Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Evet cnm ikiz cift yumurta benim 3.tedavim memorilde
Anomali saptandı ileri derecede2
26 haftalık bebeğini neden kaybettin
sana özelden yazdım canım.Oda daha çıkmadı cnm
Benimde ne olduğu belli değil bende 26 haftalık kaybettim başın sağolsun cnmAnomali saptandı ileri derecede
O zaman bende translokasyon olduğunu bilmiyordum, dünyam başıma yıkıldı sandım. Ama derdi veren Allah sabrını da veriyormuş. Çok şey yaşadım ama Allah büyük, elbet hepsinde bir hayır vardır. Allah var gam yok.
Kesinlikle tavaiye ederim ben 27 haftalık bebeğimi kaybettim ibrahim hocayı bulana kadar 5 profasör perinatolog gezdim hiç kimse tatmin etmedi ama ibrahim hoca harika biri işinde çok başarılı ikili için gitmesen bile detaylı için muhakkak git canım kardeşim ben o hatayı yaptım kızımı kaybettim o yüzden her gördüğümü uyarır oldum
Bilmiyorumallah sabır versin, yerini kucağınızı doldursun en kısa zamanda inşallah.
neden kaybetmiştiniz 27 haftalık bebeğinizi
Arkadaşlarım merhaba,Hayırlı olsun tedavin. Histereskopi için belki deme sebebi ne? Rahim filminde problem mi gördü acaba? Ama sana şunu söyleyeyim gereksiz bir işlemse hoca istesen de yapmaz. Pgt yaptırma sebebini bilmiyorum ama önerildi ise onu da yaptırmalısın. Dondurulacak embriyo kalması büyük nimet diye düşünüyorum hele bide pgt aşamasından sonra. Durumunu tam bilemediğim için fazla bişey diyemiyorum ama histereskopi fiyatı da başka yerlere göre yine uygun. Devlette yaptırma imkanın olursa onu araştır derim.
İbrahim Bildirici'den mi bahsediyorsunuz?Bilmiyorumsebebi belli olmadığı için pgt yapıldı ama o da çözüm mü belli değil
Merhaba canım. Genetik olarak sizde tarama yapıldı mı? Karyotip kromozom analizi falan? Trombofili paneli ? Yapılmıştır muhtemelen ama olur ya ben yine bildiğimi başıma geleni paylaşayım istedimİlk denemede ben de sınırda idim ama bahsi geçmemişti genetiğin. 2 transfer negatif ve düşükle sonuçlanınca %80 genetik dediler. O zaman ilk denemede kendim talep etmediğime pişman oldum. İşin maddi boyutu bi yana baya bi zaman kaybetmiş olduk. 1 transfer bedeline 3 embriyonun genetiğine bakılır.
İnşallah sonuç alırsınız ilk denemede.
Yok cnm genel olarak söyledim kendim içinİbrahim Bildirici'den mi bahsediyorsunuz?
Biliyor musun benim erken hadta düşüklerimden biri de 16 trizomi idi. Ve 8. Haftada düşük oldu. O yüzden yazını görünce şaşırdım.Genetikte benim 4 embriyomdan 3ü sağlıksiz geldi yani %75. Yani haklı çıktılar diyebilirim. 6aa kalitede olan embriyomda trizomi 16 çıktı. Bu anomaliyi araştırdığımda gördüğüm bu embriyo tutunur hcg değerleri gayet iyi çıkar güzel güzel artar kalp atışı bile duyulabilir ama 7.8. haftalarda düşer diyordu. Benim düşüğüm de aynı bu şekilde olmuştu. Bunu önceden bilmek genetiği sıkıntılı embriyoları elemek sonuca ulaşma yolunda bertaraf edilme imkanı olan etkenlerden birini daha bertaraf etmek oluyor. Ben %70 tutma ihtimaline karşın %1 ihtimal olanı yaşadım.
Bu da benim imtihanım.
