İnşallah cnm en iyi en iyi dedikleri embryo canlı gelmedi ilk transferde hiç belli olmuo işte nasip allahm hayırlısını versin inşallahİnş umutları az olan o 2 embriyo sana evlat olur sağlıkla
Aynen katılıyorum arkadaşımTatlım esin değeri çok iyi olsa da öncelik her zaman kadın durumuna bağlı . Yani o amh değeri ile nasıl vermezler aşılama derler anlayamıyorum. Üniversite de bazen deneme malzemesi olunabiliyor malesef .
Hayır canım randevu almana gerek Yok adetin 1.2.3. Günü farketmez gidip kan veriyorsun eşin için spermogram için gün alıyorsun zaten bi kağıt veriyorlar 1 ay evet bilir belki daha az ama oradaki Şener bey gerçekten çok şeker bi doktor zorluk çıkarmıyorBir daha gitcem Süleymaniye ye randevu alacağım hemen . Kadın doğum olarak alayım değil mi ? Onlar yönlendrir beni?
Eşimde maşallah hiç bir sorun yok.
Canım randevusuz gidiliyor direk tüp bebek bölümüne adetine kaç gün varBu ay da hiç yumurta görülmediği için başlanmadı aşılamayailk adetimi bekliyorum.
Aldım Randevu Süleymaniye kadın doğuma Cuma 09:00 da Emre Sinan Gürbüz e . İnşallah alırım, inşallah. Çok teşekkür ederim size ayy iyi ki burası var iyi ki varsınız. @anka23Strongmom_ @asifexisted
Sende iyi ki varsın canımBu ay da hiç yumurta görülmediği için başlanmadı aşılamayailk adetimi bekliyorum.
Aldım Randevu Süleymaniye kadın doğuma Cuma 09:00 da Emre Sinan Gürbüz e . İnşallah alırım, inşallah. Çok teşekkür ederim size ayy iyi ki burası var iyi ki varsınız. @anka23Strongmom_ @asifexisted
Senin dedigim igne progesteron ignesidir canım cok fena oluyor onlarin acısı ilacli yada ilacsiz hastanin durumuna gore değişiyorBende ilk tedavimde transferden sonra bi iğne vurduruyordum her gün. O iğnenin acısı bikaç ay geçmemiştiilaçlı yada ilaçsız neye göre değişiyor acaba
Sorma bana da en kalitelisi tutmadı tamamen nasip Allah büyükİnşallah cnm en iyi en iyi dedikleri embryo canlı gelmedi ilk transferde hiç belli olmuo işte nasip allahm hayırlısını versin inşallah
Aynn hayırlısı bakalm cnmSorma bana da en kalitelisi tutmadı tamamen nasip Allah büyük
Cnm ben negatif sonuçtan 3 ay sonra transfer oldum. İlaçlı olduğu için ilk transferim biraz,bekledimTecrübeli arkadaşlar negatif sonuç aldıktan sonra;dondurulmuş embriyo varsa kaç ay sonra tekrar transfer yapılıyor;bilgi verir misiniz? Mesela bua y negatif alan birisi gelecek ay transfer tedavisi görebilir mi? İlaçlı ya da natürel transfer olması bu süreyi etkiler mi,bilgi verir misiniz
Evet ptesi oldum canım. Bir problem yok gayet iyi yapışıklık ları açtık dedi Yücel Bey. Hatta bi sonraki adette hsg isteriz demişti kontrol için ona da gerek yok demiş semra hanım. Adetin le gel naturel transfer başlayalım dedi. Çizik de atmışlar, geciktirmeyelim diyor, ama şimdi düşünüyorum da tam ramazan ın başı oluyorB BiYesilBiKahve arkadaşım merhaba ? Yakınlarda histeroskopi olacaktın sanıyorum ki oldun? Sonuç temiz bir sıkıntı yok inşallah ?
