Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de 3300 tl tuttu. Ama gonalf i neredeyse direkt fiyatından aldık. 380-400 gibi maalesef. Kilo işini hiç bilmiyordum. Bende de biraz kilo sorunu var. O yüzden mi bi de pahalı aldığımdan öı bilemedim
Mesela gonalf kullanımınız ne kadardı günlük?

Bilgi içim teşekkürler. Nen naturel işine kafayı taktım. Bilmişlik yapıp doktoru uyuz etmek de istemiyorum ama en azından soracağım ben. Çok teşekkürler tekrar bilgiler için

Gonolf ü nerden aldınız . Buradaki ARkadaşlar fiyatını 260-280 yazmışlardı İdil eczanesinden

12 gün boyunca gonal- f i 375 ten kullandım ben;hiç değiştirmediler... Tam olarak bilmiyorum ama 270-300 civarı bir meblaya aldık sanırım,seninki neden o kadar pahalı oldu ki ilaçlar

Canım işte 1500-2000 civarını baya aştı 2 katı oldu ilaç masrafları bizim, senin o kadar pahalıya alma sebebin nedir, şehir dışında mısın

Kızlar yarın ön görüşmede neler sormalıyım cok heycanlı ve gerginim. Yücel hoca ve ardından semra hoca ile görüşmelerim. Ayrıca adetim bitti 2 gün önce. Muayene ederler mi? Gitmem suan faydasız mı

Valla naturele bırakmak mı? Bu serumdur, progesteron vs almak, era testi cd56 vs ne yöntem varsa hepsini yaptırmayı istemek mi doğru bilemiyoruz tabii.
Ama ben ilk görüşmemde semra hoca ve yücel bey vardı. Dedim 1 başarısıztedavim olduğu için bu sefer tutunmayla ilgili farllı birşeyler istiyorum dedim. Semra hoca önceki tedavi baştan sona yanlış dur bakacağız bi dedi. Transfere daha olduğu için şimdilik sadece notlarımı alıyorum hepsini soracağım. Tabii Allah izin verir de sağlıklı embr gelirse pgt den.

Öngörüşmede regli durumuna bakılmaksızın muayene ediyorlar diye biliyorum. Benimki tesadüf reglime denk gelmişti ama 4. Gündü yani 2. Gün değildi. Ama muayeneye başlamadan sormamıştı regli misin değil misin diye. Soru kısmına gelecek olursak biz sormadan semra hanım her şeyi söylüyor zaten :) ama sonra aklına bir şey geldikçe opu sürecinde de sorabilirsin. Umarım güzel bir görüşme geçer ve bir kaç ay sonra güzel haberlerini bizimle pylaşırsın :)

Teşekkürler canım ne kadarda konuşsakta yaşayıp görcez İnşâAllah hayırlısıyla
İlk denemen mi canım bütün test ve filmlerini yanında götür ilk muayenede adetli olma şartı Yok hiç gergin olma onlar o kadar iyi insanlar ki gerçekten hiç germiyorlar insanı çok anlayışlılar ben yücel beye ilk muayene olmuştum sonra maddi olarak başka yerde yapıldı tüp boşu boşuna tekrar memoriale döndüm gittiğimde gülseli hanım ve semra hanım vardı kötülemek istemiyorum ama gülseli hanımla bi türlü anlaşamadık yani dediklerimi bi türlü anlatamadım ben bişey diyorum o başka bişey anlayıp yazıyor dosyaya :) neyseki sonra tedaviye başladığım zamanlarda diğer doktorlara düzelttirdim yazdıklarını :) bi kaç kez gönül hanım sevinç hanım denk geldi ama yücel bey gibisine denk gelmedim MâşâAllah diyelim doktorumuza:) yani bu kadar detayı neden yazdım rahat ol diye :)

Cevabı almışsın Ama yine yazmak istedim . Sadece folik asit kullanılıyor başka birşey yok. Yumurta takibiniz yapılıyor yeterince büyüyüp çatlama noktasına gelindiğinde çatlatma iğnesi vuruluyor ve 5 gün sonra transfer gerçekleşiyor . Gün sayısı olarak tamamen kişinin normal döngüsüne bağlı .

Kızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada

Kızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada
Canım günaydın;
dr rengi koyuysa hatta kahverengiyse önceki kanama aktif değil demişti .

Ederler muayene cnm
onlar test veriyor zaten rahim filmini önceki tedavilerini götür Semra hnm ben sormadan herşeyi demişti zaten ben çok etkilenmiştim ondan

Şimdi hastaneye yattım histereskopi için Öncesinde yücel bey muayene etti. Sağda solda o kadar yumurta vardı ki, dedim hiç böyle görmemiştim. Yımurta konusunda sıkıntınız yok bence hatta solda pco görünümü var dedi. Dedim toplananlar 7,5,9 üç tedavide. Şu an ben 20 toplanır derim bu görüntüye dedi. Kadınlar tedavi olacakları ay stres yapıyorlar ondan fsrklı oluyor yumurta tepkisi dedi.
Direk buraya yazmak istedim Allah stressiz günler nasip etsin hepimize...

Son olsun inş cnm

Sorunsuz geçsin operasyonun insallah bundan sonra sağlıcakla alırsın evladini kucağına..

Yumurta geliştirme sürecinde kontrole çağrıldığımız günlerde işimiz ne kadar sürüyor acaba bilgisi olanlar?

Cnm korkma benimde 5.5 haftalikken kanama oldu proluton vurdurdum ve progestan fitil gecti cok sukur panik yapma oluyormus oyle bende cok korkmustum allaha emanetler

Cnm korkma benimde 5.5 haftalikken kanama oldu proluton vurdurdum ve progestan fitil gecti cok sukur panik yapma oluyormus oyle bende cok korkmustum allaha emanetler
Cnm bende az önce proluton vurdurdum 6.haftadayım bende.senin kanaman kırmızımıydı kahve mi cnm inşallah kucaklarımıza alırız Selamete çıkarır inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…