- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
Günaydın cnm inş çok kolay geçer cnmGÜNAYDIN........günlerden OPU...
Saat kaçta olacak cnm birde eşler o gün sabah sekizde sperm verip gidebilir mi?Allah razı olsun K Kavimlergocu
Bir saate alırlar sanırım ,sanırım eşimde o sırada verir,bende beklemesini istemiyorum zaten ,Saat kaçta olacak cnm birde eşler o gün sabah sekizde sperm verip gidebilir mi?
Öncekinde verip gitmişti hemen eşim
Anladım cnm ben de çok heyecanlıyım.Bir saate alırlar sanırım ,sanırım eşimde o sırada verir,bende beklemesini istemiyorum zaten ,
Günaydın hayırlısı olsun şimdiden inşallahGÜNAYDIN........günlerden OPU...
Teşşekürler canım isteyen herkese ,aslında dua zinciri başlatsak ne güzel olur kızlarGünaydın hayırlısı olsun şimdiden inşallah
Günaydın canım İnşâAllah çok güzel geçer yoksa çıktın mı nasıl geçtiGÜNAYDIN........günlerden OPU...
İnfertiliteye alabiliyorsan orada yaptır hangi testler olduğunu söylersen daha iyi yardımcı oluruzKızlar sisli memorial tedavi öncesi bazı kan testlerini yenilememi istedi. Ben devlette yaptırıcam zeynepkamilde. Hangi bölümden randevu almalıyım? İnfertilite mi jinekoloji mi
Çıktım canım ;bayağı heyecanlı titreyerek girdim ,ama arkadaşların dediği gibi korkulacak bişey değilmiş ,adet ağrısı gibi biraz ağrı ve baş dönmesi var eşimin gidebileceğini söylediler,bende biraz dinlenip taksiye biner eve dönerim inşallahGünaydın canım İnşâAllah çok güzel geçer yoksa çıktın mı nasıl geçti
Amh istedilerse normal jinekoloji ye tasak gelmiş ben önceden bağcılar araştırmada kadın doğuma yaptırdım eylülde tekrar istedim sadece ivf bölümü yapıyor dediler.Kızlar sisli memorial tedavi öncesi bazı kan testlerini yenilememi istedi. Ben devlette yaptırıcam zeynepkamilde. Hangi bölümden randevu almalıyım? İnfertilite mi jinekoloji mi
Kadin dogumdan alabilirsinKızlar sisli memorial tedavi öncesi bazı kan testlerini yenilememi istedi. Ben devlette yaptırıcam zeynepkamilde. Hangi bölümden randevu almalıyım? İnfertilite mi jinekoloji mi
Hadi bakalim gecmis olsun kaç yumurtan toplandiÇıktım canım ;bayağı heyecanlı titreyerek girdim ,ama arkadaşların dediği gibi korkulacak bişey değilmiş ,adet ağrısı gibi biraz ağrı ve baş dönmesi var eşimin gidebileceğini söylediler,bende biraz dinlenip taksiye biner eve dönerim inşallah
8 adet toplanmış canımHadi bakalim gecmis olsun kaç yumurtan toplandi
Vallah benim aile hekimim gıcık ozel recete yazamam diyor herseyi malesef ozelden aldim.Sonrasında yazılan ilaçları aile hekimi yazıyor bilginiz olsun arkadaşlar
Tedavin hayırlı olsun canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallahKızlar transfer için Dr tercihimizi belirtebiliyormuyuz Dr tavsiye edin lütfen tecrübeli arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?