Memorial'da çip yok. Bu konuyla ilgili yazıları inceledigim de yapanların da bilimsel ispatınin henüz olmadığını yazdığını gördüm. Semra hocaya soranlara da o daha önce bu şekilde cevap vermişti. Tamamen hastanın daha çok nasıl parasını alırız diye yapılan uygulamalardan bir tanesi daha. Ve bilimsel ispat için de seni denek olarak kullanmış oluyorlar.Hayırlı kandiller ARkadaşlar bu mübarek günde allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bir sorum olacaktı memorial de çip deneyen var mı?
Hayırlı kandiller ARkadaşlar bu mübarek günde allahım herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Bir sorum olacaktı memorial de çip deneyen var mı?
Memorial'da çip yok. Bu konuyla ilgili yazıları inceledigim de yapanların da bilimsel ispatınin henüz olmadığını yazdığını gördüm. Semra hocaya soranlara da o daha önce bu şekilde cevap vermişti. Tamamen hastanın daha çok nasıl parasını alırız diye yapılan uygulamalar bir tanesi daha. Ve bilimsel ispat için de seni denek olarak kullanmış oluyorlar.
Evet sanırım oAy merak ettim ne çipi bu . Sperm seçme yöntemi olan mikrocip değil dimi .
Mikroçip canım. Sperm seçme yöntemi.bugün menekşe hanım onun fiyatını da söyledi bende şaşırdım burda mikroçip var mı bilmiyordum dedim demekki yeni mi uygulanmaya başladı acaba bilmiyorum kiAçıklasana biraz canım neymiş çip
Bugün menekşe hanım bana mikroçip yöntemi de şu kadar dedi hatta şaşırdım memorial da olduğunu bilmiyordumMemorial'da çip yok. Bu konuyla ilgili yazıları inceledigim de yapanların da bilimsel ispatınin henüz olmadığını yazdığını gördüm. Semra hocaya soranlara da o daha önce bu şekilde cevap vermişti. Tamamen hastanın daha çok nasıl parasını alırız diye yapılan uygulamalardan bir tanesi daha. Ve bilimsel ispat için de seni denek olarak kullanmış oluyorlar.
Mikroçip canım. Sperm seçme yöntemi.bugün menekşe hanım onun fiyatını da söyledi bende şaşırdım burda mikroçip var mı bilmiyordum dedim demekki yeni mi uygulanmaya başladı acaba bilmiyorum ki
Bugün menekşe hanım bana mikroçip yöntemi de şu kadar dedi hatta şaşırdım memorial da olduğunu bilmiyordum
Anladım canım bende olduğunu bilmiyordum. Bi sonra ki gittiğimde Semra hocayla da görüşeceğiz sorarımSadece imsi yapıyorlar diye biliyorum.
Mikrocipin sadece sağlıklı spermlerde ise yarayacağını düşünüyorum ben. Bana da ilk tedavim de uygulanmisti ve semra hanımın yorumu direk biz sadece imsi yapıyoruz oldu gereksiz gördü.
Hayır canım tavsiye falan edilmedi doktor da bahsetmedi. Menekşe hanım mikroçip isterseniz şu fiyat dedi sadeceSana tavsiye mi ettiler ki menekşe hanım fiyat söyledi anlamadım durup duruken niye söylesin .
hangi dönemlerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yakın dönemde böyle bir şey ne gördüm ne duydum. diğer sayfaların hepsini okumadım ama okuyan arkadaşlarımda görmediğini söyledi böyle bir şeyi. bu merkezden başka sebeplerden dolayı memnun kalmayan arkadaşlarım oldu ama para konusunda asla sömürmediğini onlar bile söylüyorlar. kaldı ki bu merkezde hocam şu tahlili yapalım hocam bu uygulamayı yapalım diyip bir sürü maliyetli şeyleri kendimiz bile sunduğumuzda semra hanım gerek yok şuan böyle bir şeye diyip önüne geçti. para düşkünü olsa kesinlikle yaptırdı. ben bu merkezde para açısından hiç boğazına yapışma durumu görmedim. hiç para lafını döndüğünüde görmedim. evet pahalı bir merkez ama başlamadan bunların hepsinin bilgisi veriliyor ve asla bunun dışında bir ücret talep edilmedi benden. dediğiniz ücret dondurulmuş embriyo 2. 3. 4. transferini oluyorsanız sanıyorum 720 euro gibi bir ücreti var . ama transfer doktor ücreti yok. semra hanımın ilk muayenesinde (öngörüşme dediğimiz) ücret var evet ama bu ücreti çoğu zaman almıyor alıyorsada tedaviye başladığında düşüyor.o süreçteki ravudalar için o kadar para vermişler. Sema hanımla bu süreçi sürdürmek daha pahalı diğer doktorlara göre ve en sonunda sema hanım yurt dışında,başka doktor transferi yapacak demişler. Siz memnun musunuz memorialden. Bende nereye gidecegimizi bilmiyorum. Karar veremedik
Fiyatı ne kadarmış canımMikroçip canım. Sperm seçme yöntemi.bugün menekşe hanım onun fiyatını da söyledi bende şaşırdım burda mikroçip var mı bilmiyordum dedim demekki yeni mi uygulanmaya başladı acaba bilmiyorum ki
ayyy çok sevindim cnaım çok şükür. nasıl geçti görüşmeniz için rahat dimiKızlar bugün semra hocaya muayene oldum rahimde bişey yok dedi çok şükür
Yaklaşık bin tl dediFiyatı ne kadarmış canım
Bende paraya düşkün olduklarını sanmıyorum.normalde ön görüşmede muhasebeye yönlendirilmesi lazım onlar para konusunu hiç açmadı bile. Biz gidip sordukhangi dönemlerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yakın dönemde böyle bir şey ne gördüm ne duydum. diğer sayfaların hepsini okumadım ama okuyan arkadaşlarımda görmediğini söyledi böyle bir şeyi. bu merkezden başka sebeplerden dolayı memnun kalmayan arkadaşlarım oldu ama para konusunda asla sömürmediğini onlar bile söylüyorlar. kaldı ki bu merkezde hocam şu tahlili yapalım hocam bu uygulamayı yapalım diyip bir sürü maliyetli şeyleri kendimiz bile sunduğumuzda semra hanım gerek yok şuan böyle bir şeye diyip önüne geçti. para düşkünü olsa kesinlikle yaptırdı. ben bu merkezde para açısından hiç boğazına yapışma durumu görmedim. hiç para lafını döndüğünüde görmedim. evet pahalı bir merkez ama başlamadan bunların hepsinin bilgisi veriliyor ve asla bunun dışında bir ücret talep edilmedi benden. dediğiniz ücret dondurulmuş embriyo 2. 3. 4. transferini oluyorsanız sanıyorum 720 euro gibi bir ücreti var . ama transfer doktor ücreti yok. semra hanımın ilk muayenesinde (öngörüşme dediğimiz) ücret var evet ama bu ücreti çoğu zaman almıyor alıyorsada tedaviye başladığında düşüyor.
Rahat cnm dur aricsm seni :)ayyy çok sevindim cnaım çok şükür. nasıl geçti görüşmeniz için rahat dimi
Fiyatı ne kadarmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?