Bakalım cnm ne diyecek 3. Gün tüm embriyoların ölmesi için demişti zaten bakalım ne diyecek
Umut yoksa veririm birine işe yarasın
kader bilmesem belki özürlü çocuğum olacaktı kısmet cnm
Bu yola girdikten sonra herkesin benzer bazen az bazen daha çok sıkıntısı olduğunu gördükten sonra bırakamıyor insan buraya yazmayı. Yani rahat edemiyorum birinin sorusu cevapsız kalınca. Son transferimde azcık uzak kalayım dedim ama dayanamayıp arada girip okudum hepYakarız bu gezegeni bu merkezi o zaman :) bu sayfanın sanaDefrent ve B BiYesilBiKahve fazlasıyla ihtyacı var diye düşünüyorum. Benim dönemimden beri bakıyorum bende dahil sizden çok çok bilgi aldık öğrendik seçim yaptık. Bunları yapmak zorunda değildiniz karşılığında hiçbir beklentide bulunmuyorsunuz. Siz hiç vazgeçmeyin bu sayfadan bebişlerinizi ayağınızda sallarkende telefonlardan girin bu foruma :)
Sevgili arkadaşım çok üzüldüm. Bu konuda pek bilgim tecrübem yok. İnşallah Semra Hanımdan umut verici bişeyler duyarsın diye dua ediyorum. Sebebi tespit etmek sonuca ulaşmada yardımcı olacaktır inşallah diye temenni ediyorum.Sperm fish sonucumuz geldi sonuç çok kötü
Canım Allah büyük, bu mübarek günlerde umut dolu bir konuşma yaparsın inş semra hanım la. Konuyla ilgili bir fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum ben de ama ümit kesme lütfen. Olmazları olduran Allah var, inşallah güzel kapılar açar sana, yürekten dua ediyorum.Bakalım cnm ne diyecek 3. Gün tüm embriyoların ölmesi için demişti zaten bakalım ne diyecek
Umut yoksa veririm birine işe yarasın
kader bilmesem belki özürlü çocuğum olacaktı kısmet cnm
KaderBak şimdi benim de moralim çok bozuldu ..
Canım benim çok saol Allah razı olsunCanım Allah büyük, bu mübarek günlerde umut dolu bir konuşma yaparsın inş semra hanım la. Konuyla ilgili bir fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum ben de ama ümit kesme lütfen. Olmazları olduran Allah var, inşallah güzel kapılar açar sana, yürekten dua ediyorum.
Canım ilk bebeğim aklıma geliyor hem aklımda sağlıkmıydı diye kader cnm çok şeyden fedakarlık yapıyoruz hepimizSevgili arkadaşım çok üzüldüm. Bu konuda pek bilgim tecrübem yok. İnşallah Semra Hanımdan umut verici bişeyler duyarsın diye dua ediyorum. Sebebi tespit etmek sonuca ulaşmada yardımcı olacaktır inşallah diye temenni ediyorum.
Hayırlısı olsun inş.Saolasn Cnm hatrlamyrm sormadm bgn tekrar ama 3dgldi
Umudun yine olsun canım kararlı ol bırakma hemen kendini üzülme %20normal yazıyor hem. Sizdeki problem erkek faktörü müydü sadeceEki Görüntüle 2136165
Canım ilk bebeğim aklıma geliyor hem aklımda sağlıkmıydı diye kader cnm çok şeyden fedakarlık yapıyoruz hepimiz
Bakalım ne diyecek yarın artık elimdeki ilaçları veririm birde bebeğim için birşey almıştım onu da birine vereceğim hep umut vardı hep
Bende pcos var cnmUmudun yine olsun canım kararlı ol bırakma hemen kendini üzülme %20normal yazıyor hem. Sizdeki problem erkek faktörü müydü sadece
Bende de pco var s yokmuş sonunda yani kistsiz olan eşimde de morfoloji 0 çıkmıştı en son tahlilde sizin kaçıncı denemenizdi geçmişte okuyordum ama inan aklımda kalmıyorBende pcos var cnm
Eşimde de bu çok yayılmış cnm
2. Olacak bu cnm olursa diğer dr lar hep benimle uğraştı oysa 3. Günden sonra sperm de olan sorunlar embriyo yu etkiliyormuşBende de pco var s yokmuş sonunda yani kistsiz olan eşimde de morfoloji 0 çıkmıştı en son tahlilde sizin kaçıncı denemenizdi geçmişte okuyordum ama inan aklımda kalmıyor
Anladım canım inşâAllah en güzel şekilde gelişir bu sefer peki memorialde miydi ilk denemen de?2. Olacak bu cnm olursa diğer dr lar hep benimle uğraştı oysa 3. Günden sonra sperm de olan sorunlar embriyo yu etkiliyormuş
Başka bir hastane de cnmAnladım canım inşâAllah en güzel şekilde gelişir bu sefer peki memorialde miydi ilk denemen de?
Defrent canım iyiyim çok şükür sağol gaz ve şişkinlik peşimi bırakmıyor topik topik geziyorum :) yürüyüşe çıkıyorum akşamları ama o zaman daha da şişiyor anlamadım hava yutuyormuşum :)) sabır artık yapacak bir şey kalmadı .. denizi merak ettim ne yaptı transfer oldu mu ?
Canım bu bilgi amaçlı translasyon da seçme şansı YokK Kavimlergocu cnm sakın umudunu kaybetme %20 normal diyor bize lazım olan çok az sperm ben tabloyu çok kötü görmüyorum mutlaka aralarından iyi spermleri seçeneklerdir. Memorialin laboratuvarı iyi dir. İnş bu sefer netice alacaksın cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?