- 19 Nisan 2018
- 1
- 0
- 1
- 39
ben malatyada tarık göksel gül gözde akademi hastanesine gidiyorum hem kist hemde tüp şişmesi var ve buna rağmen çocuk sahibi yapıyor geleni boş yollamıyor çok ama çok iyi bi dokdor...bende geçen hafta memorial hastanesinde tedaviye başladım nur hanımala tedaviye başladım müstecep beyle devam ediyorum. yani bir doktorla devam etmiyorsunuz. Bu akşam çatlama iğnemi yaptım cuma günü yumurtalar toplanacak ama umutlu değilim 3 yumurtam gelişmiş diğerleri küçük. doktorun muayene ederkenki surat ifadesi bişeylerin kötü gittiğini hissettirdi((
750 tl mişKadınlara pırtılaşma artı kromozom erkeklere de istiyorlar benim eşimde var sorun ondan düşük oluyor ikinizde randevu alın gidin birde 2 ayı bulur çıkması
memorial de ne kadar ?
Olsun dedim ben :) benim dondurulma sebebim ohss olmam ve ameliyat olmam gerekiyordu o yüzdenO zaman genetik istemeden YA NASİP Mİ DİYEYİM OLSUN MI TAZE TEANSFER ,ne dersiniz dostlarım
Amin İnşâAllahBende Yücel hocayı istiyorum hakkımızda hayırlısı canım Allah yardımcımız olsun
Neden öyle bir not düştü anlamadımBende yücel hocayı istemeyi düşünüyordum yücel hoca dün not düştü semra hanım yapsın dedi
Biz eşimle bezmialemde yaptırmıştık canımARkadaşlar kanda kromozom analizi yaptıran var mı?? Nerede yaptırdınız üniversite hastanesinde yapılıyor mu? Memorial da çok pahalı
Sizin transferinizi kim yapmıştı acabaSadece yarım saat bekledim . Tuvalet e gittim üstümü değiştirip kaç kat aşağı ya indim otoparkta sıkıntı vardı. 2 saat araba yolculuğu yaptım vs. Hepsi transferden yarım saat sonra ...
Olsun dedim ben :) benim dondurulma sebebim ohss olmam ve ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden
Amin İnşâAllah
Neden öyle bir not düştü anlamadım
Biz eşimle bezmialemde yaptırmıştık canım
Sizin transferinizi kim yapmıştı acaba
Arkadaşlar bende ctesi günü Günseli hnm la başlıyorum .
Çay çok içerim bıraksam mı?
Birde neler yediniz ilave olarak
3.trabsferim çok yıprandım beni anlıyor sanırım ondan zaten bu transfer son denemem memorialde bi kere daha düşünmüyorum orda o yüzden sanirimOlsun dedim ben :) benim dondurulma sebebim ohss olmam ve ameliyat olmam gerekiyordu o yüzden
Amin İnşâAllah
Neden öyle bir not düştü anlamadım
Biz eşimle bezmialemde yaptırmıştık canım
Sizin transferinizi kim yapmıştı acaba
Meslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?Canım biz seninle baya baya aynı durumdayız bnm eşiminde sonuclaro nerdeyse aynı yücel beye dün gösterdim sorun olmadığını söyledi bu değerler bizim için yeterli dedi sonra bende ilk denicem haziran düşünüyorum öğretmen olduğum için ve bana da taze transfer olur muhtemelen ddi pgt fln önermeyiZ dedi
Bal karışımı yiyim cnm incirde folikasiti soracağım hocaya çok heyecanlıyım.Kafeini azaltma gerek canım çay da da yüksek miktarda var . Açık olarak bir iki bardak kafi..
Onun dışında sağlıklı ve dengeli beslenme yeterli . Organik şeyler bulabilirsen ne ala . Bol su bol vitamin düzenli uyku .
Takviye kullaniyormuydun ekstra . Arı sütü bal polen karisimi gibi . Yumurta kalitesi için tavsiye ederim .prolaktinin yüksek değilse kuru incir de ye .
Meslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?
