Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bizede aynen bir sebep söylemiyolar ama olamadıda bende ne lazımsa yaptım krndimce ama yokyok‍ Bende bayram işşni sordum yücel beye çünkü benmde belki opu bayrama denk gelebilir gini bende tereddüt ettim ama yücel bey biz calısıyoruz bende büyük ihtimal calışıcam bayramda dedi sanırım kurban bayramına olmam dedi bende rahatladım yani mayıs da cok iyi olurdu ama işte izin akmak aşırı stres yapcak

Aynen ya nedir bu tatil kovalama derdi ama işte okul zamanı da cok zor hele de kimseye söylemiyosan derdini nasıl izin alcaksın öyle bnm bir günüm boş ama 4 gün sabah erkenden itibaren doluyym malesef

Dert ortaklarım benim hayırlısı ile yarın transferim var da nolur dualarınızı eksik etmeyin. Birde size sorum var Gönül Hanım mı Yücel Bey mi transfer icin?
Hakkından hayırlısı olsun canım İnşâAllah pozitifi alırsın kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu ben yücel beyi tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…