Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yücel bey le son görüşmemizde naturelde de artık jel kullanımına başlayacağız demişti ben sorunca. Muhtemelen aetık her naturel e jel verecekler 5 gün kala..
Bu akımı benim başlattığımı düşünüyorım :) hastanenin ortasında delirmiş gibi progestana neden bakmadınız diye zavalla doktora cırladım sonra böyle bişey önerdiler

Canım malesef banada ense kalınlığı ölcumunde ensesi kalın dediler sen tam olarak kaçıncı haftada yaptın bu testi
Bir ense kalınlığı mağduru da benim 3.2
Sizin kaç cikmisti
Ama hiç bir şeyi kafaya takmiyorum artik
Sadece bol bol dua ediyorum
Rabbim evlatlarimiza sağlık sıhhat versin inşâllah

Sen ilaçlı mi transfer oluyorsn cnm? Ben natural olcam transferden 2 gün önce başlıcaksin dedi dün doktor jel beni rahatsız ediyor dedim o zaman progestan iğne veya hapı fitil olarak kullancaksin dedi
Canim ben kızımda 12. Haftaya kadar progestan tableti sabah2 aksam iki fitil olarak kullandim memorialde bana crinone verince böyle bir kolaylik varsa neden beno kadar zorluk cektim diye düşündüm tableti fitil olarak kullanmak benim icin cok buyuk zorluktu ignede her gun olunca zorlanirsin ama daha guvenilir gibi geldi emildimi emilmedimi derdi yok en azindan hakkinda hayirlisi olsun..
Bu arada naturellerdede progesteron kullanolmaya baslamasina cok sevindim cubku bana naturel olmadigi halde sizler izin kafamda kocaman bir soru isareti idi..

Bir ense kalınlığı mağduru da benim 3.2
Sizin kaç cikmisti
Ama hiç bir şeyi kafaya takmiyorum artik
Sadece bol bol dua ediyorum
Rabbim evlatlarimiza sağlık sıhhat versin inşâllah
Ben 11. Haftanın tam başında yaptırdım 1.2 çıktı
Doktor bana biraz kalın geldi dedi

Progestan fitil kullanmak daha mi zor cnm

Kızlar selam, semra hoca taze transfer düsünüyor. Sizce donmus daha iyi olmaz mıydı?

Canım malesef banada ense kalınlığı ölcumunde ensesi kalın dediler sen tam olarak kaçıncı haftada yaptın bu testi
12 hafta 2 günlüktü cnm 2,4 çıktı. Sen ne zaman yaptırdın? Kaç çıktı? Kan verdin mi ?

12 hafta 2 günlüktü cnm 2,4 çıktı. Sen ne zaman yaptırdın? Kaç çıktı? Kan verdin mi ?
Yok kan vermedim doktor biraz yüksek diyince üzüldüm ister istemez sonra eşimle konuştuk sonuç ne çıkarsa çıksın hamileliğim devam edeceği için daha fazla kurcalamadim
Zaten sonrasında memorial de perinatolag var cihangir bey belki duymuşsunuzdur adını ona randevu alıp muayene oldum oda bu ense kalınlığı ölçümleri net bilgi vermez kesin sonuç degil bunlar kan sonucunuz riskli veya normal bile çıksa bunlar bile belirleyici kesin sonuç değil gibi bi ton şey söyledi
İlla yapmak istiyor derseniz net sonuc icin isterseniz yurt dışında yapılan bi kan testi var onu yapın kesin sonuç verir dedi bizde yapmadik öyle kaldık acikcasi

Günaydın kızlar crinone jel istemedim ya progestan iğne ya fitil dedi doktor hangisi daha iyidir
Ben ilk tedavimde iğnesini kullandım ikinci tedavimde hapı fitil olarak kullandım ikisi de berbat jel verdi bu sefer yücel bey benimde naturel bakalım bu nasılmış
Sen ilaçlı mi transfer oluyorsn cnm? Ben natural olcam transferden 2 gün önce başlıcaksin dedi dün doktor jel beni rahatsız ediyor dedim o zaman progestan iğne veya hapı fitil olarak kullancaksin dedi

Bu akımı benim başlattığımı düşünüyorım :) hastanenin ortasında delirmiş gibi progestana neden bakmadınız diye zavalla doktora cırladım sonra böyle bişey önerdiler

Evet bazen emilmeden geri akıyor gece neyse de sabah koyup bekliyorsun kalkmam gerekince akıyor hemen iğnede çok yakıyor

Senin yüksel değil ki
Ama biraz erken yaptırmışsın
Kombine risk değerin belli oldu mu?
İşte bende aceba hafta hafta ense kalınlığı değişen bişey mi yani ben erken yaptığım için mi 1.2 çıktı 12. Hafta da yapsam daha mı yüksek cikicakti

Bence zor canim tableti alıyorsun hazneye elinle yerlestiriyorsun parmaginla itirebildigin en ileri noktaya ilerletiyorsun bu durum bana cok çirkin geliyordu daha sonrada jel gibi degil yagli yağlı surekli camasirina geliyor bazen sadece bir kismi emilip aynen top gibi geri geliyordu. Ayrica ben yine baska birseyi arastirirken crinone jel ve progestan igne ile yapilan transferlerin karsilastorma sonucuna rastlamıştım yanlis hatirlamiyorsam arastirmaya Semra hocada katilmisti adibi görmüştüm. O aratirmada crinone jel ile igne arasında anlamli bir fark olmadigi ortaya çıkmıştı bende o zaman neden sadece bunu verdiklerini igne vermediklerini anlamıştım. Tabi crinone jel ile progestan tablet arasında fark olurmu bilmiyorum ama bence daha pratik daha once ikisinide deneyimlemis arkadaslar varsa onlarsa düşüncelerini yazsinlar.

Yaa jel mi kullansam acaba ama o da kahverengi olarak geri dönüyor ya tedirgin ediyor beni

Ya bende jel geri dönüyor ya bazen siyah bazen kahverengi o tedirginliği yaşamayayım diye istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…