Merhaba sabah yazinizi ve esinizin sonuclarini görünce kendi esimin sonuclarina baktim cok yakinlar birbirine bizimde morfoloji %2 çıkmıştı siddetli bas anomalisi 67 cikmis siz daha sanslisiniz zira total sayi cok yüksek maşallah bu demek oluyor ki dollemeye aday gir cok sperm bulunacak bizim 6 olgun yumurtadan 4 u dollendi ve 5. Gune gitti bence esinizin sonuclari gayet iyi. Suan yapmanız gereken tedaviyi kafanizdan cikartmaniz yokaa stres hormonlari yumurtalarimizi alip götürüyor Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMeslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?
Son cümlenle şööööyyylee bir geçmişe gidiverdim yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümden :))Buradaki sperm morfoloji bakımından çoğu hastadan iyi durumdasınız bunu söyleyebilirim . Yaşınızin avantajı da çok önemli bir faktör tedavi için . Avantajlı sayılırsıniz.
Pgt maliyeti yüksek bir test olduğu için durumunuz da göz önüne alınarak illaki yaptırın dememeleri kararı size bırakmaları bana mantıklı geldi açıkçası. Eşinizle karar verin bu kadar sıkıntı yapmayın derim naçizane . Şimdiden aşırı stresli olduğunuz o kadar belli ki bunun size zararı olur gerçekten kendinizi rahatlatmanin yollarını bulun tedaviye kadar derim .
Ben nerdeyse 31 olcam eşimde 34..aşılamalar tutmadı..eşimin değerli aşğı yukarı hep böyleydi sayı 150 milyon civarı anorm baş %75 morf %3 bu kadar genelde hep yeterli dediler cok doktora sordum..benimde amh 1.65 onada normal dedi yücel bey artık sorgulamaktan kafayı yicez...ben de cok düşündüm hangi ay diye 12 mayıs yada 7 haziran regli tarihlerim olcaak gibi ama mayıs biziö meslekte cok sıkıntı bikere o haftalar cok yoğun olur not teslimi yazılılar falan bide izin almak beni cok strese sokuyor kimseye de söylemiyorum..o yüzden haziran düşündüm seminerlerde işler rahat yürür sıkıntı yapmam dedim ama tabi senin gibi bir an önce olsa yaz sonuna bidaha şansım olsa diye de düşünüyorum ama işte düşün düşün çıkamadım işin içinden bende tam karar veremedim ama hazirana daha yakın duruyorum sanki..sizde yaş kaç aşılama fln oldumuMeslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?
Ben nerdeyse 31 olcam eşimde 34..aşılamalar tutmadı..eşimin değerli aşğı yukarı hep böyleydi sayı 150 milyon civarı anorm baş %75 morf %3 bu kadar genelde hep yeterli dediler cok doktora sordum..benimde amh 1.65 onada normal dedi yücel bey artık sorgulamaktan kafayı yicez...ben de cok düşündüm hangi ay diye 12 mayıs yada 7 haziran regli tarihlerim olcaak gibi ama mayıs biziö meslekte cok sıkıntı bikere o haftalar cok yoğun olur not teslimi yazılılar falan bide izin almak beni cok strese sokuyor kimseye de söylemiyorum..o yüzden haziran düşündüm seminerlerde işler rahat yürür sıkıntı yapmam dedim ama tabi senin gibi bir an önce olsa yaz sonuna bidaha şansım olsa diye de düşünüyorum ama işte düşün düşün çıkamadım işin içinden bende tam karar veremedim ama hazirana daha yakın duruyorum sanki..sizde yaş kaç aşılama fln oldumuMeslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?
Meslektaşlarıma bak,ne olacak bizim bu yaz tatili karne okul bitmesi seminer zamanı kovalama işlerimiz:) pgt sonucum yetişirse ben de mayıs ayı içinde transferi zorlayacağım;olumsuz sonuç olursa artık temmuzda bir daha denemek üzereMeslektaşmışız da :) off ya neden pgt önermiyorlar? Eşin ve sen kac yasındasın? Yası genclere ve ilk denemeye önermiyolar sanırım. Sen haziranda mı baslıcaksın? Ben mayıs 20si gibi düsünüyorum, bir de diyorum ki olumsuz olursa uzun beklemek zorunda kalmıyim yaz sonuna ikinciyi denerim oyüzden haziranı beklemiyim. Sizde de baş anomalisi böyle yüksek mi?
