- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Amin cnm hepimize tüm isteyenlere inşallahAllahım sağ salim kucağına alacagin evlatlar nasip etsin cnm
İnşirah oku cnm bol bol ismini yanlş yazmadm inşallah elem neşrahleke dye bşlyo cnmKızlar transfer öncesi sonrası özellikle okudugunz duşlar var mı
Okucam canım çok sagolİnşirah oku cnm bol bol ismini yanlş yazmadm inşallah elem neşrahleke dye bşlyo cnm
Hergün meryem fetih yasin ve miftahul cennet duasını okuyabilirsinizKızlar transfer öncesi sonrası özellikle okudugunz duşlar var mı
Dediklerini okucam canım çok sagolHergün meryem fetih yasin ve miftahul cennet duasını okuyabilirsiniz
Cnm yasin tebareke amme ve ferih suresi Allahın izniyle inşallah şu mübarek günlerde her birimiz kucaklarımızda seveceğimiz evlatlarımıza sağlıkla sıhatle hayırla kavuşuruz inşallahKızlar transfer öncesi sonrası özellikle okudugunz duşlar var mı
InsAllah canım bu süreleri okyayım ben her gün az kaldı ama olsunCnm yasin tebareke amme ve ferih suresi Allahın izniyle inşallah şu mübarek günlerde her birimiz kucaklarımızda seveceğimiz evlatlarımıza sağlıkla sıhatle hayırla kavuşuruz inşallah
Fetih suresi yanlış yazmışım cnm kusura bakma az olsun farketmez cnm ne kadar kaldığı Allahım hepimizin dualarını kabul edilen dualardan eylesin inşallahInsAllah canım bu süreleri okyayım ben her gün az kaldı ama olsun
Amin amin inşallah hepimize dua edeceğimFetih suresi yanlış yazmışım cnm kusura bakma az olsun farketmez cnm ne kadar kaldığı Allahım hepimizin dualarını kabul edilen dualardan eylesin inşallah
MâşâAllah canım benim ama ben kendi kendime söz verdim bu sefer test günümü beklicem :)Kızlar transfermn 4.günü bgn silik çizgi çıktı bu kdr erken nasl çıktı ben anlamadm
Cnm benimde natureldi ve 4. Gun test yaptimda cok silik cikmisti iki taneler iki gun sonra tekrarla testini ben oyle yaptim insaallah bebeslerin sana tutunmustirHayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnm
Ayyy çok mutlu oldm suan cnm inşallah bnmde öyle olr yaaaaCnm benimde natureldi ve 4. Gun test yaptimda cok silik cikmisti iki taneler iki gun sonra tekrarla testini ben oyle yaptim insaallah bebeslerin sana tutunmustir
Vallah dayanamadm bnde öyle yapçaktm amaMâşâAllah canım benim ama ben kendi kendime söz verdim bu sefer test günümü beklicem :)
Insaallah cnmAyyy çok mutlu oldm suan cnm inşallah bnmde öyle olr yaaaa
Vallah dayanamadm bnde öyle yapçaktm ama
Bunu buraya hic yazmamıştım ama benimde geçen ay kimyasal oldugunda transferin 4. Günü sabah erken gebelik testinde negatif çıktı aksam normal gebelik testi ile hayalet bir çizgi çıktı ertesi sabah biraz daha belirgin oldu o gun 11 çıktı değerim yani 4. Gun çıkması ihtimal. Benimki ilacliydi catlatma ignesi olmamıştım. Ama sen yarin tekrar yap koyulasma varsa tamamdir. Hakkinda hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsün.Ayyy çok mutlu oldm suan cnm inşallah bnmde öyle olr yaaaa
Amin cnm saolasnBunu buraya hic yazmamıştım ama benimde geçen ay kimyasal oldugunda transferin 4. Günü sabah erken gebelik testinde negatif çıktı aksam normal gebelik testi ile hayalet bir çizgi çıktı ertesi sabah biraz daha belirgin oldu o gun 11 çıktı değerim yani 4. Gun çıkması ihtimal. Benimki ilacliydi catlatma ignesi olmamıştım. Ama sen yarin tekrar yap koyulasma varsa tamamdir. Hakkinda hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsün.
Salı günü gideceğiz cnm cuma günü gidemedim. Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?