Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hangi testler olduğunu söylersen özellikle adetliyken yapılması gerekenleri söyleriz.
FSH, LH, E2, Prolaktin, Serbest T4, TSH, Serbest Testosteron, 17-OH Progesteron, DHEA-S04, Androstenedion; Serolojik Testler: Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II, Rubella IgG, Rubella IgM, Toxo IgG, Toxo IgM ve Hematolojik Testler: Kan grubu ve tam kan sayımı

Testlerim eskidiği icin tekrarlamamı istedi ve özellikle prolaktin sıkıntısı yasıyorum. Onu da ilacı bırakmamı ve görmeyi istediler. Adetligken yaptır dediler de 2 miydi 3mü unuttum. Haftasonuna denk gelicek gibi görünüyor 2 3 bir de.

2.veya 3.gün farketmez. Fsh-lh-e2 adetliyken bakılması lazım prolaktin farketmez aslında ama öyle dedilerse ona da onlarla beraber baktır. Yani hafta sonuna denk gelirse özelde yaptiracaksan fazla tutmasın.

2.veya 3.gün farketmez. Fsh-lh-e2 adetliyken bakılması lazım prolaktin farketmez aslında ama öyle dedilerse ona da onlarla beraber baktır. Yani hafta sonuna denk gelirse özelde yaptiracaksan fazla tutmasın.
Tesekkur ediyorum :) olmadı öyle yapayım :)

Benim doldu aslında ama alamam böyle bir izin birilerine söyleyince daha cok geriliyorum sebep söylemesem bile anlarlar öyle olsun istemiyorum olmazsa bi ikinci şansım olsun yaza bende istiyorum ama ilk denemeye de izin stresiyle başlamak istemiyorum napsak biz ya

Olcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Cnm hiç üzülme ben bundan bi kaç ay önce dondurulmuş ilaçlı tedavi sırasında sormuştum dondurulmuşta bişe olmuyoo demişlerdi hatta şöle bişi var vücut yabancı madde gibi algılamasın embriyoyu diye bazı yerlerde özellikle ilişki bile öneriliyormuş.ayrıcada senin transferine daha var ayrıca ilişkiye bi kaç gün önce girdin 72 saat sperm canlı kaldı bitti cnm. sıkma canını hiç olacğı varsa olur inşallah

Ah ahh sorma... Sanıyorum ki ben de Hazirana bırakacagım...

Taze sıkılmış havuç suyu iç canım akşam 7 gibi test gününe kadar ve sekine duası oku her gün

Gittim bugün çok yoğunduk eşim dışarda yaptırmamıştı testlerinin hepsini yaptırdık
Genetikten yazı istediler
3 ten sonrada ilaç mesajım gelecekmiş
Zitrotec verdiler
Gonal f ım tız suydu kalem alsaydın dedi hemşire ara dozlar yok artık göz yordamıyla bulacağım 200 dozun10 ml az çok farketmez dedi.
Ama aklınızda bulunsun kalem kullandırıyorlarmış

Benimde elimde eski ilaçlarım vardı kullandım mecbur bir sıkıntı olmadı çok şükür

Cnm hayırlı olsun şimdiden evet eşin el mubdi çeksin karnına eliyle dokunarak bide “Rabbi hebli mines salihin” de cnm hayırlısıyla olsun inşallah sende bizlere dua et Rabbim hepimize evlatlarımızı sewdirsin sağlıkla sıhatle inşallah

K Karacaaa30 canım dualarım seninle
Trasfere yakın ve test gününe kadar taze sıkılmış havuç suyu iç
Dua olarak içinden ne geliyorsa onu söyle
Ama okuyabilirsen yada dagitabilirsen
4444 tane salatı tevriciye oku

Öncelikle hayırlı olsun Allahın izniyle inş.tutar. Bu havuç suyu olayını bi anlatabilir misiniz merak ettim. Çok tşk.şimdiden.
Amin canım Allah razı olsun İnşâAllah İbrahim Saraçoğlunun videolarında izledim havuç suyu bebeğe kan gitmesini sağlıyormuş düşük oranını azaltıyormuş ilk haftalarda ileri haftalarda da eksik amniyon sıvısı olanlara öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…