Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşâAllah canım Allah razı olsun evet kaderdaşız seninle inşâAllah başka bir sıkıntı çıkmaz olur bu sefer :)

Defrent Jalapenoo B BiYesilBiKahve ve etiketleyemediğim tecrübeli arkadaşlarım bi el atın bana. Lh ın yüksek çıkmasından tedirgin olmalı mıyım? Şöyle anlatayım. İstanbul dışında hazırlanıyorum tedaviye.
Adetin 2.günü Lh 30 çıktı. Uyumsuz dedi memorial. Bu ay erteleyebiliriz dendi. Tekrarlamamı istediler ve adetin 3.günü Lh 18 çıktı. Fsh 12. Tamam tedaviye başlayabiliriz dediler dondurulmuş için. Hemşirelerle görüştüm hep.
Aklımda bir soru işareti kaldı. Aktif kanamanın tam başlamamış olması bu değeri etkiler mi? Fikriniz var mı?

Miyomun yeri boyutu nasıl? 1 tane mi? Semra hoca ile de görüştün mü bu konuyu? Ameliyatı kim yapacak?
Yok Semra hanımla görüşmedim. Gönül hanım dedi alınması gerek diye rahmin şeklini baya bozmuş rahimin dışında ama bası yapıyor.filimde de belli oluyor rahimi içe doğru itmiş miyom.ama memorial sa ameliyat olamam çok pahalı

Transfer aşamalarında bu derece bilgim yok . Ama lh olmasi gerekenden fazla yüksek . Fsh ile de orantılı değil normal zamanlarda ve yine bu değerlerdemiydi acaba .

Aktif kanama olmaması tabi ki etkileyebilir diye düşünüyorum.

Siz en iyisi not bırakın ekip Dr nuz arasın sizi içiniz rahat etsin .

Çok fazla bilgim yok bu konuda. Sadece pcos durumunda lh yükseliyor lh/fsh oranı 1i geçince pcos oluyor ve oran ne kadar artarsa şiddeti artıyor gibi şeyler görmüştüm. Sende pco gibi bi durum söz konusu mu? 2.gün muayenesinde kist falan olsa zaten başlatmazlar. Dışardan takiple naturel mi olacak demiştin estrofem başlamadın yani değil mi? Naturelse zaten ilerki kontrollerde bi terslik sıkıntı olursa iptal edilir. İlaçlı ise de zaten ilaçlarla süreç yönetiliyor. Lh ın bu süreçteki etkisini tam kestiremiyorum ama önemli bir etken olmasa bakma gereği duymazlardı. İşte böyle fikir yürüttüm sadece. Düşünerek yazmak değil de yazarak düşünmek oldu benimkisi :) hayırlısı olsun.

Evet çok pahalı malesef. O aşağıdaki muhasebedekilerde de hiç insaf yok kuruş düşmediler Menekşe yine iyi sağ olsun. Ama yine de şükrediyorum.
1 tane mi intramural mi subseröz mü biliyor musun? Başka düşündüğün biyer var mı ameliyat için? Memorialda olursa kim yapıyormuş sordun mu?

not bırakma fikri iyi geldi bana. Yarın ilk işim olacak inşallah. İçim hiç rahat etmedi. Çok teşekkür ederim

Pcos yok. Sadece fsh yüksekliği problemim var. Kist vs de görülmedi ultrasonda. Semra hoca naturel olacak demişti. Bir problem olacaksa lh hiç başlamayayım en iyisi bu ay diyorum kendi kendime. Yarın dr la görüşeceğim inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı. Çok teşekkür ederim :) İyi ki varsınız hepiniz

Benim genelde 4-5 civarı olduğu için bu konuda da bir sıkıntı yaşamadığım için bilemiyorum lh olayını fazla. Dediğim gibi zaten sıkıntı varsa sonraki kontrollerde ya yumurtanın büyümesinde ya rahmin kalınlaşmasında bir sorun oluşabilir. O zaman devam etmez iptal eder ertelersin. Bu süreçte takibini yapan doktor çok önemli. Memorial a direk transfere mi gideceksin nasıl olacak? Bir ilke şahit oluyoruz uzaktan takip naturel siklus transferi :)

Yok canım hiç sormadım gönül hanım o sonraki aşama deyince kaldı öyle yarın sorarım artık. Düşündüğüm bi yer Yok araştıracağım

Kızlar günaydın . Hayirli kandiller. Allah hepimizin yüzünü guldursun. Simdi kont gidiyorum. Benim icin dua edermisiniz. Insallah e2 oranim 1000 yükselmiştir. Insallah Allahim emeklerimi boşa cikarmasin.
Senin için dua ettim canım. inş. bu mübarek günde hayırlı haberler alacaksın. gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…