- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
teşeşkürlerHayırlı olsun tedavin. Histereskopi için belki deme sebebi ne? Rahim filminde problem mi gördü acaba? Ama sana şunu söyleyeyim gereksiz bir işlemse hoca istesen de yapmaz. Pgt yaptırma sebebini bilmiyorum ama önerildi ise onu da yaptırmalısın. Dondurulacak embriyo kalması büyük nimet diye düşünüyorum hele bide pgt aşamasından sonra. Durumunu tam bilemediğim için fazla bişey diyemiyorum ama histereskopi fiyatı da başka yerlere göre yine uygun. Devlette yaptırma imkanın olursa onu araştır derim.
teşşekürler herşeyi normal gördü daha önce iki kürtaj geçirdiğimden ötürü hamile kalamayacağımı düşündü sanırım,,duruma göre aklınlaşma olmuyorsa bakabiliriz dedi,pgt için yaş olarak sınırdasın dendi yani yaptırmayabiliriz gibi birşey,,bizim ilk ve son denememiz olaağı için ben istemiştim ((Hayırlı olsun tedavin. Histereskopi için belki deme sebebi ne? Rahim filminde problem mi gördü acaba? Ama sana şunu söyleyeyim gereksiz bir işlemse hoca istesen de yapmaz. Pgt yaptırma sebebini bilmiyorum ama önerildi ise onu da yaptırmalısın. Dondurulacak embriyo kalması büyük nimet diye düşünüyorum hele bide pgt aşamasından sonra. Durumunu tam bilemediğim için fazla bişey diyemiyorum ama histereskopi fiyatı da başka yerlere göre yine uygun. Devlette yaptırma imkanın olursa onu araştır derim.
İlk denemede ben de sınırda idim ama bahsi geçmemişti genetiğin. 2 transfer negatif ve düşükle sonuçlanınca %80 genetik dediler. O zaman ilk denemede kendim talep etmediğime pişman oldum. İşin maddi boyutu bi yana baya bi zaman kaybetmiş olduk. 1 transfer bedeline 3 embriyonun genetiğine bakılır.teşeşkürler
teşşekürler herşeyi normal gördü daha önce iki kürtaj geçirdiğimden ötürü hamile kalamayacağımı düşündü sanırım,,duruma göre aklınlaşma olmuyorsa bakabiliriz dedi,pgt için yaş olarak sınırdasın dendi yani yaptırmayabiliriz gibi birşey,,bizim ilk ve son denememiz olaağı için ben istemiştim ((
inşallah ,cümlemizin ,İlk denemede ben de sınırda idim ama bahsi geçmemişti genetiğin. 2 transfer negatif ve düşükle sonuçlanınca %80 genetik dediler. O zaman ilk denemede kendim talep etmediğime pişman oldum. İşin maddi boyutu bi yana baya bi zaman kaybetmiş olduk. 1 transfer bedeline 3 embriyonun genetiğine bakılır.
İnşallah sonuç alırsınız ilk denemede.
Genetikli embriyo ile peki başarı sağlandimiİlk denemede ben de sınırda idim ama bahsi geçmemişti genetiğin. 2 transfer negatif ve düşükle sonuçlanınca %80 genetik dediler. O zaman ilk denemede kendim talep etmediğime pişman oldum. İşin maddi boyutu bi yana baya bi zaman kaybetmiş olduk. 1 transfer bedeline 3 embriyonun genetiğine bakılır.
İnşallah sonuç alırsınız ilk denemede.
