- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
İnşâAllah canım Allah razı olsun evet kaderdaşız seninle inşâAllah başka bir sıkıntı çıkmaz olur bu sefer :)Canımmm hyırlı olsun senin adına çok sevinçli ve umutluyum. Kaderdaşım :) güzel hberler alacağın bir ay olsun inşallah. Mübarek 3 aylr hürmetine duaların kabul olsun. Bak kenzül arş diye bir dua varmış araştır ve mutlaka yap çok önemli bir duaymış. Yarında kandil bol bol dua et. Gerisi doktorlara ve tabiki Allaha emanet. Allah yardımcın olsun kuzum.
Maalesef hiç aklıma gelmedi daha önceki tedavilerimdekiler var 3000-4000lere çıktığını biliyorum ohss yüzündenkan verirken takip numarası yazan barkod almak gerekiyordu. almadıysanız göremezsiniz.
Merhaba. Evet şişli memorialde .Arkadaşlar iyi aksamlar ,
Semra Kahraman şişli Memorial hastanesindeydi dimi?
Yok Semra hanımla görüşmedim. Gönül hanım dedi alınması gerek diye rahmin şeklini baya bozmuş rahimin dışında ama bası yapıyor.filimde de belli oluyor rahimi içe doğru itmiş miyom.ama memorial sa ameliyat olamam çok pahalıMiyomun yeri boyutu nasıl? 1 tane mi? Semra hoca ile de görüştün mü bu konuyu? Ameliyatı kim yapacak?
Teşekkür ederim. Raporda veriyor mu kendisi?Merhaba. Evet şişli memorialde .
Bakalım yarın 16:00 gibi arayacaklarK Kavimlergocu
canim sık yazamasamda ama an be an burayı takipteyim kopamıyorum
Yarın için dualarım seninle yarın çok güzel bir gün senin içinde öyle olur inşallah
Defrent Jalapenoo B BiYesilBiKahve ve etiketleyemediğim tecrübeli arkadaşlarım bi el atın bana. Lh ın yüksek çıkmasından tedirgin olmalı mıyım? Şöyle anlatayım. İstanbul dışında hazırlanıyorum tedaviye.
Adetin 2.günü Lh 30 çıktı. Uyumsuz dedi memorial. Bu ay erteleyebiliriz dendi. Tekrarlamamı istediler ve adetin 3.günü Lh 18 çıktı. Fsh 12. Tamam tedaviye başlayabiliriz dediler dondurulmuş için. Hemşirelerle görüştüm hep.
Aklımda bir soru işareti kaldı. Aktif kanamanın tam başlamamış olması bu değeri etkiler mi? Fikriniz var mı?
Teşekkür ederim. Raporda veriyor mu kendisi?
Çok fazla bilgim yok bu konuda. Sadece pcos durumunda lh yükseliyor lh/fsh oranı 1i geçince pcos oluyor ve oran ne kadar artarsa şiddeti artıyor gibi şeyler görmüştüm. Sende pco gibi bi durum söz konusu mu? 2.gün muayenesinde kist falan olsa zaten başlatmazlar. Dışardan takiple naturel mi olacak demiştin estrofem başlamadın yani değil mi? Naturelse zaten ilerki kontrollerde bi terslik sıkıntı olursa iptal edilir. İlaçlı ise de zaten ilaçlarla süreç yönetiliyor. Lh ın bu süreçteki etkisini tam kestiremiyorum ama önemli bir etken olmasa bakma gereği duymazlardı. İşte böyle fikir yürüttüm sadece. Düşünerek yazmak değil de yazarak düşünmek oldu benimkisi :) hayırlısı olsun.Defrent Jalapenoo B BiYesilBiKahve ve etiketleyemediğim tecrübeli arkadaşlarım bi el atın bana. Lh ın yüksek çıkmasından tedirgin olmalı mıyım? Şöyle anlatayım. İstanbul dışında hazırlanıyorum tedaviye.
Adetin 2.günü Lh 30 çıktı. Uyumsuz dedi memorial. Bu ay erteleyebiliriz dendi. Tekrarlamamı istediler ve adetin 3.günü Lh 18 çıktı. Fsh 12. Tamam tedaviye başlayabiliriz dediler dondurulmuş için. Hemşirelerle görüştüm hep.
Aklımda bir soru işareti kaldı. Aktif kanamanın tam başlamamış olması bu değeri etkiler mi? Fikriniz var mı?
