Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi bakalım oldu da bitti MâşâAllah:) hayırlı olsun
Arkadaşlar genetik için soruyorlar şuan ,eğer göndermezsem bu hafta transfer olurmuş ,rahim dinlendirme Yok
İyi ne güzel işte birde o bekleme stresini yaşamayacaksın

öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım geçmiş olsun. bende pgt yaptırmadım donmuşlarım bekliyor. ama bu senin eşinle birlikte daha doğru verebileceğin bir karar. burada bir çok arkadaşımın embriyoları pgt'li bir kısmının da pgt'siz. iki taraftan da hem olumlu örnekler hem de negatif sonuçlar var maalesef. bu tamamen doktora ve sana bağlı. doktor sana kesin yaptıralım mı dedi yoksa öneride mi bulundu ya da neden önerdi ? bunları yazabilir misin bize.

Bilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadım
Bilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadım

hastanede herkese donmuş embriyo transferi gibi standart bir uygulama yok. ikisi arasında da belirgin bir pozitif ayrımcılıkta yok. hastanın durumu neye uygunsa rahim embriyolar vs. ona göre hareket ediliyor tamamen. içiniz rahat olsun uygun olmasa hiç denemezler iki yöntem için de söylüyorum.

Beni hastaneden aradılar yarın transferim olacak nasipse yücel bey yapacakmış şimdiye kadar hep yücel bey diye yalvardım hastane şimdi illa bayan doktor dersem döverler beni demi
Bende yücel hocayı istemeyi düşünüyordum yücel hoca dün not düştü semra hanım yapsın dedi
Bende Yücel hocayı istiyorum hakkımızda hayırlısı canım Allah yardımcımız olsun[/QUOTE

Dr ailenizde sıkıntı Yok sadece yaş olarak sınırdasın olabilirde olmayabilirde dedi,ben olsam yaptırırdım dedi,

Kesinlikle kafa bi dünya oldu ,erkek olmak lazımmış benim koca sen bilirsin deyip çıkıyor ne güZel
Senin icin ne hayirlisi ise o nasip olsun. Daha 5.gune var bakalim ne olacaklar. Benim 5.gune genelde 2 kaldigi icin hep transfer istemisimdir.hatta 3. Gun bozulmalar basladigi icin ben hep 3. Gun transfer edin diye yalvardigimi bilirim.Benim ilk tedavimde taze transfer olmustu. Sonrakileri yas faktorunden ve ağır erkek faktoru oldugu icin 1tane emriyom kalmasina ragmen beklettiler. Bugun 4 tane embriyom ilerliyor. Insallah 5.gune hepsi Allahin izni ile kalirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…