- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Kalır kalır inşallah allahım o kadar büyük ki sanada merhamet edecektir eminimAyyy çok teşekkür ederim . Insallah 5.gune kalir
Peki dondurulmuş mu olucak yoksa taze miBizim 3. deneme olacağı için bütün testlerimzi götürmüştük.spermiyogram da yapıldı orda.sonra yücel bey aradı tedaviye engel bi durum yok hazır hissettiğiniz ay gelin başlarız dedi.
Embriyoların gelişimine bağlı 5. gün kaliteli olurlarsa dondurulacak ve genetiğe gidecek.biyopsi alınacak kadar kaliteli olmazsa ve ohss riski yoksa taze olacal.önceki denemelerimde kaliteli embriyolarımız oluşmadığı için ngs önerdi yücel beyPeki dondurulmuş mu olucak yoksa taze mi
Bizim ilk deneme diye standart olucakmıs hersey. Heryerde böyle mi yaEmbriyoların gelişimine bağlı 5. gün kaliteli olurlarsa dondurulacak ve genetiğe gidecek.biyopsi alınacak kadar kaliteli olmazsa ve ohss riski yoksa taze olacal.önceki denemelerimde kaliteli embriyolarımız oluşmadığı için ngs önerdi yücel bey
İlk denemelerde genelde standartBizim ilk deneme diye standart olucakmıs hersey. Heryerde böyle mi ya
Bizim ilk denemede de dondurulmuş olmuştu bahçecide.onlar zaten dondurmayı da standarda bağlamış.Yani genelde üç aşağı beş yukarı heryerde standart bi tedavi var ama tabi ilaç protokolünün kişiye uygun ayarlanması ve iyi bir labaratuar başarıyı arttıran en önemli etkenler bence.Bakalım hayırlısı hakkımızda profesyonel ellerdeyiz bence gerisi nasipBizim ilk deneme diye standart olucakmıs hersey. Heryerde böyle mi ya
Parol içebilirsin diye düşünüyorum çünkü transferden sonra bile agriniz olursa parol alabilirsiniz dediler hamilelikte icilebilen bir ilaç. Geçmiş olsun .. İnsallah Rabbim once karninda sonra kucağında sevmeyi nasip eder .Kzlar yrn transferm var ağrı kesici alsam sıkıntı olr muu
Saol cnm inşallah allah razı olsnParol içebilirsin diye düşünüyorum çünkü transferden sonra bile agriniz olursa parol alabilirsiniz dediler hamilelikte icilebilen bir ilaç. Geçmiş olsun .. İnsallah Rabbim once karninda sonra kucağında sevmeyi nasip eder .
Parol içebilirsin diye düşünüyorum çünkü transferden sonra bile agriniz olursa parol alabilirsiniz dediler hamilelikte icilebilen bir ilaç. Geçmiş olsun .. İnsallah Rabbim once karninda sonra kucağında sevmeyi nasip eder .
Geçmiş olsun kötü düşünmeyin
Sağolun kızlar İnşâAllah herşey güzel olucakçok geçmiş olsun arkadaşım . oluyor böyle şeyler okuyoruz sen gönlünü ferah tut
Olsun erkenden halletmişsiniz Rabbim şifalar versin dualarımız sizinleBnmde dün dşm ağrdı gttm derince dolgu yptlar smdi ağryo yrnda transfer var nolcak blmym dişçi hçbşy olmaz korkma ddi ama inşallah kötü bşy olmaz sonrasnda bşyde ypamam
Benim en son 11,5 gibiydi kalınlık İnşâAllah normaldirKızlar kontrolden çıktım haftaya çarşamba-perlembe transfer olur büyük ihtimal dedi hoca rahim kalınlığı kaç olmalı
Tecrübe çok önemli canım yücel beyi dinle senBana da Yücel bey hsg sonrası hafif t dedi histereskopi önerdi transfer öncesi.ama daha önceki doktorların hiç biri böyle birşey dememişti.
Günseli hanım kasım ayından beri burda ben çok tecrübeli olduğunu sanmıyorum semra hocayla görüştüğümüzde yanımızdaydj ama hiç bişe anlamadı ilk görüşmem yücel beyleydi çok pozitif enerji verdi ve hala sadece yücel beye gidiyorum bi sıkıntım olunca mesaj atıyorum hemen geri dönüyor Allah razı olsunHer kontrolde farklı Dr olması bazen iyi bazende kafa karışıklığı yapıyor ,banada günseli hanım herşey normal yapılmayabilir dedi,Yücel hoca bugün yapılsa iyi olur dedi,
Duruma göre tahlil yapılıyor canım benden ilk günlerde tahlil istemedi sadece çatlatma iğnesi günü kan verdimarkadaşlar merhaba, bir şey sormak istiyorum. yücel beye ben ameliyat raporumu atmıştım whatsapp'dan bana ikinci adetinizle transferi planlayabiliriz hemşireleri ararsanız yapılması gerekenler konusunda yönlendireceklerdir dedi ancak ben hemşirelere mail attım aradım dönüş alamadım. transfer öncesi yapılması gereken bir şey var mı bi önceki reglide mesela tahlil falan yaptırmamız gerekiyor mu ?
