Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gebelik oluşursa pahalı mahalı gideceğim Allah'ın izniyle O'na. İyi doktor bile çok aslında bulunuyor bir şekilde ama bu kadar başarılı olup üstüne egolarını aldırmış insan kalabilmişini bulmak zor sanırım. Allah başarısını daim etsin.

Aynen benim önceki perinatologum egoistin tekiydi 1 senemi aldı üstelik o kadar çok egosu yüzünden mağdur oldum ki en son şubatta negatifi alınca sinirlendim negatif aldığım gün ibrahim hocadan randevu aldım hatta vermiyorlardı çok yoğun dedi dedim 1 ay sonra 2 ay sonra hiç ama hiç fark etmez ben ibrahin beyi görmek istiyorum demiştim hikayemi anlatıncada randevu ayarladılar sağolsunlar

Ben onada gittim cnm hatta ilk ona gittim doğumdan 2 hafta sonra evet soğuk ama bana çok yardımcı olmuştu Allah razı olsun senin perinatologun kimdi
Ben de hem çapada hem muayenehanesinde 2 gebeliğimde de muayene oldum. En sonkinde cvs yaptı elleri işi yapışı gerçekten çok profesyonel, çok güven veriyor. Sadece çok konuşmuyor, anlatmıyor sanki ne düşündüğünü ama işini iyi yaptığını hissedip güvenip bırakıyorsun. Bir ara yine mail yazmıştım O da yanıt yazmıştı. Hiç tanımadığı hastası olmadığı halde bunu yapan doktora çok sempati ve saygı duyuyorum. Yine sıkıntılı anımda Acıbadem İnternational Florya da da Murat Bey var, soyadını unuttum. Asam telefonda dakikalarca sordu sordu anlattı bana, Allah razı olsun zır zamanda bizim gibi sıkıntıda olanlara yardım eden bilgi verenden. Inlarca tedavi, süreci birlikte geçirip güvenip Telefona bile çıkmayanı da Allah bilir ben birşey demiyorum.

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ibrahim hocadan önce kendi perinatılogum dışındariskli haftlarda recep hasa gidecektij karar vermiştik ama ibrahim hocada iken bsşkasına gerek duymuyorum o güveni aldım çok şükür Rabbime sonunda

Bizim egolu perinatolog aynı
Allah tekrar gidebileceğimiz zamanları haftaları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin hepimize.

Merhaba canım. Genetik olarak sizde tarama yapıldı mı? Karyotip kromozom analizi falan? Trombofili paneli ? Yapılmıştır muhtemelen ama olur ya ben yine bildiğimi başıma geleni paylaşayım istedim
Biz bunları yaptırdık sonuc bekliyoruz. Ama bize de genetik tarama yapmak istemedi embryoya semra hoca. Ben de işine karısmak istemedi.

Biz bunları yaptırdık sonuc bekliyoruz. Ama bize de genetik tarama yapmak istemedi embryoya semra hoca. Ben de işine karısmak istemedi.
eşin ve sana karyotip kromozom analizi yapıldı mı ? Herhangi bir taşıyıcılık vs var mı diye? Yani 46 xx ve 46 xy misiniz? Ve bir genetik hastalığınız var mı diye?

eşin ve sana karyotip kromozom analizi yapıldı mı ? Herhangi bir taşıyıcılık vs var mı diye? Yani 46 xx ve 46 xy misiniz? Ve bir genetik hastalığınız var mı diye?
Yapıldı sonucları henüz cıkmadı bu ay sonu cıkıcakmıs. Ama esimde şiddetli baş anomalisi var spermde

Prolaktin sıkıntısı olan var mı? Ben ilac bırakınca yükseliyor. Max 64 oldu smdiye kadar

Ne güzel moral olmuş operasyon öncesi :) hep böyle güzel şeyler duy istiyorum. Hep mutlu ol istiyorum. Üzülmenin acının limitini doldurmuş olmanı istiyorum artık. Çok şey mi istiyorum.
Çok güzel şeyler istiyorsun, benim de sende istediklerimi istiyorsun :) inşallah yavrularımızı kucağımıza almaya çok gakınızdır arkadaşım

Yapıldı sonucları henüz cıkmadı bu ay sonu cıkıcakmıs. Ama esimde şiddetli baş anomalisi var spermde
Hadi hayırlısı. İnşallah öyle birşey çıkmaz. Pgt çok önem taşıyor o zaman be hiç sağlıklı embriyo gelmeme ihtimali de var. Bende de şu an onun karın ağrısı var. Allah'tan hayırlısı.
Sperm anomalisi hiç bilmiyorum sperm amalizinde çıkan birşey mi?

Merabalar
Histereskopi için ne kadar ödediniz acaba? Yaptıran arkadaslar yardımcı olur musunuz?
Ozel sigortadan yaptıran var mı?
4.tüp bebek ve pilimiz bitti resmen
Güncel fiyat 3850 lira.%5 lik bir indirim yapıyorlar bunun üzerine. Bu benim ikinci oluşum, ilkini sigortam karşılamıştı. Acıbadem sigortası genelde ödemeyeceği vakalarda bile ilk olduğu için bir seferlik karşılıyor, şansımıza karşıladı.
Ama ikinciyi reddettiler. Karşılamaz dese bile hastane, başvurmalarını isteyin mutlaka. İlkinde bizden karşılamaz diye parayı aldılar ama sonra sigorta ödedi iade ettiler bize.
Maddi açıdan zorlu bir süreç, bi yerlerden kar edebilsek güzel oluyor..

Pgt yapılsın istiyordum ama normal sürec dediler daha ilk deneme diye evet sperm analizinde cıkan bir sıkıntı

Histeroskopi neden yapıldı size? Benim rahim biraz dar T gibi dedi bi doktor. Sonra semra hoca sıkıntı olmaz bukadarı dedi.

Prolaktin sıkıntısı olan var mı? Ben ilac bırakınca yükseliyor. Max 64 oldu smdiye kadar
Benim doğumdan sonra ara ara yükseliyor daha doğrusu ilacı bırakınca ama yücel bey bana makroprolaktin baktı temiz çıktı strese bağlı yükseldiğini söyledi şimdi ara ara dostineks alıyorun

Çok tesekkur ederim bilgi için;
Bu arada bursa acıbademde histereskopi olmuştum iki sene once ve 4000 vermiştik. Ne paralar ne paralar testlere bursada, memorial daha aklıselim, ben de deniyeceğim sigortayı. Tekrar tesekurler

Kan sonucunu bekliyorum cnm. Cvs yaptırmam düşük riski var.
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Cvs evet riskli tabii. Cvs de 100/1, amniyosentezde 200/1 düşük riski var. Ama mecbur kalınca ben yaptırdım 2 farklı gebelikte. Amniyo hatta çapada iğrenç pis ötesi bir yerde oldukça acemi bir kadın yapmıştı 1.5 sene önce. En son şubatta recep has a cvs yaptırdım 11+3'de, sıkıntı olmadı. Bugüne kadar hiç düşük olduğunu duymadım recep hasın demişti çık güvendiğim bir kadın doğum doktoru tanıdığım. Ama tabii kısmet. Sen ne karar verdiysen en hayırlısı odur inşallah. Kalbini ferah tut

Peki sonuç kötü mü çıktı cnm şu an gebe değilsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…