- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
FSH, LH, E2, Prolaktin, Serbest T4, TSH, Serbest Testosteron, 17-OH Progesteron, DHEA-S04, Androstenedion; Serolojik Testler: Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II, Rubella IgG, Rubella IgM, Toxo IgG, Toxo IgM ve Hematolojik Testler: Kan grubu ve tam kan sayımıHangi testler olduğunu söylersen özellikle adetliyken yapılması gerekenleri söyleriz.
Testlerim eskidiği icin tekrarlamamı istedi ve özellikle prolaktin sıkıntısı yasıyorum. Onu da ilacı bırakmamı ve görmeyi istediler. Adetligken yaptır dediler de 2 miydi 3mü unuttum. Haftasonuna denk gelicek gibi görünüyor 2 3 bir de.FSH, LH, E2, Prolaktin, Serbest T4, TSH, Serbest Testosteron, 17-OH Progesteron, DHEA-S04, Androstenedion; Serolojik Testler: Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II, Rubella IgG, Rubella IgM, Toxo IgG, Toxo IgM ve Hematolojik Testler: Kan grubu ve tam kan sayımı
2.veya 3.gün farketmez. Fsh-lh-e2 adetliyken bakılması lazım prolaktin farketmez aslında ama öyle dedilerse ona da onlarla beraber baktır. Yani hafta sonuna denk gelirse özelde yaptiracaksan fazla tutmasın.FSH, LH, E2, Prolaktin, Serbest T4, TSH, Serbest Testosteron, 17-OH Progesteron, DHEA-S04, Androstenedion; Serolojik Testler: Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV I+II, Rubella IgG, Rubella IgM, Toxo IgG, Toxo IgM ve Hematolojik Testler: Kan grubu ve tam kan sayımı
Tesekkur ediyorum :) olmadı öyle yapayım :)2.veya 3.gün farketmez. Fsh-lh-e2 adetliyken bakılması lazım prolaktin farketmez aslında ama öyle dedilerse ona da onlarla beraber baktır. Yani hafta sonuna denk gelirse özelde yaptiracaksan fazla tutmasın.
Benim doldu aslında ama alamam böyle bir izin birilerine söyleyince daha cok geriliyorum sebep söylemesem bile anlarlar öyle olsun istemiyorum olmazsa bi ikinci şansım olsun yaza bende istiyorum ama ilk denemeye de izin stresiyle başlamak istemiyorum napsak biz yaBiraz arastırdım aylıksız izne cıksam mayısta diye... ama 5 yılı doldurmak gerekiyormus benim dolmuyor öğretmenlikte 5 yılım. Henüz. Bi doktor arkadasım var ama yeni atandı ona rapor yazdırsam da olur mu olmaz mı bilmiyorumhazirana bıraksam da diyelim 2. Gerekti cok uzun beklemek istemiyorum.
Cnm hiç üzülme ben bundan bi kaç ay önce dondurulmuş ilaçlı tedavi sırasında sormuştum dondurulmuşta bişe olmuyoo demişlerdi hatta şöle bişi var vücut yabancı madde gibi algılamasın embriyoyu diye bazı yerlerde özellikle ilişki bile öneriliyormuş.ayrıcada senin transferine daha var ayrıca ilişkiye bi kaç gün önce girdin 72 saat sperm canlı kaldı bitti cnm. sıkma canını hiç olacğı varsa olur inşallahOlcak diye değil embroyaya zarar verir diye korkuyordum
Ah ahh sorma... Sanıyorum ki ben de Hazirana bırakacagım...Benim doldu aslında ama alamam böyle bir izin birilerine söyleyince daha cok geriliyorum sebep söylemesem bile anlarlar öyle olsun istemiyorum olmazsa bi ikinci şansım olsun yaza bende istiyorum ama ilk denemeye de izin stresiyle başlamak istemiyorum napsak biz ya
Taze sıkılmış havuç suyu iç canım akşam 7 gibi test gününe kadar ve sekine duası oku her günKızlar eşim dediki grubuna yaz bizim için dua etsinler. Allah şimdiden razı olsun sizden her konuda hep destekçim oldunuz. Transfere saatler kala el mübdi yi ögrenmistim B Bir mucize saolsun. Baska önerileriniz varmı. Ozellikle sonrasında beslenme konusunda?
Bende sabah aç karnına içiyorum taze sıkılmış havuç suyuTaze sıkılmış havuç suyu iç canım akşam 7 gibi test gününe kadar ve sekine duası oku her gün
Ben videoda akşam 7 diye anladım ama sonuçta içmek önemli :)Bende sabah aç karnına içiyorum taze sıkılmış havuç suyu
Ben hatırlamıyorum o yüzden sabah içiyorum :)Ben videoda akşam 7 diye anladım ama sonuçta içmek önemli :)
Benimde elimde eski ilaçlarım vardı kullandım mecbur bir sıkıntı olmadı çok şükürEki Görüntüle 2139128 Gittim bugün çok yoğunduk eşim dışarda yaptırmamıştı testlerinin hepsini yaptırdık
Genetikten yazı istediler
3 ten sonrada ilaç mesajım gelecekmiş
Zitrotec verdiler
Gonal f ım tız suydu kalem alsaydın dedi hemşire ara dozlar yok artık göz yordamıyla bulacağım 200 dozun10 ml az çok farketmez dedi.
Ama aklınızda bulunsun kalem kullandırıyorlarmış
Öncelikle hayırlı olsun Allahın izniyle inş.tutar. Bu havuç suyu olayını bi anlatabilir misiniz merak ettim. Çok tşk.şimdiden.Ben hatırlamıyorum o yüzden sabah içiyorum :)
Cnm hayırlı olsun şimdiden evet eşin el mubdi çeksin karnına eliyle dokunarak bide “Rabbi hebli mines salihin” de cnm hayırlısıyla olsun inşallah sende bizlere dua et Rabbim hepimize evlatlarımızı sewdirsin sağlıkla sıhatle inşallahKızlar eşim dediki grubuna yaz bizim için dua etsinler. Allah şimdiden razı olsun sizden her konuda hep destekçim oldunuz. Transfere saatler kala el mübdi yi ögrenmistim B Bir mucize saolsun. Baska önerileriniz varmı. Ozellikle sonrasında beslenme konusunda?
Cnm saracoglunun videosu var youtubede tüp bebek transferi ve havuç suyu yaz anlatiyoÖncelikle hayırlı olsun Allahın izniyle inş.tutar. Bu havuç suyu olayını bi anlatabilir misiniz merak ettim. Çok tşk.şimdiden.
Amin canım Allah razı olsun İnşâAllah İbrahim Saraçoğlunun videolarında izledim havuç suyu bebeğe kan gitmesini sağlıyormuş düşük oranını azaltıyormuş ilk haftalarda ileri haftalarda da eksik amniyon sıvısı olanlara öneriliyorÖncelikle hayırlı olsun Allahın izniyle inş.tutar. Bu havuç suyu olayını bi anlatabilir misiniz merak ettim. Çok tşk.şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?