Genetikte benim 4 embriyomdan 3ü sağlıksiz geldi yani %75. Yani haklı çıktılar diyebilirim. 6aa kalitede olan embriyomda trizomi 16 çıktı. Bu anomaliyi araştırdığımda gördüğüm bu embriyo tutunur hcg değerleri gayet iyi çıkar güzel güzel artar kalp atışı bile duyulabilir ama 7.8. haftalarda düşer diyordu. Benim düşüğüm de aynı bu şekilde olmuştu. Bunu önceden bilmek genetiği sıkıntılı embriyoları elemek sonuca ulaşma yolunda bertaraf edilme imkanı olan etkenlerden birini daha bertaraf etmek oluyor. Ben %70 tutma ihtimaline karşın %1 ihtimal olanı yaşadım.Genetikli embriyo ile peki başarı sağlandimi
Aynı kaderdeyiz cnm yalnız değilsin benimde 6aa 2 embriyomda trozimi 13 çıktı sağlıklıdan da negatif ve düşük sonucunu aldım inş bundan sonrası güzel olurGenetikte benim 4 embriyomdan 3ü sağlıksiz geldi yani %75. Yani haklı çıktılar diyebilirim. 6aa kalitede olan embriyomda trizomi 16 çıktı. Bu anomaliyi araştırdığımda gördüğüm bu embriyo tutunur hcg değerleri gayet iyi çıkar güzel güzel artar kalp atışı bile duyulabilir ama 7.8. haftalarda düşer diyordu. Benim düşüğüm de aynı bu şekilde olmuştu. Bunu önceden bilmek genetiği sıkıntılı embriyoları elemek sonuca ulaşma yolunda bertaraf edilme imkanı olan etkenlerden birini daha bertaraf etmek oluyor. Ben %70 tutma ihtimaline karşın %1 ihtimal olanı yaşadım.
Bu da benim imtihanım.
Saol cnm pek yazmak istemedim pek o dönemde girmedim psikolojim bozulmasın diye cnm.çok şükür oldu bu sefer Allahım tamammına erdirirse inşallah.kanama olunca vajinal daha da aktifleştirir diye baktırmak istemedim doktor da bişe demedi.inşallah geçerde tamamına erer bu sefer Allahım hepimize kucaklarımızda sewdirsin inşallah.Sevgili arkadaşım gözün aydın. Seni merak ediyordum ama sormaya da cesaret edememiştim. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin. Vajinal baktırmak istemedin mı? Belki daha net görünürdü. İnşallah bu sıkıntıyı da atlatırsın.
Cnm sağol böle paslı demiri yıkadığında akan renk gibi kırmızı kahve gibi inşallah geçer ve sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız her birimizCanım moralini bızma lütfen çünkü bir çok kadın doğumcudan duydum bunu krengi ve zaten leke gibi ise korkmayın bunlar yerleşme kanamaları da olabiliyor deniyor. Kırmızı kan gelirse doktoru ara sadece.Benim biri 26, biri 13 haftalık gebeliklerim oldu, kafif krengi olabiliyordu, progesterona devam ettim düşük olmadı başka nedenlerle gebeliklerim sonlandırıldı.
Stres yapma, sürekli kendini dinleme. Kırmızı mı rengi onu takip et bir de tabii krengi olsa da pedi dolduracak kadar falansa önemli tabii.
Çok kafaya takma canım benim ablama da dediler çok şükür sağlıklı doğdu bebeği kuzenimede bebeğin alı büyük dediler ondada sorun çıkmadı İnşâAllah bi sorun yoktur şimdiden böyle moralsiz olma herşey güzel olacak İnşâAllah:)Kızlar merhaba nasılsınız? Buğün kendi doktoruma gittim ense kalınlığı devlet hastanesinde 2,4 çıkmıştı, kendi doktorum malesef 3,5 ölçtü. Vallahi kafam öyle bir karıştı ki devlet hastanesi farklı kendi doktorum farklı ölçtü çok pişmanım bu ikili testi yaptırdığıma... Üstelik cinsiyeti biri kız diğeri erkek diyor. Neyse cinsiyet çok önemli değilde. Bu ölçümler arası bu kadar fark olması normal mi ? İki taraftan birisinde hata var düşük olana inanmak istiyorum.
