Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canını sıkma benim e2 5 di. sadece "5" senin 350 bana göre çok çok iyi. benim 12 tane olgun yumurtam oldu. 7 si döllendi.

canını sıkma benim e2 5 di. sadece "5" senin 350 bana göre çok çok iyi. benim 12 tane olgun yumurtam oldu. 7 si döllendi.
Cnm beni yanlış anlama da e2 olduğuna eminmisin? Başka hormon ile karıştırmış olmayasın

Amin cnm o kadar güzel şeyler söylüyorsun ki

Merhaba bir yerde yaziyorsa bakabilirmisin. Ilk ignemi vuruldugumda 36 idi .4.gun gittigimde 86 7.gun gittigimde 356 olmus simdi arastiriyorum baya dusuk . Daha onceki tedavilerimde hep 1500 gecmis. Offffbirde bu sorun mu cikti zaten bize cok yumurta lazim simdi bu deger benim canimi çok sıktı. ..

Canım hiç sıkma canını benimde 3 yumurta sayıyorlardı benim tek yumurtalığım var. E2 değerim tedavinin ilk günü 25di . 7. Günü 250ydi. Doz artırdılar yumrtalarım geç yanıt veriyormuş. Yani senden daha azdı değerim. 10 yumurta toplndı 8 döllendi 5 tanesi 5. Güne kaldı. Lütfen sıkma canını . Bende o dönemde çok ağlamış ve üzülmüştüm herkesin e2 değeri hızla yğkseliyordu benimkiler tembelmiş çok yavaş tepki verdiler. Gönül hanım kilolu insanlrda iğne dozlarını yükseltiyoruz geç tepki veriyo gibi bir şey söyledi ama bilmiyorum bende biraz kiloluyum. Ama opudan 2 gün önce e2 değerim 1767 olmuştu sıkma canını lütfen .

İlk başladığında ve sonraki kontrolde kaçtı e2? İlaçlarda bir değişiklik oldu mu? Doktor bir yorum yaptı mı bununla ilgili? Benim başıma gelmedi ama @BiYesilBiKahve son tedavisinde e2 ile ilgili bir düzensizlik yaşamıştı ama sonuç gayet güzeldi.
4 tanesi mi 18 olmuş diğerleri kaç mm de acaba inşallah yetişirler onlar da

Digerleri 16mm 15mm en kucuk 11mm. Bundan once ohss durumum bile oldu yani çok yuksekti hep. Ilk defa bu kadar düşük . Ganolf 225 gene ayni dozda vuruluyorum farkli olarak 5 gun femara kullandim. Açıkçası ben eve gelince baktim ve e2 200 ve ustu olmasi getektigini ogrendim. Yarin tekrar kontrolum var cumartesi catlatma ignesi vurulur dedi yucel hoca ama yarin ilk onu sorucam ..

Aslında ilk değerin çok güzelmiş. 4.günden sonra ilaç dozunu değiştirmediler mi? Benim ilk tedavimde 4.gün 99 çıkmıştı ilaç dozunu 150 den 225 çıkarmışlardı.

Ah canim ya yazdığın için cok tesekkur ederim. . Inan kendime gunu zehir etmistim simdi sen oyle soyleyince biraz rahatladim.

Aslında ilk değerin çok güzelmiş. 4.günden sonra ilaç dozunu değiştirmediler mi? Benim ilk tedavimde 4.gün 99 çıkmıştı ilaç dozunu 150 den 225 çıkarmışlardı.
Yok arttirmadilar 225 ile basladim 225 ile devam ediyorum. Benim ilk baslafigimda 6 tane 8mm vardi nasıl oldu böyle dengesizlesti bilmiyorum acaba femara mi yaramadi

Ah canim ya yazdığın için cok tesekkur ederim. . Inan kendime gunu zehir etmistim simdi sen oyle soyleyince biraz rahatladim.
Rica ederim ne demek insan bu zamanlarda kendine benzer örnekler arayıp telkin olmak istiyor anlayabiliyorum. Hemen sonuçlrım için memorialin sayfasına girdim baktım günlerini sana yazmak istedim. Bende o günlerde hep ağldım her hastane çıkışı ağlıyordum. İlaç dozlarım artıyordu bide ek bir iğne vermişlerdi ismi luveris. Zaten iğneler insanın psikolojisini bozuyor bide böyle olunca :) şimdiçok pişmanım keşke gezip eğlenseymişim insan bi avmye gider alışverş yapar. Ama nerdeee hastaneden eve evden hastaneye. Arkadaşlarımla bile görüşmek istememiştim şimdi çok pişmanım. Eğlenceli günleri kaçırmışım :) sende lütfen rahat ol o dönem biyesilbikahve arkadaşımız bana incir ye demişti hemen incir alıp yemiştim sende ye kuru incir. İnsan rahatlıyor bir şeyler yaptığını düşününce :) lütfen stres olma stres çok etkiliyormuş

Peki catlatma ignesi kacinci gun vuruldun.

yok canım yazılı bulmam mümkün değil. zaten ilki 5 di, emre bey demişti çok çok düşük diye. sonrasına bakmadım hiç. ben zaten bilmiyordum o zaman internetten sonuçlara bakılabildiğini.

İlk defa naturel transfer olcam kızlar çok heyecanlıyım ne yapacağımı şaşırdım şimdi herşey yolunda ya yine olmazsa diye çok korkuyorum sizlerde de böyle hisler oluyor muydu pozitif sonuç alan arkadaşlar @CigdemAsya arkadaşımızın dediği gibi içimize doğmuyordur inşâAllah :) ikinci tedavimde evde test yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı o an ki duygularımı anlatmam imkansız şimdiye kadar ilk defa öyle çıkmıştı tabi ki ilaçların etkisiymiş test günümde koca bi tek çizgiydi şimdiye kadar hiç pozitif görmedim inşâAllah bu sefer Rabbim ol desin olsun dualarınızda unutmayın

yok canım yazılı bulmam mümkün değil. zaten ilki 5 di, emre bey demişti çok çok düşük diye. sonrasına bakmadım hiç. ben zaten bilmiyordum o zaman internetten sonuçlara bakılabildiğini.
Nasıl bakıyorsunuz internetten sonuçlara 4 ay önce opu oldum çıkar mı benimde acaba merak ettim

E sonuç sayfasında böyle yazıyor

Genetik, IVF Laboratuvar ve patoloji test sonuçları web üzerinden gösterilmemektedir. Lütfen doktorunuza başvurunuz.

Canımmm hyırlı olsun senin adına çok sevinçli ve umutluyum. Kaderdaşım :) güzel hberler alacağın bir ay olsun inşallah. Mübarek 3 aylr hürmetine duaların kabul olsun. Bak kenzül arş diye bir dua varmış araştır ve mutlaka yap çok önemli bir duaymış. Yarında kandil bol bol dua et. Gerisi doktorlara ve tabiki Allaha emanet. Allah yardımcın olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…