- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
bugün 3, günün değil mi canım. hadi maşallah hepsi 5, güne kalsın sana sağlıklı evlatlar nasip olsunSenin icin ne hayirlisi ise o nasip olsun. Daha 5.gune var bakalim ne olacaklar. Benim 5.gune genelde 2 kaldigi icin hep transfer istemisimdir.hatta 3. Gun bozulmalar basladigi icin ben hep 3. Gun transfer edin diye yalvardigimi bilirim.Benim ilk tedavimde taze transfer olmustu. Sonrakileri yas faktorunden ve ağır erkek faktoru oldugu icin 1tane emriyom kalmasina ragmen beklettiler. Bugun 4 tane embriyom ilerliyor. Insallah 4.gune kalirlar.
Allah razi olsun insallah canim. 4 taneside 5.gune kalırlarbugün 3, günün değil mi canım. hadi maşallah hepsi 5, güne kalsın sana sağlıklı evlatlar nasip olsun
Dondurulmuş istiyorum diyemiyormusunBilmiyorum genetiğe gitmiyorsa rahim uygunsa öyleymiş anlamadım
Dondurulsa daha iyi değil mi? Cözüldüğünde zaten sağlıklıysa yasıyorSenin icin ne hayirlisi ise o nasip olsun. Daha 5.gune var bakalim ne olacaklar. Benim 5.gune genelde 2 kaldigi icin hep transfer istemisimdir.hatta 3. Gun bozulmalar basladigi icin ben hep 3. Gun transfer edin diye yalvardigimi bilirim.Benim ilk tedavimde taze transfer olmustu. Sonrakileri yas faktorunden ve ağır erkek faktoru oldugu icin 1tane emriyom kalmasina ragmen beklettiler. Bugun 4 tane embriyom ilerliyor. Insallah 5.gune hepsi Allahin izni ile kalirlar.
Dondurulursa daha iyi diye bir kural yok. Dondurulmasının daha iyi olduğu hastalar var. Şöyle düşün Allah göstermesin ama 4.günde devam eden 2 embriyon kaldı ve 5.gün ne durumda olacağı belli değil. Belli bir kaliteye(blastosist aşamasına) gelemeyen embriyoyu dondurmanın hiç bir anlamı yok zaten dondurmuyorlar burda. Bu durumda sen direk transfer mi istersin yoksa illa dondurulsun diyebilir misin? Bu şekilde 4.gün 5.gün transferle hamile kalanlar da var yok değil. Sana da bu riske girmemek için taze öneriyorlar. O aşamada dersin ben dondurulmuş istiyorum diye. Eğer embriyolar dondurmaya uygun olursa dondurulsun diye.Dondurulsa daha iyi değil mi? Cözüldüğünde zaten sağlıklıysa yasıyor
Demekki histereskopiye gerek görmediler. Transfer edildikten sonra geri kalanları da gönderebilirsin varsa böyle bir seçenek.Eşim embriyo ların kalanlarına ve kalitesine göre ve maddi olarak imkanlar dahilinde iki göndeririz dedi kararsızım
Lütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisiDondurulursa daha iyi diye bir kural yok. Dondurulmasının daha iyi olduğu hastalar var. Şöyle düşün Allah göstermesin ama 4.günde devam eden 2 embriyon kaldı ve 5.gün ne durumda olacağı belli değil. Belli bir kaliteye(blastosist aşamasına) gelemeyen embriyoyu dondurmanın hiç bir anlamı yok zaten dondurmuyorlar burda. Bu durumda sen direk transfer mi istersin yoksa illa dondurulsun diyebilir misin? Bu şekilde 4.gün 5.gün transferle hamile kalanlar da var yok değil. Sana da bu riske girmemek için taze öneriyorlar. O aşamada dersin ben dondurulmuş istiyorum diye. Eğer embriyolar dondurmaya uygun olursa dondurulsun diye.
senceDemekki histereskopiye gerek görmediler. Transfer edildikten sonra geri kalanları da gönderebilirsin varsa böyle bir seçenek.
Bence miktar ve hareketlilik biraz az gözüküyor.totale vurduğunda yeterli benceLütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
Miktar yeterli diyecektimBence miktar ve hareketlilik biraz az gözüküyor.totale vurduğunda yeterli bence
Sayı çok iyi. Toplam sayı olması gerekenin 4 katından bile fazla. Mlde 2.5 katı. %2 morfoloji de gayet iyi. Burda yapılan testlerde zaten genelde düşük çıkıyor çok ayrıntılı inceledikleri için. Baş anomalisi %80 in üzerine çıkınca daha büyük sorun oluyor. Bir de belli bir anomalide yoğunluk olduğunda. Sadece hızınız biraz düşük ama ileri hareket ve ileri hız var. Bence çok can sıkacak bir sonuç değil. Bizimki çok çok daha kötü.Lütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
Hayırlı olsun8 adet toplanmış canım
Hoş geldin. Günseli hanım tecrübeli bir doktor. Benim opuma gitmişti memnun kaldım. Eğer sen iyi elektrik almışsan önemli olan bu. Burda zaten ekip çalışması var. Ön görüşmede tedaviyle ilgili bir plan çıkarılmıştır sana o uygulanır. Zaman zaman kontrol randevularını farklı doktorlara verebilirler bunu yadırgama.Davetiniz için teşekkür ederim :)Jalapenoo
Dün ilk randevuma geldim. Günseli hanımın hastaları varsa fikir almak isterim. Nasıl memnun musunuz?
Hadi gözün aydın hayırlı uğurlu olsunBeni hastaneden aradılar yarın transferim olacak nasipse yücel bey yapacakmış şimdiye kadar hep yücel bey diye yalvardım hastane şimdi illa bayan doktor dersem döverler beni demi
Teşşekür ederimHayırlı olsun
Öyle bir seçenek Yok canım ,eğer genetiğe gitmezse transfer dendiDondurulmuş istiyorum diyemiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?