Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biraz arastırdım aylıksız izne cıksam mayısta diye... ama 5 yılı doldurmak gerekiyormus benim dolmuyor öğretmenlikte 5 yılım. Henüz. Bi doktor arkadasım var ama yeni atandı ona rapor yazdırsam da olur mu olmaz mı bilmiyorum hazirana bıraksam da diyelim 2. Gerekti cok uzun beklemek istemiyorum.

Olcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Transfer sonrasında bile ilk birkaç günden sonra sakıncası olmadığını söylüyorlar. Hatta bununla ilgili istatistiklerde de gebelik oranında bir fark yok. Sadece kanama ve düşük riski olduğunda yasaklanıyor. Bu süreçte de çatlatma iğnesi sonrası değerlendiren ve burda yazan arkadaşlar oldu daha önce de. Bir sakıncası olsa mutlaka uyarırlardı. Herkes kendi durumuna göre sakıncası olup olmayacağına karar verip ona göre hareket edebilir.
Kimin için sakıncası olur? Mantıken düşününce normal gebe kalmadan sıkıntısı olmayıp genetik hastalık taşıyıcısı olan kişilerde sakıncası olur.

Ya hoca da net bisey demedi biraz tedirgin oldum yasak değil ama önermiyoruz Dedi ama bugüne kadar da hiç uyarmadılar bu 3.transferim ve ilk defa başıma geliyor ben bu defa pek umursamiyordum o yüzden dikkat etmedim düşünmeden hareket ettim o yüzden stres oldum

Bugünde progrestorene başladım hiç umursamadım vicdan azabı cekecegim sanırım

Sordun yani yine dayanamayıp. İş isten geçtikten sonra bi anlamı yok ki zaten. Sorulunca vermesi gereken cevap zaten budur başka bişey diyemez. Burda yazdığın ilk günden beri hep panik hep stres. Tamam kolay şeyler yaşamadın biliyorum ama bunun artık bu aşamada sana faydası yok zararı var. Artık biraz sakin ol. Sakinleştirici bişeyler yap. Nefes egzersizi yap. Kuran oku. Bol bol inşirah oku hatta. Bu sefer her şey gönlünce olsun inşallah.

Inşallah cnm

Kızlar tüp bebek merkezinin istediği testler adetin 2. Günü mü 3. Günü mü olmalı? Bir de benim 2-3 günler haftasonuna gelme ihtimali var. Mecbur özele gitmem gerekirse ne kadar tutar? Yoksa 1. Gün de olsa devlette mi vereyim? (Adetimin 1ve 2 günü cok yogun 3,4 yok gibi)

Hangi testler olduğunu söylersen özellikle adetliyken yapılması gerekenleri söyleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…