Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

teşşekür ederim ,,ama burda kendimi hiç yanlız hissetmiyorum ,sayenizde

Varikosel ameliyatı işe yaradı mı? Diğer değerlerde düzelme oldu mu

günseli hanım sekiz kadar saydı büyüklükleri 10 9.5 11 gibi ama sanırım sekiz az?? arkadan folükül falan bişeyler dedi çokta anlamadım
Sayıdan ziyade birbirleriyle orantılı büyümeleri olgun çıkıp döllenmeleri 5.güne sağlıklı bir şekilde gelmeleri önemli. İlaç dozu aynı artma azalma olmadıysa tepki yeterli demektir. Muhtemelen baskılayıcıya cumartesi başlarsın.

[QyUOTE="Jalapenoo, post: 55642037, member: 785445"]Sayıdan ziyade birbirleriyle orantılı büyümeleri olgun çıkıp döllenmeleri 5.güne sağlıklı bir şekilde gelmeleri önemli. İlaç dozu aynı artma azalma olmadıysa tepki yeterli demektir. Muhtemelen baskılayıcıya cumartesi başlarsın.[/QUOTE...ilaç dozu aynı ,düşmesi iyi sanıyordum @Jalapenoo

olaki olduda bir ikisi beşe gitti diyelim ...peki pgt mi?ngs mi?? sizce sanırım ikisi farklı

Histeroskopi benim bu ikinci oluyor sadece sağdan soldan genişlettik dedi doktorum ama raporda yazmamış çizik başka bişey sanırım bugün soracaktım yücel bey çok yoğundu ben giyinmeden çıktı gitti adam :)
Benim bütün evraklarım tam. Adetim yeni bitti. yarın muayene derlerse muayene olurum ama tüp bebek için direkt randevu yokmuş kadın doğumdan yönlendireceklermiş.
Evet canım randevu almıyorsun direk tüp bölümüne de gidebilirsin yarın git bakalım aldığın randevuya ama muhakkak yukarıya çık tüp bebek bölümü diğer binanın en üst katında
başladım tabikisi )) pazartesi 225 olarak başladım bugün günseli hoca baktı yumrtalara fazlada bişey demedi ,zaten onları görünce hepsini unutuyorum,burda sizlerin başına kalıyorum kızlar
Hayırlı olsun canım belkide bugün orada karşılaşmışızdır bende oradaydım :)

9;30da oradaydım teşşekürler

Çok sevdiğim bir arkadaşım tüp bebek tedavisindeyken doktoruna e2 değeriyle ilgili hocam transfer için biraz yüksek değil mi tarzı bir soru sormuştu . Prof dr’da aynen şu cevabı vermişti “ öyle mi dersiniz x hanım :) siz bunlara takılmayın siz yiyin için gezin o kısmınıda biz halledelim biz düşünelim “ düşünüyorumda çok haklı biz kontrolü elden bırakmak hiç istemiyoruz en ufak bir ihtimalin peşinden gidiyoruz normal olarak çünkü en ufak bir ayrıntı kaçacak diye ödümüz kopuyor. Ama gerçekten bu işi bazen uzmanlarına bırakmak daha iyi oluyor çünkü işin içinden çıkamıyoruz . Her şey güzel olacak Allahın izniyle .

Bu genişletme için yapılan müdahaleler de rahim dokusunda ufak yaralar oluşturuyor ya işte onlar da çizikle amaçlanan görevi yapıyor. Diye biliyorum.

Sağol canım fazla yazmıyorum ama her gün istisnasız okuyorum burada yazılanları. Forumu takibi bırakamıyorum bende. Çalışıyorum işlerim yoğun biraz ama iyi oluyor. Düşünmeden zaman geçiyor. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. 1 ay sonra 2li test için gideceğim. Bi sıkıntımız yok şükürler olsun. Maşallah bulantım falan da olmuyor. Biz gayet iyiyiz. Siz nasılsınız bakalım cinsiyeti öğrendin mi ?

Yakında arayıp "jalapenoo hanım noluyo size hiç işiniz yok mu hastalarımızın kafasını karıştırıyorsunuz...siz işinize bakın biz hallederiz "vs diyecekler diye korkuyorum :)

Yakında arayıp "jalapenoo hanım noluyo size hiç işiniz yok mu hastalarımızın kafasını karıştırıyorsunuz...siz işinize bakın biz hallederiz "vs diyecekler diye korkuyorum :)
Yakarız bu gezegeni bu merkezi o zaman :) bu sayfanın sana Defrent ve B BiYesilBiKahve fazlasıyla ihtyacı var diye düşünüyorum. Benim dönemimden beri bakıyorum bende dahil sizden çok çok bilgi aldık öğrendik seçim yaptık. Bunları yapmak zorunda değildiniz karşılığında hiçbir beklentide bulunmuyorsunuz. Siz hiç vazgeçmeyin bu sayfadan bebişlerinizi ayağınızda sallarkende telefonlardan girin bu foruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…