Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah yüzünü güldürsün canım, nasio etsin hayırlısıyla. Ben de bir süredir tedavi mevzularını kimseyle konuşmadığım için duaya ihtiyaç duyduğumda buraya yazıyorum hep.birbirimze destek oluyoruz, güzel günlerimizi de görüp birlikte sevinelim inş :) bol su içmeni öneriyorum ben özellikle. 3 lt ye hedefle kendini..

Kızlar merhaba, bugün 6+5 çok şükür sabah bebpieğin kalp atışlarını duyduk. Az önce ilk defa hafif bir kanama geldi doktora gittim proluton depot verdi. Kalp atışında bi sorun yok kese ettafında da bişey yok dedi. Tedbir amaçlı 3 tane verdi. Kullanan var mı yada bu durumu yaşayan? Çok panikledim sabah sevinmişken şimdi kötü oldum.

Ben kullandım cnm haftada 1 vuruluyordum kırmızı kan gelmediği sürece korkma

Cnm ben de vuruluyorum 4.cüyü vuruldum 2 tanede fitil verdi doktor günlük progestan iğnem var birde kesenin etrafında küçük bi kanama alanı görüldü dün ondan verildi inşallah devamı gelmez ve hayırlısıyla sağlıkla sıhatle atlatırız evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah sağlıkla

Yok cnm etkisi suruyodur daha 10 günde gidiyor etkisi tutunmussa bebiş daha çıkmaz ki Rabbim gönlüne göre versin
Hayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnm

Yok cnm etkisi suruyodur daha 10 günde gidiyor etkisi tutunmussa bebiş daha çıkmaz ki Rabbim gönlüne göre versin
Ha bi de cnm bi önceki transferdede 4.günde test yapmştm çıkmamıştı 6.günde idrarda çkmştı kandada 36çkmştı çatlatma iğnenn etkisi 10gün sürdüğünü düşünmüyorm bakalm dedğm gbi nasip

Hayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnm
Cnm daha çok erken ve ovitrelle daha vücuttan çıkmamıştır Rabbim gönlüne göre versin

Cnm ovitrelle vurulsun daha önce kendi denememizde hoca hep 14.gün istedi 10 gün gitmiyor vücuttan demişti yanıltır erken yapma testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…