Bizede aynen bir sebep söylemiyolar ama olamadıda bende ne lazımsa yaptım krndimce ama yokyokBizim de aşılama olumsuz oldu herkes büyük bir sıkıntı yok diyor ama cocuk da olmuyor. Yaslarımız ikimiz de 92liyiz yani hala genc sayılabiliriz. 2 yıldır hic korunmadık ovu testi kürler aklına ne geldiyse denedim yok. En son semra hocaya geldik inş çözüm bulunur. Tüp icin de belki ben de hazirana kaydırırım. Ama haziran 13 oluyor reglim. Hemen bikacgün sonrası bayram. O da başlama sürecinde sıkıntı olur mu emin değilim.
Aynen ya nedir bu tatil kovalama derdi ama işte okul zamanı da cok zor hele de kimseye söylemiyosan derdini nasıl izin alcaksın öyle bnm bir günüm boş ama 4 gün sabah erkenden itibaren doluyym malesefMeslektaşlarıma bak,ne olacak bizim bu yaz tatili karne okul bitmesi seminer zamanı kovalama işlerimiz:) pgt sonucum yetişirse ben de mayıs ayı içinde transferi zorlayacağım;olumsuz sonuç olursa artık temmuzda bir daha denemek üzere
yaz sonunu beklemek de gerek Yokmuş; mayısta negatif aldıktan bir ay sonraki reglinde tekrar transfer için gidebiliyormuşsun;bana buradaki arkadaşlar o şekilde bilgi vermişlerdi
2. Adetinizi daha geç mi oldunuz? Benim bugün onu sonrası 2. Adet günüm ama belirtim daha yokBen 2.adetimde gittim transfer süreci başladı
Evet canım aynı saatte yapman gerekiyorJeli hergn aynı saatte yapmak lazım
Hakkından hayırlısı olsun canım İnşâAllah pozitifi alırsın kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu ben yücel beyi tercih ederimDert ortaklarım benim hayırlısı ile yarın transferim var da nolur dualarınızı eksik etmeyin. Birde size sorum var Gönül Hanım mı Yücel Bey mi transfer icin?
5. Gün canım pgtye gidip saglıklı geldi dondurulmus ilaclı transfee ben de Yücel beyi istedim insallah hayırlı haberler veririm sizeHakkından hayırlısı olsun canım İnşâAllah pozitifi alırsın kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş mu ben yücel beyi tercih ederim
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız,Dert ortaklarım benim hayırlısı ile yarın transferim var da nolur dualarınızı eksik etmeyin. Birde size sorum var Gönül Hanım mı Yücel Bey mi transfer icin?
Amin canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin cok saolasın. Yarın transfer var ama regl olacak gibi belim agrıyor normal midir acaba?Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız,
JEL kullanıyorsun değil mi, o bel ağrısı yapabiliyor. Hayırlı olsun transferin inşAmin canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin cok saolasın. Yarın transfer var ama regl olacak gibi belim agrıyor normal midir acaba?
Canım önceki transferlerimde jel cok geri geliyordu birde düşük yaptığım için busefer progeston igne kullanıyorumJEL kullanıyorsun değil mi, o bel ağrısı yapabiliyor. Hayırlı olsun transferin inş
İnşâAllah canım hayırlısı olsun hepimiz alır İnşâAllah pozitifi5. Gün canım pgtye gidip saglıklı geldi dondurulmus ilaclı transfee ben de Yücel beyi istedim insallah hayırlı haberler veririm size
Hayırlı uğurlu olsun transferinCanım önceki transferlerimde jel cok geri geliyordu birde düşük yaptığım için busefer progeston igne kullanıyorum
Bn sormadm hemşrye fln ama olmadk brlkte cnm enfeksyn olmaym diye antibyotğe başlaynca kestikKızlar natural siklusta yasak var mıydı
Çatlatma iğnesi oldum ya degerlendirsem mi diye dusundum umarım sorun olmazBn sormadm hemşrye fln ama olmadk brlkte cnm enfeksyn olmaym diye antibyotğe başlaynca kestik
Problem olacağını sanmıyorumYa kızlar sorun olur mu acaba ya pişman oldum şu an
Doktora da soramıyorum ya bayan olsa soracağım daProblem olacağını sanmıyorum
Çok saolasın amin canımBu alıntı yaptığınız yıllar öncesine ait bi mesaj sanırım
Hayırlı uğurlu olsun transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?