- 5 Nisan 2018
- 166
- 130
- 33
İşte net olmayınca ilaçları fitilleri kullanmak durumundayım transfer öteki aya kalırsa o zaman tekrar verirler ilaçları bu sıkıntı yaparmı acabaSenin icin ne hayirlisi ise o nasip olsun. Daha 5.gune var bakalim ne olacaklar. Benim 5.gune genelde 2 kaldigi icin hep transfer istemisimdir.hatta 3. Gun bozulmalar basladigi icin ben hep 3. Gun transfer edin diye yalvardigimi bilirim.Benim ilk tedavimde taze transfer olmustu. Sonrakileri yas faktorunden ve ağır erkek faktoru oldugu icin 1tane emriyom kalmasina ragmen beklettiler. Bugun 4 tane embriyom ilerliyor. Insallah 5.gune hepsi Allahin izni ile kalirlar.
Hayırlı olsun canım ins sağlıkla kucağına alirsinKızlar dün transferm oldu uanağm şiş dişm ağrıyo bn napçammm aşırı bi ağrm yk ama yanağm şiş dişimle bşy yiyemiyorm smdi bşyde yapmazlar ne yapçağmı şaşrdım
Saol canım inşallahhHayırlı olsun canım ins sağlıkla kucağına alirsin
Hoş geldin. Günseli hanım tecrübeli bir doktor. Benim opuma gitmişti memnun kaldım. Eğer sen iyi elektrik almışsan önemli olan bu. Burda zaten ekip çalışması var. Ön görüşmede tedaviyle ilgili bir plan çıkarılmıştır sana o uygulanır. Zaman zaman kontrol randevularını farklı doktorlara verebilirler bunu yadırgama.
Madem tedavine karar vermişsin bu sayfa işleyişi daha iyi anlamana yardımcı olur diye düşünerek davet ettim.
Canım hayırlı olsun tedavin .bence iyi değerlerin orda çok didikliyorlar.onceki yerlerde morfoloji kaç çıkıyorduLütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
Bende ilaclari kullaniyorum ne olur ne olmaz veriyorlar.İşte net olmayınca ilaçları fitilleri kullanmak durumundayım transfer öteki aya kalırsa o zaman tekrar verirler ilaçları bu sıkıntı yaparmı acaba
Bakirkoy sadi konukta yaptirmistim. Arastirma hast genetik bolumunde yaptirabilirsin bu arada ignelerin yettimiARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Lütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
Bağcılar devlet hastanesinde tıbbi genetik te yaptırdımARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Kocaeli araştırmaya sorduk bayanlara yapılıyormuş erkeklere yapmıyorlarmış eşimden istemişti Semra hanım kromozom testiniBağcılar devlet hastanesinde tıbbi genetik te yaptırdım
Eğitim Araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümü olanlarda yaptirabilirsin. Mhrs den bakabilirsin sana en yakın en uygun nerede olduğuna.ARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Kadınlara pırtılaşma artı kromozom erkeklere de istiyorlar benim eşimde var sorun ondan düşük oluyor ikinizde randevu alın gidin birde 2 ayı bulur çıkmasıKocaeli araştırmaya sorduk bayanlara yapılıyormuş erkeklere yapmıyorlarmış eşimden istemişti Semra hanım kromozom testini
Peki yucel bey basla dedimiMerhaba.her ne kadar pek yazmasamda uzun suredir bu forumu takip ediyorum.bugün memorialde 3.tedavime başladım.6 ay önceki tedavimde 9 yumurta toplanmisti. 3 pgt ye giden embriyodan biri mozaik geldigi icin transfer islemi olmamıştı.o zaman baska bir labaratuarda yaptırdığım amh 2.37 idi.e2 38 di.bugün sağ tarafta folikul görülmedi.solda ise 4-5 tane görüldü.yücel bey rezerv azalması olabilir dedi.keza test sonuclarida onu işaret ediyor maalesef.amh 1.20,e2 56 ve fsh 11 çıktı.çok moralim bozuldu.6 ayda amh bu kadar hizli azalabilir mi?2 ay sonra yasim 34 olacak.
Evet 225 dozla basliyorum.Peki yucel bey basla dedimi
Ben numune eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım trabzondaARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Sence pgt yapılır mı bu durumda?? Bana standart protokol demislerdi ama bu sonuclar fikirlerini değiştriri miSayı çok iyi. Toplam sayı olması gerekenin 4 katından bile fazla. Mlde 2.5 katı. %2 morfoloji de gayet iyi. Burda yapılan testlerde zaten genelde düşük çıkıyor çok ayrıntılı inceledikleri için. Baş anomalisi %80 in üzerine çıkınca daha büyük sorun oluyor. Bir de belli bir anomalide yoğunluk olduğunda. Sadece hızınız biraz düşük ama ileri hareket ve ileri hız var. Bence çok can sıkacak bir sonuç değil. Bizimki çok çok daha kötü.
Düzen labta veriyorduk aynı cıktı sonuclarCanım hayırlı olsun tedavin .bence iyi değerlerin orda çok didikliyorlar.onceki yerlerde morfoloji kaç çıkıyordu
Buarada tesekkur ederim hepimiz icin hayırlı olur inşallahDüzen labta veriyorduk aynı cıktı sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?