- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
İnşallah cnm sağol cevabın için ben progestan iğne oluyorum hergün dediğin gibi prolutunu da perşembe yada cuma yaptırayım bari.bide cnm memoriala hiç gittinmi kontrole bu haftaya kadar.maşallah cnm sanada.inşallahsağlıkla aşarız selamete çıkar ve sağlıklı sıhatli evlatlarımızı kucağımza alırız14. haftadayım canım
İşte 6. haftadan itibaren oluyorum
Progestanı hem jel hemde kapsül olarak aldım
12. haftada bıraktım onları
Hayır prolutonun hiç zararı yok
İğne kullanıp da sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlar var elbet
Cnm kanamalı alan vajinal ultasondan mı yoksa karından mı göründü acababeni ilk başta doktorum yönlendirmedi kanamalı alan vardı diye kendim gittim.
doktorların tavrını kestirmek çok zor. bazısı risk almak istemiyor ve yönlendiriyor bazısı ise ego yapıyor sadece detylı ultrason zamanı yönlendiriyor.
ikizleri bekliyorsun madem bana kalırsa yönlendirilmeyi beklemeden kendin git derim canım.
Cnm kanamalı alan vajinal ultasondan mı yoksa karından mı göründü acaba
Saol cnm ya korkuyordum çok ben bide lekelenme ve kanama olunca daha da tedirgin oluyor insan.peki sen memorialda hiç muayene oldunmu cnmbana 12. haftaya kadar hep vajinal baktılar.
hiç bir zararı yok bebeğe endişe etmeyin. sevimsiz bir durum ama zararsız.
Adına çok sevindim cnm inş beni de tatmin eder :) inş son olsun bu defa kavuşalım inşBu sefer semra hanm çok ilgilendi uzun bi muayene oldu içime sindi sennde öyle olr inşallah cnm bikaçgn arayla transfer snrada mutluu haberler veririz inşallah brbirimize
İnşallah cnm sağol cevabın için ben progestan iğne oluyorum hergün dediğin gibi prolutunu da perşembe yada cuma yaptırayım bari.bide cnm memoriala hiç gittinmi kontrole bu haftaya kadar.maşallah cnm sanada.inşallahsağlıkla aşarız selamete çıkar ve sağlıklı sıhatli evlatlarımızı kucağımza alırız
Amin inşallah cnm çok sağolHayır ben denizli de olduğum için hiç gidemedim
Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşALLAH
Genel anestezi cnm en azından eşin yanında olsun . Belki annene yada kız kardeşin varsa söyleyebilirsin cnm insanın manevi desteğe de ihtiyacı var bu dönemdekimseye söylemedim tedavi olduğumu,bilirsiniz sizlerde evlenene kadar evlilik sorarlar,evlenirsin bebek sorarlar,şimdi tedaviyi söylesem sürekli soru soracaklar stres yaparım,eşim ve ben dışında kimse bilmiyor,kesin genel anestezimi yapılıyor,lokal olsa iyiydi
İnşallah cnm yaşm gereği bana tek transfer yasak fln ddi umut bey smdi dotrm değişti semra hanımsaa iki tane transfer edicem dedi çok mutlu oldm bi alakası yk ama daha sağlam daha tutabilir gbi dşnüyorm pskolojk bi rahatlık oldu banaAdına çok sevindim cnm inş beni de tatmin eder :) inş son olsun bu defa kavuşalım inş
aah keşke olsaydı annemi yeni kaybettim ,baba da yok ,kardeş diğerleri erkekGenel anestezi cnm en azından eşin yanında olsun . Belki annene yada kız kardeşin varsa söyleyebilirsin cnm insanın manevi desteğe de ihtiyacı var bu dönemde
Çok üzüldüm cnm çok özür dilerim seni üzdüysemaah keşke olsaydı annemi yeni kaybettim ,baba da yok ,kardeş diğerleri erkek
Eğer ikiside tek tüpteyse ikiside transfer edilir sanırım cnm ama yinede tam bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar merhaba bi sorum olacak donmuş embriyoda tek transfer yapacağız dediler ama iki embriyoyu bir tüpte dondurmuşlar ikisini birlikte mi çözecekler kullanmayacaklarını tekrar mı donduracaklar. Bilgisi olan var mı şimdiden çok tşk. İnşallah Allahın izniyle herkes bebeğine kavuşur.