yaz sonunu beklemek de gerek Yokmuş; mayısta negatif aldıktan bir ay sonraki reglinde tekrar transfer için gidebiliyormuşsun;bana buradaki arkadaşlar o şekilde bilgi vermişlerdiBen nerdeyse 31 olcam eşimde 34..aşılamalar tutmadı..eşimin değerli aşğı yukarı hep böyleydi sayı 150 milyon civarı anorm baş %75 morf %3 bu kadar genelde hep yeterli dediler cok doktora sordum..benimde amh 1.65 onada normal dedi yücel bey artık sorgulamaktan kafayı yicez...ben de cok düşündüm hangi ay diye 12 mayıs yada 7 haziran regli tarihlerim olcaak gibi ama mayıs biziö meslekte cok sıkıntı bikere o haftalar cok yoğun olur not teslimi yazılılar falan bide izin almak beni cok strese sokuyor kimseye de söylemiyorum..o yüzden haziran düşündüm seminerlerde işler rahat yürür sıkıntı yapmam dedim ama tabi senin gibi bir an önce olsa yaz sonuna bidaha şansım olsa diye de düşünüyorum ama işte düşün düşün çıkamadım işin içinden bende tam karar veremedim ama hazirana daha yakın duruyorum sanki..sizde yaş kaç aşılama fln oldumu
Bizim de aşılama olumsuz oldu herkes büyük bir sıkıntı yok diyor ama cocuk da olmuyor. Yaslarımız ikimiz de 92liyiz yani hala genc sayılabiliriz. 2 yıldır hic korunmadık ovu testi kürler aklına ne geldiyse denedim yok. En son semra hocaya geldik inş çözüm bulunur. Tüp icin de belki ben de hazirana kaydırırım. Ama haziran 13 oluyor reglim. Hemen bikacgün sonrası bayram. O da başlama sürecinde sıkıntı olur mu emin değilim.Ben nerdeyse 31 olcam eşimde 34..aşılamalar tutmadı..eşimin değerli aşğı yukarı hep böyleydi sayı 150 milyon civarı anorm baş %75 morf %3 bu kadar genelde hep yeterli dediler cok doktora sordum..benimde amh 1.65 onada normal dedi yücel bey artık sorgulamaktan kafayı yicez...ben de cok düşündüm hangi ay diye 12 mayıs yada 7 haziran regli tarihlerim olcaak gibi ama mayıs biziö meslekte cok sıkıntı bikere o haftalar cok yoğun olur not teslimi yazılılar falan bide izin almak beni cok strese sokuyor kimseye de söylemiyorum..o yüzden haziran düşündüm seminerlerde işler rahat yürür sıkıntı yapmam dedim ama tabi senin gibi bir an önce olsa yaz sonuna bidaha şansım olsa diye de düşünüyorum ama işte düşün düşün çıkamadım işin içinden bende tam karar veremedim ama hazirana daha yakın duruyorum sanki..sizde yaş kaç aşılama fln oldumu
Merhaba tesekkur ederim, aslında genelde sakinim ama hep bir test sonrası panik atak geliyor sanki üzülüyorumMerhaba sabah yazinizi ve esinizin sonuclarini görünce kendi esimin sonuclarina baktim cok yakinlar birbirine bizimde morfoloji %2 çıkmıştı siddetli bas anomalisi 67 cikmis siz daha sanslisiniz zira total sayi cok yüksek maşallah bu demek oluyor ki dollemeye aday gir cok sperm bulunacak bizim 6 olgun yumurtadan 4 u dollendi ve 5. Gune gitti bence esinizin sonuclari gayet iyi. Suan yapmanız gereken tedaviyi kafanizdan cikartmaniz yokaa stres hormonlari yumurtalarimizi alip götürüyor Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ozaman haziran daha mantıklı gibi duruyor izin alma işi özellikle sabahları iğne icin bana cok sıkı tı yaratıcak. Ama diğer reglim de 13 Haziran, yani bayrama cok yakın oyüzden işlemlerim aksar mı diyorumMeslektaşlarıma bak,ne olacak bizim bu yaz tatili karne okul bitmesi seminer zamanı kovalama işlerimiz:) pgt sonucum yetişirse ben de mayıs ayı içinde transferi zorlayacağım;olumsuz sonuç olursa artık temmuzda bir daha denemek üzere
yaz sonunu beklemek de gerek Yokmuş; mayısta negatif aldıktan bir ay sonraki reglinde tekrar transfer için gidebiliyormuşsun;bana buradaki arkadaşlar o şekilde bilgi vermişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?