Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İşte net olmayınca ilaçları fitilleri kullanmak durumundayım transfer öteki aya kalırsa o zaman tekrar verirler ilaçları bu sıkıntı yaparmı acaba

Bana da çok tecrübeli geldi. Elektriği de güzeldi muhtemelen onunla devam ederiz. İnşallah hepimize uğurlu gelsin tüm doktorların elleri :)

ARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı

ARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Bakirkoy sadi konukta yaptirmistim. Arastirma hast genetik bolumunde yaptirabilirsin bu arada ignelerin yettimi

Bağcılar devlet hastanesinde tıbbi genetik te yaptırdım

Eğitim Araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümü olanlarda yaptirabilirsin. Mhrs den bakabilirsin sana en yakın en uygun nerede olduğuna.

Kocaeli araştırmaya sorduk bayanlara yapılıyormuş erkeklere yapmıyorlarmış eşimden istemişti Semra hanım kromozom testini
Kadınlara pırtılaşma artı kromozom erkeklere de istiyorlar benim eşimde var sorun ondan düşük oluyor ikinizde randevu alın gidin birde 2 ayı bulur çıkması
memorial de ne kadar ?

Merhaba.her ne kadar pek yazmasamda uzun suredir bu forumu takip ediyorum.bugün memorialde 3.tedavime başladım.6 ay önceki tedavimde 9 yumurta toplanmisti. 3 pgt ye giden embriyodan biri mozaik geldigi icin transfer islemi olmamıştı.o zaman baska bir labaratuarda yaptırdığım amh 2.37 idi.e2 38 di.bugün sağ tarafta folikul görülmedi.solda ise 4-5 tane görüldü.yücel bey rezerv azalması olabilir dedi.keza test sonuclarida onu işaret ediyor maalesef.amh 1.20,e2 56 ve fsh 11 çıktı.çok moralim bozuldu.6 ayda amh bu kadar hizli azalabilir mi?2 ay sonra yasim 34 olacak.

Peki yucel bey basla dedimi

Sence pgt yapılır mı bu durumda?? Bana standart protokol demislerdi ama bu sonuclar fikirlerini değiştriri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…