Hangi şehirdesin bu tarama testlerini lütfen perinatologta yaptırın istanbulda iseniz size doktor önerebilirimKızlar merhaba nasılsınız? Buğün kendi doktoruma gittim ense kalınlığı devlet hastanesinde 2,4 çıkmıştı, kendi doktorum malesef 3,5 ölçtü. Vallahi kafam öyle bir karıştı ki devlet hastanesi farklı kendi doktorum farklı ölçtü çok pişmanım bu ikili testi yaptırdığıma... Üstelik cinsiyeti biri kız diğeri erkek diyor. Neyse cinsiyet çok önemli değilde. Bu ölçümler arası bu kadar fark olması normal mi ? İki taraftan birisinde hata var düşük olana inanmak istiyorum.
Cnm benim takıldığım sey bu ense kalınlığı doktordan doktora bu kadar farklılık yaratır mı? Yaratıyorsa bu testin anlamı ne? ? Sadece yaptırdığım için pişmanım yoksa bebeğim sağlıklı olacak Allahın izniyleÇok kafaya takma canım benim ablama da dediler çok şükür sağlıklı doğdu bebeği kuzenimede bebeğin alı büyük dediler ondada sorun çıkmadı İnşâAllah bi sorun yoktur şimdiden böyle moralsiz olma herşey güzel olacak İnşâAllah:)
İstanbuldayım cnm doktor önerisine açığımHangi şehirdesin bu tarama testlerini lütfen perinatologta yaptırın istanbulda iseniz size doktor önerebilirim
Kesinlikle acıbadem maslak ibrahim bildirici hoca derim kendisi riskli gebelik yani perinatolog biraz pahalı ama 2li olsum detaylı olsun bunlar önemli testler bunları onda yaptırmanı tavsiye ederim inan bir sorun yoksa seni rahatlatır başka doktorlar gibi germezİstanbuldayım cnm doktor önerisine açığım
Kan sonucumu bekliyorum cnm oda böyle çıkarsa kesinlikle önerini dikkate alacağımKesinlikle acıbadem maslak ibrahim bildirici hoca derim kendisi riskli gebelik yani perinatolog biraz pahalı ama 2li olsum detaylı olsun bunlar önemli testler bunları onda yaptırmanı tavsiye ederim inan bir sorun yoksa seni rahatlatır başka doktorlar gibi germez
Oda daha çıkmadı cnm
Kesinlikle tavaiye ederim ben 27 haftalık bebeğimi kaybettim ibrahim hocayı bulana kadar 5 profasör perinatolog gezdim hiç kimse tatmin etmedi ama ibrahim hoca harika biri işinde çok başarılı ikili için gitmesen bile detaylı için muhakkak git canım kardeşim ben o hatayı yaptım kızımı kaybettim o yüzden her gördüğümü uyarır oldumKan sonucumu bekliyorum cnm oda böyle çıkarsa kesinlikle önerini dikkate alacağım
Benim rahim darmış biraz yücel hocayı beklerken ipek hanım geldi o muayene etti. Histeroskopi gerekebilir dedi. Semra hoca gerek yok dedi. Düşük riski olur dedi ipek hanım cok gerildim hamile kalmadan düser mi diye düsünüyorum. Ama histeroskopi gerekse semra hoca da derdi dmiŞimdi hastaneye yattım histereskopi için Öncesinde yücel bey muayene etti. Sağda solda o kadar yumurta vardı ki, dedim hiç böyle görmemiştim. Yımurta konusunda sıkıntınız yok bence hatta solda pco görünümü var dedi. Dedim toplananlar 7,5,9 üç tedavide. Şu an ben 20 toplanır derim bu görüntüye dedi. Kadınlar tedavi olacakları ay stres yapıyorlar ondan fsrklı oluyor yumurta tepkisi dedi.
Direk buraya yazmak istedim Allah stressiz günler nasip etsin hepimize...
Bende ilac bırakınca yükselen prolaktin var. En cok 64 oldu. Kadın dogum cocuk olana kadar dostinex kullan dedi. Endokrin dikkate değer bulmadı. 200 üstü değerlendirilmeli dedi. Ben de ilac iciyordum bırakıp yükseliyor mu gözlemleyip ona göre beyin mr isticeklermis.Ederler muayene cnm
onlar test veriyor zaten rahim filmini önceki tedavilerini götür Semra hnm ben sormadan herşeyi demişti zaten ben çok etkilenmiştim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?