Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2

26 haftalık bebeğini neden kaybettin
Anomali saptandı ileri derecede
O zaman bende translokasyon olduğunu bilmiyordum, dünyam başıma yıkıldı sandım. Ama derdi veren Allah sabrını da veriyormuş. Çok şey yaşadım ama Allah büyük, elbet hepsinde bir hayır vardır. Allah var gam yok.

Merabalar
Histereskopi için ne kadar ödediniz acaba? Yaptıran arkadaslar yardımcı olur musunuz?
Ozel sigortadan yaptıran var mı?
4.tüp bebek ve pilimiz bitti resmen

Benimde ne olduğu belli değil bende 26 haftalık kaybettim başın sağolsun cnm

allah sabır versin, yerini kucağınızı doldursun en kısa zamanda inşallah.
neden kaybetmiştiniz 27 haftalık bebeğinizi

Arkadaşlarım merhaba,
Histeroskopide tam olarak ne yapılıyor? Ne için gerekli? Bana sadece çektirmemiş olmayalım diye rahim filmi çektirin dedi doktorum. Ben de zaten istemeseler de çektirecektim, karar vermiştim.

Merhaba canım. Genetik olarak sizde tarama yapıldı mı? Karyotip kromozom analizi falan? Trombofili paneli ? Yapılmıştır muhtemelen ama olur ya ben yine bildiğimi başıma geleni paylaşayım istedim

Biliyor musun benim erken hadta düşüklerimden biri de 16 trizomi idi. Ve 8. Haftada düşük oldu. O yüzden yazını görünce şaşırdım.
Genetikçi de dedi ki sizde 3-7 translokasyon var buna takılmamış gitmiş herhangi bir anomali çıkmış, talihsizlik dedi. Ben talihsizlil değil imtihan dedim adam suratıma öylece baktı E öyle ama? Defalarca çeşit çeşit üzüntü yaşadım ve belki daha bitmedi bilemiyoruz ki..

Cnm sağol böle paslı demiri yıkadığında akan renk gibi kırmızı kahve gibi inşallah geçer ve sorunsuz bi şekilde kucağımıza alırız her birimiz
Yoğun değilse böyle tırnak kadar falan ara ara günlük pede geliyordu benim. Allah hayırlısıyla sana bağışlasın inşallah minnoşunu.

Ben soruyu anlamadım afedersin cnm evet İbrahim Bildirici
Ben kendisine hiç gitmedim ama en sonki şubat ayındaki gebeliğimde sıkıntı çıktığında kendisine mail attım, bana yardımcı oldu. Çok takdir ettim, dua ettim. Çok basit belki ama beni o anda inanılmaz rahatlatan yanıtlar yazdı ki kendi hep gittiğim perinatoloğum beni o can yangılı anımda telefonla bile konuşmayacak kadar yüzüstü bırakmıştı..

Canım başla yöntem önermiyormu peki doktorlar? Cvs gibi mesela?

Benimde perinatılogum aynı şeyi yapınca ben ibrahim hocayı buldum inan şu an iyi ki tüp bebekte negatifi ve düşüğü yaptığıma üzülmüyorum o gebeliklerm devam etseydi ben çol sıkıntılı gebelik geçiricektim şimdi çok daha huzurluyum güveniyorum önce Allaha sonra İbrahim beye doktorluğu kadar insanlığıda çok çok iyi Rabbim böylr doktorlar ile ksrşılaştırsın istanbulda isen bizzat gitmeni tavsiye ederim

Ben İbrahim Bildirici'ye gitmedim ama uzaktan yardımını gördüm. İnsanmış bunu anladım. Bir de biraz soğuk biri ama Prof.Dr. Recep Has var, Şişli'de muayenesi var, işinin ehli bir doktor. Çapa perinatoloji başkanı.

Ben onada gittim cnm hatta ilk ona gittim doğumdan 2 hafta sonra evet soğuk ama bana çok yardımcı olmuştu Allah razı olsun senin perinatologun kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…