Bilimsel bir çalışma ile faydası ispatlanmış ise uygulamaya başlanmış olabilir. Biz geçen ay tedavi olduk hiç böyle bir şeyin bahsi geçmedi. Bilemiyorum. Bir dahaki randevuda sor biz de öğrenmiş olalım. Hadi hayırlısı. Nasıl geçti ilk muayenen?Yaklaşık bin tl dedi
Aynen hayırlısı canım.çok şükür iyi geçti iğne dozunu mesaj atacaklarmış kaç gibi atıyorlar? Tamam canım soracağım Semra hanımın görüşlerini merak ediyorum söyleyeceklerimi kağıda not alacağım unutmamak için orda aklıma gelmiyor.e2 değeri yada başka değerleri sizler nasıl öğreniyorsunuz takip no san mıBilimsel bir çalışma ile faydası ispatlanmış ise uygulamaya başlanmış olabilir. Biz geçen ay tedavi olduk hiç böyle bir şeyin bahsi geçmedi. Bilemiyorum. Bir dahaki randevuda sor biz de öğrenmiş olalım. Hadi hayırlısı. Nasıl geçti ilk muayenen?
sana sonuç numarası vermiş olmalılar canım onunla birlikte memorialin e sonuç sayfasına giriyorsun tc'ni yazıyorsun çıkıyor.Aynen hayırlısı canım.çok şükür iyi geçti iğne dozunu mesaj atacaklarmış kaç gibi atıyorlar? Tamam canım soracağım Semra hanımın görüşlerini merak ediyorum söyleyeceklerimi kağıda not alacağım unutmamak için orda aklıma gelmiyor.e2 değeri yada başka değerleri sizler nasıl öğreniyorsunuz takip no san mı
Süreci hangi doktorla geçirdiğin hiç önemli değil. Tedavi ücreti paket halinde. Ön görüşme ücreti ödediysen (ki genelde talep etmiyorlar biz kendimiz ödemiştik)3ay içinde tedaviye başlarsan paketten düşülüyor. Yumurta geliştirme takip aşaması bu süreçteki tahliller opu transfer ilk betahcg tahlili pakete dahil. Hatta tedavinin seyri gereği embriyolar dondurulup sonraki aylarda transfer edilecekse de bunun için ücret almıyorlar. Ne dondurma ücreti ne çözme ücreti ne rahim dinlendirme ücreti ne de transfer için tekrar takibe gittiğinizdeki muayeneler için. İmsi işlemini gerekli gördükleri vakalarda ücret almadan uyguluyorlar ki başka merkezlerle genelde imsi için ayrı ücret talep ediyor. Embriyoların gelişimini kamerayla takip sistemi embriyoskop ü da gerekli gördükleri kişilerde uyguluyorlar 275 tl. Bu uygulamayı ballandıra ballandıra anlayıp bin binbeşyüz talep eden yerler var. Transferde Semra Hanım ı isterseniz eğer onun hastanede olduğu güne denk gelirse transferinizi de yapar. Ayrıca gerekli gördüğü hastaların rutin kontrollerine de giriyor kendi görmek istiyor.o süreçteki ravudalar için o kadar para vermişler. Sema hanımla bu süreçi sürdürmek daha pahalı diğer doktorlara göre ve en sonunda sema hanım yurt dışında,başka doktor transferi yapacak demişler. Siz memnun musunuz memorialden. Bende nereye gidecegimizi bilmiyorum. Karar veremedik
bakalım canım bize ne diyecekler belki ımsı der.Süreci hangi doktorla geçirdiğin hiç önemli değil. Tedavi ücreti paket halinde. Ön görüşme ücreti ödediysen (ki genelde talep etmiyorlar biz kendimiz ödemiştik)3ay içinde tedaviye başlarsan paketten düşülüyor. Yumurta geliştirme takip aşaması bu süreçteki tahliller opu transfer ilk betahcg tahlili pakete dahil. Hatta tedavinin seyri gereği embriyolar dondurulup sonraki aylarda transfer edilecekse de bunun için ücret almıyorlar. Ne dondurma ücreti ne çözme ücreti ne rahim dinlendirme ücreti ne de transfer için tekrar takibe gittiğinizdeki muayeneler için. İmsi işlemini gerekli gördükleri vakalarda ücret almadan uyguluyorlar ki başka merkezlerle genelde imsi için ayrı ücret talep ediyor. Embriyoların gelişimini kamerayla takip sistemi embriyoskop ü da gerekli gördükleri kişilerde uyguluyorlar 275 tl. Bu uygulamayı ballandıra ballandıra anlayıp bin binbeşyüz talep eden yerler var. Transferde Semra Hanım ı isterseniz eğer onun hastanede olduğu güne denk gelirse transferinizi de yapar. Ayrıca gerekli gördüğü hastaların rutin kontrollerine de giriyor kendi görmek istiyor.
