- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
İnşallah mübarek gün hayrına güzel sonuçlar olur canımKızlar günaydın . Hayirli kandiller. Allah hepimizin yüzünü guldursun. Simdi kont gidiyorum. Benim icin dua edermisiniz. Insallah e2 oranim 1000 yükselmiştir. Insallah Allahim emeklerimi boşa cikarmasin.
Insallah sende guzel haberler alirsin. Bak biz 0 morfoloji 0 hareket ( yerinde hareketli bile yok )ile halen deniyoruz. Lutfen sende iyi dusun iyi olsun.İnşallah mübarek gün hayrına güzel sonuçlar olur canım
Allah emeklerinin karşılığını versin canım Amin canım mübarek gün hayrına Allah ım yüzümüze baksınInsallah sende guzel haberler alirsin. Bak biz 0 morfoloji 0 hareket ( yerinde hareketli bile yok )ile halen deniyoruz. Lutfen sende iyi dusun iyi olsun.
Başka sayfada beni etiketleyip sormuşsun ama ben burda cevap vereyim. Opuyu çoğunlukla Melih bey var o yapıyor. Sadece opu yapıyor ve bu konuda çok profesyonel. Emre bey de yapıyordu ama ayrıldı ayrılacak durumları vardı. Ben bayan doktor tercih ettiğim için daha öncekileri şu an hastaneden ayrılmış olan bir doktor yapmıştı. En sonuncusunu da Günseli hanım yaptı. Bayan olarak da Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor.Gönlünüzden geçen tüm dua ve niyetlerinizin kabulü ile HAYIRLI KANDİLER HAYIRLI CUMALAR
Başka sayfada etikeltediğimin farkında bile değilim ,cevap için teşşekürlerBaşka sayfada beni etiketleyip sormuşsun ama ben burda cevap vereyim. Opuyu çoğunlukla Melih bey var o yapıyor. Sadece opu yapıyor ve bu konuda çok profesyonel. Emre bey de yapıyordu ama ayrıldı ayrılacak durumları vardı. Ben bayan doktor tercih ettiğim için daha öncekileri şu an hastaneden ayrılmış olan bir doktor yapmıştı. En sonuncusunu da Günseli hanım yaptı. Bayan olarak da Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor.
Yani sen tercih edemiyorsun. Ama bu konuda bir endişen olmasın. Hepsi işinin ehli burada opu yapanların. Bi sıkıntı yaşamazsın inşallah
Evet çok pahalı malesef. O aşağıdaki muhasebedekilerde de hiç insaf yok kuruş düşmediler Menekşe yine iyi sağ olsun. Ama yine de şükrediyorum.
1 tane mi intramural mi subseröz mü biliyor musun? Başka düşündüğün biyer var mı ameliyat için? Memorialda olursa kim yapıyormuş sordun mu?
Kim dediyse 600-650 olayını yalan demiş zaten ilk görüşme ücretsiz sonrakilerde pakete dahil transferi bilmiyorummemorial hastanesinden memnun kalmayan birkaç insana rastladim. Coğu sema hanımda randevu alıyordu ki transferi de kendisi yapsın diye. Milet her randevuda 600 650 tl para oduyordu,sonra transfer gununde sema hanım yurt dışında deyip transferi başka doktor yapıyormuș. Daha çok para tuzağı diye duydum
o süreçteki ravudalar için o kadar para vermişler. Sema hanımla bu süreçi sürdürmek daha pahalı diğer doktorlara göre ve en sonunda sema hanım yurt dışında,başka doktor transferi yapacak demişler. Siz memnun musunuz memorialden. Bende nereye gidecegimizi bilmiyorum. Karar veremedikKim dediyse 600-650 olayını yalan demiş zaten ilk görüşme ücretsiz sonrakilerde pakete dahil transferi bilmiyorum
evet canımArkadaşlar iyi aksamlar ,
Semra Kahraman şişli Memorial hastanesindeydi dimi?
o süreçteki ravudalar için o kadar para vermişler. Sema hanımla bu süreçi sürdürmek daha pahalı diğer doktorlara göre ve en sonunda sema hanım yurt dışında,başka doktor transferi yapacak demişler. Siz memnun musunuz memorialden. Bende nereye gidecegimizi bilmiyorum. Karar veremedik
10 yıldır tüp bebekle uğraşmış 3 denemesi başka merkezlerde diğer 3 denemesi memorialde olmak üzere 6 defa tüp bebek denemiş biri olarak paramızı yemeyen tek hastane memorial diye bilirimmemorial hastanesinden memnun kalmayan birkaç insana rastladim. Coğu sema hanımda randevu alıyordu ki transferi de kendisi yapsın diye. Milet her randevuda 600 650 tl para oduyordu,sonra transfer gununde sema hanım yurt dışında deyip transferi başka doktor yapıyormuș. Daha çok para tuzağı diye duydum
Sevgili arkadaşım bu topiği görüyor musun 2013 den beri yazıyor insanlar. Ben bu topiği ilk sayfasından okumaya başladım o zaman 1700lerde falandı. Tabi bu sayfayı bulmadan önce bir dünya doktor merkez vs araştırdım okudum gittim görüştüm vs. Vs. Genel olarak tüp bebekte insaflı vicdanlı insan doktor bulmak çok zor onu anlamıştım ki burayı buldum. Okudukça evet dedim. İşte bu. Sonra gidip görüştüğümüzde de Semra Hanım ın ne kadar farklı olduğunu gördük anladık eşimle. Kendisine hayran kalmamak saygı duymamak imkansız. Daha önce araştırıp gidip görüştüğümüz doktorlar bize hep hayal kırıklığı yaşattı. Neyseki bizimki sadece görüşme aşamasındaki hayal kırıklıkları oldu. Tedavi olup çok zor şeyler yaşayan arkadaşlar var biz halimize şükrediyoruz. Bak sayfa nerdeyse 5000 olmuş. Burda hiç ama hiç kimse Semra Hanım ın para odaklı olduğuna dair, yanlış tedavi uyguladığına dair tek bityorum bile yok. Bulamazsın.memorial hastanesinden memnun kalmayan birkaç insana rastladim. Coğu sema hanımda randevu alıyordu ki transferi de kendisi yapsın diye. Milet her randevuda 600 650 tl para oduyordu,sonra transfer gununde sema hanım yurt dışında deyip transferi başka doktor yapıyormuș. Daha çok para tuzağı diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?