allah razı olsun tek varlığım eşim şuanda o artık herşeyim olduğu için çok kahrımı çekti kötü dönemlerimde,hayat işte böyle,allah var sıkıntı yok diyoruz ''OL DER VE OLURÇok üzüldüm cnm çok özür dilerim seni üzdüysembaşın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inş
Canim ben kızımda 14. Haftaya kadar tup bebek doktoruna gittim kontrollee icin o haftaya kadar da hep vaginal bakildi 6. Haftada ve daha ileri bir haftada iki kere kanamalarim olmuştu kanamalarim olmuştu vajinal usg nin bebegi bir sakıncası yokSaol cnm ya korkuyordum çok ben bide lekelenme ve kanama olunca daha da tedirgin oluyor insan.peki sen memorialda hiç muayene oldunmu cnm
Yok tabii ki sorabilir söylebilirsiniz. Benim amh 0,14 sorunum yumurta rezervi ve çift rahim.
Tüp bebekten başka şansım yok evet ama benim tüp bebeğim embriyo oluşup hemen transfer edilmeyecek. Havuz yapılacak en az 3 kere havuz, yumurta toplama olacak döllenerek dondurulacak. Kaldı ki tüp bebek havuza başladım ama ilk denemem de embriyo oluşmadı. Yani 3 değiş 5 belki 6 havuz yapılacak. Doktorum ile konuşmamda "evet böyle bir olasılık var, yumıurta kalitesiz olabilir, döllenmeyebilir" dedi doğru sorunum zaten yumurta.
Maddi olarak cok zorlanırım. Destek aldığım kimse yok, çok şükür çalışıyoruz eşimle.
Aşılama mantıklı değil ama rapor almam için 2 tane olumsuz aşılma yaptırmam şart. SGK kurallarına göre bu olması gerekiyor.
Hepimiz geçiyoruz süreçten çok ağır ve meşakatli ama Herkesin tedavi süreci, tedavi şekli, tedaviye verdiği yanıt çok farklı..
Sağol cnm çok teşekkürler inşallah kucaklarımıza alırız sağ salim şu mübarek günlerde tek istediğim o ewlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak inşallahCanim ben kızımda 14. Haftaya kadar tup bebek doktoruna gittim kontrollee icin o haftaya kadar da hep vaginal bakildi 6. Haftada ve daha ileri bir haftada iki kere kanamalarim olmuştu kanamalarim olmuştu vajinal usg nin bebegi bir sakıncası yok
Vajinal muayene kanama ya da lekelenmeyi tetiklemez dimi cnmCanim ben kızımda 14. Haftaya kadar tup bebek doktoruna gittim kontrollee icin o haftaya kadar da hep vaginal bakildi 6. Haftada ve daha ileri bir haftada iki kere kanamalarim olmuştu kanamalarim olmuştu vajinal usg nin bebegi bir sakıncası yok
Çok sağol amin.Eğer ikiside tek tüpteyse ikiside transfer edilir sanırım cnm ama yinede tam bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Bende hic boyle birsey olmadi hatta ben kendim baska doktorada gidiyordum o 6. Haftadaki kanamayi sabah doktora gittim o gittigim doktor karindan bakti eve geldik aksam üzeri kanama oldu simdi vajinal bakmis olsaydi ondan derdik kesin ama karından bakmıştı o doktorVajinal muayene kanama ya da lekelenmeyi tetiklemez dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?