Senin duumuna benzer bir arkadaş gördüm eski sayfalarda. %31 miş sizde %20 olan oran. Sağlıklı embriyo bulmuşlar. Ama kadının da çikolata kisti sorunu varmış ameliyat olmuş. Yani senin yumurtanın çok olması bir avantaj olacaktır inşallah diye düşünüyorum. Tabi süreç uzun ve masraflı olabilir o işin diğer boyutu. Hayırlısı olsun inşallah. Allah maddi manevi güç versin hepimize.Murat hocay la görüştüm (genetikçi) tranklasyonda alt sınır ile uyumlu dedi
bakalım canım bize ne diyecekler
Mübarek gün inşallah canım dün çok üzüldüm.Senin duumuna benzer bir arkadaş gördüm eski sayfalarda. %31 miş sizde %20 olan oran. Sağlıklı embriyo bulmuşlar. Ama kadının da çikolata kisti sorunu varmış ameliyat olmuş. Yani senin yumurtanın çok olması bir avantaj olacaktır inşallah diye düşünüyorum. Tabi süreç uzun ve masraflı olabilir o işin diğer boyutu. Hayırlısı olsun inşallah. Allah maddi manevi güç versin hepimize.
Canim Allah in mucizeleri bitmez bu mubarek gunde dualarimiz kabul eder Insallah sen umudunu yitirme bence Semra hanım olumsuz konuşmayacak diye düşüyorum. Hakkinds hayırlısıMübarek gün inşallah canım dün çok üzüldüm.
umut bir umut
Murat hoca alt sınırla uyumlu yazmış .
İlk görüşme de Semra hoca da zaten çok yumurtan olmalı çok embriyo olmalı ki blastosist olan bulalım dedi.
Dua edelim bugün birbirimize inş hepimizin bebeği olur.
Eşim çok umutsuz ama benim içimde bir umut var...Canim Allah in mucizeleri bitmez bu mubarek gunde dualarimiz kabul eder Insallah sen umudunu yitirme bence Semra hanım olumsuz konuşmayacak diye düşüyorum. Hakkinds hayırlısı
Ayyy bende çok gitmek istiyordum ama bir turlu nasip olmadı ..metrobusle ordan gecerken hep dua ediyorum insallah bende haftaya gidebilirim.Eşim çok umutsuz ama benim içimde bir umut var...
Herşey çok güzel olacak inşallah
Hepimiz için cnm
Eyüp Sultan a giderim belki akşam hepimiz için dua edeceğim
Canım bakalım akşam ne diyecekMerhaba. Kont oldum kan tahlili 733 cikti. Ama benim için e2 degerinin çok yukselmesi onemli değilmiş çünkü femara hormonlari baskiliyormus. Bugun en buyugu 19mm cikti 18mm ve 16 mm arasi 6 tane 4 tane kucuk var dedi kan degerlerine gore ya bugun ya yarın catlatma ignesi vurulcam. Kavimlergocu sende iyi haber alacaksin. Semra hoca bana embriyo olusuyorsa umut hep var demisti. Onemli olan çok yumurtamiz olsun demisti. Benim sorunum simdilik yum sayisi arttirmak. Masallah nazar degmesin oda sende var...
Amin tatlımK Kavimlergocu arkadaşım çok sevindim dualarımız seninle iyi olsun herşey gönlündeki muradın hakkında hayırlı olsun inşaAllah Balım
cevap için teşekkur ederim. çok açıklayıcı yazmışsınız. SağolunSüreci hangi doktorla geçirdiğin hiç önemli değil. Tedavi ücreti paket halinde. Ön görüşme ücreti ödediysen (ki genelde talep etmiyorlar biz kendimiz ödemiştik)3ay içinde tedaviye başlarsan paketten düşülüyor. Yumurta geliştirme takip aşaması bu süreçteki tahliller opu transfer ilk betahcg tahlili pakete dahil. Hatta tedavinin seyri gereği embriyolar dondurulup sonraki aylarda transfer edilecekse de bunun için ücret almıyorlar. Ne dondurma ücreti ne çözme ücreti ne rahim dinlendirme ücreti ne de transfer için tekrar takibe gittiğinizdeki muayeneler için. İmsi işlemini gerekli gördükleri vakalarda ücret almadan uyguluyorlar ki başka merkezlerle genelde imsi için ayrı ücret talep ediyor. Embriyoların gelişimini kamerayla takip sistemi embriyoskop ü da gerekli gördükleri kişilerde uyguluyorlar 275 tl. Bu uygulamayı ballandıra ballandıra anlayıp bin binbeşyüz talep eden yerler var. Transferde Semra Hanım ı isterseniz eğer onun hastanede olduğu güne denk gelirse transferinizi de yapar. Ayrıca gerekli gördüğü hastaların rutin kontrollerine de giriyor kendi görmek istiyor.
Allah yar ve yardımcın olsunCanım bakalım akşam ne diyecek
demekki bana yanlış aktarılmış. Kafam çok karışık. Allah bebeğinizi sağlıkla elinize almayi nasip etsin canim.10 yıldır tüp bebekle uğraşmış 3 denemesi başka merkezlerde diğer 3 denemesi memorialde olmak üzere 6 defa tüp bebek denemiş biri olarak paramızı yemeyen tek hastane memorial diye bilirim
İlk görüşmede asla para almadılar sonrasında hamile kaldıgimda iki defa da muayene ettiler beni kalp atışı o zaman da para almadılar ben çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?