Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar günaydın . Hayirli kandiller. Allah hepimizin yüzünü guldursun. Simdi kont gidiyorum. Benim icin dua edermisiniz. Insallah e2 oranim 1000 yükselmiştir. Insallah Allahim emeklerimi boşa cikarmasin.
İnşallah mübarek gün hayrına güzel sonuçlar olur canım

Insallah sende guzel haberler alirsin. Bak biz 0 morfoloji 0 hareket ( yerinde hareketli bile yok )ile halen deniyoruz. Lutfen sende iyi dusun iyi olsun.
Allah emeklerinin karşılığını versin canım Amin canım mübarek gün hayrına Allah ım yüzümüze baksın

Gönlünüzden geçen tüm dua ve niyetlerinizin kabulü ile HAYIRLI KANDİLER HAYIRLI CUMALAR
Başka sayfada beni etiketleyip sormuşsun ama ben burda cevap vereyim. Opuyu çoğunlukla Melih bey var o yapıyor. Sadece opu yapıyor ve bu konuda çok profesyonel. Emre bey de yapıyordu ama ayrıldı ayrılacak durumları vardı. Ben bayan doktor tercih ettiğim için daha öncekileri şu an hastaneden ayrılmış olan bir doktor yapmıştı. En sonuncusunu da Günseli hanım yaptı. Bayan olarak da Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor.
Yani sen tercih edemiyorsun. Ama bu konuda bir endişen olmasın. Hepsi işinin ehli burada opu yapanların. Bi sıkıntı yaşamazsın inşallah

Başka sayfada etikeltediğimin farkında bile değilim ,cevap için teşşekürler

Kim dediyse 600-650 olayını yalan demiş zaten ilk görüşme ücretsiz sonrakilerde pakete dahil transferi bilmiyorum

memorial hastanesinden memnun kalmayan birkaç insana rastladim. Coğu sema hanımda randevu alıyordu ki transferi de kendisi yapsın diye. Milet her randevuda 600 650 tl para oduyordu,sonra transfer gununde sema hanım yurt dışında deyip transferi başka doktor yapıyormuș. Daha çok para tuzağı diye duydum

Kim dediyse 600-650 olayını yalan demiş zaten ilk görüşme ücretsiz sonrakilerde pakete dahil transferi bilmiyorum
o süreçteki ravudalar için o kadar para vermişler. Sema hanımla bu süreçi sürdürmek daha pahalı diğer doktorlara göre ve en sonunda sema hanım yurt dışında,başka doktor transferi yapacak demişler. Siz memnun musunuz memorialden. Bende nereye gidecegimizi bilmiyorum. Karar veremedik

Hayırlı kandiller ARkadaşlar bu mübarek günde allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bir sorum olacaktı memorial de çip deneyen var mı?

2 senedir bu topikte konuşuyoruz farklı farklı insanlarla 1 sene de ben gittim geldim tedavi gördüm yonlendirdigim arkadaşlarım da var . Maddi yönüyle alakalı böyle birşey ne duydum ne de yaşadım .

Para mevzusu hastanede ki en son mevzu bence kimse her dk para istemiyor insanlardan . Prosedür zaten belli .

Birde özellikle on görüşmede semra hanım ve ekip Dr muayene edip en az 1 saat ilgilenip tek kuruş istemeyen bir merkez için söylenilen gerçekten çok çirkin .

Transfer de verilen para transfer parası değil kalan embriyoların dondurma ücretidir. Yada sadece dondurulmuş transfer olacak sa onun ucretidir.

Dr a ayrı bir para ödenmiyor kim yaparsa yapsın . Semra hanım müsaitse hastalarını kırmamaya çalışıyor ama sizde tahmin edersiniz ki çok yoğun olduğu için denk gelmemesi olası.

10 yıldır tüp bebekle uğraşmış 3 denemesi başka merkezlerde diğer 3 denemesi memorialde olmak üzere 6 defa tüp bebek denemiş biri olarak paramızı yemeyen tek hastane memorial diye bilirim
İlk görüşmede asla para almadılar sonrasında hamile kaldıgimda iki defa da muayene ettiler beni kalp atışı o zaman da para almadılar ben çok memnun kaldım

Sevgili arkadaşım bu topiği görüyor musun 2013 den beri yazıyor insanlar. Ben bu topiği ilk sayfasından okumaya başladım o zaman 1700lerde falandı. Tabi bu sayfayı bulmadan önce bir dünya doktor merkez vs araştırdım okudum gittim görüştüm vs. Vs. Genel olarak tüp bebekte insaflı vicdanlı insan doktor bulmak çok zor onu anlamıştım ki burayı buldum. Okudukça evet dedim. İşte bu. Sonra gidip görüştüğümüzde de Semra Hanım ın ne kadar farklı olduğunu gördük anladık eşimle. Kendisine hayran kalmamak saygı duymamak imkansız. Daha önce araştırıp gidip görüştüğümüz doktorlar bize hep hayal kırıklığı yaşattı. Neyseki bizimki sadece görüşme aşamasındaki hayal kırıklıkları oldu. Tedavi olup çok zor şeyler yaşayan arkadaşlar var biz halimize şükrediyoruz. Bak sayfa nerdeyse 5000 olmuş. Burda hiç ama hiç kimse Semra Hanım ın para odaklı olduğuna dair, yanlış tedavi uyguladığına dair tek bityorum bile yok. Bulamazsın.
Benim mesajımı alıntılamışsin ama onu başka birşey için yazdığımın da farkında değilsin. Memorial genel olarak pahalı bir hastane. Benim miyom ve dış gebelik sonrası tüp ameliyatimi ameliyatımı kadın doğumdan bir hoca yaptı. Çok ciddi bir operasyondu ve ben başka bir yerde asla güvenip de o ameliyatı olamazdım. Semra hoca referans olduğu için yine ona olan güvenimizle o ameliyatı olduk. Tüp bebek dışında bir durum olduğu için de hastanenin genel muhasebesi ile görüştük ücret kısmını. O mesaj onun için yazılmıştı.
O senin dediğin her muayenede ücret alan her adımda masraf çıkarak meşhur merkezleri de biliyorum. Ama üstüme vazife değil burda böyle bişeyı yazmak. Koca koca prof lar o kadar isim yapmışlar insanlar akın akın gidiyor soyup soğana çeviriyorlar bilimsel ispatı olmayan bi dünya işlem yapıp bi dünya parasını alıyorlar insanların. Yine de başarı oranları Semra Hanım ın ekibinin labaratuarinın seviyesine gelemiyor.
Başka sorun varsa çekinme sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…