Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nasıl yani? Semra hoca 2 tane mi transfer edicek

Anladım cnm çok sağol çok teşekkürler tekrar

Nasıl yani? Semra hoca 2 tane mi transfer edicek
Evet cnm iyi olan tek embryom kaldı ve iki tek tüpte üç diğer tüpte embryom var en iyisini riske atmayalm tutmama drumunda gerekli tahlil tedavi sonrası transfer ederz ddi smdi böyle deneyelm dedi iki tane koycak tek tüpte iki var yani o ndnle sanrım

İyi kalitede olanı transfer etmicekler mi yani

Kızlar acil bi sorum var.ben bu akşam adet oldum yarın mı gitmem gerekiyor cuma mı

Tecrübeli arkadaşlar negatif sonuç aldıktan sonra;dondurulmuş embriyo varsa kaç ay sonra tekrar transfer yapılıyor;bilgi verir misiniz? Mesela bua y negatif alan birisi gelecek ay transfer tedavisi görebilir mi? İlaçlı ya da natürel transfer olması bu süreyi etkiler mi,bilgi verir misiniz

2.adette başlayabilirsiniz dedi semra hoca ve emre bey bana

Negatif aldım adet oldum bi daha deneyelim bu ay dediler istemedim

İyi kalitede olanı transfer etmicekler mi yani
Bence yine tek transfer olrdu ama ilk transferde bi tane canlı gelmedi ikinciye çözdüler tek embryo oda dşük oldu ztn en iyi olan her ihtimale karşı dursunda daha az kaliteli olanı transfer edelm ddi oda ikili dondurulduğu içindr tek olsa yine tek yapardı bence

İnş umutları az olan o 2 embriyo sana evlat olur sağlıkla

Merhaba benim ilacliydi bu ay kimyasal gebelik oldu adet oldum bitti bir sonraki adette tekrar ilaçlı baslayabilecegimi söyledi doktor benimki gerci bi nebze uzun oluyor once adet 2. Gunu igne oluyorum sonra 21 gun sonra estrofeme başlıyorum.

Bende ilk tedavimde transferden sonra bi iğne vurduruyordum her gün. O iğnenin acısı bikaç ay geçmemişti ilaçlı yada ilaçsız neye göre değişiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…