Benim de 3300 tl tuttu. Ama gonalf i neredeyse direkt fiyatından aldık. 380-400 gibi maalesef. Kilo işini hiç bilmiyordum. Bende de biraz kilo sorunu var. O yüzden mi bi de pahalı aldığımdan öı bilemedimCanım ilaçlar konusunda ben de sayfaya şöyle bir uyarı yapayım; ön görüşmede ortalama ilaç masrafları 1500-2000 tl arasında tutar deniliyor ama ilaçlarının her bünyeye etkisi farklı olduğundan bu ücret değişebiliyor,mesela benim opuya kadar ilaç masrafım 3950 tl oldu,net. Benim kilom fazla olduğundan vücut yüksek dozda ilaca ancak tepki veriyor dedi doktorum. Yani demem şu ki yeni başlayacak ve bütçesini hastanenin söylediği fiyatlara göre ayarlayacak arkadaşlar siz toplam masrafınıza 2000-3000 daha ekleyin,lazım olabiliyor.. Biz biraz zorlanmıştık opu öncesi:)
Bilgi içim teşekkürler. Nen naturel işine kafayı taktım. Bilmişlik yapıp doktoru uyuz etmek de istemiyorum ama en azından soracağım ben. Çok teşekkürler tekrar bilgiler içinnaturel için düzenli adet, ilk muayenedeki rahim kalınlığı ve yumurta olmasına bakıyorlar. bu üçü uygunsa ilaçsız transfer süreci başlıyor. süreç boyunca hiç ilaç kullanılmıyor. sadece çatlatma iğnesi vuruluyor ve tam 6 gün sonra da transfer gerçekleşiyor.
Gonolf ü nerden aldınız . Buradaki ARkadaşlar fiyatını 260-280 yazmışlardı İdil eczanesindenBenim de 3300 tl tuttu. Ama gonalf i neredeyse direkt fiyatından aldık. 380-400 gibi maalesef. Kilo işini hiç bilmiyordum. Bende de biraz kilo sorunu var. O yüzden mi bi de pahalı aldığımdan öı bilemedim
Mesela gonalf kullanımınız ne kadardı günlük?
Canım işte 1500-2000 civarını baya aştı 2 katı oldu ilaç masrafları bizim, senin o kadar pahalıya alma sebebin nedir, şehir dışında mısınBenim de 3300 tl tuttu. Ama gonalf i neredeyse direkt fiyatından aldık. 380-400 gibi maalesef. Kilo işini hiç bilmiyordum. Bende de biraz kilo sorunu var. O yüzden mi bi de pahalı aldığımdan öı bilemedim
Mesela gonalf kullanımınız ne kadardı günlük?
Valla naturele bırakmak mı? Bu serumdur, progesteron vs almak, era testi cd56 vs ne yöntem varsa hepsini yaptırmayı istemek mi doğru bilemiyoruz tabii.Kızlar bu bahsettiğiniz intiralipit serum sanırım başka versiyonu da var mı bilmiyorum. Bağışıklığı baskılamak için uyguluyorlar vücut embriyoyu yabancı görüp atıyor falan diye. Bunu direk uygulayan yerler de var hasta ne olduğunu bilmeden. Bi de cd56 diye bir test yapıyorlar bazı merkezlerde. Transfere hazırlanır gibi ilaçlarla hazırlanıp transfer günü rahimden biopsi alınıyor ve inceleniyor naturel killer denen hücreler oluyormuş falan. Değeri yüksekçıkan kişilere uyguluyorlar serumu. Hatta bi de era testi var aynı şekilde rahimden parça alınarak yapılan. Rahim tutunmaya en uygun zamanını tespit etmek için yapıyorlar. Tabi bu testler için sıfırdan bir tedavi kadar para alıyorlar.
Bağışıklık baskılamak için prednol kullanıyoruz biz 4gün mesela onu da daha uzun süre kullandirtan doktorlar da gördüm. Tüm bu testlere rağmen pgtli embriyolarla yine negatif ve düşük yapan kişileri de gördüm. Bilimsel geçerliliği olmayıp, bu yolda herşeyi yapmaya hazır insanların daha fazla nasıl parasını alırız diye yapılan uygulamalar. Erayı gereksiz ve geçersiz kılan en iyi yöntem de naturel transfer diye düşünüyorum :)
Teşekkürler canım ne kadarda konuşsakta yaşayıp görcez İnşâAllah hayırlısıylaDaha önce de konuşmuştuk bu konuyu. Eğer 24-26 günde adet oluyorsan 10-12 günlerde yumurtluyorsun anlamına gelir. Rahimde yumurtalilarda bir sorun yoksa ilk kontrolde kan testine ihtiyaç yok. Sonraki kontrollerde lh düzeyine bakacaklar yumurta boyutu ile. Yumurta çatlamasına yakın ovitrelle verebilirler o zaman 6 gün sonra transfer oluyor. Yani 10.gün çatlatma iğnesi vurdun diyelim 16.gün transfer 9 gün sonra yani 25.gün test günün olur. Yani aslında yumurtlamana göre beklenen adet günün test günün olacak. Rulid ve prednol ü de transferin 5 gün öncesinde 4gün süreyle kullanacaksın.
