Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm yasin tebareke amme ve ferih suresi Allahın izniyle inşallah şu mübarek günlerde her birimiz kucaklarımızda seveceğimiz evlatlarımıza sağlıkla sıhatle hayırla kavuşuruz inşallah
InsAllah canım bu süreleri okyayım ben her gün az kaldı ama olsun

Hayırlısı bakalm cnm inşallah hayırlısı olur bende iki embryo konuldu ya ikisi tutupta erkenmi çıktı dye dşndm dşük kalitedrydi ama belki tutmştr ikiside belli olmaz hayırlısı olsn hakkmzda cnm
Cnm benimde natureldi ve 4. Gun test yaptimda cok silik cikmisti iki taneler iki gun sonra tekrarla testini ben oyle yaptim insaallah bebeslerin sana tutunmustir

Ayyy çok mutlu oldm suan cnm inşallah bnmde öyle olr yaaaa
Bunu buraya hic yazmamıştım ama benimde geçen ay kimyasal oldugunda transferin 4. Günü sabah erken gebelik testinde negatif çıktı aksam normal gebelik testi ile hayalet bir çizgi çıktı ertesi sabah biraz daha belirgin oldu o gun 11 çıktı değerim yani 4. Gun çıkması ihtimal. Benimki ilacliydi catlatma ignesi olmamıştım. Ama sen yarin tekrar yap koyulasma varsa tamamdir. Hakkinda hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsün.

Amin cnm saolasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…