Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de dondurulmuş istiyorum ya

Tamamen bayılmak beni endişelendiren aslımda ,lokal istesem yaparlar mı acaba
İlk defa mı anestezi alacaksın ben ilk defa alacağım zaman nasıl stres olmuştum anlatamam tam yattım masaya bi kalp çarpıntısı taşikardi oldum kalbim ağzımdan çıkacak sanki nefesim gitti beni uyutmayın diyorum anestezi doktoru başımda neden baştan söylemedin falan filan sonra doktorum beni bi rahatlattı bu zor bi operasyon dayanamazsın dedi hem dedi hiç korkulacak bişey değil falan filan gerçekten o kadar stres yapmaya gerek yokmuş çok şükür MâşâAllah çok güzel bişeymiş :) normal uyku gibi düşün insan neyle karşılaşacağını bilmeyince korkuyor çok normal sonrasında yine bi çok kez ameliyatların ve tedavilerim dahil tam 5 kez anestezi aldım Rabbim yardım ediyor bol dua et canım Rabbim yardımcın olsun

Dr un zor bir operasyon mu dedi dayanamazsın, daha ben o masaya yatmadan kalbim atıyor deli gibi ,beni o halde gördüklerinde zaten direk bayıltırlar sanırım ,panik atak var biraz ,dişçi bile yaparken nefessiz kalıyorum

Aynen zor derken iğne gibi bişeyle çekiyorlar ya kıpırdaman durmamız lazım benim de o an çarpıntıdan bu sefer yalvardım hadi uyutun diye gerçekten sakın korkma arkadaşım İnan korkulacak bişey değil uyuyorsun kalkıyorsun herşey bitmiş ne zaman senin opu

Yeni bir doktor başlamış sanırım erkek. Ben en son gittiğimde vardı, ismini bileniniz var mı? Hastanede listede göremedim adını.

Yeni bir doktor başlamış sanırım erkek. Ben en son gittiğimde vardı, ismini bileniniz var mı? Hastanede listede göremedim adını.
Evet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.

Sanırım ok aldıktan sonra semra hanım dan listeye giriyorlar. Bikaç doktor hiç listeye eklenemeden gitti çünkü. Soner beyi de biri başka bi yerden de tanıyormuş eski hastasıymış falan karşılaşmışlardı o yüzden merak ettim nereden geldi acaba diye

Kimler geldi kimler geçti resmen gözümüzün önünde, biz hala burdayız. Yazdığımı okuyunca güldüm kendi kendime, bizden habersiz kuş uçmuyor resmen :):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…