ben bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırmıştımARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Miktarda hic sıkıntı olmadı 393 milyonları bile gördük... Maalesef hep sıkıntı morfoloji ve ileri hız. Yüzde 72si hareketsizMiktar yeterli diyecektim
Hayirli olsun benimde 3 solda 3 sagda demislerdi 11 tane toplandi insallah sonradan gelisen olurEvet 225 dozla basliyorum.
Daha çok kadın yaşına göre pgt öneriyorlar ilk tedavide. Tekrarlayan düşük geçmişi ve ya başarısız transfer geçmişi olduğunda ya da. Genetik bir faktör olduğu şüphesi de oluşturmuyor bu sonuç. Dediğim gibi bizim hız bu civarda normal morfoloji sıfır sayı da 5-6milyon civarı mlde. Bize ilk denemede pgt nin konusu bile olmadı ben yaş olarak sınırda olduğum halde. Ama sen imkanın varsa isteyebilirsin tabi.Sence pgt yapılır mı bu durumda?? Bana standart protokol demislerdi ama bu sonuclar fikirlerini değiştriri mi
Sizin morfoloji bozukluğu nerde? Doktorlar ne diyor sizin durum icin? Bir de ben istersem yaparlar mı ki hiç birşey istemeyi düsünemiyorum sanki onlar konusurken konusamam gibi. Güya öğretmenim çenem çalışır sanırdım tıkanıyorum :)Daha çok kadın yaşına göre pgt öneriyorlar ilk tedavide. Tekrarlayan düşük geçmişi ve ya başarısız transfer geçmişi olduğunda ya da. Genetik bir faktör olduğu şüphesi de oluşturmuyor bu sonuç. Dediğim gibi bizim hız bu civarda normal morfoloji sıfır sayı da 5-6milyon civarı mlde. Bize ilk denemede pgt nin konusu bile olmadı ben yaş olarak sınırda olduğum halde. Ama sen imkanın varsa isteyebilirsin tabi.
Amin inşallah.Hayirli olsun benimde 3 solda 3 sagda demislerdi 11 tane toplandi insallah sonradan gelisen olur
Bizimki de belli bi yerde değil dağınık. Varikosel var ama bu değerler bizim için yeterli dedikleri için eşim ameliyatı geçtim doktorla görüşmeye bile gerek görmüyor. Kadın yaşı en önemli faktör dedikleri için de öyle debeleniyoruz işte. 5.güne kadar firesiz geliyor embriyolar 5.gün puffff. Sonra bi de genetik macerası.Sizin morfoloji bozukluğu nerde? Doktorlar ne diyor sizin durum icin? Bir de ben istersem yaparlar mı ki hiç birşey istemeyi düsünemiyorum sanki onlar konusurken konusamam gibi. Güya öğretmenim çenem çalışır sanırdım tıkanıyorum :)
Merhaba.her ne kadar pek yazmasamda uzun suredir bu forumu takip ediyorum.bugün memorialde 3.tedavime başladım.6 ay önceki tedavimde 9 yumurta toplanmisti. 3 pgt ye giden embriyodan biri mozaik geldigi icin transfer islemi olmamıştı.o zaman baska bir labaratuarda yaptırdığım amh 2.37 idi.e2 38 di.bugün sağ tarafta folikul görülmedi.solda ise 4-5 tane görüldü.yücel bey rezerv azalması olabilir dedi.keza test sonuclarida onu işaret ediyor maalesef.amh 1.20,e2 56 ve fsh 11 çıktı.çok moralim bozuldu.6 ayda amh bu kadar hizli azalabilir mi?2 ay sonra yasim 34 olacak.
ben yarım saat tuttum tuvaletimi. tuvaletten sınra 5 yada 10 dakika daha uzandım kakıp çıktık hastaneden taksiyle otele geçtim şükür sonuç 20 haftalık kızıma hamileyim. :) darısı tüm tüm çabalayan herkeseMerhaba transferden sonra ne kadar süre tuvaletinizi tuttunuz ne kadar süre yattınız ve tabi esas mesele sınuç yardımcı olursanız çok sevinirim
Söyleyeyim madem pgt yapılsın diye. Nisan sonunda genetik sonuclarımız da cıkıcak. Aslında mayısta başlamayı istiyorum olur da bi olumsuzluk olursa ikinci denemeye cok zaman ara vermeden belki yaz tatili sonuna doğru yaparım diyeBizimki de belli bi yerde değil dağınık. Varikosel var ama bu değerler bizim için yeterli dedikleri için eşim ameliyatı geçtim doktorla görüşmeye bile gerek görmüyor. Kadın yaşı en önemli faktör dedikleri için de öyle debeleniyoruz işte. 5.güne kadar firesiz geliyor embriyolar 5.gün puffff. Sonra bi de genetik macerası.
