- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
Mesajı sonradan düzenledim ama sen önce yazmışsın sanırım. Kıvamı olması gerekenden yoğun demek.
hmmm tamam şimdi beni üç gün sonra çağırmışlar umut beye vermişler ,,baskılayıcı iğne aldırdılar ama mesajda yazılmamışDefrent şimdi nerdeyse viskozite için ilaç tavsiyesi de yapacaktım ama senin mesajdan sonra vazgeçtim. Nooluyoruz ya :)
Viskozite yani spermin kıvamı yoğun demek. Buna da sebep olan çeşitli etkenler var. En iyisi siz bu konuyu doktorunuzla konuşun gerekirse Murat hoca ile de bir görüşün.
bide ileri derece viskozite demiş bu neyse
Defrent şimdi nerdeyse viskozite için ilaç tavsiyesi de yapacaktım ama senin mesajdan sonra vazgeçtim. Nooluyoruz ya :)
Viskozite yani spermin kıvamı yoğun demek. Buna da sebep olan çeşitli etkenler var. En iyisi siz bu konuyu doktorunuzla konuşun gerekirse Murat hoca ile de bir görüşün.
sabırsız bir kadın olarak bekleyemeyip mesajlarımla taciz etmiş olabilirim ,artık benide böyle kabul edinMesajı sonradan düzenledim ama sen önce yazmışsın sanırım. Kıvamı olması gerekenden yoğun demek.
hmmm tamam şimdi beni üç gün sonra çağırmışlar umut beye vermişler ,,baskılayıcı iğne aldırdılar ama mesajda yazılmamış
Aa siz tedaviye başlamış mıydınız? Kaçıncı gün bugün? Baskılayıcı iğneye genel olarak iğnelerin 6.günü başlanıyor.sabırsız bir kadın olarak bekleyemeyip mesajlarımla taciz etmiş olabilirim ,artık benide böyle kabul edin
Hsg ye göre rahim hafif t dedi yücel bey darmış biraz erken doğum ya da düşüğe yol açabilirmiş.daha önce kaç doktora gittim herkes normal dedi aslında ama bir de açmışken çizik atarız dedi.iki tedavide de kaliteli embriyo olmamıştı o yüzden oluşacak embriyolar extra değerli dedi her önlemi alalım dedi.Size histeroskopi ne için yapılacak tanı amaçlı mi ?
başladım tabikisi )) pazartesi 225 olarak başladım bugün günseli hoca baktı yumrtalara fazlada bişey demedi ,zaten onları görünce hepsini unutuyorum,burda sizlerin başına kalıyorum kızlarAa siz tedaviye başlamış mıydınız? Kaçıncı gün bugün? Baskılayıcı iğneye genel olarak iğnelerin 6.günü başlanıyor.
Haklısın birimde morfoloji 3tü ,bende gitmiştim oraya hiçbirşey istemiyorlar ,burası gerçekten çok detaylı bakılmış,sence şansımız varmı
Sizin değerlerle doğal gebe kalanlar bile var.hiç canını sıkma bu işler nasip işleri inşallah bizlerde anne olacağız.Bizim say 1 milyonken doğal gebelik bile oluşmuştu.Gelişmedi kürtaj oldum ama olsun o bile bi umut oldu bizeHaklısın birimde morfoloji 3tü ,bende gitmiştim oraya hiçbirşey istemiyorlar ,burası gerçekten çok detaylı bakılmış,sence şansımız varmı
Nasıl tepki vermiş yumurtalıkların? Kaç aday yumurta var büyümüşler mi? Yeni ilaç dozun geldi mi?başladım tabikisi )) pazartesi 225 olarak başladım bugün günseli hoca baktı yumrtalara fazlada bişey demedi ,zaten onları görünce hepsini unutuyorum,burda sizlerin başına kalıyorum kızlar
bende ocakta hamile kaldım hatta hcg 270 e kada çıktı sonra kimyasal dedilerSizin değerlerle doğal gebe kalanlar bile var.hiç canını sıkma bu işler nasip işleri inşallah bizlerde anne olacağız.Bizim say 1 milyonken doğal gebelik bile oluşmuştu.Gelişmedi kürtaj oldum ama olsun o bile bi umut oldu bize
Hsg ye göre hafif t dedi yücel bey darmış biraz erken doğum ya da düşüğe yol açabilirmiş.daha önce kaç doktora gittim herkes normal dedi aslında ama bir de açmışken çizik atarız dedi.iki tedavide de kaliteli embriyo olmamıştı o yüzden oluşacak embriyolar extra değerli dedi her önlemi alalım dedi.
Bizim bebek oluştu 6+2 ye kadar ilerledi hatta kalp atışı oluşmadı.belki benle ilgili bi sorundan devam etmedi bilemeyiz.ama doktorlar dna hasarımız vardı o dönem ona bağladı bu durumubende ocakta hamile kaldım hatta hcg 270 e kada çıktı sonra kimyasal dediler
günseli hanım sekiz kadar saydı büyüklükleri 10 9.5 11 gibi ama sanırım sekiz az?? arkadan folükül falan bişeyler dedi çokta anlamadımNasıl tepki vermiş yumurtalıkların? Kaç aday yumurta var büyümüşler mi? Yeni ilaç dozun geldi mi?
ben devlet hastanesine gittim ,zaten orda araştırılmıyor,genetik ten dir dedi dr vücut iyi görmemiş atmıştır dediBizim bebek oluştu 6+2 ye kadar ilerledi hatta kalp atışı oluşmadı.belki benle ilgili bi sorundan devam etmedi bilemeyiz.ama doktorlar dna hasarımız vardı o dönem ona bağladı bu durumu
amin canım inşallahAnladım. İnşallah herşey yolunda gider bol bol kaliteli embriyolariniz olsun inşallah.
benimde 6 yı geçmişti ,,hakımızda hayırlısı canımBizim bebek oluştu 6+2 ye kadar ilerledi hatta kalp atışı oluşmadı.belki benle ilgili bi sorundan devam etmedi bilemeyiz.ama doktorlar dna hasarımız vardı o dönem ona bağladı bu durumu
Bizim ilk tüp tutmayınca dna hasarı baktırdık %98 çıktı. varikosel ameliyatı oldu 1 yıldırda antioksidan kullanıyo düştü çok şükür.ama memorial hiç önemsemedi dna hasarını zaten 8000 kat büyütüyoruz dediler bakalım hakkımızda hayırlısıben devlet hastanesine gittim ,zaten orda araştırılmıyor,genetik ten dir dedi dr vücut iyi görmemiş atmıştır dedi
günseli hanım sekiz kadar saydı büyüklükleri 10 9.5 11 gibi ama sanırım sekiz az?? arkadan folükül falan bişeyler dedi çokta anlamadım
Bizim ilk tüp tutmayınca dna hasarı baktırdık %98 çıktı. varikosel ameliyatı oldu 1 yıldırda antioksidan kullanıyo düştü çok şükür.ama memorial hiç önemsemedi dna hasarını zaten 8000 kat büyütüyoruz dediler bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?