Ben de dondurulmuş istiyorum yaİlk denemelerde genelde standart
Bizim ilk denemede de dondurulmuş olmuştu bahçecide.onlar zaten dondurmayı da standarda bağlamış.Yani genelde üç aşağı beş yukarı heryerde standart bi tedavi var ama tabi ilaç protokolünün kişiye uygun ayarlanması ve iyi bir labaratuar başarıyı arttıran en önemli etkenler bence.Bakalım hayırlısı hakkımızda profesyonel ellerdeyiz bence gerisi nasip
Hayırlı olsun, inşallah güzel olacak bu kez:)Canlar haftaya salı inşAllah transfer olucam :)
Bence lokal daha sıkıntıTamamen bayılmak beni endişelendiren aslımda ,lokal istesem yaparlar mı acaba
İnşAllah canım inşAllah :)Hayırlı olsun, inşallah güzel olacak bu kez:)
hayırlı olsun tatlım totemliyim biliyorsun olacakkk olmalııııı :):)İnşAllah canım inşAllah :)
İnş cnm bu defa güzel olur :))hayırlı olsun tatlım totemliyim biliyorsun olacakkk olmalııııı :):)
İlk defa mı anestezi alacaksın ben ilk defa alacağım zaman nasıl stres olmuştum anlatamam tam yattım masaya bi kalp çarpıntısı taşikardi oldum kalbim ağzımdan çıkacak sanki nefesim gitti beni uyutmayın diyorum anestezi doktoru başımda neden baştan söylemedin falan filan sonra doktorum beni bi rahatlattı bu zor bi operasyon dayanamazsın dedi hem dedi hiç korkulacak bişey değil falan filan gerçekten o kadar stres yapmaya gerek yokmuş çok şükür MâşâAllah çok güzel bişeymiş :) normal uyku gibi düşün insan neyle karşılaşacağını bilmeyince korkuyor çok normal sonrasında yine bi çok kez ameliyatların ve tedavilerim dahil tam 5 kez anestezi aldım Rabbim yardım ediyor bol dua et canım Rabbim yardımcın olsunTamamen bayılmak beni endişelendiren aslımda ,lokal istesem yaparlar mı acaba
Dr un zor bir operasyon mu dedi dayanamazsın, daha ben o masaya yatmadan kalbim atıyor deli gibi ,beni o halde gördüklerinde zaten direk bayıltırlar sanırım ,panik atak var biraz ,dişçi bile yaparken nefessiz kalıyorumİlk defa mı anestezi alacaksın ben ilk defa alacağım zaman nasıl stres olmuştum anlatamam tam yattım masaya bi kalp çarpıntısı taşikardi oldum kalbim ağzımdan çıkacak sanki nefesim gitti beni uyutmayın diyorum anestezi doktoru başımda neden baştan söylemedin falan filan sonra doktorum beni bi rahatlattı bu zor bi operasyon dayanamazsın dedi hem dedi hiç korkulacak bişey değil falan filan gerçekten o kadar stres yapmaya gerek yokmuş çok şükür MâşâAllah çok güzel bişeymiş :) normal uyku gibi düşün insan neyle karşılaşacağını bilmeyince korkuyor çok normal sonrasında yine bi çok kez ameliyatların ve tedavilerim dahil tam 5 kez anestezi aldım Rabbim yardım ediyor bol dua et canım Rabbim yardımcın olsun
Doktorlar böyle uygun gördüyse sıkma canını taze transfer de çok güvenilirBen de dondurulmuş istiyorum ya
Aynen zor derken iğne gibi bişeyle çekiyorlar ya kıpırdaman durmamız lazım benim de o an çarpıntıdan bu sefer yalvardım hadi uyutun diye gerçekten sakın korkma arkadaşım İnan korkulacak bişey değil uyuyorsun kalkıyorsun herşey bitmiş ne zaman senin opuDr un zor bir operasyon mu dedi dayanamazsın, daha ben o masaya yatmadan kalbim atıyor deli gibi ,beni o halde gördüklerinde zaten direk bayıltırlar sanırım ,panik atak var biraz ,dişçi bile yaparken nefessiz kalıyorum
Yarın inşallah ,Aynen zor derken iğne gibi bişeyle çekiyorlar ya kıpırdaman durmamız lazım benim de o an çarpıntıdan bu sefer yalvardım hadi uyutun diye gerçekten sakın korkma arkadaşım İnan korkulacak bişey değil uyuyorsun kalkıyorsun herşey bitmiş ne zaman senin opu
Ben de yücel beyden almıştım cok beklettiler, 1 saat sonra da ipek hanıma verdler yoğun diyipTeşekkür ederim, aldık bakalım randevuyu yücel bey dedim.ekip çalışması önemli inş hayırlı olur
Soner di adı sanırımYeni bir doktor başlamış sanırım erkek. Ben en son gittiğimde vardı, ismini bileniniz var mı? Hastanede listede göremedim adını.
Evet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.Yeni bir doktor başlamış sanırım erkek. Ben en son gittiğimde vardı, ismini bileniniz var mı? Hastanede listede göremedim adını.
Sanırım ok aldıktan sonra semra hanım dan listeye giriyorlar. Bikaç doktor hiç listeye eklenemeden gitti çünkü. Soner beyi de biri başka bi yerden de tanıyormuş eski hastasıymış falan karşılaşmışlardı o yüzden merak ettim nereden geldi acaba diyeEvet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.
Ben islem odasimdam hayal meyal bisey hatırlıyorum odaya geldigimda tam uyanmaya basladim kisiye gore değişirArkadaşlar opu sonrası odada mı uyandınız yoksa. İşlem odasında mı?
Kimler geldi kimler geçti resmen gözümüzün önünde, biz hala burdayız. Yazdığımı okuyunca güldüm kendi kendime, bizden habersiz kuş uçmuyor resmen :):))Evet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?