- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Amin cnm evet kirmiziydi cok degildi peceteye geliyordu igneden sonra kahve renge döndü cnmCnm bende az önce proluton vurdurdum 6.haftadayım bende.senin kanaman kırmızımıydı kahve mi cnm inşallah kucaklarımıza alırız Selamete çıkarır inşallah Rabbim
Benimde böle kahve kırmızı gibiydi bugün kahve sarı gibi sanki iğneyi sen kaç kere vuruldun cnm kaç gün arayla vuruldun bide.seninkiler ikiz di galiba dimi yanlış hatırlamıyorsamAmin cnm evet kirmiziydi cok degildi peceteye geliyordu igneden sonra kahve renge döndü cnm
Evet cnm ikizler iki sefer vuruldum iki gun arayla yalniz benim israrimla vurdu dr yoksa vurmuyordu cuma ve pazar gunu kanama olunca gittim vurdurdumBenimde böle kahve kırmızı gibiydi bugün kahve sarı gibi sanki iğneyi sen kaç kere vuruldun cnm kaç gün arayla vuruldun bide.seninkiler ikiz di galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam
Anladım cnm ben normalde iğne olarak alıyorum zaten progestanı ama böle olunca korktum bugün vurulduk proluton bide merkeze sormuşmuydun cnm iğne olayını proluton için vurulup vurulmayacağını bide onunla birlikte fitilini almaya dewam ettin dimi kalp atışlarını görmüşmüydün cnm kanama olduğu dönemlerde şimdi kaç haftalıksınızEvet cnm ikizler iki sefer vuruldum iki gun arayla yalniz benim israrimla vurdu dr yoksa vurmuyordu cuma ve pazar gunu kanama olunca gittim vurdurdum
Hastaneye soyledim gonul hanim aradi beni fitil kullan dedi yarin kalp atisina gidicem cnm yarin 7 doluyorAnladım cnm ben normalde iğne olarak alıyorum zaten progestanı ama böle olunca korktum bugün vurulduk proluton bide merkeze sormuşmuydun cnm iğne olayını proluton için vurulup vurulmayacağını bide onunla birlikte fitilini almaya dewam ettin dimi kalp atışlarını görmüşmüydün cnm kanama olduğu dönemlerde şimdi kaç haftalıksınız
İnşallah duyarsın cnm inşallah tamamına ereriz inşallah bende 6 haftalığım inşşalh 36-38leride görürüz cnm hayırlısıylaHastaneye soyledim gonul hanim aradi beni fitil kullan dedi yarin kalp atisina gidicem cnm yarin 7 doluyor
Pazar günü başlamıştı tedavim ilacı çok zor bulduk nöbetçilerden. Evimize yakın bir yerde bulunca da sevindik hep ordan devam ettik. Hiç böyle indirimli olayından haberim yoktuGonolf ü nerden aldınız . Buradaki ARkadaşlar fiyatını 260-280 yazmışlardı İdil eczanesinden
Sıradan bir eczaneden aldığım içim oldu canım, napalım sağlık olsun12 gün boyunca gonal- f i 375 ten kullandım ben;hiç değiştirmediler... Tam olarak bilmiyorum ama 270-300 civarı bir meblaya aldık sanırım,seninki neden o kadar pahalı oldu ki ilaçlar
Akşında ne varda yaz hepsini sor bence. Kafan temiz başla. Yücel Bey zaman ayırıp yanıtlıyor, oradan kalan sorularını ve özellikle Semra Hocaya sormak istediklerini de kendisine sorarsın. Bir de zaten senden önce onlar soruyor sen cevapları verince bir çok konu aydınlanmış oluyor, geriye az sorun kalır. Beni valla sınava soktular resmen, evraklar kağıtlar havada uçtu yanıtlayacağım diye sınav gibiydi :)Kızlar yarın ön görüşmede neler sormalıyım cok heycanlı ve gerginim. Yücel hoca ve ardından semra hoca ile görüşmelerim. Ayrıca adetim bitti 2 gün önce. Muayene ederler mi? Gitmem suan faydasız mı
Çok teşekkürler canımCevabı almışsın Ama yine yazmak istedim . Sadece folik asit kullanılıyor başka birşey yok. Yumurta takibiniz yapılıyor yeterince büyüyüp çatlama noktasına gelindiğinde çatlatma iğnesi vuruluyor ve 5 gün sonra transfer gerçekleşiyor . Gün sayısı olarak tamamen kişinin normal döngüsüne bağlı .
Canım moralini bızma lütfen çünkü bir çok kadın doğumcudan duydum bunu krengi ve zaten leke gibi ise korkmayın bunlar yerleşme kanamaları da olabiliyor deniyor. Kırmızı kan gelirse doktoru ara sadece.Benim biri 26, biri 13 haftalık gebeliklerim oldu, kafif krengi olabiliyordu, progesterona devam ettim düşük olmadı başka nedenlerle gebeliklerim sonlandırıldı.Kızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada
İkiz mi? İki tane mi transfer edildi, tek yumurta mı bölündü acaba? maşallah şimdiden. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah yarın.Hastaneye soyledim gonul hanim aradi beni fitil kullan dedi yarin kalp atisina gidicem cnm yarin 7 doluyor
Evet cnm ikiz cift yumurta benim 3.tedavim memorildeİkiz mi? İki tane mi transfer edildi, tek yumurta mı bölündü acaba? maşallah şimdiden. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah yarın.
