Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bana doktorların pek iyi gibi gelmedi.seçeneğin daha çok senin iyi bi doktor bul.hem ense ölçümü tek başına birsey ifade etmiyor burun ölçümü ve kan değerleri de önemli

Canım bana doktorların pek iyi gibi gelmedi.seçeneğin daha çok senin iyi bi doktor bul.hem ense ölçümü tek başına birsey ifade etmiyor burun ölçümü ve kan değerleri de önemli
13 haftam bitecek nerdeyse başka doktora da gitmek istemiyorum soğudum biraz. Kan sonucu önemli benim için cnm onu bekliyorum

13 haftam bitecek nerdeyse başka doktora da gitmek istemiyorum soğudum biraz. Kan sonucu önemli benim için cnm onu bekliyorum
Günaydın
Fetal DNA mı harmony hangisini yaptırdın cnm?

Cnm yok ikili tarama testi için kan alıyorlar betehcg ve pappa değerini bakıyorlar . Yaa inş temiz çıkar.
Tatlım beni yanlış anlama lütfen bnm dr da 3 lu 4 lu uygun dedi
Genetik dr u onlarda çıkmaz o dr un genetik ten anlamıyor dedi
Yanlış yönlendirme yapmak istemem ama harmony yaptırmak istemezmisin?
Şüphen giderilmiş olurdu cnm
Memorial de Murat Çetinkaya ya mail at cnm en iyi o yönlendirir hem uzun uzun ilgileniyor.

S sinkar canim ikili test zaten bir hesaplama testi sana olasilik verecek ve ense kalinligi olcumu fazla oldugu icin benim düşüncem risk fazla çıkacak arkadaşın dediği gibi bence ileri tetkit testlerini yaptirirsan sanki daha iyi olacak..
Hos sonuc neyi değiştirecek onu düşündün mü? Olasilik fazla çıkınca ne yapacaksınız aldırmayı düşüneceğini sanmıyorum bunca zaman ugrasmissin ama hamileligin geri kalanini uzulerek gecireceksin belkide..
Bence hormany test yaptırıp (dururmunuz musaitse) en azindan kesin sonuclara bakarak gecirirsin zamani. Umarim kirici birsey yazmamisimdir. Ama belkide olmayacak bir olasilik yuzunden gebeliğini kötü gecirmeye demeye çalışıyorum.

Cnm ben de tam tersi diye biliyorum yane ikili testin duyarlılığı daha fazla. Artık doktorlar ikili tarama testini tavsiye ediyor . Sonuç çıksın da cnm eğer sorun çıkarsa gereken herseyi yaptıracağım. Vallahi hamile kalmakla iş bitmiyor, sağ salim kucağıma alsam inş sen ne yaptın cnm semra hanım la konuştun mu ?

Cnm yok kırılmadım bizim ense kalınlığımı sınırda çıktı yane 2,5 ve üzeri riskliymiş. Bizim 2,4 çıktı. Burda bir arkadaş vardı embriyosuna pgt yapıldığı halde onun da ense kalınlığı 2,4 çıkmış. Sonuç değişmeyecek zaten bunu eşim de söylüyor
O bebeği biz çok bekledik, bırak aldırmayı bunu bir an olsun düşünmek bile bana nankörlük geliyor. Hamileliğimi çok keyifli geçiriyordum bu ufak ihtimal Bile tüm neşemi kaçırdı, Allah korusun birsey çıksa, kesinleşse bu beni daha kötü yapacak. En iyisi bazı seyleri akışına bırakmak

ben temiz sonuç alacağını düşünüyorum. çünkü çok alskasız ölçümler biri 2.4 ölçüyor diğeri 3.5 ölçüyor büyük bir çelişki var. Bu tür testlerle çok kişinin hamileliği stresli geçti. Sonuç hep sağlıklı bebekler. Yaşanan stres kar kaldı. En son bir arkadaşımada aynı şey söylendi türkiyede. çocuk down sendromlu doğacak gebelige sın verilmesi gerek. Kadın burda gitti doktıra öyle bir şey yok dendi aminyo sentez istedi burda aminyo sentez yapmak yasak biz yapamayız çok istiyorsan git türkiyede yaptır demişler. stresle geçen 9 ay doğan aslan gibi bir erkek çocuk oldukça sağlıklı. bu tür hikayeler o kadar fazlaki. seninde çonuç çok sağlıklı bir bebek gelecek çok fazla üzme bebeği o iyi

Günaydın kızlar crinone jel istemedim ya progestan iğne ya fitil dedi doktor hangisi daha iyidir

Haklısın cnm inş devlet hastanesinde iki doktor ölçtü biri 2,3 dedi diğeri 2,4 dedi. 2,4 olanı dikkate aldılar bende onu dikkate alıyorum. Bu bir olasılık testi farkındayım. İnş bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. Yazdıkların için çok teşekkür ederim bana moral oldu cnm

Canım hiç moralini bozma bence Bisey yoktur . Olcmede milim oynayınca bile böyle oluyor. Bi kuzenimin üç çocuğuna da down sendromlu dediler hiç biri öyle çıkmadı bebekleri iri diye öyle çıkıyordu.üçlü dortluyu yaptırma ikili onlar a göre daha gerçekçi eğer sonuç iyi çıkmazsa fetal DNA yaptırırsın bi kaç arkadaş da yaptırdı sonuçları iyi çıktı çok şükür.bi de 20.haftada detaylı ultrason var onu da iyi bi perinatologa yaptır . Benim içimden kötü Bisey geçmiyor yoktur inşallah üzme kendini

Kuzum ndn istemedn bn gugn başlyorm jele ama m ettm smdi diğerleri dahamı iyi koruyucu
Sen ilaçlı mi transfer oluyorsn cnm? Ben natural olcam transferden 2 gün önce başlıcaksin dedi dün doktor jel beni rahatsız ediyor dedim o zaman progestan iğne veya hapı fitil olarak kullancaksin dedi

Sen ilaçlı mi transfer oluyorsn cnm? Ben natural olcam transferden 2 gün önce başlıcaksin dedi dün doktor jel beni rahatsız ediyor dedim o zaman progestan iğne veya hapı fitil olarak kullancaksin dedi
Naturl cnm sadce jel var kullandğm antbyofk ve prednol zaten 4gn kullnlyo bn çarşamba transfer olcam ama jele smdiden başla dediler bgn başladm

Yücel bey le son görüşmemizde naturelde de artık jel kullanımına başlayacağız demişti ben sorunca. Muhtemelen aetık her naturel e jel verecekler 5 gün kala..

Canım malesef banada ense kalınlığı ölcumunde ensesi kalın dediler sen tam olarak kaçıncı haftada yaptın bu testi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…