Bir dahaki görüşmende söyle. Gerekli değilse de bunu sana anlatırlar. Benim de ilk gittiğimde nutkum tutulmuştu. Pgtnin lafı bile geçmemişti işte o tedavide yaptırmadıgıma çok pişman oldum.
Merhaba.her ne kadar pek yazmasamda uzun suredir bu forumu takip ediyorum.bugün memorialde 3.tedavime başladım.6 ay önceki tedavimde 9 yumurta toplanmisti. 3 pgt ye giden embriyodan biri mozaik geldigi icin transfer islemi olmamıştı.o zaman baska bir labaratuarda yaptırdığım amh 2.37 idi.e2 38 di.bugün sağ tarafta folikul görülmedi.solda ise 4-5 tane görüldü.yücel bey rezerv azalması olabilir dedi.keza test sonuclarida onu işaret ediyor maalesef.amh 1.20,e2 56 ve fsh 11 çıktı.çok moralim bozuldu.6 ayda amh bu kadar hizli azalabilir mi?2 ay sonra yasim 34 olacak.
Merhaba transferden sonra ne kadar süre tuvaletinizi tuttunuz ne kadar süre yattınız ve tabi esas mesele sınuç yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.tahlil sonuçlarına internetten baktım.kötü bir sürpriz oldu biraz.doktorla sonuçlarla ilgili pazar günkü kontrolumde görüşücem artık.inşallah bu defa dediğiniz gibi hersey hayırlısıyla yolunda gider.Bozmayın moralinizi inşallah sağlıklı embriyolariniz olur .
Her bünye farklı bazı kadınlar 38 40 yaşında sayı gayet güzel devam ediyor 8 ve üzeri yumurta toplanabiliyor.
Ama malesef bazen de bizim gibi 30 35 yaş arasında 5 ve altında ancak olusabiliyor.
Benim rezerv azlığı mi çikolata kistlerine baglamislardi. Sizde ekstra bir sebep yok anladığım kadarıyla . Dediğim gibi bazen tamamen bünyemizden kaynaklanıyor.
Üzülmeyin tedaviye de başlamışsınız moralinizi bu aşamada yüksek tutun .
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider .
İnşallah.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.tahlil sonuçlarına internetten baktım.kötü bir sürpriz oldu biraz.doktorla sonuçlarla ilgili pazar günkü kontrolumde görüşücem artık.inşallah bu defa dediğiniz gibi hersey hayırlısıyla yolunda gider.
Merhaba transferden sonra ne kadar süre tuvaletinizi tuttunuz ne kadar süre yattınız ve tabi esas mesele sınuç yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin inşallah.allah size de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Evet insan ilk duyduğunda bir üzüntü bir karamsarlık yaşıyor ama suan tedavidesiniz hemen atın bu olumsuzlugu üstünüzden.
Herşey nasip çok yumurta şans arttırıyor belki ama nasipte varsa 1 tane yeterli .
Benim de 3 tane toplandı 2 si 5. Güne ulaştı ilk transfer tuttu çok şükür. 18. Haftamda yim şuan . Stres yapmayın elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi nasip işi . İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız.
Canım biz seninle baya baya aynı durumdayız bnm eşiminde sonuclaro nerdeyse aynı yücel beye dün gösterdim sorun olmadığını söyledi bu değerler bizim için yeterli dedi sonra bende ilk denicem haziran düşünüyorum öğretmen olduğum için ve bana da taze transfer olur muhtemelen ddi pgt fln önermeyiZ dediLütfen bakarmısınız? Bu kadar fazla baş anomalisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?