Eğer o şekilde dedilerse mutlaka görüşmek istediğini yoksa içinin rahat etmeyeceğini tedaviye başlayıp başlamama konusunda emin olamadığını söyle. Gerekirse beklerim de. Dediğim gibi Zehra Hanımla da görüşebilirsin.çok teşekür ederim acaba arasam değiştirirlermi semra şöyle söylediler semra hanıma randevu yazıyorum ama o gelemeyebilirse dilek hanım ilgilenir demesi beni çok rahatlatmadı sizce
sağol gerçekten de içim rahat etmedi birtürlü ,zaten maddi manevi zorlayıcı bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsunEğer o şekilde dedilerse mutlaka görüşmek istediğini yoksa içinin rahat etmeyeceğini tedaviye başlayıp başlamama konusunda emin olamadığını söyle. Gerekirse beklerim de. Dediğim gibi Zehra Hanımla da görüşebilirsin.
Bende artık bıraktım ısrarı vallaEvet bende bunun muhakkak yapılmasını istiyorum diye tutturmuştum bi ara eşime . Eşimde beni ikna etmek için kaç tane hocasıyla konuşturdu ikna oldum bi kanıtının olmadığına o yüzden bende hiç kurcalamıyorum artık
Daha önce de konuşmuştuk bu konuyu. Eğer 24-26 günde adet oluyorsan 10-12 günlerde yumurtluyorsun anlamına gelir. Rahimde yumurtalilarda bir sorun yoksa ilk kontrolde kan testine ihtiyaç yok. Sonraki kontrollerde lh düzeyine bakacaklar yumurta boyutu ile. Yumurta çatlamasına yakın ovitrelle verebilirler o zaman 6 gün sonra transfer oluyor. Yani 10.gün çatlatma iğnesi vurdun diyelim 16.gün transfer 9 gün sonra yani 25.gün test günün olur. Yani aslında yumurtlamana göre beklenen adet günün test günün olacak. Rulid ve prednol ü de transferin 5 gün öncesinde 4gün süreyle kullanacaksın.ben 3. Günümde gittim naturel dondurulmuş transferim olacak nasipse ama benden hiç kan falan istemediler sadece folik asit rulid prednol ve ovitrelle yazdı reçete olarak şimdilik sadece folik asit kullan diğerleri sonra dediler birde merak ettiğim 24-26 günde bir adet oluyorum progestan diğer tedavilerimde hep adetimi geciktiriyordu çünkü adet günüme yakın transfer oluyordu ve 1012 gün sonra kan testi vermek için böyle olursa adetime 1 hafta kala transfer olacak galiba anacım bu ne ya kafamda deli sorular :)))
Peki kac gün cagırılıyor böyle yumurta toplamaya kadar?Yeni gördüm yazını canım. Maalesef hep öğleden önce bakılıyor. Gidince hemen kan veriyorsun e2 hormonu için( aç olmak zorunda değilsin, bazı aç gelip oralarda simit arayanları gördüğüm için yazıyorum. Kahvaltınızı güzelce yapıp gelin akdi söylenmedikçe, beklerken falan zaman alıypr bayağı) sonra kontrol oluyorsun. Sabah 08.30, 10.30 farklı saatlerde çağrıldım ben. Kontrol ve kan sonucunuza göre öğleden sonra 15.00 civarında kullanacağımız ikaç bilgisi geliyor. Bir de üstüne arıyorlar mesaj geldi mi anladınız mı diye..
İntralipid serumNe serumu arladaşlar bahsettiğiniz? Bildiğimiz izotonik serum mu? Serum işini de ilk defa duyuyorum, daha neler duyacağız. Bu tedavi işi derya deniz valla..
Merhabamerhaba deneyimli biri olarak bana önerileride bulun urmusunuz rica etsem ,ben dört beşkün önce ön görüşme içi semra hanımı istemştim malesef müsait olmadığı için umut beyle görüştüm ama durumun gayet uygun dedi adetin ikinci günü gelin dedi,şimdi yarın adetimin ikinci günü ,aradım randevu için semra hanımı yine istedim fakat müsait olamayabileceğini onun yerine dilek hanımında bakabileceğini söyledi,şimdi ben onun değerlendirmesiyle başlamak istiyordum,zaten ilk denemem hiçbir şey bilmiyorum böyle bodoslama başlatırlarsa nasıl bir yol izlemeliyim yol gösterin lütfen((
merhaba. Evet bencede orda zehra hanim var ve ben semra hoca gormeden tedaviye baslamak istemiyorum dersen bence yardimci olurEğer o şekilde dedilerse mutlaka görüşmek istediğini yoksa içinin rahat etmeyeceğini tedaviye başlayıp başlamama konusunda emin olamadığını söyle. Gerekirse beklerim de. Dediğim gibi Zehra Hanımla da görüşebilirsin.
Bende kac gün çağırdıklarını merak ediyoru bide ilk reglinin 2. Günü gittiğimizde bu çağrılacağımız günler planlanabiliyor muPeki kac gün cagırılıyor böyle yumurta toplamaya kadar?
Maşallah Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.İyi geceler kızlar
Elimde 1 kutu açılmamış
1 kutunun içinden de iki tane kullanılmış yani hemen hemen iki kutu crinon jel
1 pakette estrofem tablet var
Elhamdülillah ben 12 haftamı bitiriyorum ilaç kullanmiycam artık ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir az ama bi katkım olur
Naturel mi olacak
Transfer için hepsi donduruldu ise transfer oldu bitti diyelim be inşallah gebeliğiniz oluştu. Geriye kalan saklamak isyediğiniz embriyolar için dondurma-saklama ücreti slınıyormuş. Zehra Hanıma sormuştum.Bunu hesaba katmak gerek yani iyi oldu öğrendiğim teşekkürler:) ben fiyat bilgisi alamadım bugün yoktu ilgili kişi sgk raporu olanlara biraz indirim oluyormus diye duymustum bilginiz var mı? Bu arada transfer beklerken dondurma olması gerekir ya onun için ayrı ücret var mı yoksa pakete dahil mi
Yok artık, kontrol öncesi tuvalete gitme parası alacaklar yakında! :) pes!Rahim dinlendirme parasını duyunca çok şaşırdım gerçekten . Geçenlerde başka bir topikte okudum çok ilginç gerçekten .