3 çizgi nedir acabaİnşallah hakkında hayırlısı olur, sonu güzel olur bu sefer, hepimize de umut olursun. Kalınlık da bir faktör ama daha önemlisi o 3 çizgiyi görebilmeleri. Bugün kaçıncı günündü?
yücel bey tabiki :)Arkadaşlar, memorial da hangi doktoru tavsiye edersiiniz
İnşallah mutlu haberlerinde paylaşırsın arkadaşım,bende yarın opu ya giriyorum fazlasıyla heyecanlıyım ,tamamen baygın mı oluyoruzCanlar haftaya salı inşAllah transfer olucam :)
İnşAllah cnm :) korkma hiç ağrı hissetmiyorsun tamamen bayılıyorsun uyanınca ağrı kesici yapıyolar Allahın izni ile korkulacak bişey değilİnşallah mutlu haberlerinde paylaşırsın arkadaşım,bende yarın opu ya giriyorum fazlasıyla heyecanlıyım ,tamamen baygın mı oluyoruz
Tamamen bayılmak beni endişelendiren aslımda ,lokal istesem yaparlar mı acabaİnşAllah cnm :) korkma hiç ağrı hissetmiyorsun tamamen bayılıyorsun uyanınca ağrı kesici yapıyolar Allahın izni ile korkulacak bişey değil
Anestezi değil yaptıkları sedasyon yani uyku halinde olacaksın bayılmak bile diyemeyiz ona korkacagin birsey yok benim en sevdigim durum o oluyor sanki gunlerce uyumus gibi dinc oluyorum sonrasinda zaten çok kısa sürüyor insallah sen toplanip olusacak embriyolarina odaklanTamamen bayılmak beni endişelendiren aslımda ,lokal istesem yaparlar mı acaba
Sağolun kızlar İnşâAllah herşey güzel olucak
Olsun erkenden halletmişsiniz Rabbim şifalar versin dualarımız sizinle
Benim en son 11,5 gibiydi kalınlık İnşâAllah normaldir
Tecrübe çok önemli canım yücel beyi dinle sen
Günseli hanım kasım ayından beri burda ben çok tecrübeli olduğunu sanmıyorum semra hocayla görüştüğümüzde yanımızdaydj ama hiç bişe anlamadı ilk görüşmem yücel beyleydi çok pozitif enerji verdi ve hala sadece yücel beye gidiyorum bi sıkıntım olunca mesaj atıyorum hemen geri dönüyor Allah razı olsun
Duruma göre tahlil yapılıyor canım benden ilk günlerde tahlil istemedi sadece çatlatma iğnesi günü kan verdim
3 çizgi nedir acaba
yücel bey tabiki :)
canım bende önce Dr araştırdım sonra gördümki orda bireysel değil işleyiş,grup çalışması var tedavi boyunca üç dört Dr görüyor ,ama Semra hanımın dosyaları ve ilaç dozlarının son kontrollerini yapıyormuş,için rahat gidebilirsin merkeze ))
Ara ara buraya kızlar yasadiklari mucizeleri başlarından geçen olumsuz tedavilere rağmen en sonunda yaşadıkları mutlulukları yazıyorlar
Benim hikayemde öyle az buz değil 10 yıldan fazla süren zorlu bir süreç inşallah Birgün uzun uzun yazıcam kucağıma almadan oh diyemiyorum korkularım halen çok fazla
Demem o ki ben hamile kaldıysam ne olursunuz sizde vazgeçmeyin hep bir gün olucak diyin benim olduysa ki halen kucağıma almadım ama inşallah alıcam
Sizinde olur inşallah
İnşallah ,Anestezi değil yaptıkları sedasyon yani uyku halinde olacaksın bayılmak bile diyemeyiz ona korkacagin birsey yok benim en sevdigim durum o oluyor sanki gunlerce uyumus gibi dinc oluyorum sonrasinda zaten çok kısa sürüyor insallah sen toplanip olusacak embriyolarina odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?