- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Allah yüzünü güldürsün canım, nasio etsin hayırlısıyla. Ben de bir süredir tedavi mevzularını kimseyle konuşmadığım için duaya ihtiyaç duyduğumda buraya yazıyorum hep.birbirimze destek oluyoruz, güzel günlerimizi de görüp birlikte sevinelim inş :) bol su içmeni öneriyorum ben özellikle. 3 lt ye hedefle kendini..Kızlar eşim dediki grubuna yaz bizim için dua etsinler. Allah şimdiden razı olsun sizden her konuda hep destekçim oldunuz. Transfere saatler kala el mübdi yi ögrenmistim @Bir mucize saolsun. Baska önerileriniz varmı. Ozellikle sonrasında beslenme konusunda?
Natural siklus muKızlar transfermn 4.günü bgn silik çizgi çıktı bu kdr erken nasl çıktı ben anlamadm
Tmm çok tşk.Cnm saracoglunun videosu var youtubede tüp bebek transferi ve havuç suyu yaz anlatiyo
çok tşk.Amin canım Allah razı olsun İnşâAllah İbrahim Saraçoğlunun videolarında izledim havuç suyu bebeğe kan gitmesini sağlıyormuş düşük oranını azaltıyormuş ilk haftalarda ileri haftalarda da eksik amniyon sıvısı olanlara öneriliyor
Maşallah inş.tutmuş demek ki.Kızlar transfermn 4.günü bgn silik çizgi çıktı bu kdr erken nasl çıktı ben anlamadm
Ben kullandım cnm haftada 1 vuruluyordum kırmızı kan gelmediği sürece korkmaKızlar merhaba, bugün 6+5 çok şükür sabah bebpieğin kalp atışlarını duyduk. Az önce ilk defa hafif bir kanama geldi doktora gittim proluton depot verdi. Kalp atışında bi sorun yok kese ettafında da bişey yok dedi. Tedbir amaçlı 3 tane verdi. Kullanan var mı yada bu durumu yaşayan? Çok panikledimsabah sevinmişken şimdi kötü oldum.
Evet cnmNatural siklus mu
İnşallah cnmMaşallah inş.tutmuş demek ki.
Cnm ben de vuruluyorum 4.cüyü vuruldum 2 tanede fitil verdi doktor günlük progestan iğnem var birde kesenin etrafında küçük bi kanama alanı görüldü dün ondan verildi inşallah devamı gelmez ve hayırlısıyla sağlıkla sıhatle atlatırız evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah sağlıklaKızlar merhaba, bugün 6+5 çok şükür sabah bebpieğin kalp atışlarını duyduk. Az önce ilk defa hafif bir kanama geldi doktora gittim proluton depot verdi. Kalp atışında bi sorun yok kese ettafında da bişey yok dedi. Tedbir amaçlı 3 tane verdi. Kullanan var mı yada bu durumu yaşayan? Çok panikledimsabah sevinmişken şimdi kötü oldum.
Ovitrellede betahcg hormonu var cnm erken yaptığın için çıkmış o poztiflik bu kadar erkenİnşallah cnm
İğne olalı8gün oldu etkisi geçmemişmidirOv
Ovitrellede betahcg hormonu var cnm erken yaptığın için çıkmış o poztiflik bu kadar erken
Yok cnm etkisi suruyodur daha 10 günde gidiyor etkisi tutunmussa bebiş daha çıkmaz ki Rabbim gönlüne göre versinİğne olalı8gün oldu etkisi geçmemişmidir
Hayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnmYok cnm etkisi suruyodur daha 10 günde gidiyor etkisi tutunmussa bebiş daha çıkmaz ki Rabbim gönlüne göre versin
Ha bi de cnm bi önceki transferdede 4.günde test yapmştm çıkmamıştı 6.günde idrarda çkmştı kandada 36çkmştı çatlatma iğnenn etkisi 10gün sürdüğünü düşünmüyorm bakalm dedğm gbi nasipYok cnm etkisi suruyodur daha 10 günde gidiyor etkisi tutunmussa bebiş daha çıkmaz ki Rabbim gönlüne göre versin
Cnm daha çok erken ve ovitrelle daha vücuttan çıkmamıştır Rabbim gönlüne göre versinHayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnm
Cnm ovitrelle vurulsun daha önce kendi denememizde hoca hep 14.gün istedi 10 gün gitmiyor vücuttan demişti yanıltır erken yapma testiHa bi de cnm bi önceki transferdede 4.günde test yapmştm çıkmamıştı 6.günde idrarda çkmştı kandada 36çkmştı çatlatma iğnenn etkisi 10gün sürdüğünü düşünmüyorm bakalm dedğm gbi nasip
Anladm cnm hayırlısı bakalm beklycez ztn mecburenCnm ovitrelle vurulsun daha önce kendi denememizde hoca hep 14.gün istedi 10 gün gitmiyor vücuttan demişti yanıltır erken yapma testi
Allahım sağ salim kucağına alacagin evlatlar nasip etsin cnmAnladm cnm hayırlısı bakalm beklycez ztn mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?