İşte dediğim gibi varmış istisnalar :) Öyle ki bazı şeyler okuyorum. Sırf dondurulmuş daha iyi diye 3.gün embriyoları dondurup(tabi rahim dinlendirme parası alıyorlar bunu yaparken de hatta dondurma da alıyor olabilirler) sonra transfere hazırlayıp çözdürülüp 5.güne gitmezse 4.günde transfer yapıyorlar. İnsafsızlık resmen. Akıbeti belli olmayan embriyo için oyalıyorlar insanları.
Benim 3 transferim de ilaçlı oldu ama naturel her zaman favorim. İnşallah bi dahaki sefere ısrar edeceğim ben de naturelde. İnşallah senin için de sonu mutlu bir deneyim olur :)
Neden naturel favorin? Yorumun nedir? Benim de naturel işi kafama yatmaya başladı sanki yeni duydum bunu hiç düşünmemiştim. Bana da naturel uyabilir gibi çünkü doğal gebeliklerim oldu devam eden. Doktoruma soracağım bunu, yazdım listeye:)İşte dediğim gibi varmış istisnalar :) Öyle ki bazı şeyler okuyorum. Sırf dondurulmuş daha iyi diye 3.gün embriyoları dondurup(tabi rahim dinlendirme parası alıyorlar bunu yaparken de hatta dondurma da alıyor olabilirler) sonra transfere hazırlayıp çözdürülüp 5.güne gitmezse 4.günde transfer yapıyorlar. İnsafsızlık resmen. Akıbeti belli olmayan embriyo için oyalıyorlar insanları.
Benim 3 transferim de ilaçlı oldu ama naturel her zaman favorim. İnşallah bi dahaki sefere ısrar edeceğim ben de naturelde. İnşallah senin için de sonu mutlu bir deneyim olur :)
ismi lazım değil olan tüp bebek merkezinde istemişlerdi bende anlamamıştım ilaçlı bir tedavi gibi algılamıştım ilk başta,insan araştırdıkca anlıyorki tamamen ticari bir durum,allah vicdan insanlarla karşılaştırsın,ama memorial daha adım attığımda bana çok farklı geldi ,hasta olarak görülüyorsunuz müşteri değil,umarım burdaki tüm arkadaşlarım ve ben hamilelik haberlerimizi,ay ay deneyimlerimizi doğumlarımızıda paylaşırız allahın izniyleYok artık, kontrol öncesi tuvalete gitme parası alacaklar yakında! :) pes!
Transfer için hepsi donduruldu ise transfer oldu bitti diyelim be inşallah gebeliğiniz oluştu. Geriye kalan saklamak isyediğiniz embriyolar için dondurma-saklama ücreti slınıyormuş. Zehra Hanıma sormuştum.
Teşekkürler öyleyse cok iyi çünkü arada para alınması hiç hoş değilTransfer için hepsi donduruldu ise transfer oldu bitti diyelim be inşallah gebeliğiniz oluştu. Geriye kalan saklamak isyediğiniz embriyolar için dondurma-saklama ücreti slınıyormuş. Zehra Hanıma sormuştum.
Ne demek ya kafana göre yaptıramazsın? Tam bir işgüzarlık doktorun yaptığı. Ben İstanbul'da Kanuni Eğt.Arş. Hastanesi nr gittim Tıbbi Genetiğe. Dedim tedabi göreceğim. Özelde pahalı vs. Gerçi ben de 2 düşük 2 anomali gebelik ve 1 başarısız tedavim olduğunu da söyledim ama sanki her türlü kabul edecek gibiydi doktor. İyi yapmışsınız tabii tedaviye başlamadan herşeyi bilmek en güzeli. Memorial de doğru seçim dedi. Devletin imkanından yararlanmanız iyi vs. Bir sürü destek veren şeyleri söyledi. Yakında devlette pgt yapmaya başlanacak ama zamanı var dedi.Şehirden şehire değişebilir diye o yüzden yazdım . Yeni bir arkadaşım başlayacak tedaviye öncesinde bulunduğumuz şehirde testleri yaptırmak istedi hiçbirini yapmamışlar. Benimkileri yapmışlardı yine de. Bu konuda çok sinirliyim gerçekten resmen hakkımızı elimizden alıyorlar.
Trombofili yi kafama göre isteyemezmisim güzel güzel ifade ettim halbuki . 3 kere düşük yapmam lazımmış o zaman film koptu bende .
Memorial da yaptırdım testi sonra .
Gerçekten çok doğru Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. İnanılmaz pis ticari kafalar var maalesef.ismi lazım değil olan tüp bebek merkezinde istemişlerdi bende anlamamıştım ilaçlı bir tedavi gibi algılamıştım ilk başta,insan araştırdıkca anlıyorki tamamen ticari bir durum,allah vicdan insanlarla karşılaştırsın,ama memorial daha adım attığımda bana çok farklı geldi ,hasta olarak görülüyorsunuz müşteri değil,umarım burdaki tüm arkadaşlarım ve ben hamilelik haberlerimizi,ay ay deneyimlerimizi doğumlarımızıda paylaşırız allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?