- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Nasıl yani? Semra hoca 2 tane mi transfer edicekİnşallah cnm yaşm gereği bana tek transfer yasak fln ddi umut bey smdi dotrm değişti semra hanımsaa iki tane transfer edicem dedi çok mutlu oldm bi alakası yk ama daha sağlam daha tutabilir gbi dşnüyorm pskolojk bi rahatlık oldu bana
Anladım cnm çok sağol çok teşekkürler tekrarBende hic boyle birsey olmadi hatta ben kendim baska doktorada gidiyordum o 6. Haftadaki kanamayi sabah doktora gittim o gittigim doktor karindan bakti eve geldik aksam üzeri kanama oldu simdi vajinal bakmis olsaydi ondan derdik kesin ama karından bakmıştı o doktor
Evet cnm iyi olan tek embryom kaldı ve iki tek tüpte üç diğer tüpte embryom var en iyisini riske atmayalm tutmama drumunda gerekli tahlil tedavi sonrası transfer ederz ddi smdi böyle deneyelm dedi iki tane koycak tek tüpte iki var yani o ndnle sanrımNasıl yani? Semra hoca 2 tane mi transfer edicek
İyi kalitede olanı transfer etmicekler mi yaniEvet cnm iyi olan tek embryom kaldı ve iki tek tüpte üç diğer tüpte embryom var en iyisini riske atmayalm tutmama drumunda gerekli tahlil tedavi sonrası transfer ederz ddi smdi böyle deneyelm dedi iki tane koycak tek tüpte iki var yani o ndnle sanrım
Cuma gitmeniz gerekiyor akşam olduysanızKızlar acil bi sorum var.ben bu akşam adet oldum yarın mı gitmem gerekiyor cuma mı
Çok teşekkür ederim canım:)Cuma gitmeniz gerekiyor akşam olduysanız
Hastaneden açmazlar diye burdan sordum aradım ulaştım onlarda cuma dediler. Hayırlısı olsun inşallahCuma gitmeniz gerekiyor akşam olduysanız
Rica ederim cnm hayırlısı ile olsun :)Hastaneden açmazlar diye burdan sordum aradım ulaştım onlarda cuma dediler. Hayırlısı olsun inşallah
Bana yoğun kanama olduğu gün arayıp randevu alın dediler ve ertesi güne randevu verdilerKızlar acil bi sorum var.ben bu akşam adet oldum yarın mı gitmem gerekiyor cuma mı
Tecrübeli arkadaşlar negatif sonuç aldıktan sonra;dondurulmuş embriyo varsa kaç ay sonra tekrar transfer yapılıyor;bilgi verir misiniz? Mesela bua y negatif alan birisi gelecek ay transfer tedavisi görebilir mi? İlaçlı ya da natürel transfer olması bu süreyi etkiler mi,bilgi verir misiniz
Negatif aldım adet oldum bi daha deneyelim bu ay dediler istemedimTecrübeli arkadaşlar negatif sonuç aldıktan sonra;dondurulmuş embriyo varsa kaç ay sonra tekrar transfer yapılıyor;bilgi verir misiniz? Mesela bua y negatif alan birisi gelecek ay transfer tedavisi görebilir mi? İlaçlı ya da natürel transfer olması bu süreyi etkiler mi,bilgi verir misiniz
Ben aradığımda da eğer bugün 4 ten sonra olduysanız cuma günü gelin dedilerBana yoğun kanama olduğu gün arayıp randevu alın dediler ve ertesi güne randevu verdiler
En iyi tek tüpte bi tane var cnm o kalsn dedi tutmazsa bi sonrakine bu da diğer tek iyiden daha az iyi kalitede yani en iyi dgl iyi iki tane sanrm anladğm kadaryla düşk olr veya tutmazsa diye dye saklycam onu en iyi em rmbriyon ddiİyi kalitede olanı transfer etmicekler mi yani
Bence yine tek transfer olrdu ama ilk transferde bi tane canlı gelmedi ikinciye çözdüler tek embryo oda dşük oldu ztn en iyi olan her ihtimale karşı dursunda daha az kaliteli olanı transfer edelm ddi oda ikili dondurulduğu içindr tek olsa yine tek yapardı benceİyi kalitede olanı transfer etmicekler mi yani
İnş umutları az olan o 2 embriyo sana evlat olur sağlıklaBence yine tek transfer olrdu ama ilk transferde bi tane canlı gelmedi ikinciye çözdüler tek embryo oda dşük oldu ztn en iyi olan her ihtimale karşı dursunda daha az kaliteli olanı transfer edelm ddi oda ikili dondurulduğu içindr tek olsa yine tek yapardı bence
Hayirlisi olsun.Çok teşekkür ederim canım:)
Merhaba benim ilacliydi bu ay kimyasal gebelik oldu adet oldum bitti bir sonraki adette tekrar ilaçlı baslayabilecegimi söyledi doktor benimki gerci bi nebze uzun oluyor once adet 2. Gunu igne oluyorum sonra 21 gun sonra estrofeme başlıyorum.Tecrübeli arkadaşlar negatif sonuç aldıktan sonra;dondurulmuş embriyo varsa kaç ay sonra tekrar transfer yapılıyor;bilgi verir misiniz? Mesela bua y negatif alan birisi gelecek ay transfer tedavisi görebilir mi? İlaçlı ya da natürel transfer olması bu süreyi etkiler mi,bilgi verir misiniz
Bende ilk tedavimde transferden sonra bi iğne vurduruyordum her gün. O iğnenin acısı bikaç ay geçmemiştiMerhaba benim ilacliydi bu ay kimyasal gebelik oldu adet oldum bitti bir sonraki adette tekrar ilaçlı baslayabilecegimi söyledi doktor benimki gerci bi nebze uzun oluyor once adet 2. Gunu igne oluyorum sonra 21 gun sonra estrofeme başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?