Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sisli memorial tedavi öncesi bazı kan testlerini yenilememi istedi. Ben devlette yaptırıcam zeynepkamilde. Hangi bölümden randevu almalıyım? İnfertilite mi jinekoloji mi

Kızlar sisli memorial tedavi öncesi bazı kan testlerini yenilememi istedi. Ben devlette yaptırıcam zeynepkamilde. Hangi bölümden randevu almalıyım? İnfertilite mi jinekoloji mi
İnfertiliteye alabiliyorsan orada yaptır hangi testler olduğunu söylersen daha iyi yardımcı oluruz

Günaydın canım İnşâAllah çok güzel geçer yoksa çıktın mı nasıl geçti
Çıktım canım ;bayağı heyecanlı titreyerek girdim ,ama arkadaşların dediği gibi korkulacak bişey değilmiş ,adet ağrısı gibi biraz ağrı ve baş dönmesi var eşimin gidebileceğini söylediler,bende biraz dinlenip taksiye biner eve dönerim inşallah

Amh istedilerse normal jinekoloji ye tasak gelmiş ben önceden bağcılar araştırmada kadın doğuma yaptırdım eylülde tekrar istedim sadece ivf bölümü yapıyor dediler.

Hadi bakalim gecmis olsun kaç yumurtan toplandi

Kızlar transfer için Dr tercihimizi belirtebiliyormuyuz Dr tavsiye edin lütfen tecrübeli arkadaşlar
Tedavin hayırlı olsun canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallah
Transfer de dr faktörü ne kadar farkeder pek bilmiyorum ama benimkini yücel bey yaptı takip dr umda dönüşümlü olarak Emre bey ve yücel beydi ikisindende çok memnunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…