Evet çok pahalı malesef. O aşağıdaki muhasebedekilerde de hiç insaf yok kuruş düşmediler Menekşe yine iyi sağ olsun. Ama yine de şükrediyorum.Yok Semra hanımla görüşmedim. Gönül hanım dedi alınması gerek diye rahmin şeklini baya bozmuş rahimin dışında ama bası yapıyor.filimde de belli oluyor rahimi içe doğru itmiş miyom.ama memorial sa ameliyat olamam çok pahalı
Transfer aşamalarında bu derece bilgim yok . Ama lh olmasi gerekenden fazla yüksek . Fsh ile de orantılı değil normal zamanlarda ve yine bu değerlerdemiydi acaba .
Aktif kanama olmaması tabi ki etkileyebilir diye düşünüyorum.
Siz en iyisi not bırakın ekip Dr nuz arasın sizi içiniz rahat etsin .
Çok fazla bilgim yok bu konuda. Sadece pcos durumunda lh yükseliyor lh/fsh oranı 1i geçince pcos oluyor ve oran ne kadar artarsa şiddeti artıyor gibi şeyler görmüştüm. Sende pco gibi bi durum söz konusu mu? 2.gün muayenesinde kist falan olsa zaten başlatmazlar. Dışardan takiple naturel mi olacak demiştin estrofem başlamadın yani değil mi? Naturelse zaten ilerki kontrollerde bi terslik sıkıntı olursa iptal edilir. İlaçlı ise de zaten ilaçlarla süreç yönetiliyor. Lh ın bu süreçteki etkisini tam kestiremiyorum ama önemli bir etken olmasa bakma gereği duymazlardı. İşte böyle fikir yürüttüm sadece. Düşünerek yazmak değil de yazarak düşünmek oldu benimkisi :) hayırlısı olsun.
Benim genelde 4-5 civarı olduğu için bu konuda da bir sıkıntı yaşamadığım için bilemiyorum lh olayını fazla. Dediğim gibi zaten sıkıntı varsa sonraki kontrollerde ya yumurtanın büyümesinde ya rahmin kalınlaşmasında bir sorun oluşabilir. O zaman devam etmez iptal eder ertelersin. Bu süreçte takibini yapan doktor çok önemli. Memorial a direk transfere mi gideceksin nasıl olacak? Bir ilke şahit oluyoruz uzaktan takip naturel siklus transferi :)not bırakma fikri iyi geldi bana. Yarın ilk işim olacak inşallah. İçim hiç rahat etmedi. Çok teşekkür ederim
Pcos yok. Sadece fsh yüksekliği problemim var. Kist vs de görülmedi ultrasonda. Semra hoca naturel olacak demişti. Bir problem olacaksa lh hiç başlamayayım en iyisi bu ay diyorum kendi kendime. Yarın dr la görüşeceğim inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı. Çok teşekkür ederim :) İyi ki varsınız hepiniz
Yok canım hiç sormadım gönül hanım o sonraki aşama deyince kaldı öyle yarın sorarım artık. Düşündüğüm bi yer Yok araştıracağımEvet çok pahalı malesef. O aşağıdaki muhasebedekilerde de hiç insaf yok kuruş düşmediler Menekşe yine iyi sağ olsun. Ama yine de şükrediyorum.
1 tane mi intramural mi subseröz mü biliyor musun? Başka düşündüğün biyer var mı ameliyat için? Memorialda olursa kim yapıyormuş sordun mu?
Tüp bebek raporu mu ? Hayır tüp bebek raporu vermiyor. İş için rapor diyorsanız opu sürecinde vermiyorlar transferden sonrada sanırım 2-3 gün veriyorlar.Teşekkür ederim. Raporda veriyor mu kendisi?
Senin için dua ettim canım. inş. bu mübarek günde hayırlı haberler alacaksın. gönlünü ferah tut.Kızlar günaydın . Hayirli kandiller. Allah hepimizin yüzünü guldursun. Simdi kont gidiyorum. Benim icin dua edermisiniz. Insallah e2 oranim 1000 yükselmiştir. Insallah Allahim emeklerimi boşa cikarmasin.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsinKızlar günaydın . Hayirli kandiller. Allah hepimizin yüzünü guldursun. Simdi kont gidiyorum. Benim icin dua edermisiniz. Insallah e2 oranim 1000 yükselmiştir. Insallah Allahim emeklerimi boşa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?