Ben 9 defa anestezi almis biri olarak soyleyebilirim. Korkulacak hic bir sey yok. Koldan bir sivi veriyorlar sen 5 e kadar sayana kadar uyuyorsun kalktiginda bir bakmissin islem bitmis. Sonra kendime niye bu kadar stres yaptim diyeceksin emin olDr un zor bir operasyon mu dedi dayanamazsın, daha ben o masaya yatmadan kalbim atıyor deli gibi ,beni o halde gördüklerinde zaten direk bayıltırlar sanırım ,panik atak var biraz ,dişçi bile yaparken nefessiz kalıyorum
Sen 9 diyince bende saydım da bende 10 defa olmuşBen 9 defa anestezi almis biri olarak soyleyebilirim. Korkulacak hic bir sey yok. Koldan bir sivi veriyorlar sen 5 e kadar sayana kadar uyuyorsun kalktiginda bir bakmissin islem bitmis. Sonra kendime niye bu kadar stres yaptim diyeceksin emin ol
Islem odasinda degil orda bir yer var ayilman icin bekletiyorlar ayilinca odaya aliyorlar.ilk yarim saat bir karin agrisi cekiyorsun. Ama biz adet agrisina alisik oldugumuzdan oyle bir agri sonra geciyor. Hic korkma insallah guzel gececekArkadaşlar opu sonrası odada mı uyandınız yoksa. İşlem odasında mı?
Sağolasın canım umarım dediğiniz gibi olur herşey,Islem odasinda degil orda bir yer var ayilman icin bekletiyorlar ayilinca odaya aliyorlar.ilk yarim saat bir karin agrisi cekiyorsun. Ama biz adet agrisina alisik oldugumuzdan oyle bir agri sonra geciyor. Hic korkma insallah guzel gececek
Beni ipek hanıma verdiler yücel beyden randevu almama ragmenEvet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.
Çok yoğun zamanlarda öyle şeyler olabiliyor. Ben tedavilerimde böyle bir durum yaşamadım. Dış gebelikten dolayı Semra hocayla görüşmeye gittiğimizde önce Gönül hanım bakacaktı. Gönül hanım yoğun başka bir doktor olur mu dediler. Biz kabul etmedik bekleriz dedik. Hatta son tedavimin ilk gününde de randevu alırken de Gönül hanımda ısrar ettiğim için beklemeli randevu aldım. Yine isterseniz başka doktor baksın dediler. Hatta Gönül hanımı bekleyen hastaların bir kısmı kabul etti erken gitti. Biz bekledik. Opuya gitti geldi doktor.Beni ipek hanıma verdiler yücel beyden randevu almama ragmen
Haklısın ozaman birdahaki sefere ısrarcı olayım. Birde bana taze transfer dediler. İlk denemem oldugu icin mi acabaÇok yoğun zamanlarda öyle şeyler olabiliyor. Ben tedavilerimde böyle bir durum yaşamadım. Dış gebelikten dolayı Semra hocayla görüşmeye gittiğimizde önce Gönül hanım bakacaktı. Gönül hanım yoğun başka bir doktor olur mu dediler. Biz kabul etmedik bekleriz dedik. Hatta son tedavimin ilk gününde de randevu alırken de Gönül hanımda ısrar ettiğim için beklemeli randevu aldım. Yine isterseniz başka doktor baksın dediler. Hatta Gönül hanımı bekleyen hastaların bir kısmı kabul etti erken gitti. Biz bekledik. Opuya gitti geldi doktor.
Senin için önemli olan Semra hocanın görmesi ve değerlendirmesi idi. Bundan sonraki aşamada da Yücel beyle devam etmek istiyorsan ve böyle durumlarda beklerim de dersen başka doktora aktarmazlar. Ama doktorun olmadığı günse veya gelemeyecek durumda ise o zaman zaten bunu söylerler. Yani hastayı bekletmemek için zaten ekip çalışması da olduğu için bu şekilde bir formül geliştiriyorlar. Bu konuda bir yanlışlarını görmedim bu güne kadar. İçin rahat olsun.
