Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Naturel transferde rahmin daha sağlıklı kalınlaması ve tabi sonrasında tutunma şansını arttırmak için birşeyler deneyen yapan var mı.

Canım hangi şehirdesin ben İstanbul'da o istek kağıdıyla ilk çapaya gittim biz yapmıyoruz dedi genetik bölümü olan başka hastaneye git dedi bezmialem haseki... bezmialemde yaptırdım trombofili panelini ancak trombofili biyokimyayı yapmamış onu sonra dahiliye doktoruma yaptırdım yine bezmialemde çokta yardımcı oldular sağolsunlar

naturel için düzenli adet, ilk muayenedeki rahim kalınlığı ve yumurta olmasına bakıyorlar. bu üçü uygunsa ilaçsız transfer süreci başlıyor. süreç boyunca hiç ilaç kullanılmıyor. sadece çatlatma iğnesi vuruluyor ve tam 6 gün sonra da transfer gerçekleşiyor.

Naturel transferde rahmin daha sağlıklı kalınlaması ve tabi sonrasında tutunma şansını arttırmak için birşeyler deneyen yapan var mı.
Tutunma şansını arttırmasi için transfer sonrası havuç suyu içmiştim ama olmadı

İstanbulda pek sorun yaşayan olmadı zaten. Ben Kocaeli deyim .

Naturel de progestan . Demek ki farklı uygulamalarda olabiliyormuş sayende öğrenmiş olduk. Konuştun demek inşallah bu sefer herşey yolunda gider senin için .

progestan bildiğim kadarıyla rahim kalınlaştırmak için de kullanılıyor. bu durumda naturel süreç demek ne kadar doğru bilemedim. naturelin özelliği hormonlara müdahale etmemek, ilaç kullanmamak ve doğal akışa bırak diye biliyorum. bana öyle demişlerdi en azından.

Normali o şekilde evet . Deniz arkadaşımız detaylı yazarsa bizde anlamış oluruz .

Naturel de progestan . Demek ki farklı uygulamalarda olabiliyormuş sayende öğrenmiş olduk. Konuştun demek inşallah bu sefer herşey yolunda gider senin için .
Negatif sonrası semra hoca beni aradığında böyle söyledi cnm cuma günü de yüz yüze görüşeceğiz o zaman yine bu mevzu açılır

Ben erkenden kanama yaşadığım için umut hocaya çıkışmıştın neden progestorene bakmıyorsunuz nerden biliyorsunuz normal olduğunu diye bi tartışmıştım semra hoca sonra böyle söyledi hatts ben jel kullanmak istemiyorım dedim kapsül kullanıcam

anladığım kadarıyla transferden sonra kullanacaksınız. transfere hazırlık sürecinde değil.
ben de kese şeklim bozuk düşük riski var diye 7. haftadan 12. haftaya kadar falan kullanmıştım tableti fitil olarak. sanırım size de öyle yapacaklar.

Son düzenleme:
Evet cnm transfer öncesi değil transfer günü başlıcaz inşAllah

Negatif sonrası semra hoca beni aradığında böyle söyledi cnm cuma günü de yüz yüze görüşeceğiz o zaman yine bu mevzu açılır
Böyle birsey yapacak olmalarına cok sevindim banada simdi ikinci transferse israrla naturel derlerse progesteron konusu kafami kurcalıyordu çünkü ben kizima hamile kaldigimda hem progestan tableti sabaha aksam ikiser tane fitil olarak kullaniyordum hemde proluton depot kullanıyordum 5 gune bir ama benim degerim 1500 lerde iken bile progesteronum 8 idi. Hatta gecen hafta pazar beta baktirdigim da progesteronda bakildi jele ragmen 7.24 çıkmış bendede progesteron ile ilgili bir sıkıntı var naturel cok güzel ama iste progesteron ???
Semra hocayla görüştükten sonra detayli yazabilirsen bizler icinde sevinirim canım.

Evet baştan hazırlıklı olmakta dayda var sonra süpriz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…