Cok guzel hayirlisi olsun.8 adet toplanmış canım
Ohss yada rahimsel bir problem yoksa cnn taze transferin bi sakıncası yok kalbine şüphe düşürme hiçArkadaşlar genetik için soruyorlar şuan ,eğer göndermezsem bu hafta transfer olurmuş ,rahim dinlendirme Yok
Hadi bakalım oldu da bitti MâşâAllah:) hayırlı olsunÇıktım canım ;bayağı heyecanlı titreyerek girdim ,ama arkadaşların dediği gibi korkulacak bişey değilmiş ,adet ağrısı gibi biraz ağrı ve baş dönmesi var eşimin gidebileceğini söylediler,bende biraz dinlenip taksiye biner eve dönerim inşallah
İyi ne güzel işte birde o bekleme stresini yaşamayacaksınArkadaşlar genetik için soruyorlar şuan ,eğer göndermezsem bu hafta transfer olurmuş ,rahim dinlendirme Yok
O zaman genetik istemeden YA NASİP Mİ DİYEYİM OLSUN MI TAZE TEANSFER ,ne dersiniz dostlarımHadi bakalım oldu da bitti MâşâAllah:) hayırlı olsun
İyi ne güzel işte birde o bekleme stresini yaşamayacaksın
Vallah benim aile hekimim gıcık ozel recete yazamam diyor herseyi malesef ozelden aldim.
Bende Yücel hocayı istiyorum hakkımızda hayırlısı canım Allah yardımcımız olsunBeni hastaneden aradılar yarın transferim olacak nasipse yücel bey yapacakmış şimdiye kadar hep yücel bey diye yalvardım hastane şimdi illa bayan doktor dersem döverler beni demi
KIZLARRRRRRRO zaman genetik istemeden YA NASİP Mİ DİYEYİM OLSUN MI TAZE TEANSFER ,ne dersiniz dostlarım
Rahim dinlendirme neden yok?Arkadaşlar genetik için soruyorlar şuan ,eğer göndermezsem bu hafta transfer olurmuş ,rahim dinlendirme Yok
Bilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadımRahim dinlendirme neden yok?
KIZLARRRRRRR
Bilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadım
Bilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadım
Bende yücel hocayı istemeyi düşünüyordum yücel hoca dün not düştü semra hanım yapsın dediBeni hastaneden aradılar yarın transferim olacak nasipse yücel bey yapacakmış şimdiye kadar hep yücel bey diye yalvardım hastane şimdi illa bayan doktor dersem döverler beni demi
Bende Yücel hocayı istiyorum hakkımızda hayırlısı canım Allah yardımcımız olsun[/QUOTE
Dr ailenizde sıkıntı Yok sadece yaş olarak sınırdasın olabilirde olmayabilirde dedi,ben olsam yaptırırdım dedi,öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım geçmiş olsun. bende pgt yaptırmadım donmuşlarım bekliyor. ama bu senin eşinle birlikte daha doğru verebileceğin bir karar. burada bir çok arkadaşımın embriyoları pgt'li bir kısmının da pgt'siz. iki taraftan da hem olumlu örnekler hem de negatif sonuçlar var maalesef. bu tamamen doktora ve sana bağlı. doktor sana kesin yaptıralım mı dedi yoksa öneride mi bulundu ya da neden önerdi ? bunları yazabilir misin bize.
Dr ailenizde sıkıntı Yok sadece yaş olarak sınırdasın olabilirde olmayabilirde dedi,ben olsam yaptırırdım dedi,
Kesinlikle kafa bi dünya oldu ,erkek olmak lazımmış benim koca sen bilirsin deyip çıkıyor ne güZelhmm anladım canım işte doktorda öyle diyince insan çok sınırda kalıyor
aynen öyle onlar her aşamada rahat:) daha 3-4 günün var bakalım embriyo sayısına ona göre karar verirsin canımKesinlikle kafa bi dünya oldu ,erkek olmak lazımmış benim koca sen bilirsin deyip çıkıyor ne güZel
Senin icin ne hayirlisi ise o nasip olsun. Daha 5.gune var bakalim ne olacaklar. Benim 5.gune genelde 2 kaldigi icin hep transfer istemisimdir.hatta 3. Gun bozulmalar basladigi icin ben hep 3. Gun transfer edin diye yalvardigimi bilirim.Benim ilk tedavimde taze transfer olmustu. Sonrakileri yas faktorunden ve ağır erkek faktoru oldugu icin 1tane emriyom kalmasina ragmen beklettiler. Bugun 4 tane embriyom ilerliyor. Insallah 5.gune hepsi Allahin izni ile kalirlar.Kesinlikle kafa bi dünya oldu ,erkek olmak lazımmış benim koca sen bilirsin deyip çıkıyor ne güZel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?