Mutlaka bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Benim bu konudaki fikrim spermlerde baş anomalisi yüksek olduğu için blastosist aşamasına ulaşmada sıkıntı olması ihtimaline karşı riske girmemek için taze transferin daha garanti olacağını düşünmüş olabilirler. İlk tedavi olduğu için de daha önce tedaviye nasıl cevap verdiğinize embriyo gelişimine dair elde bir veri de yok. Dediğim gibi bu benim düşüncem. Eşin memorialda test verdi mi? Tedaviye başlarken tekrar konuşursun bunu doktorunla da. Dondurulmuş istediğini söylersin. Şartlar uygun olursa öyle de yaparlar.Haklısın ozaman birdahaki sefere ısrarcı olayım. Birde bana taze transfer dediler. İlk denemem oldugu icin mi acaba
Onlar tüp bebek sertifikası için geliyorlarmışEvet Soner bey ben de gördüm. İpek hanım var bi de onun da hastanedeyken günlük listede görmüştüm ismini. Ama az hasta vardı ikisinde de. Bi de burda bi arkadaş Dilek hanımdan bahsetti. Hiç birinin ismi sitedeki kadroda yok. Emre beyin ismi de duruyor hala.
Sanırım aynı gün bi erkek bi bayan doktor transfer için planlanıyor onların içinden seçiyorsunuz.Hanımlar transferlere hangi doktorlar giriyor sizlerinkine hangi doktor girdi? Opuda ki gibi mesela sadece Melih bey gibi mi tek doktor mu giriyor yoksa seçebiliyor muyuz?
Sertifika için bulunan doktora hasta vereceklerini düşünmüyorum. Daha önce de zaman zaman farklı doktorlar oluyordu. Hatta bi ara her doktorun yanında 2 kişi daha dolanıyordu. Onlarla giriyorlardı muayeneler falan. Yenibaşlamaya adaylar mı acaba demiştik ama hiç kalan olmadı sanırım onlardan.Onlar tüp bebek sertifikası için geliyorlarmış
Semra Hanım ın hastanede olduğu güne denk geliyorsa onu da isteyebilirsin. Aradıklarında söylersen müsaitse yapar.Hanımlar transferlere hangi doktorlar giriyor sizlerinkine hangi doktor girdi? Opuda ki gibi mesela sadece Melih bey gibi mi tek doktor mu giriyor yoksa seçebiliyor muyuz?
Sanırım aynı gün bi erkek bi bayan doktor transfer için planlanıyor onların içinden seçiyorsunuz.
Sertifika için bulunan doktora hasta vereceklerini düşünmüyorum. Daha önce de zaman zaman farklı doktorlar oluyordu. Hatta bi ara her doktorun yanında 2 kişi daha dolanıyordu. Onlarla giriyorlardı muayeneler falan. Yenibaşlamaya adaylar mı acaba demiştik ama hiç kalan olmadı sanırım onlardan.
Semra Hanım ın hastanede olduğu güne denk geliyorsa onu da isteyebilirsin. Aradıklarında söylersen müsaitse yapar.
İlk görüşmede dosyamı 1 sene önce bayan bi doktor doldurdu sonra yücel bey gelmişti genelde o tür işlere bakıyorlar diye biliyorum bir nevi eğitim medipolde benim ameliyatlarımı yapan çok sevdiğim doktorum 2019 yılında memoriale ivf sertifikası için hak kazanmış ki 2013 yılında başvurmuş Yen'i sıra gelmiş ayrıca şuan başvuru yapan doktorlara 2030lu yıllara sıra geliyormuş doktorum diyor ki gelecekte infertilite çok yaygın olacak çoğu kişi doğal yolla gebe kalamayacak maalesef o yüzden ivf sertifikası çok önemli dedi konuyla alakalı değildi ama yazmak istedim :)Sertifika için bulunan doktora hasta vereceklerini düşünmüyorum. Daha önce de zaman zaman farklı doktorlar oluyordu. Hatta bi ara her doktorun yanında 2 kişi daha dolanıyordu. Onlarla giriyorlardı muayeneler falan. Yenibaşlamaya adaylar mı acaba demiştik ama hiç kalan olmadı sanırım onlardan.
Çok normal cnn yumurtalıklar calisiyorARkadaşlar merhaba . Bi sorum olacaktı. Bugün tedavimin 6.günü iğne kullanımında. Yoğun bi akıntı geliyor bu normal mi ?
Evet canım normal benim ilk tedavide hele ohss olduğum için pet koymak zorunda kalmıştım çamaşır değişmekten mahvolmuştum dr normal dedi ama son iki tedavimde daha normal oldu hidrosalpenks de olduğu için o fazla sıvıyı onada yoruyorum şimdileri normalde de aşırı akıntısı olan biriydim şuan sadece ovulasyon döneminde oluyor tüplerim alındığı içinARkadaşlar merhaba . Bi sorum olacaktı. Bugün tedavimin 6.günü iğne kullanımında. Yoğun bi akıntı geliyor bu normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?