Öncelikle hakkında Allah haylısını versin bende dün bu konuyu sormuştum tek tüpte embriyo olayını senin tek tüpe konulan embriyo kalitesi nasıl 5 mi 4 mü 3 mü acaba.En iyi tek tüpte bi tane var cnm o kalsn dedi tutmazsa bi sonrakine bu da diğer tek iyiden daha az iyi kalitede yani en iyi dgl iyi iki tane sanrm anladğm kadaryla düşk olr veya tutmazsa diye dye saklycam onu en iyi em rmbriyon ddi
Geçmiş olsun Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin inş. Sem doktora uy her zaman çünkü onlar bişeyleri düşünüp karar veriyor.sonradan tutarsın oruçlarını inş.Evet ptesi oldum canım. Bir problem yok gayet iyi yapışıklık ları açtık dedi Yücel Bey. Hatta bi sonraki adette hsg isteriz demişti kontrol için ona da gerek yok demiş semra hanım. Adetin le gel naturel transfer başlayalım dedi. Çizik de atmışlar, geciktirmeyelim diyor, ama şimdi düşünüyorum da tam ramazan ın başı oluyorgeçen sene kürtajdan sonra zaten çoğunu tutamadım, bu sene de öyle olsun istemiyorum kafam karışık, sıkıntılı bi durumdayım anlayacağın ..
Çok geçmiş olsun çok çok sevindim senin adına .Çizik konusunda evet 1 ay sonra kapanıyor diye söylediler banada. Benim transferde ramazanın sonuna denk gelecek ama bende ertelemek istemiyorum . Allah niyetimizi biliyor sonrasında da tutacağız ama yinede tabi karar vermek zor. İnşallah hayırlısıyla evladına kavuşacağın bir sene olur canım .Evet ptesi oldum canım. Bir problem yok gayet iyi yapışıklık ları açtık dedi Yücel Bey. Hatta bi sonraki adette hsg isteriz demişti kontrol için ona da gerek yok demiş semra hanım. Adetin le gel naturel transfer başlayalım dedi. Çizik de atmışlar, geciktirmeyelim diyor, ama şimdi düşünüyorum da tam ramazan ın başı oluyorgeçen sene kürtajdan sonra zaten çoğunu tutamadım, bu sene de öyle olsun istemiyorum kafam karışık, sıkıntılı bi durumdayım anlayacağın ..
Ne tür bir operasyon canım işlem nedir ?Memorial da laparaskobi yaptıran var mı? Varsa ne kadar bilen var mı
Canım histeroskopi rahimi görüntüleme yöntemi bazende doktorlar çizik atabiliyorlar tutunmayı bir miktar artırabilmek için. Sana atıldı mı ameliyat raporunda yazar ? Ama çizik atıldıysa ameliyat olalı 2.5 ay oldu transfere kdarda nerdeyse 1 ay var kapanır diye düşünüyorum. Herkese atmıyorlar zaten doktor duruma göre karar veriyo.Kızlar nedir bu Çizgi atmak rahme benimde 2,5 ay oldu histeroskopi olalı benimde mi kapanmıştır ayrıca tüpümde alındı ameliyatla o anda ve yücel bey 2 ay bekle dedi ki histeroskopiyi kendisi istemişti
Benim ilk opudan sonra histereskopi yapılmıştı. O zaman çizik de atılmıştı ama ondan sonraki adette kist olduğu için transfer yapılamadı. Sonraki adette transfer hazırlığı oldu yani 2buçuk ay geçmiş oldu aradan transfere kadar. O transferim negatif oldu. Sonraki transferlerimde Öyle bişey yapılmadı ama ikisi de bi şekilde pozitifti.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben laparoskopi olunca histeroskopide yapıldı bir sıkıntı yoktu çok şükür ama çizik atılmadı. Transfere zaman olduğu için kapanır diye transferden 1 ay öncesi yaptır dedi. Şimdi sorum şşu bu işlemi trabzon’da yaptırabilri miyim sizce. Burada da tüp bebek doktorları var ama riske mi atmış olurum tehlikeli ya da yanlış işlem yapılacak bir düzeyde midir sizce bu çizik atma işlemi ? Yoksa hiç riske atmayıp İstanbul’a mı geleyim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?