Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sence pgt yapılır mı bu durumda?? Bana standart protokol demislerdi ama bu sonuclar fikirlerini değiştriri mi
Daha çok kadın yaşına göre pgt öneriyorlar ilk tedavide. Tekrarlayan düşük geçmişi ve ya başarısız transfer geçmişi olduğunda ya da. Genetik bir faktör olduğu şüphesi de oluşturmuyor bu sonuç. Dediğim gibi bizim hız bu civarda normal morfoloji sıfır sayı da 5-6milyon civarı mlde. Bize ilk denemede pgt nin konusu bile olmadı ben yaş olarak sınırda olduğum halde. Ama sen imkanın varsa isteyebilirsin tabi.

Sizin morfoloji bozukluğu nerde? Doktorlar ne diyor sizin durum icin? Bir de ben istersem yaparlar mı ki hiç birşey istemeyi düsünemiyorum sanki onlar konusurken konusamam gibi. Güya öğretmenim çenem çalışır sanırdım tıkanıyorum :)

Bizimki de belli bi yerde değil dağınık. Varikosel var ama bu değerler bizim için yeterli dedikleri için eşim ameliyatı geçtim doktorla görüşmeye bile gerek görmüyor. Kadın yaşı en önemli faktör dedikleri için de öyle debeleniyoruz işte. 5.güne kadar firesiz geliyor embriyolar 5.gün puffff. Sonra bi de genetik macerası.
Bir dahaki görüşmende söyle. Gerekli değilse de bunu sana anlatırlar. Benim de ilk gittiğimde nutkum tutulmuştu. Pgtnin lafı bile geçmemişti işte o tedavide yaptırmadıgıma çok pişman oldum.

Bozmayın moralinizi inşallah sağlıklı embriyolariniz olur .

Her bünye farklı bazı kadınlar 38 40 yaşında sayı gayet güzel devam ediyor 8 ve üzeri yumurta toplanabiliyor.

Ama malesef bazen de bizim gibi 30 35 yaş arasında 5 ve altında ancak olusabiliyor.
Benim rezerv azlığı mi çikolata kistlerine baglamislardi. Sizde ekstra bir sebep yok anladığım kadarıyla . Dediğim gibi bazen tamamen bünyemizden kaynaklanıyor.

Üzülmeyin tedaviye de başlamışsınız moralinizi bu aşamada yüksek tutun .
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider .

Merhaba transferden sonra ne kadar süre tuvaletinizi tuttunuz ne kadar süre yattınız ve tabi esas mesele sınuç yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba transferden sonra ne kadar süre tuvaletinizi tuttunuz ne kadar süre yattınız ve tabi esas mesele sınuç yardımcı olursanız çok sevinirim
ben yarım saat tuttum tuvaletimi. tuvaletten sınra 5 yada 10 dakika daha uzandım kakıp çıktık hastaneden taksiyle otele geçtim şükür sonuç 20 haftalık kızıma hamileyim. :) darısı tüm tüm çabalayan herkese

Söyleyeyim madem pgt yapılsın diye. Nisan sonunda genetik sonuclarımız da cıkıcak. Aslında mayısta başlamayı istiyorum olur da bi olumsuzluk olursa ikinci denemeye cok zaman ara vermeden belki yaz tatili sonuna doğru yaparım diye

2014 te 15 fsh ile direkt tüp bebeğe yönlendirdi doktorum. Ne olduğumu bile anlamadım. 5 yumurta toplandı. Onlardan biri şimdi 3,5 yaşında hamd olsun. 2018 deki tedavide de yine 15 fsh ile 5-6 yumurta toplanır dendi ama 14 yumurta toplandı. Çok sayıda embriyo 5.güne gitti. Sonuç negatif. Bu ay tekrar hazırlanıyorum transfere. Bu arada ben de 3 ay sonra 34 oluyorum. Rezerv azalması 2 ay içinde olmuştu bende.
O 4-5 yumurta hayırlı evlatlar olacak inşallah sana. Moralini yüksek tut

15 dakika sonra sürgüye tuvaletimi yapmak zorunda kaldığım tedavim pozitif. Yarım saat sonra hastaneden çıkmış, ertesi gün uçağa binmiş ve çalışmaya başlamıştım hemen.

