Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yakında arayıp "jalapenoo hanım noluyo size hiç işiniz yok mu hastalarımızın kafasını karıştırıyorsunuz...siz işinize bakın biz hallederiz "vs diyecekler diye korkuyorum :)
heheheh sesli güldüm valla. Şaka bir yana düzgün ve oturaklı yorumlarınla her zaman yardımcı olmaya çalışıyorsun. Tedavideyken bende çok şey öğrendim senden. Allah razı olsun. Allah sana kat kat karşılığını versin inş.

Bu arada uzmanlarına bırakın kısmı sakın yanlış anlaşılmasın burada bilgi veren arkadaşlarıma istnaeden asla söylemedim bunu. Şu manada söyledim mesela sabah benimde aklıma takılan çizik mevzusu , yani bizim durumumuza hangi uygulama gerekli naturel siklus ilaçlı siklus pgt micro ımsı vs. Bunlardan hngisi bizim için uygun onları uzmanların belirlenmesinden bahsettim. Yoksa burada bilgilendiğimiz arkadaşlarımıza karşı düşünerek asla söylemedim. Tekrar okudum yorumumu yanlış anlaşılabilme ihtimali olan kelimeler seçmişim. Aman ha yanlış anlamayın beni özür dilerim . Jalapenoo

Cnm ne yapayım evdeyim dinleniyorum
Pazartesi iş başı yapacağım
Bebeğimin ense kalınlığı biraz yüksek çıktı ona kafamı takıyorum, kan sonucu temiz çıkar inş sen nasılsın??

Canım zehretme kendine bu süreci lütfen. Zor olduğunu biliyorum ama Allaha emanetiz ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle . Sıkma canını.

Oh maşallah böyle sağlıkla devam etsin inşallah . Son kontrolde göstermedi dr um uğraştı baya ama malesef. Bu ay detaylı ultrasonda o da görünür artık.

Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil. 2 li testleri yaptirmadim şeker yüklemesi hariç gerisini yaptırmayı düşünmüyorum.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok ki tatlım. Biz de öyle düşündük bazı konularda zaten. Fikir vermek yönlendirmek başka birşey.

Ay ama imtemsizce güldüm kendim ve Jalapenoo ya . Hele ben uzanmış tel başında ahkam keser oldum neredeyse :)

Bence semra hoca sizi keşfetse yanına alır :) hastaları muayene önce bilgilendirme ve telkin etme odası gibi bir oda olabilir mesela :)))

Amin canım hepimizinkini inş. Senin yaramaz sürpriz yapmak istemiş annesine valla benim eşimde başından beri erkek deyip duruyor ama bakalım kısmet. Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil. Bende yaptırıp yaptırmamak da net karar vermedim ama 12. haftada gideceğiz bakalım. doktorla bi daha konuşup öyle karar vereceğim. Şeker yüklemesi için de çok çelişkili şeyler var. Kafa karışıklığındansa en iyisi kendimi doktora bırakacağım ne derse ona göre hareket edeceğim sanırım.
Burdaki arkadaşlara ve isteyen herkese hergün dua ediyorum. allah herkese gönlündekini hayırlı eylesin inş.

Canan hocayı dinliyorum bir yandan yine şeker yüklemesine karşı çıktı. Baklava ve portakalla aynı şey mi dedi sıvı mısır şurubu veriyorlar hamilelere dedi.

Direk şeker kullanmıyorum ve meyva hariç nadir tatlı yiyorum yine kafam karıştı benim.

Sperm fish sonucumuz geldi sonuç çok kötü

Dr una güven dediğini yap canım. Ben de öyle yaptım ikili testlerde dr um da aynı fikirdeydi benimle kafanı karıştırma hiç dedi .

Bende şu anda onu dinliyorum :) bu arada unutmuşum sizin hamile olduğunuzu ne kadarlık oldunuz

Haklısın canım ben ilk tedavimde bi panik yaptım yumurtalarım erken çatladı nasıl ağlıyorum eşim bi yandan kızıyor bana meğer ohss olduğum için aşırı bir akıntım oluşmuş pet falan kâr etmiyordu şuan düşünüyorum da belkide o sıvı tüplerden geliyordu ohss de tüplere zarar vermiş olabilir demişti bahçecideki dr neyse ki yumurtalar çatlamamıştı eşimde bi daha internetten bakmayacaksın dedi :)
Bu genişletme için yapılan müdahaleler de rahim dokusunda ufak yaralar oluşturuyor ya işte onlar da çizikle amaçlanan görevi yapıyor. Diye biliyorum.
Evet canım olabilir sağolasın siz şuan hangi aşamadasınız beklemedesiniz sanırsam

Canım üzme kendini lütfen . Senin şimdi stres üzüntü yapmaman lazım biliyorsun.
Nasipte varsa her türlü olacak biliyorsun .
Yapmayın derse gonal fleri almıştım 6 kutu burdan birine veririm artık çok yayılmış yüzde 80 Semra hocayı bekliyoru m yarın ararlar

Yapmayın derse gonal fleri almıştım 6 kutu burdan birine veririm artık çok yayılmış yüzde 80 Semra hocayı bekliyoru m yarın ararlar

İlaçları acmadiysan dursun dolapta raf ömrü kısa değil diye hatırlıyorum.

Du bakalım bi konuş hemen enseyi karartma sen güçlü bir kadınsın.

İlaçları acmadiysan dursun dolapta raf ömrü kısa değil diye hatırlıyorum.

Du bakalım bi konuş hemen enseyi karartma sen güçlü bir kadınsın.
Bakalım cnm ne diyecek 3. Gün tüm embriyoların ölmesi için demişti zaten bakalım ne diyecek
Umut yoksa veririm birine işe yarasın
kader bilmesem belki özürlü çocuğum olacaktı kısmet cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…