Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Önceki rahim filmi normal miydi? Kimyasal için gerek yok gibi geliyor bana ama bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar da yazar. Olmadı tekrar hastane ile görüşürsün

Şimdi imkanın yoksa görüş zaten eğer çok gerekliyse transfer zamanı isterler eskisini götürmüştüm ben 2 kaybın 2 kimyasal toplam 4 vardı yada 3 ben eskisini götürdüm transfer e gidilince çektir demişlerdi bende bekleme sürecinde çektirdim.

Tüp bebek raporu mu ? Hayır tüp bebek raporu vermiyor. İş için rapor diyorsanız opu sürecinde vermiyorlar transferden sonrada sanırım 2-3 gün veriyorlar.

Tüp bebek raporu evet. Ben daha transfer filan oralara gelemedim.
Semra hanım ı çok öneriyorlar ama rapor geçmiyormuş keşke olsaydı.

Tüp bebek raporu evet. Ben daha transfer filan oralara gelemedim.
Semra hanım ı çok öneriyorlar ama rapor geçmiyormuş keşke olsaydı.
Önceden raporun varsa 1300 gibi indirim oluyor ilaçta geçmiyor

Önceki rahim filmi normal miydi? Kimyasal için gerek yok gibi geliyor bana ama bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar da yazar. Olmadı tekrar hastane ile görüşürsün
Tüplerim açıktı ama rahimin arcuate uterus olduğunu söylemişlerdi Buda önemli değil demişlerdi. Yani rahimim yaklaşık 1 cm eğri aşagı doğru dediler. Bu şekilde olup çok gebe kalan var dediler.

Orda mı çektirdin cnm ?? Ücreti ne kadardı ???

Orda mı çektirdin cnm ?? Ücreti ne kadardı ???
İstanbulda bi çok doktor Şişli Ecomar dan istiyor rahim filmini ağrısız acısız anestezisiz 5dk da çekiyorlar. 550 idi sanırım en son ücreti artmadiysa. Senin durum için Semra hoca histereskopi önerebilir. Bana önermişti ama benim başka sebepler de vardı histereskopi için.

Arkadaşlar memorialde opu dan sonra kaçıncı adette transfer yapıyorlar ?bu hafta toplanırsa benim transferim Allah’ın izniyle haziran mı olur

zeynepppppppp zeynepcim aşılama denemiş miydin rapor çıkarma durumun var mı? İlk adetinle 2.gün hormon değerlerine ve antral folikül sayına baktırmanı tavsiye ederim. Elinde bu bilgilerin de olması iyi olur.

Yok cnm aşılama yaptırmadım hiç. Ama araştırmadaki eşimin üroloji doktoru rapor çıkaralım size demişti. Burada tüp deneyin demişti. Eşim yapalım dedi ama okadar hormon ilacı alacam özel sağlam bi hastane olsun istedim. Çıkar mı bilmiyorum ama çıkar galiba ya. Cnm bide birşey diycem. Sen beni üç aşağı 5 yukarı biliyorsun. Tutma ihtimalim ne olur sence??? Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 10 ay önce. Geçen test yaptık 1 cc de 37 milyon sperm. Hareketli sayımız %50-60 arası. Morfoloji değişiyor 3-4 arası. Benim amh 5.71. Pıhtılaşma yok pıhtılaşmaya yatkınlıkta YÖK. genetik testlerimiz temiz. Hormon testlerim normal çıkıyor. İki kimyasal düşüğüm var.

Eşinin durumundan dolayı demişse çıkarsanız burda indirim için kullanabilirsin. Orda zaten yapma. Son durumunuzda sıkıntılı bir durum görünmüyor. Bol bol kaliteli embriyolarınızın olacağını düşünüyorum. Size benzer durumda olup burda ilk transferde 2.transferde hamile kalan çok arkadaş var. Yaşın da avantajlı. Kimyasallardan dolayı pgt önerebilirler ya da siz bunu araştırıp düşünebilir ve isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…