Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim ben de herşey yolunda giderse transfer ne zamana gelir diye hesaplamaya çalışıyordum kafama takıldı.
Aah ah hep o hesaplarla geçiyor ömrümüz. Şöyle olursa şöyle olur böyle olursa öyle olur falan. İstediğin kadar hesap yap illa bi şeyler çıkıyor bozuluyor hesaplar. Sonu iyi olsun da geç olsun güç olmasın diyosun. Neyse... Her şey yolunda gider gönlünce olur inşallah

Bilemedim 4 ün altı başarıyı etkiler diyor

Amin hepimizin inşallah.

Sen öyle diyorsan arkadaşım ,anlamıyorum ben,amaç en iyi sperm ve yumurta ise üç beş iyi sperm yetmezmi
Biz daha önce düzen lab da bakrırdık %2-3 arası geliyodu. memorialın testte şok olduk 0 görünce. ama grade 2 de %3 morfoloji çok detaylı inceleniyo memorialda. bahçecide denediğimizde hiç orda test bile istemediler 2 milyon spermimiz vardı oo yeter artar dediler sonuç ilk denemede 5. güne giden kalitesiz tek embriyo 2. deneme 3. günden sonra elde sıfır transfer iptal:/

Haklısın birimde morfoloji 3tü ,bende gitmiştim oraya hiçbirşey istemiyorlar ,burası gerçekten çok detaylı bakılmış,sence şansımız varmı

Hmm anladım canım. Ben myom ameliyatı olmadığım için bilgim yok bu konuda . Ben tüp ameliyatı olacaktım 10 bin civarı fiyat çıkmıştı. Sonrasında ben ataşehir memorialde oldum.
Ataşehir memorial daha mı uygun

M maths_teacher_ evet burda daha detaylı incelendiği için morfoloji daha düşük çıkıyor çoğu kişinin dışarda normalken burda hep ya 0 ya 1 çıktığına şahit oldum. Yani galatasaray3434 sizinki bu durumda gayet iyi demek. Her 100 spermden 2si düzgün demek. Sayınız da gayet iyi. 4 degeri doğal gebelik için sınır kabul edilmiş ama sıfır olup hamile kalanlar da yok değil
Hızınız nasıl? Hız da normalse zaten morfoloji o kadar sorun değil normal gebelik için bile. Baş anomalisi %80 in üstüne çıkınca daha fazla önemseniyor. Bizim memorialda %66 idi düzende en son %97 çıktı. Kalan %3 ün de 2 sinde kuyruk ve boyun anomalisi varmış %1 normalmiş ben %1 normale sevindim ama imsi de grade 2 sperm bulunuyor.

Ataşehir memorial daha mı uygun
Yok fark etmiyor hastane olarak aynı olduğu için sadece özel sigortam şişlidekinde provizyona red verdiği için cebimden ödemek gerekecekti ataşehirde onay verdi provizyona ondan dolayı ataşehirde oldum.

bu nedir yaaaaaa,, kafamda deli sorularrr,değerler,,sayılar ,,en güzeli aslında hiçbirşey okumadan bodoslama gitmekmi acaba benim koca hiçbişeyden anlamıyor,kafayıda yormuyorbide bizlere bakın neredeyse labratuara girip kendimiz buluruz o spermi

bide ileri derece viskozite demiş bu neyse

Labaratuardakiler bu konuda gayet profesyonel o konuda hiç endişen olmasın. Bazen ben de öyle diyorum ama elimde değil her ayrıntıyı çözmeden içim rahat etmiyor.Erkekler genellikle öyle.

Sorma canım baksana bize test yorumu yapıyoruz burada :)

Jalapenoo miyom un yerini soruyor :)

Ay sesli güldüm halimize istemsizce.

Rabbim dermansız bırakmasın herkesin şifasını gönlündekini versin inşallah .

bide ileri derece viskozite demiş bu neyse
Defrent şimdi nerdeyse viskozite için ilaç tavsiyesi de yapacaktım ama senin mesajdan sonra vazgeçtim. Nooluyoruz ya :)

Viskozite yani spermin kıvamı yoğun demek. Buna da sebep olan çeşitli etkenler var. En iyisi siz bu konuyu doktorunuzla konuşun gerekirse Murat hoca ile de bir görüşün.

aynen öyle ,,,şaka biryana ,bayağı birşeyler öğreniyor insan burda allahım mutlu sona eriştirsin hepimizi,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…