26 haftalık bebeğini neden kaybettinCanım moralini bızma lütfen çünkü bir çok kadın doğumcudan duydum bunu krengi ve zaten leke gibi ise korkmayın bunlar yerleşme kanamaları da olabiliyor deniyor. Kırmızı kan gelirse doktoru ara sadece.Benim biri 26, biri 13 haftalık gebeliklerim oldu, kafif krengi olabiliyordu, progesterona devam ettim düşük olmadı başka nedenlerle gebeliklerim sonlandırıldı.
Stres yapma, sürekli kendini dinleme. Kırmızı mı rengi onu takip et bir de tabii krengi olsa da pedi dolduracak kadar falansa önemli tabii.
Peki kac gün cagırılıyor böyle yumurta toplamaya kadar?
Kızlar adetin 2.günü ilk görüşmeye gidiyorsunuz ilaç egitimlerini de alıyorsunuz. Muayene ve kan tahlili sonucunuza göre ilaç dozu, diğer randevu gün ve saatiniz size mesajla geliyor. Arkasından hemşire de arıyor tekrar. Genellikle 3gün sonra 2.kontrole çağırırlar. Sonrasındaki kontroller tamamen sizin durumunuza bağlı. 5-6 defa gidersiniz toplamda. Yumurtaların toplanması için 18mm olması lazım. Bit veya birkaçı 18 olmuşken 17-16 lar varsa 1 gün daha iğne kullanıp onların da yeterli olgunluğa gelmesi istenir. Ama fazla büyürlerse de ziyan oluyorlar yani 21-22 yi de geçmemesi lazım sanırım. Kar zarar dengesini onlar hesaplıyor tabi kan değerlerine de bakıyorlar her defasında. Duruma göre ilaç dozunu değiştiriyorlar artma azalma olabiliyor. Ek iğne olabiliyor. 6.günden sonra baskılayıcı iğneden ekleniyor. Yumurtalar yeterli boyuta gelince de yumurta toplama saatinden 36 saat önce çatlatma iğnesi için saat veriliyor.Bende kac gün çağırdıklarını merak ediyoru bide ilk reglinin 2. Günü gittiğimizde bu çağrılacağımız günler planlanabiliyor mu
Cok acıklayıcı oldu teşekkürler:)Kızlar adetin 2.günü ilk görüşmeye gidiyorsunuz ilaç egitimlerini de alıyorsunuz. Muayene ve kan tahlili sonucunuza göre ilaç dozu, diğer randevu gün ve saatiniz size mesajla geliyor. Arkasından hemşire de arıyor tekrar. Genellikle 3gün sonra 2.kontrole çağırırlar. Sonrasındaki kontroller tamamen sizin durumunuza bağlı. 5-6 defa gidersiniz toplamda. Yumurtaların toplanması için 18mm olması lazım. Bit veya birkaçı 18 olmuşken 17-16 lar varsa 1 gün daha iğne kullanıp onların da yeterli olgunluğa gelmesi istenir. Ama fazla büyürlerse de ziyan oluyorlar yani 21-22 yi de geçmemesi lazım sanırım. Kar zarar dengesini onlar hesaplıyor tabi kan değerlerine de bakıyorlar her defasında. Duruma göre ilaç dozunu değiştiriyorlar artma azalma olabiliyor. Ek iğne olabiliyor. 6.günden sonra baskılayıcı iğneden ekleniyor. Yumurtalar yeterli boyuta gelince de yumurta toplama saatinden 36 saat önce çatlatma iğnesi için saat veriliyor.
Hayırlı olsun tedavin. Histereskopi için belki deme sebebi ne? Rahim filminde problem mi gördü acaba? Ama sana şunu söyleyeyim gereksiz bir işlemse hoca istesen de yapmaz. Pgt yaptırma sebebini bilmiyorum ama önerildi ise onu da yaptırmalısın. Dondurulacak embriyo kalması büyük nimet diye düşünüyorum hele bide pgt aşamasından sonra. Durumunu tam bilemediğim için fazla bişey diyemiyorum ama histereskopi fiyatı da başka yerlere göre yine uygun. Devlette yaptırma imkanın olursa onu araştır derim.arkadaşlar bugün tedavi başlangıcım vardı kan verdim ve ultrasonla önce dilek hnm muayene etti ,sonrasında semra hanım geldi herşey gayet uygun dedi ilaç tepkine göre azaltırız veya çoğaltırız dedi ,rahim durumuna bağlı belki hitereskopi yapılır dedi,,sordum bayağı bütçeli bir işlem,dışarıda yaptıran arkadaşlar varmı bu işlemi ,eğer hitereskopi isterse,malesef pgt ve dondurmayı iptal etmek zorundayım,
Sevgili arkadaşım gözün aydın. Seni merak ediyordum ama sormaya da cesaret edememiştim. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Vajinal baktırmak istemedin mı? Belki daha net görünürdü. İnşallah bu sıkıntıyı da atlatırsın.Kızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada
Ne güzel moral olmuş operasyon öncesi :) hep böyle güzel şeyler duy istiyorum. Hep mutlu ol istiyorum. Üzülmenin acının limitini doldurmuş olmanı istiyorum artık. Çok şey mi istiyorum.Şimdi hastaneye yattım histereskopi için Öncesinde yücel bey muayene etti. Sağda solda o kadar yumurta vardı ki, dedim hiç böyle görmemiştim. Yımurta konusunda sıkıntınız yok bence hatta solda pco görünümü var dedi. Dedim toplananlar 7,5,9 üç tedavide. Şu an ben 20 toplanır derim bu görüntüye dedi. Kadınlar tedavi olacakları ay stres yapıyorlar ondan fsrklı oluyor yumurta tepkisi dedi.
Direk buraya yazmak istedim Allah stressiz günler nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?