Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt istiyorum zaten cnm. Kimyasalların bi sebebi var en azından içimiz rahat eder. Cnm bi ay beklemek zorunda mıyız ? Rahim dinlendirme şart mı??? O kadar çok kalmak istemiyorum ya. Nerden baksan en az 45 gün sürer rahim dinlendirme olursa değil mi ???

Bence de iyi olur yapılması. Opudan sonra embriyolar 5.güne kadar takip ediliyor blastosist olanlardan biyopsi alınıp genetiğe gönderiliyor. 20 güne kadar sonuç çıkıyor. Yani mecburen 2.adeti beklemen lazım. Pgt yaptirmasan bile senin rezerv iyi olduğu için ohss riskinden dolayı dondurmayı tavsiye ederler. 15 gün kadar tedavi sürecinden opu dan sonra dönersin evine transfer için gelirsin. Dışardan gelen bicok arkadaş o şekilde yaptı. En mantıklısı gibi. Kalacak yeriniz var mı istanbulda

45 günden daha uzun sürer zaten. 2buçuk ay kadar zaman olur transfere kadar.

Ne diyorsun, ciddi mi ???? Ablam var ama bi yerde çok kalmak istemiyorum sevmiyorum. Ay ben erken gideyim yaptırayımda tatilken kısmet olursa biraz zaman geçer düşük tehlikesi kalkar diye düşünmüştüm. Öğretmenim okul açılana kadar 8-9 haftalık olur diyordum seminerde zorlamaz diyordum ama 2.5 ay çok uzun ya!!! Okul açılır o vakte kadar

Seni anlayabiliyorum. Başta dondurulacak öyle transfer edilecek denildiğinde ben de üzülmüştüm böyle. Biran önce olsun istiyoruz. Ama vakti gelmeden olmuyor. Dediğim gibi bu minimum süreç taze transfer olmadığı sürece. İnşallah başka bişeyler çıkmaz da tatil bitmeden neticeye de ulaşmış olursun. Bu süreçte sabırlı olmayı da öğrenmen gerekiyor.

Ben de şöyle ekleme yapayım; tüp bebek öncesi daha herhangi bir adım atmamışken; ön görüşmemi Emre beyle yapmıştım;yaklaşık bir ay sonra Semra hanımdan ücretli muayene randevusu aldım;ben kendim jinekolojik muayene istemiştim; Semra hanım süper bir muayene yaptı ve bu işin tepesindeki doktor neticede;kesinlikle para alınmadı;çok minik bir detay belki ama kesinlikle para peşinde değiller bence de.. yoksa ekstra para talep edecekleri o kadar nokta var ki.. Bu benim görüşüm, belki bir derece dış merkezlere göre pahalıdır ama bence Semra hanım kendi merkezinde çıkara odaklı bir anlayışa izin vermiyor..

Ayy benim gibi uzaktan takiple naturel transfer olan olmadı mı hiç burada. Bak bu da Semra hocayla hiç görüşmediğim konusuna benzemesin sonra :) bir çok kişi mısır patlağı gibi ben de görmedim ben de görmedim demişti :)
Yücel beyle görüştüm bugün. Lh ın adetin ilk günlerinde hiç önemli olmadığını söyledi. Uzaktan takip olmasam, kendileri muayene etseler hiç istemezlermiş bile ilk başlarda. Tedavide olumsuz bi durum yok, olursa zaten iptal ederiz dedi. İçimi rahatlattı sağolsun.

Kızlar bu ay kimler transfer olacak benim önümüzdeki haftada nasipse olacakmış gün belli değil tam olarak çatlatma iğnesinin gününün belli olmasını bekliyorum

Ben varım nasipse. Daha adetin 4.günündeyim. Uzaktan takip naturel siklus transferi olacak. İlk kez dondurulmuşla tedaviye başlıyorum. Süreci bile bilmiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda

ARkadaşlar yumurta sayısını gönül hanıma sordum sağda 7-8 solda da 7-8 ...15 toplarız dedi...söylenilenle sonuç aynı oluyor mu acaba?

Bana 6-7 toplarız demişlerdi. 14 toplantı. Hatta çok şaşırmıştım Melih bey çok gülmüştü. Kaliteli bol yumurtalarınız olsun inşallah.

Bende farklı bir şehirden transfere hazırlanacağım. Eğer uzaktan da naturel transfer oluyorsa süper bir şey bu izin alamazsam ve doktorlar mümkün görürse bende farklı şehirden yürütebilirim. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

14 yumurtadan kaçı embriyo oldu sizdeki problem neydi acaba.bu denemenizde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bn dün vuruldm iğnemi çarşamba gnü allah izin verirse olcam cnm transferi

Hayırlı olsun İnşâAllah hanımlar benim de henüz belli değil naturel transfer olacak belki önümüzdeki cuma günü transfer olabilir dedi yücel bey

Adetlerin düzgünde olur canım naturel transfer süreci kolaymış mâşâAllah İnşâAllah hayırlısıyla sonuçlanır hepimizinki

Natural transfer nedir??? Ben hiç bilmiyorum tüp bebekle ilgili terimleri
İlaç kullanmadan kendi vücudnn düzenine göre takibn yaplyo cnm adrtn ikinci gnü kontrol daha snra bi kaç kere daha kontrol yumurtan yeteri kdr byüyüncr çatlatma iğnesi yaplıyor ve 6gn snra transfer olyosun sadce folk asit kullanyosun bu süreçte o kdr cnm ilaçsız tedavi yani takiple dondurulmuş embriyon varsa bu şekilde olyor yoksa öncesi normal ilaçları kullanp yumurtan toplanyo o kısmı biliyosundr ztn

Tmm cnm çok teşekkürler

Arkadaşlar birşey sorucam amh 0,81 çıkmıştı bir buçuk sene önce fsh 10 küsüratlıydı. Hatta Saraçoğlundan kür alacaktım nasıl tüp bebek yaparlar fsh yüksekken ilk onu düşürmek lazım dediler ama almadım kürleri aralık ayın da fsh değerim 6.66 , ayında şubatta 8.24 sürekli değişen birşey mi fsh ayrıca aralık ayın da kimyasal gebelik oluşmuştu fsh ne kadar önemli bilen söyleyebilir mi

Vücutta herşey pskolojk başka bşy dgl gecenn bu saati aklın meşkul bnmde öyle arkadaşm adet olamıyoken yılda bi kaç kez adet olrken geçen ay hamile kaldı söz bitti bende nasip yani olcağı varsa sanrm babanemde doğurablr allah hakkmzda hayırlısı olsn cnm konu hakknda bilgm yktu ama cvp vermek istedm hayırlı geceler inş düzene girer herşeyin

Bende fsh hep yüksek. Bir oğlum var 13 fsh ile tüp bebek tedavisinden hamdolsun. Geçen ay fsh 18 çıktı ilaçla 15 e düştü. Kimyasal oldu. Şimdi de tekrar transfere hazırlanıyorum. 2 gün önce 12 idi. Yumurtalık rezervi hakkında bilgi veriyor ama tek başına anlamlı da değil. Bir çok faktör önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…