Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnm sağol cevabın için ben progestan iğne oluyorum hergün dediğin gibi prolutunu da perşembe yada cuma yaptırayım bari.bide cnm memoriala hiç gittinmi kontrole bu haftaya kadar.maşallah cnm sanada.inşallahsağlıkla aşarız selamete çıkar ve sağlıklı sıhatli evlatlarımızı kucağımza alırız

Cnm kanamalı alan vajinal ultasondan mı yoksa karından mı göründü acaba

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak donmuş embriyoda tek transfer yapacağız dediler ama iki embriyoyu bir tüpte dondurmuşlar ikisini birlikte mi çözecekler kullanmayacaklarını tekrar mı donduracaklar. Bilgisi olan var mı şimdiden çok tşk. İnşallah Allahın izniyle herkes bebeğine kavuşur.

Bu sefer semra hanm çok ilgilendi uzun bi muayene oldu içime sindi sennde öyle olr inşallah cnm bikaçgn arayla transfer snrada mutluu haberler veririz inşallah brbirimize
Adına çok sevindim cnm inş beni de tatmin eder :) inş son olsun bu defa kavuşalım inş

Hayır ben denizli de olduğum için hiç gidemedim
Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşALLAH

Genel anestezi cnm en azından eşin yanında olsun . Belki annene yada kız kardeşin varsa söyleyebilirsin cnm insanın manevi desteğe de ihtiyacı var bu dönemde

Adına çok sevindim cnm inş beni de tatmin eder :) inş son olsun bu defa kavuşalım inş
İnşallah cnm yaşm gereği bana tek transfer yasak fln ddi umut bey smdi dotrm değişti semra hanımsaa iki tane transfer edicem dedi çok mutlu oldm bi alakası yk ama daha sağlam daha tutabilir gbi dşnüyorm pskolojk bi rahatlık oldu bana

Eğer ikiside tek tüpteyse ikiside transfer edilir sanırım cnm ama yinede tam bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah

Çok üzüldüm cnm çok özür dilerim seni üzdüysem başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inş
allah razı olsun tek varlığım eşim şuanda o artık herşeyim olduğu için çok kahrımı çekti kötü dönemlerimde,hayat işte böyle,allah var sıkıntı yok diyoruz ''OL DER VE OLUR

Saol cnm ya korkuyordum çok ben bide lekelenme ve kanama olunca daha da tedirgin oluyor insan.peki sen memorialda hiç muayene oldunmu cnm
Canim ben kızımda 14. Haftaya kadar tup bebek doktoruna gittim kontrollee icin o haftaya kadar da hep vaginal bakildi 6. Haftada ve daha ileri bir haftada iki kere kanamalarim olmuştu kanamalarim olmuştu vajinal usg nin bebegi bir sakıncası yok

Bende fsh yüksek. Rezerv azlığı nedeniyle hiç aşılama denenmeden rapor çıktı üni hastanesinde. Bazı durumlarda aşılama şart değil

Son düzenleme:
Sağol cnm çok teşekkürler inşallah kucaklarımıza alırız sağ salim şu mübarek günlerde tek istediğim o ewlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak inşallah

Vajinal muayene kanama ya da lekelenmeyi tetiklemez dimi cnm

Vajinal muayene kanama ya da lekelenmeyi tetiklemez dimi cnm
Bende hic boyle birsey olmadi hatta ben kendim baska doktorada gidiyordum o 6. Haftadaki kanamayi sabah doktora gittim o gittigim doktor karindan bakti eve geldik aksam üzeri kanama oldu simdi vajinal bakmis olsaydi ondan derdik kesin ama karından bakmıştı o doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…