İnşallah.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.tahlil sonuçlarına internetten baktım.kötü bir sürpriz oldu biraz.doktorla sonuçlarla ilgili pazar günkü kontrolumde görüşücem artık.inşallah bu defa dediğiniz gibi hersey hayırlısıyla yolunda gider.

Evet insan ilk duyduğunda bir üzüntü bir karamsarlık yaşıyor ama suan tedavidesiniz hemen atın bu olumsuzlugu üstünüzden.

Herşey nasip çok yumurta şans arttırıyor belki ama nasipte varsa 1 tane yeterli .

Benim de 3 tane toplandı 2 si 5. Güne ulaştı ilk transfer tuttu çok şükür. 18. Haftamda yim şuan . Stres yapmayın elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi nasip işi . İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız.

Sadece yarım saat bekledim . Tuvalet e gittim üstümü değiştirip kaç kat aşağı ya indim otoparkta sıkıntı vardı. 2 saat araba yolculuğu yaptım vs. Hepsi transferden yarım saat sonra ...

Amin inşallah.allah size de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.

AMH yumurta rezervinde ne kadar etkili bilemiyorum geçen yıl mart ayında amh 2.02 çıkmıştı. ekimde tedaviye başladık 7 yumurta vardı 5 tanesi toplandı 5 güne gitti 5. gün iki yavaşladı 6. gün beklendi ve 6. gün sonunda onlar çöp oldu. 3 tane pgt ye gitti en zayıf görünen sağlıklı geldi. Aralık ayında transfere hazırlanırken ilk muayene de 9 yumurta var demişti ve çok sayıda küçük yumurta görmüştü buaradaki doktor. Neden tüp bebek yapmanın z gerekti yaş ileri ama rezervin çok iyi demişti. Bu nasıl oluyor bilmiyorum Kişisel fikrim tedaviye başlarken gereksiz yere kendimizi çok yıpratıyoruz. En azından ben öyleydim başladığım ay tam bir piskolojik manyak olmuştum alıngan kavgacı öfkeli hiç bir şeye tahammülüm yoktu. Ve bu tecrübem diyorki sakin olmak allaha teslim olmak ve doktorlara güvenmek. Çünkü nasipten ötesi yok. yani çokta şee yapmamak gerek

Arkadaşlar size bir şey sormam lazım; benim haziran gibi düşündüğüm transferimi mayısta yapacağız sanırım;adetlerim ortalama düzenlidir,bu durumda herhangi başka bir problem yoksa bana natürel transfer mi yapılır??
Bir de adetin 2. Günü muayeneye gittiğimizden itibaren ortalama kaçıncı günlerde yapılıyor natürel transfer acaba?? İş durumlarımı şimdiden ayarlamam gerekiyor mayıs ayı için;bu süreler benim için çok önemli şu an,bir de transfer olduğumu kimseye söylemeyeceğim için daha da çabalamam gerekecek; tecrübeli arkadaşlar bilgi verin nolurrr

Arkadaşlar bende ctesi günü Günseli hnm la başlıyorum .
Çay çok içerim bıraksam mı?
Birde neler yediniz ilave olarak

Lütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
Canım biz seninle baya baya aynı durumdayız bnm eşiminde sonuclaro nerdeyse aynı yücel beye dün gösterdim sorun olmadığını söyledi bu değerler bizim için yeterli dedi sonra bende ilk denicem haziran düşünüyorum öğretmen olduğum için ve bana da taze transfer olur muhtemelen ddi pgt fln önermeyiZ dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…