Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Senin ki kacti catlatma ignesini henuz olmadin dimi ? 7 de degil sanirim zaten 9 dan sonrasi sonucu olumlu yada olumsuz etkilemiyormus ben benimki 7 olunca cok baktim bi kac makale bulmuştum 9 olmus 12 olmus cok etkilemiyormus tabi bu deger hcg(catlatma ignesi) gunu yada progesteron baslama gunu degeri benimki bunun bile altinda olmasina ragmen embriyo tutunmaya çalışmıştı

Olmadı cnm yumurta 15 mm ölçtü bugün hoca ikilemde kaldı bi e2 lh bakalım dedi duruma göre yarın ya da perşembe görelim dedi eve geldim hemşire yarın yine gelin dediler

Semra hocayla görülemedik ama hsg sonucunu dosyama koydular semra hoca görmek istiyor dediler.tedaviye başlayınca semra hocanın görüşünü öğrenicem.Mayısı bekliyoruz tedavi için.
Biz de mayıs sonu düsünüyoruz :) sonra aradılar mı seni? Ya da mayısa kadar test vs istediler mi?

Biz de mayıs sonu düsünüyoruz :) sonra aradılar mı seni? Ya da mayısa kadar test vs istediler mi?
Bizim 3. deneme olacağı için bütün testlerimzi götürmüştük.spermiyogram da yapıldı orda.sonra yücel bey aradı tedaviye engel bi durum yok hazır hissettiğiniz ay gelin başlarız dedi.

İnşallah cnm aramzda tam bir hafta olcak yarn için hepnzden dua istyorm herşey gzl olsn kuzularm bana tutundun sağlkla byüsn dye bn herkes için ediyorm zaten
Arkadaşlar, memorial da hangi doktoru tavsiye edersiiniz
canım bende önce Dr araştırdım sonra gördümki orda bireysel değil işleyiş,grup çalışması var tedavi boyunca üç dört Dr görüyor ,ama Semra hanımın dosyaları ve ilaç dozlarının son kontrollerini yapıyormuş,için rahat gidebilirsin merkeze ))

Merhaba bugun esimin dogumgunuydu o yuzden firsat bulup yazamadim 8 tane dollenmis. Kalitesini bilmiyorum 3.gun haber verilecek dendi. Hayirlisi insallah saglikla gelisirler. Femara iyi geldi galiba
Çok şükür simdilik sayı cok güzel inşallah hepsi pgt ye gitmeye hak kazanır size sağlıklı evlat olarak geri dönerler :) <3

Merhaba bugun esimin dogumgunuydu o yuzden firsat bulup yazamadim 8 tane dollenmis. Kalitesini bilmiyorum 3.gun haber verilecek dendi. Hayirlisi insallah saglikla gelisirler. Femara iyi geldi galiba
Gözün aydın sağlıkla 5.güne gelip sana evlat olurlar inşallah:)

Kızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı

Hayırlı olsun tedavin inşallah. Ben de naturel hazırlanıyorum transfere. Tahmini transfer günü adetin kaçıncı gününe denk geliyor sende? Benim yarın 9.gün oluyor, kontrolüm var. Dış takipteyim bir de. Kaçıncı günlerde çağırdılar seni.

8.günde ve 12.günde çağırdılar yarın 13.gün yin2 gideceğim cnm

Maşallah maşallah kaliteli embriyolar olur inşallah
İnşallah seneye eşinin doğum gününde senin karnın burnunda olur sağlıklı ikiz bebeklerın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…