Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sana katılıyorun cnm bende yücel beye sordum çizik olayını bunun için histeroskopi yapalım dedim hoca bi garantisi yok ki yapalım ama istiyırsan denenebilir demişti

Anladım bende araştırdım da biraz çizik atmanın belirgin bir artırıcı erkisi olduğu gözlemlenmemiş sanıyorum. Bir miktar artırdığı söyleniyor. Bende sırf çizik için hiç yaptırmak istemiyorum esasen ama sonra keşke yaptırsaydım dememek adına araştırmak istedim. Çok teşekkür ederm bilgi için .

Miyom ameliyatı canım laparaskobi ile alınması gerekiyor
Hmm anladım canım. Ben myom ameliyatı olmadığım için bilgim yok bu konuda . Ben tüp ameliyatı olacaktım 10 bin civarı fiyat çıkmıştı. Sonrasında ben ataşehir memorialde oldum.

Sana katılıyorun cnm bende yücel beye sordum çizik olayını bunun için histeroskopi yapalım dedim hoca bi garantisi yok ki yapalım ama istiyırsan denenebilir demişti

Benim ilk iki transferimde çizik vs olmadı, tuttu ve düşük de olmadı, sağlıkla ilerlememesine ragmen kanama dahi olmadı.
Son transferde çizik atıldı, transfer oldu tuttu ama düştü.
O yüzden kendi adıma illa çizik atılmalı diye düşünmüyorum. Ramazan oluşu vs de çok içimi sıktı transferi ertelemeye daha yakınım his olarak. Mutlu1anne sadece çizik için ben de daha önce transfer olmamışken denemezdim operasyonu.
Adet olana kadar da bu konu hakkında düşünmemeye karar verdim, olduğumda giderim yüzyüze konuşurum diye düşünüyorum doktorla. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Rabbim gönlüne göre versin cnm

Haklısınız canım . Çok da şart olsaydı zaten ısrarla yapalım onlr söylerdi. O zaman sırf bunun için yaptırmayacağım çünkü yücel beye raporumu attım o da bana çizik atalım falan demedi.
Hislerni anlıyorum paylaşıyorum sonuç ne olursa olsun doktorun yönlendirmesiyle birlikte içinin en rahat hissedeceği pozitif olacağın ay olsun. Çünkü çok önemli pozitif düşünmek stres olmamak biliyorsun. Kendini sıkma hiç .. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bende transfere kadar bırakmak istiyorum düşünceler yiyip içip gezip dolaşıp stres atıcam sonrasıda Allah Kerim ..

L lionyez ama adetsiz muayene kağıdı da Alman lazım o gün git bakalım hemde tüp bebek bölümüne de uğra bak hangi evraklar lazımmış
Benim bütün evraklarım tam. Adetim yeni bitti. yarın muayene derlerse muayene olurum ama tüp bebek için direkt randevu yokmuş kadın doğumdan yönlendireceklermiş.

Kızlar bilenler yorumlasın lütfen eşimin sonuçunda şöyle yazıyor ‘’boyama sonrası %11 uzun baş dikkat çekmektedir’bu kötü birşey mi

kızlar selam.bende bahçeci umuttaki 2 negatif denememin ardından mayısta nasipte memorialda 3. denemeyi yapıcam.embriyolara ngs yapılacak. opudan sonraki adette de histeroskopi yapılacak rahmim hafif t şeklindeymiş bir de çizik ararız dedi yücel bey.benim merak ettiğim histereskopi adet döngüsünü etkiliyor mu yani histereskopiden sonra hemen adet mi olunuyor yoksa hsg gibi adet döngüsü aynen devam mı ediyor.

Kızlar bilenler yorumlasın lütfen eşimin sonuçunda şöyle yazıyor ‘’boyama sonrası %11 uzun baş dikkat çekmektedir’bu kötü birşey mi

Tatlım testin geneline bakmak lazım . Sadece bu yeterli değil.

Morfoloji =?
Konsantrasyon =?
Baş anomalisi = % ?
Hafif anomalili sperm=% ?

Vs. Vs.

Geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider.
Benim döngüm de bir sorun olmamıştı aynen devam etti .

Histereskopi adet düzenini etkilemiyor. Yani benim etkilemedi. Hayırlı olsun tedaviniz

Dikkat çeken sadece %11 lik uzun baş anomalisi ise çok sıkıntı edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bizde aşağı yukarı o oranlarda ayrı ayrı her türlü baş anomalisinden vardı. Defrent arkadaşımın dediği gibi diğer değerler de önemli. Ama benim anladığım ciddi bir morfoloji sıkıntısı yok.

Morfoloji 2 diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…