Yok bahsettiğiniz tavsiye ettiğiniz perinatolog İbrahim Bey, İbrahim Bildirici mi diye sormak istedim?Yok cnm genel olarak söyledim kendim için
Ben soruyu anlamadım afedersin cnm evet İbrahim BildiriciYok bahsettiğiniz tavsiye ettiğiniz perinatolog İbrahim Bey, İbrahim Bildirici mi diye sormak istedim?
Yoğun değilse böyle tırnak kadar falan ara ara günlük pede geliyordu benim. Allah hayırlısıyla sana bağışlasın inşallah minnoşunu.Cnm sağol böle paslı demiri yıkadığında akan renk gibi kırmızı kahve gibi inşallah geçer ve sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız her birimiz
Ben kendisine hiç gitmedim ama en sonki şubat ayındaki gebeliğimde sıkıntı çıktığında kendisine mail attım, bana yardımcı oldu. Çok takdir ettim, dua ettim. Çok basit belki ama beni o anda inanılmaz rahatlatan yanıtlar yazdı ki kendi hep gittiğim perinatoloğum beni o can yangılı anımda telefonla bile konuşmayacak kadar yüzüstü bırakmıştı..Ben soruyu anlamadım afedersin cnm evet İbrahim Bildirici
Canım başla yöntem önermiyormu peki doktorlar? Cvs gibi mesela?Kızlar merhaba nasılsınız? Buğün kendi doktoruma gittim ense kalınlığı devlet hastanesinde 2,4 çıkmıştı, kendi doktorum malesef 3,5 ölçtü. Vallahi kafam öyle bir karıştı ki devlet hastanesi farklı kendi doktorum farklı ölçtü çok pişmanım bu ikili testi yaptırdığıma... Üstelik cinsiyeti biri kız diğeri erkek diyor. Neyse cinsiyet çok önemli değilde. Bu ölçümler arası bu kadar fark olması normal mi ? İki taraftan birisinde hata var düşük olana inanmak istiyorum.
Benimde perinatılogum aynı şeyi yapınca ben ibrahim hocayı buldum inan şu an iyi ki tüp bebekte negatifi ve düşüğü yaptığıma üzülmüyorum o gebeliklerm devam etseydi ben çol sıkıntılı gebelik geçiricektim şimdi çok daha huzurluyum güveniyorum önce Allaha sonra İbrahim beye doktorluğu kadar insanlığıda çok çok iyi Rabbim böylr doktorlar ile ksrşılaştırsın istanbulda isen bizzat gitmeni tavsiye ederimBen kendisine hiç gitmedim ama en sonki şubat ayındaki gebeliğimde sıkıntı çıktığında kendisine mail attım, bana yardımcı oldu. Çok takdir ettim, dua ettim. Çok basit belki ama beni o anda inanılmaz rahatlatan yanıtlar yazdı ki kendi hep gittiğim perinatoloğum beni o can yangılı anımda telefonla bile konuşmayacak kadar yüzüstü bırakmıştı..
Ben İbrahim Bildirici'ye gitmedim ama uzaktan yardımını gördüm. İnsanmış bunu anladım. Bir de biraz soğuk biri ama Prof.Dr. Recep Has var, Şişli'de muayenesi var, işinin ehli bir doktor. Çapa perinatoloji başkanı.Kesinlikle acıbadem maslak ibrahim bildirici hoca derim kendisi riskli gebelik yani perinatolog biraz pahalı ama 2li olsum detaylı olsun bunlar önemli testler bunları onda yaptırmanı tavsiye ederim inan bir sorun yoksa seni rahatlatır başka doktorlar gibi germez
Ben onada gittim cnm hatta ilk ona gittim doğumdan 2 hafta sonra evet soğuk ama bana çok yardımcı olmuştu Allah razı olsun senin perinatologun kimdiBen İbrahim Bildirici'ye gitmedim ama uzaktan yardımını gördüm. İnsanmış bunu anladım. Bir de biraz soğuk biri ama Prof.Dr. Recep Has var, Şişli'de muayenesi var, işinin ehli bir doktor. Çapa perinatoloji başkanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?