Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hmmm tamam şimdi beni üç gün sonra çağırmışlar umut beye vermişler ,,baskılayıcı iğne aldırdılar ama mesajda yazılmamış

bide ileri derece viskozite demiş bu neyse

Aynen bende öyle yapacaktım sildim mantıklısı işin uzmanlarına sorması.

hmmm tamam şimdi beni üç gün sonra çağırmışlar umut beye vermişler ,,baskılayıcı iğne aldırdılar ama mesajda yazılmamış
sabırsız bir kadın olarak bekleyemeyip mesajlarımla taciz etmiş olabilirim ,artık benide böyle kabul edin
Aa siz tedaviye başlamış mıydınız? Kaçıncı gün bugün? Baskılayıcı iğneye genel olarak iğnelerin 6.günü başlanıyor.

Size histeroskopi ne için yapılacak tanı amaçlı mi ?
Hsg ye göre rahim hafif t dedi yücel bey darmış biraz erken doğum ya da düşüğe yol açabilirmiş.daha önce kaç doktora gittim herkes normal dedi aslında ama bir de açmışken çizik atarız dedi.iki tedavide de kaliteli embriyo olmamıştı o yüzden oluşacak embriyolar extra değerli dedi her önlemi alalım dedi.

Aa siz tedaviye başlamış mıydınız? Kaçıncı gün bugün? Baskılayıcı iğneye genel olarak iğnelerin 6.günü başlanıyor.
başladım tabikisi )) pazartesi 225 olarak başladım bugün günseli hoca baktı yumrtalara fazlada bişey demedi ,zaten onları görünce hepsini unutuyorum,burda sizlerin başına kalıyorum kızlar

Haklısın birimde morfoloji 3tü ,bende gitmiştim oraya hiçbirşey istemiyorlar ,burası gerçekten çok detaylı bakılmış,sence şansımız varmı
Haklısın birimde morfoloji 3tü ,bende gitmiştim oraya hiçbirşey istemiyorlar ,burası gerçekten çok detaylı bakılmış,sence şansımız varmı
Sizin değerlerle doğal gebe kalanlar bile var.hiç canını sıkma bu işler nasip işleri inşallah bizlerde anne olacağız.Bizim say 1 milyonken doğal gebelik bile oluşmuştu.Gelişmedi kürtaj oldum ama olsun o bile bi umut oldu bize

başladım tabikisi )) pazartesi 225 olarak başladım bugün günseli hoca baktı yumrtalara fazlada bişey demedi ,zaten onları görünce hepsini unutuyorum,burda sizlerin başına kalıyorum kızlar
Nasıl tepki vermiş yumurtalıkların? Kaç aday yumurta var büyümüşler mi? Yeni ilaç dozun geldi mi?

bende ocakta hamile kaldım hatta hcg 270 e kada çıktı sonra kimyasal dediler

Anladım. İnşallah herşey yolunda gider bol bol kaliteli embriyolariniz olsun inşallah.

Bizim bebek oluştu 6+2 ye kadar ilerledi hatta kalp atışı oluşmadı.belki benle ilgili bi sorundan devam etmedi bilemeyiz.ama doktorlar dna hasarımız vardı o dönem ona bağladı bu durumu
ben devlet hastanesine gittim ,zaten orda araştırılmıyor,genetik ten dir dedi dr vücut iyi görmemiş atmıştır dedi

ben devlet hastanesine gittim ,zaten orda araştırılmıyor,genetik ten dir dedi dr vücut iyi görmemiş atmıştır dedi
Bizim ilk tüp tutmayınca dna hasarı baktırdık %98 çıktı. varikosel ameliyatı oldu 1 yıldırda antioksidan kullanıyo düştü çok şükür.ama memorial hiç önemsemedi dna hasarını zaten 8000 kat büyütüyoruz dediler bakalım hakkımızda hayırlısı

günseli hanım sekiz kadar saydı büyüklükleri 10 9.5 11 gibi ama sanırım sekiz az?? arkadan folükül falan bişeyler dedi çokta anlamadım

8 iyi bence kaliteli olsunlar yeter ki . Çok yumurta da iyi birşey değil . Bende daha baslamadin sanıyordum. Hadi hayırlısı inşallah .

Birde bize sor tabi ki ama oradan kafanda soru işaretiyle evine gitme herşeyi sor çekinme .

bence doğru yerdeyiz......yaz bebekleri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…