- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Kusura bakma alıntı yapılmış diye yazdığım mesaj baskasinaydi karıştıÇok saolasın amin canım
Bişey olmaz canım stres yapma bende eski tedavilerimde değerlendirme adına yapmıştım senin hemen transfer olmayacaksa iyi de olabilir:)Çatlatma iğnesi oldum ya degerlendirsem mi diye dusundum umarım sorun olmaz
4 gün sonra transferimBişey olmaz canım stres yapma bende eski tedavilerimde değerlendirme adına yapmıştım senin hemen transfer olmayacaksa iyi de olabilir:)
Bişey olmaz canım zaten antibiyotik alacaksın 4 gün ve öyle bir uyarı yapmadılar zararlı olsa yaparlardı4 gün sonra transferim
Hiç kimse de uyarmadı sınır oldum 2 gündür antibiytik alıyorumBişey olmaz canım zaten antibiyotik alacaksın 4 gün ve öyle bir uyarı yapmadılar zararlı olsa yaparlardı
Cnm yk ne olablr ya dşünme boşwer höbşy olmaz naslsa zaten brlkte olnca çocuğmz olsaydı smdiye düzineyi geçerdiYa kızlar sorun olur mu acaba ya pişman oldum şu an
Olcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordumCnm yk ne olablr ya dşünme boşwer höbşy olmaz naslsa zaten brlkte olnca çocuğmz olsaydı smdiye düzineyi geçerdi
Biraz arastırdım aylıksız izne cıksam mayısta diye... ama 5 yılı doldurmak gerekiyormus benim dolmuyor öğretmenlikte 5 yılım. Henüz. Bi doktor arkadasım var ama yeni atandı ona rapor yazdırsam da olur mu olmaz mı bilmiyorumBizede aynen bir sebep söylemiyolar ama olamadıda bende ne lazımsa yaptım krndimce ama yokyokBende bayram işşni sordum yücel beye çünkü benmde belki opu bayrama denk gelebilir gini bende tereddüt ettim ama yücel bey biz calısıyoruz bende büyük ihtimal calışıcam bayramda dedi sanırım kurban bayramına olmam dedi bende rahatladım yani mayıs da cok iyi olurdu ama işte izin akmak aşırı stres yapcak
Bence daha olmasın. Normal gebelikte bile doktor ilk ay dikkat edin diyor benim bildiğimOlcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Transfer sonrasında bile ilk birkaç günden sonra sakıncası olmadığını söylüyorlar. Hatta bununla ilgili istatistiklerde de gebelik oranında bir fark yok. Sadece kanama ve düşük riski olduğunda yasaklanıyor. Bu süreçte de çatlatma iğnesi sonrası değerlendiren ve burda yazan arkadaşlar oldu daha önce de. Bir sakıncası olsa mutlaka uyarırlardı. Herkes kendi durumuna göre sakıncası olup olmayacağına karar verip ona göre hareket edebilir.Olcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Ya hoca da net bisey demedi biraz tedirgin oldum yasak değil ama önermiyoruz Dedi ama bugüne kadar da hiç uyarmadılar bu 3.transferim ve ilk defa başıma geliyor ben bu defa pek umursamiyordum o yüzden dikkat etmedim düşünmeden hareket ettim o yüzden stres oldumTransfer sonrasında bile ilk birkaç günden sonra sakıncası olmadığını söylüyorlar. Hatta bununla ilgili istatistiklerde de gebelik oranında bir fark yok. Sadece kanama ve düşük riski olduğunda yasaklanıyor. Bu süreçte de çatlatma iğnesi sonrası değerlendiren ve burda yazan arkadaşlar oldu daha önce de. Bir sakıncası olsa mutlaka uyarırlardı. Herkes kendi durumuna göre sakıncası olup olmayacağına karar verip ona göre hareket edebilir.
Kimin için sakıncası olur? Mantıken düşününce normal gebe kalmadan sıkıntısı olmayıp genetik hastalık taşıyıcısı olan kişilerde sakıncası olur.
Daha tövbe:) daha transfer olmadım cnm salı olcacagimBence daha olmasın. Normal gebelikte bile doktor ilk ay dikkat edin diyor benim bildiğim
Bugünde progrestorene başladım hiç umursamadım vicdan azabı cekecegim sanırımTransfer sonrasında bile ilk birkaç günden sonra sakıncası olmadığını söylüyorlar. Hatta bununla ilgili istatistiklerde de gebelik oranında bir fark yok. Sadece kanama ve düşük riski olduğunda yasaklanıyor. Bu süreçte de çatlatma iğnesi sonrası değerlendiren ve burda yazan arkadaşlar oldu daha önce de. Bir sakıncası olsa mutlaka uyarırlardı. Herkes kendi durumuna göre sakıncası olup olmayacağına karar verip ona göre hareket edebilir.
Kimin için sakıncası olur? Mantıken düşününce normal gebe kalmadan sıkıntısı olmayıp genetik hastalık taşıyıcısı olan kişilerde sakıncası olur.
Hee ben de hamilesin sandım yanlıs anlamısım sorry :)Daha tövbe:) daha transfer olmadım cnm salı olcacagim
Sordun yani yine dayanamayıp. İş isten geçtikten sonra bi anlamı yok ki zaten. Sorulunca vermesi gereken cevap zaten budur başka bişey diyemez. Burda yazdığın ilk günden beri hep panik hep stres. Tamam kolay şeyler yaşamadın biliyorum ama bunun artık bu aşamada sana faydası yok zararı var. Artık biraz sakin ol. Sakinleştirici bişeyler yap. Nefes egzersizi yap. Kuran oku. Bol bol inşirah oku hatta. Bu sefer her şey gönlünce olsun inşallah.Ya hoca da net bisey demedi biraz tedirgin oldum yasak değil ama önermiyoruz Dedi ama bugüne kadar da hiç uyarmadılar bu 3.transferim ve ilk defa başıma geliyor ben bu defa pek umursamiyordum o yüzden dikkat etmedim düşünmeden hareket ettim o yüzden stres oldum
Inşallah cnmSordun yani yine dayanamayıp. İş isten geçtikten sonra bi anlamı yok ki zaten. Sorulunca vermesi gereken cevap zaten budur başka bişey diyemez. Burda yazdığın ilk günden beri hep panik hep stres. Tamam kolay şeyler yaşamadın biliyorum ama bunun artık bu aşamada sana faydası yok zararı var. Artık biraz sakin ol. Sakinleştirici bişeyler yap. Nefes egzersizi yap. Kuran oku. Bol bol inşirah oku hatta. Bu sefer her şey gönlünce olsun inşallah.
Anladım, progesteron hormonu bel ağrısı yapıyor aslında onu söylemek istemiştim. Ağrın anormal değil yaniCanım önceki transferlerimde jel cok geri geliyordu birde düşük yaptığım için busefer progeston igne kullanıyorum
Ne diym olmaz inşallahOlcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Hangi testler olduğunu söylersen özellikle adetliyken yapılması gerekenleri söyleriz.Kızlar tüp bebek merkezinin istediği testler adetin 2. Günü mü 3. Günü mü olmalı? Bir de benim 2-3 günler haftasonuna gelme ihtimali var. Mecbur özele gitmem gerekirse ne kadar tutar? Yoksa 1. Gün de olsa devlette mi vereyim? (Adetimin 1ve 2 günü cok yogun 3,4 yok gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?