaçlı mı olacağı neye göre karar veriliyor?
Tutunma şansını arttırmasi için transfer sonrası havuç suyu içmiştim ama olmadıNaturel transferde rahmin daha sağlıklı kalınlaması ve tabi sonrasında tutunma şansını arttırmak için birşeyler deneyen yapan var mı.
Kızlar günaydınnaturel transferde Progestan kullanılıyor mu?
Canım hangi şehirdesin ben İstanbul'da o istek kağıdıyla ilk çapaya gittim biz yapmıyoruz dedi genetik bölümü olan başka hastaneye git dedi bezmialem haseki... bezmialemde yaptırdım trombofili panelini ancak trombofili biyokimyayı yapmamış onu sonra dahiliye doktoruma yaptırdım yine bezmialemde çokta yardımcı oldular sağolsunlar
Ben bu sefer kullanacağımHayır folik asit sadece
Ben bu sefer kullanacağım
Naturel de progestan . Demek ki farklı uygulamalarda olabiliyormuş sayende öğrenmiş olduk. Konuştun demek inşallah bu sefer herşey yolunda gider senin için .
progestan bildiğim kadarıyla rahim kalınlaştırmak için de kullanılıyor. bu durumda naturel süreç demek ne kadar doğru bilemedim. naturelin özelliği hormonlara müdahale etmemek, ilaç kullanmamak ve doğal akışa bırak diye biliyorum. bana öyle demişlerdi en azından.
Negatif sonrası semra hoca beni aradığında böyle söyledi cnm cuma günü de yüz yüze görüşeceğiz o zaman yine bu mevzu açılırNaturel de progestan . Demek ki farklı uygulamalarda olabiliyormuş sayende öğrenmiş olduk. Konuştun demek inşallah bu sefer herşey yolunda gider senin için .
Ben erkenden kanama yaşadığım için umut hocaya çıkışmıştın neden progestorene bakmıyorsunuz nerden biliyorsunuz normal olduğunu diye bi tartışmıştım semra hoca sonra böyle söyledi hatts ben jel kullanmak istemiyorım dedim kapsül kullanıcam
Evet cnm transfer öncesi değil transfer günü başlıcaz inşAllahanladığım kadarıyla transferden sonra kullanacaksınız. transfere hazırlık sürecinde değil.
bende kese şeklim bozuk düşük riski var diye 7. haftadan 12. haftaya kadar falan kullanmıştım tableti fitil olarak. sanırım size de öyle yapacaklar.
Böyle birsey yapacak olmalarına cok sevindim banada simdi ikinci transferse israrla naturel derlerse progesteron konusu kafami kurcalıyordu çünkü ben kizima hamile kaldigimda hem progestan tableti sabaha aksam ikiser tane fitil olarak kullaniyordum hemde proluton depot kullanıyordum 5 gune bir ama benim degerim 1500 lerde iken bile progesteronum 8 idi. Hatta gecen hafta pazar beta baktirdigim da progesteronda bakildi jele ragmen 7.24 çıkmış bendede progesteron ile ilgili bir sıkıntı var naturel cok güzel ama iste progesteron ???Negatif sonrası semra hoca beni aradığında böyle söyledi cnm cuma günü de yüz yüze görüşeceğiz o zaman yine bu mevzu açılır
Evet baştan hazırlıklı olmakta dayda var sonra süpriz olmasınCanım ilaçlar konusunda ben de sayfaya şöyle bir uyarı yapayım; ön görüşmede ortalama ilaç masrafları 1500-2000 tl arasında tutar deniliyor ama ilaçlarının her bünyeye etkisi farklı olduğundan bu ücret değişebiliyor,mesela benim opuya kadar ilaç masrafım 3950 tl oldu,net. Benim kilom fazla olduğundan vücut yüksek dozda ilaca ancak tepki veriyor dedi doktorum. Yani demem şu ki yeni başlayacak ve bütçesini hastanenin söylediği fiyatlara göre ayarlayacak arkadaşlar siz toplam masrafınıza 2000-3000 daha ekleyin,lazım olabiliyor.. Biz biraz zorlanmıştık opu öncesi:)
Evet cnm transfer öncesi değil transfer günü başlıcaz inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?