İlk denemen mi canım bütün test ve filmlerini yanında götür ilk muayenede adetli olma şartı Yok hiç gergin olma onlar o kadar iyi insanlar ki gerçekten hiç germiyorlar insanı çok anlayışlılar ben yücel beye ilk muayene olmuştum sonra maddi olarak başka yerde yapıldı tüp boşu boşuna tekrar memoriale döndüm gittiğimde gülseli hanım ve semra hanım vardı kötülemek istemiyorum ama gülseli hanımla bi türlü anlaşamadık yani dediklerimi bi türlü anlatamadım ben bişey diyorum o başka bişey anlayıp yazıyor dosyaya :) neyseki sonra tedaviye başladığım zamanlarda diğer doktorlara düzelttirdim yazdıklarını :) bi kaç kez gönül hanım sevinç hanım denk geldi ama yücel bey gibisine denk gelmedim MâşâAllah diyelim doktorumuza:) yani bu kadar detayı neden yazdım rahat ol diye :)Kızlar yarın ön görüşmede neler sormalıyım cok heycanlı ve gerginim. Yücel hoca ve ardından semra hoca ile görüşmelerim. Ayrıca adetim bitti 2 gün önce. Muayene ederler mi? Gitmem suan faydasız mı
Naturel tam olarak nasıl oluyor? İlaçlıdan farkı ne?estrofem, progrsteron falan hiç mi birşey kullanılmıyor? İlaçlı gibi 14-20.günler arası mı oluyor transfer yine rahim kalınlığına bağlı olarak?
Canım günaydın;Kızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada
Ederler muayene cnmKızlar yarın ön görüşmede neler sormalıyım cok heycanlı ve gerginim. Yücel hoca ve ardından semra hoca ile görüşmelerim. Ayrıca adetim bitti 2 gün önce. Muayene ederler mi? Gitmem suan faydasız mı
Cnm kanama aktif değilde böle paslı demiri yıkarsında kahve kırmızıya dönük akar ya bişi öle geliyoo korkuyoruz çokCanım günaydın;
dr rengi koyuysa hatta kahverengiyse önceki kanama aktif değil demişti .
Son olsun inş cnmŞimdi hastaneye yattım histereskopi için Öncesinde yücel bey muayene etti. Sağda solda o kadar yumurta vardı ki, dedim hiç böyle görmemiştim. Yımurta konusunda sıkıntınız yok bence hatta solda pco görünümü var dedi. Dedim toplananlar 7,5,9 üç tedavide. Şu an ben 20 toplanır derim bu görüntüye dedi. Kadınlar tedavi olacakları ay stres yapıyorlar ondan fsrklı oluyor yumurta tepkisi dedi.
Direk buraya yazmak istedim Allah stressiz günler nasip etsin hepimize...
Sorunsuz geçsin operasyonun insallah bundan sonra sağlıcakla alırsın evladini kucağına..Şimdi hastaneye yattım histereskopi için Öncesinde yücel bey muayene etti. Sağda solda o kadar yumurta vardı ki, dedim hiç böyle görmemiştim. Yımurta konusunda sıkıntınız yok bence hatta solda pco görünümü var dedi. Dedim toplananlar 7,5,9 üç tedavide. Şu an ben 20 toplanır derim bu görüntüye dedi. Kadınlar tedavi olacakları ay stres yapıyorlar ondan fsrklı oluyor yumurta tepkisi dedi.
Direk buraya yazmak istedim Allah stressiz günler nasip etsin hepimize...
Cnm korkma benimde 5.5 haftalikken kanama oldu proluton vurdurdum ve progestan fitil gecti cok sukur panik yapma oluyormus oyle bende cok korkmustum allaha emanetlerKızlar slm karından ultrasonda kanama alanı yok görünüyoo ama kahverengi kırmızıya dönük lekelenme yada kanama gibi bişi geliyoo.böle bişi başına gelen varmı ktfn yardım edin dua edin banada
Cnm bende az önce proluton vurdurdum 6.haftadayım bende.senin kanaman kırmızımıydı kahve mi cnm inşallah kucaklarımıza alırız Selamete çıkarır inşallah RabbimCnm korkma benimde 5.5 haftalikken kanama oldu proluton vurdurdum ve progestan fitil gecti cok sukur panik yapma oluyormus oyle bende cok korkmustum allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?